Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Freya  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Freya

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-21 18:46:19



hy szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Freya +36303934581 122903 szexpartner

hy a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Jó előre tudtam tervezni, így küldtem kb 2 héttel korábban egy VTR-t neki, s 1 héttel a randi előtt azt vissza is igazolta, amin nem is kellett változtatnunk.
Közben szoktam a Kisasszony hogyléte felől érdeklődni, s ekkor mindig elkápráztat bájos hangjával, s viccelődő énjével. Többször fel is sikerült piszkálnia az amúgy sem tiszta fantáziám.
Megközelítés
"Angyal"föld, amit valóban róluk neveztek el. Számomra megfelelő helyen van a rendelő, könnyű odatalálni, s több fajta tömegközlekedési eszköz is jár arrafelé.
Csendes, nyugodt környék, parkolás is egyszerűen megoldható, igaz erre is fizetős, de már hol nem.
Helyszín
Társasház x-edik emelete. A lakás hangulatosan berendezett, minden van benne aminek lennie kell.
Franciaágy hatalmas, strapabíró, egy nyikkanását sem hallottam, pedig megdolgoztattuk azért elég rendesen.
Fürdő zuhanyzós, kellékek tömkelege van benne.
Freya külseje
Freya maga a csoda, egy megtestesült szexistennő/szexszimbólum, ahogy meglátja az ember és belenéz a huncut szemeibe, egyből rosszalkodni támad kedve.
Meseszép nő, a kisugárzása pedig roppantul erotikus. Nem mostanában találkoztam ilyen buja teremtéssel.
Ezen alkalommal is elhitette velem azt, hogy én vagyok a kedvence, s csakis én kellek neki. Perfekt nála az illúzió.
Kékes-szürke fehérneműben fogadott, alul hosszú rakott szoknya díszelgett rajta. Kézrátétellel ki is derítettem, hogy tanga is feszült a fenekén, azonban megjegyezte, hogy azt lehet mégse kellett volna felhúznia (hm, a kis perverz).
Ízlésesen kisminkelve, hatalmas mosollyal fogadott. Lenyűgözött, ehhez kétség sem férhet.
Egy biztos, élvezettel, odaadással és beleélve csinálja azt, amit csinál.Freya 303934581  hy beszámolója
Action
Zuhanyból visszafelé jövet, már a szobából kacsingatott felém, mintha csak azt sugallná felém, hogy itt bizony egy orgiára fog sor kerülni. Fülembe súgja, hogy aznap én vagyok az első vendége, amit természetesen örömmel vettem, s megjegyzi, hogy rám azért szeret kicsit jobban készülni.

Állva estünk egymásnak, buja csókjaira mindig szomjazom. Úgy adja, hogy ennél érzékibb fajtával ritkán találkozok. Nehéz is elszakadni az ajkaitól, s emiatt többször is visszatérek hozzá. Közben kezeivel sem tétlenkedik, megtalálja azt, ami ebben az órában csakis az övé lesz.
Közben végig simítom bársonyos bőrét, amitől megrándul, felszisszen, libabőrös lesz, s közben buján még a szemeimbe is néz.

Feltolat az ágyra, megszabadul ott a maradék textiljeitől, bepucsít úgy, hogy egy magasságba kerül az ideiglenes “tulajdonával”, szembenéz vele, majd megpuszilgatja és már kapja is azt be. Szeretem a franciáját, mert roppant változatos technikával tud kényeztetni. Néha vehemensebben ténykedik, néha szemkontaktussal végig nyalja, mintha még élvezettel is csinálná.
Jön többször a mélytorok, ami bizony simán megy neki, érzem a torka szorítását, s ilyenkor még a zacsit is meg tudja nyalni, s látom/érzem a kidugott nyelvét magamon (na ezt vajon hogyan?). Egyedi és igenis Freyás, máshol ilyennel nem igazán találkoztam, bár az is lehet, hogy nem voltam még elég helyen?! Szóval abszolút nem bánom, hogy átadom magam neki, mert tudom jól, hogy jó kezekben vagyok. Ténykedése közepette én sem tétlenkedek, simogatom formás popsiját, s amit még innen elérhetek.

