Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-25 12:34:59

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Tisztelt Ur!
Ez egy vegtelenül kedves meglepetes szamomra, hogy ilyen szep, hosszû, tartalmaban gazdag îrassal jutalmaztal. Miutan elvaltunk jutott eszembe, hogy ha jol emlekszem 15 perc ajandekot îgertem. Ezert itt kerem szîves elnèzesedet. Termeszetesen a legközelebbi alkalommal ezt pôtolni fogjuk!
Törtent ez azert, mert az utobbi idöben itt nem hirdettem, keveset hasznalom a VTR-t, az emlîtett hianyossagok miatt, ezert nem emlekeztem bevallom öszinten a beàllîtasaimra.
Egyebirant izgalmas îgy visszahallani mi jar a fejekben az ittlet elött , alatt, utan. Varlak szeretettel legközelebb! Csillagos szèp eget!:-))G.

Beszámoló Giulia +36705863955 119379 szexpartner

egy úr a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
nagyon kezdeményező
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Reggel 9-kor, ahogy kiírta, hogy hívható, hívtam. Azonnal tudtunk egyeztetni, minden tiszta volt és világos. VTR-en megerősítettem, ott küldte a címet. Feltettem ott még egy kérdést, de a rendszer nem küldte el neki.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part egyik háza, a tömbben nem egy szolgáltatót találni. Metróval, autóval vagy magán yachttal célszerű megközelíteni (a FOKA kikötő pont ott van), a kenu is működhet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű másfél szobás lakás, teljességgel a célnak alárendelve. Igényes, tiszta, kellemes, jól felszerelt. Giuliának van ízlése. A bejutáshoz kell egy kis józan paraszti ész, mert a kapucsengőt tudjuk, az emeletet elmondja, de hogy a liftből kilépve mit tegyünk, ott már rá kell jönni, hogy a kapukód rejti magában mind az emeletet, mind az ajtószámot. Szerencsére láttam már detektíves történetet, így a bennem rejlő Poirot megoldotta a problémát.
Lehet, ez egy teszti Giulia részéről, nem akar olyan vendéget, aki ennyit sem tud magától kitalálni. :)
Giulia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát. Izmos, kifinomult, izgalmas, aki szexi combfixben és sokat sejtető fehérneműben fogadott. Magas, feszes, szőke végzet asszonya, minimális ruhában is méltóságot, tekintélyt parancsol. Az a típus, akit meghódítani akarok, csak azután megdugni. Végig az a kép volt előttem, hogy szívesebben beszélgetnék vele egy borkóstolón órákat, mielőtt másra lépnénk tovább.
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 119379 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 119379 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2023-09-25 17:49:58 erotikus masszázs 1193795. Giulia +36705863955 beszámoló 2023-09-25 17:49:58 erotikus masszázs 1193796. Giulia +36705863955 beszámoló 2023-09-25 17:49:58 erotikus masszázs 119379
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Masszázsra mentem fullextrás levezetéssel.
A masszázs résznél megkérdezte, mennyire erősen szeretném, én a lazításra szavaztam és ennek megfelelt a produkció, kellemes volt, de erről nem tudok sokkal többet írni, éreztem, hogy szakszerű, rendben volt, de inkább a beszélgetés rész kötött le. Jó döntés volt a masszázs, mert eközben volt alkalmam picit megismerni és biztosan mondhatom, sikerült kölcsönösen felkeltenünk egymás érdeklődését, mint ember.
Fordulás után jött a dilemma. hagyjam magam, vagy kezdeményezzek? Alapvetően relaxálni jöttem és az eredeti elképzelésem az volt, hogy fekszem és kiszolgálnak, ahogy hozzám simult, csókolt (sajnos nyelv nélkül, mégsem visszafogottan, az ajkaival úgy érint, mint ha a legfinomabb édességből lennék), kézzel, szájjal felállított, majd az ajkaival felhúzta a gumit, nem tudtam ellenállni Giulia tökéletes megjelenésének, muszáj volt kicsit birtokolnom őt, ezért ékszer lábait (gyk. nyakbavaló) átölelve kezdtünk a történetbe.
Innen váltottunk a kedvenc pózomba, amely sajnos nem jött be neki annyira, lehet, meg kéne gondolnom, valóban kínai guminő teljesítményre számítok-e, úgyhogy tradicionálisabb helyzetbe váltottunk. A masszázzsal elment az idő nagy része, a levezetés ugye nem egy teljes értékű szeretkezés, így kevesebb időm jutott rá, mint amennyi jólesett volna. Végül az én kérésemre hozzám bújva, ölelve, csókolva, kézzel lett végem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonba elmondta, hogy az egy órában benne van egy extra és hogy milyen lehetőségek vannak, de bevallom, nem koncentráltam erre, mert eleve kevesebb rózsaszálat mondott az extrára is, mint amennyit alapból gondoltam volna az ő színvonalán, így az általam kigondolt összeget tettem az elején az asztalra (ami több, mint amennyit a rózsaszálakhoz írtam) és erről nem is esett szó, nem merült fel semmi olyan, amit én szerettem volna, de nem lehetett, vagy csak felár ellenében.
Az idő múlását diszkréten jelezte, viszont utólag azt láttam, a VTR bejelentkezésre +negyedóra járt volna. Én akkor erre nem gondoltam és szerintem ő sem, teljesen biztos vagyok abban, hogy ha tud erről, akár én szólok, beleszámított volna, de a végén még egyébként beszélgettünk és így érkezéstől távozásig megvolt a plusz idő. Beszéltünk arról, hogy a VTR rendszerben vannak fennakadások és nem nagyon használja (én először próbáltam ki, de telefonon hívtam előtte).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Olyan nőnek látom őt, aki nem a helyén van, sokkal magasabb színvonal annál, mint hogy bárki számára elérhető legyen. Erős késztetés van bennem, hogy amikor újra meglátogatom (mert meg fogom), akkor ő legyen a főszerepben, ne én, olyan, akivel szívesen törődöm, akire szívesen figyelek. Nem párkapcsolat, nem életem szerelme szintjén, egyszerűen olyan ember, aki megérdemli, hogy ne a munkájával azonosítsák és más szinten kezeljék.
Az a szép ebben a szakmában, hogy ilyen nők is elérhetővé válnak, akikről egyébként a többségünk csak álmodozhatna.
Hogy árnyaljam a beszámolómat próbálok valami rosszat is írni róla, de csak annyi jut az eszembe, hogy egy óra kevés vele ahhoz, hogy feltárjam a benne levő potenciált.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 12db
(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

