Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Freya

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-13 13:30:42



Bandesz01 szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Cuki kis beszámoló kis cukiságom, de az összkép bennem is felemás érzéseket kelt. Ugyanis nem tudom milyen kényszer helyzetbe futottál bele. Másfél órára voltál bejelentkezve. Annyit maradtál, nem tudtál hosszabbitani rá plusz fél órát. Ha nem elég a másfél, akkor 2-re kell bejelentkezni ☺️ és egy kicsit olyan összhatást kelt nekem ez, mintha kilincs adogatós lakás lennék pedig nagyon nem. Tükrözi ezt az "elérhetetlenségem" is, a rövid idő intervallum amikor vagyok. Egyébként köszönöm kedves szavaid. Légy türelmes hozzám cukorka. Tudod hogy bírlak. Csókollak.

Beszámoló Freya +36303934581 121782 szexpartner

Bandesz01 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
3
Telefonon történt, jó előre, hogy mind a kettőnknek tökéletes időpont legyen, hát nem a legegyszerűbb, még úgy se, hogy sikerült korábban találkozni vele, de ha kitartó és türelmes az ember hatványozottan megéri!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII kerület egy csendes, igényes környéken található, BKV-val könnyen megközelíthetn ő akár busszal picit több sétával, de villamosmegálló kb a ház előtt van. Kivételesen kocsival mentem, parkolás egyszerű, de fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társashaz. Hibátlanul berendezve. Rend a lelke mindennek. Tetthely tökéletesen, nagy francia ágy, kis szék a lepakoláshoz. Nagy törülköző, kB mintha otthonról hoztam volna. Zuhanyzó kicsit cseles, de másodjára már rutinszerűen könnyen használható, fürdő mindennel ami a magas igényének megfelelő, úgy felszerelve.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csodaszép Hölgy, hihetetlen aranyos, bajos tündéri arc. Csodás alak. Saját kérésnek kértem az "utcai" ruhát, hát a szavam elállt, hogy mennyire sikerült jól eltalálni az öltözködést, egyberuha, sokat takar, de mégis nagyon csábító, finom erotikus, de mégis igényes, hibátlan minden tekintetben!
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121782 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121782 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-14 12:40:18 erotikus masszázs 1217825. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-14 12:40:18 erotikus masszázs 1217826. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-14 12:40:18 erotikus masszázs 121782
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Szeretek csevegni a randik elején, jobb összhatással bír mindkét fél számára ha nem egyből "belescsapunk a lecsóba". Freya tökéletes beszélgető partner minden témában, nagyon intelligens, huncut, szeret poénkodni, és jól veszi a poénokat is. Miután szalad az idő és jól kiveséztük az előző randi óta történt dolgokat és kezdtünk egyre jobban egymásba forrni, nagy csókcsaták így kértem, hogy mehessek egy gyors pancsira, de hát csak folytattuk a sztorizgatást, csókolózást, hihetetlen mennyire odaadó és szenvedélyes . Miután visszatértem a heves csókolózást folytattuk, de huncut módon levette a bugyit a ruci alól, pedig tudja, hogy imádom én levarázsolni egy ilyen csodás Nőről. Többi felesleges textil eltávolítása után belekezdtem vendéglátóm kényeztetésébe. (türelmesnek ügyesnek és kitartónak kell nála lenni, azért is kértem a másfél órát, mivel imádok adni, és látni, hogy mennyire élvezi a partner). Nehéz eset a Freya, de minden percét megérte és hosszas munkámat egy csodálatos orgazmussal meghálálta (férfi ego, gyors kérdés míg összekapta magát, hogy hova helyezne minőségbe, és topnak mondta). Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később. Hihetetlen látvány hang, összhatás amikor biztat néz mozog. Kivételesen jó napot fogtam ki, így hasonfekve folytattuk hosszú percekig, de sajnos az időnk lejárta miatt, és amiatt, hogy jön a következő vendég és nem tudunk hosszabbítani, ami belerondít a csodás összképbe, kértem a szájjal való, befejezést, amit tökéletesen teljesített, és tudja h szeretem és izgat mikor megtartják maguknak, így is tett mosolyogva. Nagyon gyors tusi mert szorít az idő mert hát folyt mindkettőnkről a víz az együttlét alatt. Gyors öltözés. Ajtóban soksok puszi, sajnálkozás, hogy nem folytathattuk, talán rossz szóhasználat, "legalább nem teli zacsival megyek haza" (nem üríteni járok főleg ilyen Hölgyhöz nem) , és nagy ígéret, hogy kövi talinal úgy szervezzük az időt, hogy hasonló banánhély ne következhessen be.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden benne van az alapban amit hirdet, tökéletes "szolgáltatás", véleményem szerint messze ár alatt dolgozik, sokkal többet érdemelne tőlem és férfi társaimtól.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 70 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 70, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Felemás érzések, Istennő a Hölgy minden tekintetben, de érzésem szerint ha kevesebb vendéget fogadna és őket hosszabb időre, nem futottunk volna ilyen "kényszer" végkifejletbe bele. Így ha időnk engedi mindenféleképpen szeretnék majd visszatérni Hozzá, minden percet és anyagi dolgot megér!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 22:34:25
Hiába a hosszú, viszonylag tartalmas leírás, mégis maradt bennem valami fura hiányérzet olvasás után. Átlagosra értékeltem.

2024-06-16 11:28:40
A végén a panaszkodás számomra érthetetlen. A reagálást hitelesebbnek tartom.

2024-06-16 08:17:30
Maga a beszi jól megírt, az üzenete már kérdéses.

2024-06-16 08:16:30
A beszámoló jó lett volna, de ez az összkép és hiszti az írótól, ezt nem tudom hova tenni…
Ha az ember azt akarja, hogy a hölgynek jó legyen, és rá nem marad idő, hát ez van. Nyelsz egyet és visszamész máskor, a hölgy pedig garantáltan oda lesz érted, mert önzetlen voltál és elég ritka az olyan nő aki ezt nem értékeli.
Mennyi bosszúságot meg lehetne spórolni, ha mindenki tudná magáról mennyi idő kell neki egy randira…

A reag korrekt volt, még mindig teljesen cuki, pedig egy beszólásra volt kénytelen Freya reagálni, nem értem, hogy miért nem tudta ezt a férfi egó ennyiben hagyni.

2024-06-16 06:09:23
Mire ideférnék, addigra a jogosan felkorbácsolt állóvíz, talán már le is csillapodott és a szavahihetetlennek nyilába szállt a bátorság, s jól el is bujdosott. Kétségem nem sok van, hogy ezek után más néven újra próbálkozhat, ezek sajnos ilyenek.
A céljuk a saját maguk "igazának" bizonygatása, ha kell másokon átgázolva.
Egy tény, a negatív reklám is reklám, néha még előrébb is vezető!
Freya, ezek után kívánok én Neked csakis úriemberek társaságát.
Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-06-12) : Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.

(2024-06-05) : Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett.

(2024-06-03) : A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is,

felejthetetlen: 7db
(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

(2024-03-17) : Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem.

(2023-12-28) : Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte

: 1db
(2023-12-28) : Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe. Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)