Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Freya

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-12 08:37:06



hy szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Amikor még hozzám jöttél, nem tudtam hogy a híres nyaligátor érkezik hozzám. Biztos van oka hogy ezt a nick nevet megkaptad, hát...:) uhhh Úristen mit kaptam én tőled, milyen fincsi voltál az nem kifejezés 😍 Dobogós nr1.🏆🥇 hely el lett bitorolva garantáltan:). Még, még, még ... 😍 Akarom a "hy élményt". Szerintem a vibrim is kidobom ezek után:) Vibri Off, Hy On ♥️ Az én legszebb szeműm. 🏆 A legritkább szemű. 😍 Nagyon ritka szempár a tied kedves hy. Még soha nem láttam élőben ilyen szépet, csak fotókon. El tudok veszni szemeidben,🥰 Uhh és az a vad nézésed, 😈miközben rodeózhattalak, egymást nézve, ahogy kezdünk megvadulni, s haladunk a csúcs felé.. Teljesen bevadít. Megvadítasz, megőrítesz. Pertneremre találtam benned Hy!!! Hisz Hy élmény az igazi. Még most is a hatása alatt vagyok, s nagyon remélem nem csak múló emlék lesz, hy élmény-ről nehezen tudnék lemondani.♥️ Köszönöm hogy megismerhettelek, táncolhattam veled. Köszönök minden percet. A búcsunk is szép volt, édesebb nem is lehetett volna a csokis csók. Csak kár hogy búcsúznunk kellett. Alig várom a következő randinkat.♥️☺️😈 A te kis Freya-d 💋 ölel, csókol, s kíván.

Beszámoló Freya +36303934581 121767 szexpartner

hy a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Miután felkerült az oldalra a kis bombázó, egyből azon járt az agyam, hogy miként tudom őt becserkészni. Mivel eléggé előre kell vele tervezni - ha csak nincs lemondás -, ez annyira nem könnyítette meg a helyzetem, de úgy voltam vele, hogy mindennek eljön majd a maga ideje.
Így is történt, jó egy hétre előre tudtam tervezni, ezért küldtem neki egy VTR-t - még előzetes telefonhívás nélkül -, amit nagy örömömre és kissé váratlanul hamarosan vissza is igazolt.
Természetesen hallani is szerettem volna csengő hangját - ami mint kiderült valóban az -, de a sors valahogy úgy rendelte, hogy nem sikerült kagylóvégre kapnom, hanem csak akkor, amikor már a kapukódot kérhettem el tőle.
Az egyeztetéshez még hozzátartozik, hogy váltottunk a randi előtt pár sms-t a pontosítás végett, s rugalmasságát tükrözi, hogy nem kellett szigorúan alkalmazkodnom a foglalt időponthoz, hanem kicsit előbb is sikerült hozzá bejutnom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR-ben kapott cím többféle tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető. Én most a kötöttpályás verziót választottam. A megállótól egy saroknyit kellett csak sétálni. Hasonló a táv a másik lehetőségnél is.

Parkolás fizetős, kedvezőbb tarifás környék, ellenben tényleg van szabadhely bőven.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Pár éve épült társasházban rendel Freya.
A légyotthoz felkínált szoba a célnak tökéletesen megfelel, van benne egy hatalmas, hancúrozáshoz kifogástalan franciaágy.
Fürdő zuhanyzós, többfajta tusfürdő választék, szájvíz és egy hatalmas törölköző is szolgálta a felfrissülésem.
Ha jellemeznem kell a helyet, akkor ízléses, igényes, higiénikus.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei tökéletesen visszaadják Freya formás alakját.
Pár napja lekerült ugyan az arcos képe, de én már korábbról is emlékeztem bájos arcára, mondhatni már akkoriban belém égett, s elbűvölt a tekintete.
Megjelenése bujaságra csábít, szemei csak úgy szikráznak/csillognak, főleg amikor aktívkodás közben olyan állapotba kerül.
Fekete átlátszónak tűnő, nyitott köntösben, alatta fekete fehérneműben, magassarkúban, nyakékkel a nyakában fogadott.
Cicik a képein ugyan takarva vannak, de nekem a tetszésemet bőven elnyerték, igazi természetes, tenyérbe illő formás szépségek.
Kedves és roppant közvetlen személyiséget ismerhettem meg benne. A vele töltött időben úgy ki tudott kapcsolni, mintha megállt volna körülöttem a világ, s csak ketten léteznénk.
Freya egyébként nem kicsit huncut, vadóc személyiség. Inkább barátnős jellem, de ha úgy adja a helyzet tud ám ő "vadabbá" is válni, s milyen jó volt ezt az oldalát is megismerni.
Rég találkoztam már ennyire beindító és felizgató hölgyeménnyel.
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121767 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121767 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-12 21:05:57 erotikus masszázs 1217675. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-12 21:05:57 erotikus masszázs 1217676. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-12 21:05:57 erotikus masszázs 121767
Action
Csók:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Mikor ajtónyitást követően megpillanthattam Freyát, majdnem az állam is leesett, s nem túl sok mindent tudtam hirtelen kiejteni. (Innen üzenem is neki, hogy elnézést, amiért kisfiús zavaromban csak a későbbiekben méltathattam/dicsérhettem tündéri szépségét.)