(2023-01-12) : Mélytorkos technikája tanítani való!!! Eredetileg nem így terveztem és elég jól bírtam, de lila köd borult rám, engedtem az érzéki franciának és a szájában lett végem. Diszkrét zsepihasználat után elmentem frissítő zuhanyt venni. Utána dumcsi, nagyon jó fej, nyílt, sok mindenről lehet vele beszélgetni.

(2020-10-26) : Utána szeretnék egy kis franciát, majd behatolni csodás puncijába és minden pózban szeretkezni vele, végül a csodás cicikre küldeni az ovit.Rövid akarnék lenni azt mondanám mindez megtörtént. A nyakától indítottam puszijaimat majd a karokat vettem kezelésbe, majd az ikrekkel foglalatoskodtam. Végig csókolva kőkemény pociját,eljutottam kelyhéhez amelyet nyelvemmel kényeztetni keztem.

nagyon jó: 15db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 37db
(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,

(2022-03-21) : Négykézláb helyezkedett előttem az ágyon, ebben a pózban kóstoltam be egy kicsit, de a jobb hozzáférés miatt a hátára feküdt és úgy kényeztettem a bimbószerű szirmokkal megáldott résecsékt. Majd ő tért rá a franciára! Igencsak jó technikával tette dolgát, nem volt semmire panaszom.