Fordulunk, s én kezdek el foglalkozni vele. Húzom ahogy csak bírom, incselkedek vele, mert szeretem látni, ahogy közben összerezzen, s mosollyal konstatálja igyekezetem.
Mellé kuporodok, csókolózunk, ami alatt a kezem eltéved a combjai közé, ahol elkezdem ujjammal simogatni az alsó ajkait, s közben a csiklóját sem hagyom ki a játékból.
Végig csókolgatom illatos testét, foglalkozom a természetes és formás melleivel, s hamarosan lentre is megérkezem. Frissen előkészített "terephez" érek, s mit sem szeretnék jobban, mint belenyalintani a már ismert kívánatos kelyhébe. Hosszasan kényeztettem, legjobb tudásom akartam neki átadni, többször is úgy éreztem, hogy beteljesül, de valamiért nem tudtam átvinni azon a bizonyos ponton, hogy célba érjen, pedig a nedvesedésével bizony nem volt hiba.
Igyekeztem megtenni a tőlem telhetőt, de úgy néz ki, hogy sikerült félmunkát végeznem, amire sose hajtok. De előbb-utóbb úgy is befejezem a másik felet.

Kértem a gumit, s már ugrottunk is neki egymásnak. Először én támadtam misszionáriusban, közben sok-sok csókot lopva tőle. Éreztem itt is a feltüzelt állapotát.
Majd kértem, hogy lovagoljon meg, amit meg is tett, s több formációban élvezhettem, hol guggolva, hol hozzám simulva, hol körbe fordult a rudamon és nekem háttal mozgatta magában. Pazar volt, de biztosan fárasztó lehetett már neki a combmunka, ezért oldalra fordultunk, én mögötte voltam, s így tettem be, s egymáshoz bújva mozogtunk, s a végén úgy helyezkedett, hogy csókolózni is tudjunk, néha megállva a cél előtt lassabb ritmusra váltva juttatott el a csúcsra, s élmény is volt benne így elmenni.
Tisztogatás, s kis csevej után utamra bocsátott.
Elszámolás
Előre adtam át az oldalán közzétett tiszteletdíjat, szó sem esett róla, s utólag sem kaptam miatta dorgálást.
Extráról nem tudok, vagyis de, Ő maga az extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Annyit biztosra vehetek, hogy nem most láttam Őt utoljára. Természetesen ezt csakis a magam nevében mondhatom, a többi innentől kezdve már rajta áll.
Ő az a NŐ, aki meg tudja mozgatni jómagam piszkos fantáziáját és kihozza belőlem a maximumot, még ha teljes mértékben nem is mindig tör az elő.
Úgy érzem, hogy sikerül vele jó párszor még együtt gyűrni a lepedőt, s kihozni magunkból a legjobbat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-06-12) : Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.

(2024-06-05) : Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett.

(2024-06-03) : A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is,

felejthetetlen: 13db
(2024-10-11) : Ő meg gondol egyet és letérdel elém és elkezd a kicsi énnel foglalkozni. Nem is akárhogy. Először gyengédebben szopogatja, majd vehemens bólogatásba kezd és gyors ütemben jár a farkam ki-be a szájából, minden egyes bekapást igyekszik a lehető legmélyebben abszolválni, érzem is a makkommal,

(2024-09-25) : Letette a párnát a földre és elkezdett franciázni. Én meg a fellegekbe repültem. Ahogy elnyelte az egészet, miközben a nyelvét kitolva ingerelte a tövét... eszembe jut és kezd merevedni... Ekkor eldöntöttem, hogy ha lehet, így érjen véget.

(2024-09-11) : majd jött a második francia óra, de ez már az anyanyelvi szint volt mélytorokkal még ha esetemben ez messze nem is egy lehetetlen kategória, nyelvét csodásan használja, szembenézős, nyálcsorgatós verzióval...

nagyon jó: 1db
(2024-10-02) : Miután bevezetett a szobába feltettem a kérdést, hogy maradhatok? és erre egy "Igen" választ kaptam. A megbeszéltek szerint egy közös tusolással kezdtük az ismerkedést és pillanatok alatt kibújt abból a csodálatos ruhából és már mentünk is fürdőbe

: 4db
(2024-08-21) : Freya lassan leguggolt, és a szájába vett. Fantasztikus franciája van, az izgató hangokból ítélve ő is nagyon élvezte.. majd gumit húztunk, és én kezdtem őt kényeztetni. Freya puncija.. édes, nedves, kívánatos.. csak nyaltam nyaltam.. élveztem ahogy reagált a nyelvem különféle mozdulataira..

(2024-06-18) : Pár perc elteltével letérdelt elém és finoman, de jó mélyen, bő nyállal bekapta a farkamat. Hihetetlen technikával szopott, hol gyorsan, hol lassabban, mélyen, majd nyalogatta golyóimat és mindeközben végig a szemembe nézett.

(2024-06-13) : Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később.