Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Freya  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Freya

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-11 18:33:56



zealous szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Freya +36303934581 122827 szexpartner

zealous a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
tényleg élvezi
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
1
VTR kommunikáció:
4
Hát ez nem ment túl egyszerűen, de tudtam, hogy miért kell kitartónak lennem, mert legyen is éppen bármi a művészneve, most épp Freya, a vele való időtöltés meg mindig páratlan.
Főleg telefonon próbálkoztam, de az nem hozott eredményt, így VTR-en próbálkoztam. Márciusban sikerült időpontot egyeztetnünk, de aznapra sajnos lebetegedett, így el kellett napolnunk az újabb találkozást. Ezt követően több időpontot is próbáltam egyeztetni márciusban, áprilisban és májusban is, sajnos sikertelenül. Aztán júniusban felcsillant a remény, mert sikerült olyan VTR időpontot találnom, ami Freyának is megfelelt, aztán sajnos ezt is kellett napolnunk. Augusztusig nyaralgatások voltak, így augusztusban újra nekiveselkedtem az egyeztetésnek és sikerült is 09.03-ra időpontot egyeztetni, amit 2.-án keresztbe húzott a meló, így azt áttettük 5.-ére. Na, ez már összejött. 😊😎
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel épp Veszprémben voltam és egy kicsit elhúzódott az egyeztetés, így a waze 30 perces késést prognosztizált, aminek nagyon nem örültem, ennyi várakozást követően, így nem tehettem mást, mint hogy a 8-ason és az M7-en is 190-200 közötti tempóval haladva sikerült 35 percet faragnom a menetidőn és 5 perccel a randi előtt le is parkoltam a ház előtt. Így ha 5.-én valaki mellett elsuhantam, most már érti hova siettem. 🤭
GPS tudja a címet, a Béke útra nyíló egyirányú kis utca sarkán, parkolóhely mindig van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás illik Freya-hoz. Elegáns, modern és tiszta. Az előszobából egy folyosó vezet a nappaliig, de előtte jobbra van a fürdő és a hálószoba is.
A fürdőben hangulatvilágítás, épített zuhanykabin, tusfürdők, szájvíz, minden, mai a higiéniához kell.
A hálóban egy hatalmas franciaágy, buja hangulatfények, van a ruháknak rendes helye.
Freya külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Freya egy középmagas, vékony nő, alkatához illő cicikkel, formás popsival. Sehol egy gramm felesleg. Hosszú szőkés haj, csodaszép cicaszemek, melyekkel vadítóan tud nézni. Gyönyörű arc, szép fogak és ajkak. Egy zöld itt-ott pántos-kapcsos valamiben fogadott. Vadító volt.Freya 303934581  zealous beszámolója
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkeztem, ajándékok átadása, cipő le, majd a szobában egy kis csevely a rég várt viszontlátás okán, míg levetkőztem. Kaptam türcsit a zuhanyzáshoz, meg egy falatot a neki vitt csokiból, mert annyira örült neki, hogy egyből kibontotta, hogy megkóstolja.
Zuhé után vissza a szobába, amikor az ajtó becsukódik, onnantól megszűnik a világ és Freya álom birodalmában érezhetem magam. Az ágy előtt állva csókolózunk, simogatjuk egymást, majd segít kihámozni magát a fifikás fehérneműből. Ciciket is megcsókolgatom, majd a száját is. Ő meg gondol egyet és letérdel elém és elkezd a kicsi énnel foglalkozni. Nem is akárhogy. Először gyengédebben szopogatja, majd vehemens bólogatásba kezd és gyors ütemben jár a farkam ki-be a szájából, minden egyes bekapást igyekszik a lehető legmélyebben abszolválni, érzem is a makkommal, hogy a torkáig érek. Teljesen nem tudta eltüntetni, de így is remek előadás volt. Kértem is, hogy feküdjön az ágyra, hogy én is megkóstolhassam, melynek rögvest eleget tett. Átlósan feküdt, én meg mellé térdelve csókokkal indítva eljutottam a már nedvesedő puncijához, amit nem átallottam nyelvemre venni. Ezt elismerő hangok kísérték, majd elkezdte befészkelni magát a lábaim közé, én meg nem ellenkeztem, így hamarosan már egy fordított 69-ben találtam magam.
Míg én a punciját nyaltam, addig ő hol a farkam szopta, hol a golyóimat nyalta és kézzel verte a farkam. A mai napig nem értem, hogyan nem robbantam el ezen ingerek hatása alatt.
Ahogy közeledett számára a cél, egyre hangosabb lett és egyre erőteljesebben verte a farkam, mígnem sikerült átszakítania a célszalagot. Ekkor fekve maradt én az ágyon térdelve és úgy kényeztetett tovább. Rá is kérdeztem, hogy érjen-e véget az első kör, amit nem bántam volna, de ő ellentmondást nem tűrő módon gumit vett elő, amit felpattintottunk és kérte, hogy dugjam is meg. A pózra kérdezve a kutyára szavazott, ami mindkettőnk nagy kedvence. Nálam ez a befejező póz szokott lenni. 😃
Élmény volt a formás popsiját fogni, karcsú hátának mozgását, élvezettől megjött hangját és válla fölött hátrafelé vetett buja nézését nem is bírtam egy idő után és bevégeztem sorsomat. Tisztogatást követően beszélgetni kezdtünk, aztán jobbra tekintve rákérdeztem, hogy jól jár-e az óra, mert akkor már mennem kellene. Nem siettetett, még befejeztük a beszélgetést és utána dobtam egy újabb gyors zuhét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag adtam oda, szóba sem került. Extrákról nem esett szó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Freya olyan, mint a jó bor. Ahogy korosodik, egyre jobb lesz. Szerintem ismerettségünk több, mint 10 éves lehet, de nem tudom megunni a vele töltött időt. Intelligens, kommunikatív. Ő olyan nő, aki tudja hova tart és azt hogyan fogja elérni mások segítsége nélkül is. A szexuális kisugárzása és odaadása páratlan. Amikor kettesben vagyok vele akkor megszűnik a világ és csak egymásnak vagyunk. Remélem a következő randira nem kell ennyit várnom, ha visszajön a szabiról.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-06-12) : Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.