Tusolásból visszatértem, ő már a köntösétől megszabadulva várt rám. Halk, lassú zene szólt a szobában, s a kisasszony úgy döntött, hogy felkér egy lassú táncra. Ugyan állítása szerint nem ez a kedvenc ritmusa, de most ehhez volt éppen hangulata, s egymáshoz simulva, mint valami szerelmes pár, ellejtettünk pár lépést, pár csípőmozgást, s emeltük vele a hangulatunk, meg a rám csavart törölköző egyes részét is. Mi jöhetett itt még? Hát a csókjának a megismerése, amit már nagyon szerettem volna megízlelni. Na ez az a csók, ami nálam simán veri a felső lécet, s 5/5-ös. Beleélős, barátnős, igazi nyelves, becsukott szemmel adós. Imádtam vele ezt is művelni, tökéletes volt.

Még az ágy mellett álltunk, textilt ledobáltuk magunkról, majd csókolózás közepette Freya szépen ráfogott a rudamra, s kérdően, szótlanul rám nézett, mintha az engedélyemet kérné, s azt megkapva már húzódott is le hozzá. Letérdelt vagy guggolt, megszemlélte a hancúrlécem (talán tetszhetett is neki), megszeretgette, s elkezdte francia tudását bemutatni. Kivetnivalót ebben sem találtam, sőt, már az első mozdulataiból az jött le, hogy profi módon tud kényeztetni. Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.
Ezután felmászott az ágyra, én még állva ott, így is meg úgy is az ágy előtt, bepucsított és ismét a szájában érezhettem magam. Vadító volt innen is a látvány, belém égett minden egyes pillanat. Közben kissé hanyatt fordult, hogy elém tárulhasson a borotvált és kívánatosnak tűnő puncija, felkínálva, hogy nyugodtan megsimíthatom azt, természetesen meg is tettem.

Cseréltünk, majd kényelembe helyezte magát, s én kezdtem megismerkedni illatos testével, puha bőrével. Fentről, csókokkal indítottam, ciciket ki nem hagyva haladtam lefelé. Bimbók jól reagáltak a puszilgatásra, aminek Freya a jelét is adta. Félúton kaptam egy kérést, miszerint illik valamit majd tennem vele, ami egyébként célom is volt.
Azonban mielőtt belevetettem volna magam a sűrűjébe, kicsit még cirógattam erre meg arra, s szemmel láthatóan, valamint érezhetően libabőrössé vált, s ez mindenképpen a jóérzéstől lehetett.
Irány a mélyébe, s belepuszilhattam kívánatos puncijába. Jó ideje nyaltam-faltam Freya ízletes alsó ajkait, már-már azt hittem, hogy itt nehéz lesz majd sikerrel járnom, de nem abból a fából faragtak, hogy egykönnyen feladjam, meg persze a félmunkát se szeretem, szóval csapkodtam a nyelvem ide-oda, néha talán jól el is találtam a ritmust és a megfelelő helyet, amire a rándulásaiból, hangjaiból következtettem.
Megkaptam egy idő után azonban én is, hogy “abba ne hagyjam”, meg "Úristen". Ezt egy jelnek vettem, ezért tovább igyekeztem, s a jelekből és a nedvekből gondoltam is valamire, de az igazságot természetesen csakis az "elszenvedője" tudhatja. Nyilván voltak még egyéb megnyilvánulásai is Freyának, ami okot adhat arra, hogy túl messze nem járhatott a jótól.......ha mégis, akkor innen üzenem, hogy legközelebb jobban fogok igyekezni.