(2024-06-05) : Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett.

(2024-06-03) : A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is,

felejthetetlen: 12db
(2024-09-25) : Letette a párnát a földre és elkezdett franciázni. Én meg a fellegekbe repültem. Ahogy elnyelte az egészet, miközben a nyelvét kitolva ingerelte a tövét... eszembe jut és kezd merevedni... Ekkor eldöntöttem, hogy ha lehet, így érjen véget.

(2024-09-11) : majd jött a második francia óra, de ez már az anyanyelvi szint volt mélytorokkal még ha esetemben ez messze nem is egy lehetetlen kategória, nyelvét csodásan használja, szembenézős, nyálcsorgatós verzióval...

(2024-09-10) : Ő teljesítve kérésemet együttes erővel - a műkörmök miatt - felhelyeztük és lovaglóban rámült. Innentől a mennyek kapuja következett, illetve az ahhoz, vagy addig vezető út. Hol Ő, hol én mozogtunk élvezve a látvány és az élmény adta kéjt

nagyon jó: 1db
(2024-10-02) : Miután bevezetett a szobába feltettem a kérdést, hogy maradhatok? és erre egy "Igen" választ kaptam. A megbeszéltek szerint egy közös tusolással kezdtük az ismerkedést és pillanatok alatt kibújt abból a csodálatos ruhából és már mentünk is fürdőbe

: 4db
(2024-08-21) : Freya lassan leguggolt, és a szájába vett. Fantasztikus franciája van, az izgató hangokból ítélve ő is nagyon élvezte.. majd gumit húztunk, és én kezdtem őt kényeztetni. Freya puncija.. édes, nedves, kívánatos.. csak nyaltam nyaltam.. élveztem ahogy reagált a nyelvem különféle mozdulataira..

(2024-06-18) : Pár perc elteltével letérdelt elém és finoman, de jó mélyen, bő nyállal bekapta a farkamat. Hihetetlen technikával szopott, hol gyorsan, hol lassabban, mélyen, majd nyalogatta golyóimat és mindeközben végig a szemembe nézett.

(2024-06-13) : Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később.