Mielőtt gumit kaptam volna, előtte még élvezhettem nekem tetsző, kissé már pornós jellegű szopását (bocsánat, de ez a szó illik ide, meg ő is ezt használta), volt nyálcsorgatás, vehemens tempó, mélytorkozás, mandulának engedett makk, szóval csakis jó dolgok.
Gumi fel, s Freya már pattant is rám. Elmondása szerint a szopáson kívül még ezt a pózt szereti nagyon, meg is tapasztaltam és dicséret is illeti érte.
Olyan változatos lovaglást mutatott be rajtam, olyan mélyen egymás szemébe nézéssel kombinálva, hogy örök emlék lesz ez nekem. Aktívkodás közben pár perverz mondat is kiszaladt a számon, amire azzal reagált, hogy "ne csigázz már tovább, mert még jobban bevadulok". Megnyugtattam, hogy örömmel venném, ha úgy tenne.
Többek között az is beugrik, mikor úgy járatta magában, hogy közben szólt, hogy "éppen most dörzsölöd a G pontom", s ahogy buján a szemembe mered.....még most is beleborzongok.
Aránylag sikerült hosszan egymással élvezkedni, csodálkoztam is magamon, hogy mit vált ki belőlem eme "Bestia", de csak eljön az a pillanat, amikor már nincs tovább, s részemről eljött a vég, ami a gumiban ért. Állítólag neki is jól esett, amit örömmel konstatáltam (a papírtörlő fogyása még tovább erősített ebben).

Letisztogatott, majd kedvesen hozzám bújt, vállamra hajtotta a fejét, simogatott, s így csillapodtunk le kis csevej közepette.

Gyors tus még, majd csokiscsók és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendeztem, kis desszert társaságában, borítékban átadva.
Adatlapján minden erre vonatkozó információ nyilvános. Nekem a kapott élményért bőven megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 70, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem szokott velem sűrűn előfordulni az, hogy már az első találkozáskor elcsavarják a fejem, de Freya személyisége most valahogy ezt váltotta ki belőlem.
Miután megláttam és a szemeibe merülhettem, tudtam jól, hogy az "eszemet" is el fogom hagyni nála. Nyilván ez mindig két emberen múlik, és sok mindennek jól is kellett alakulnia hozzá.
Forrt, szikrázott a levegő köztünk, régen volt már ilyen élményben részem.
Emiatt is döntöttem úgy, hogy Freya bizony megérdemli elsőre azt a titulust, amit a beszijére aggatok. Nyilván mint mindent, ezt az élményt is lehet még fokozni, s kell is.
Úgy érzem, megtaláltam azt a hölgyet, akivel igazán jókat lehet...... szavaival élve még rodeózni IS.
Olyan illúziót keltett az ottlétem alatt bennem, amit még a végén majdnem igaznak is könyveltem el, vagy tán az is volt?! Mi ketten valószínűleg ezt jól is tudjuk.
Viszont abban biztos vagyok, ha egy igazán fülledt erotikára vágyok, akkor hozzá vissza kell jutnom, már ha ő is így gondolja.
Tudnék itt még ódákat zengeni a kisasszonyról, holott direkt vártam pár napot az élményem megírásával, hogy ne tűnjek túl elfogultnak.
Az azonban biztos, hogy még mindig Freya hatása alatt vagyok és ha csak visszagondolok, minden bajom van.
A szlogenje pedig magáért beszél: garantált is volt az elégedettség(em)!
Lényeg a lényeg, ízig-vérig Istennő!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-06-15 13:37:22
Ez igen! Nem semmi a reakció Freya részéről, elismerésem és gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2024-06-14 06:25:20
Gratula! Ilyet se gyakran látni, hogy a hölgy is komplett vendég-értékelést rittyentett oda, nem semmi! Elönt a sárga irigység🤓szép story!

2024-06-13 22:50:42
Freya reagkirálynő is ezentúl. :) Okè hogy nyaligátor, na de "hy èlmèny"? Eddig az oldalon csak "Evelyn èlmèny" lètezett. Hy, felcsaphatsz nyalási number one specialitásoddal hirdetőkènt, lehet Freya reagja ezt üzeni.

2024-06-13 18:48:01
Ez aztán egy príma beszámoló, a reagálásért meg örökké irigyelni foglak ;) Freya egy igazi istennő, hogy így fel meri vállalni a reagálásban az adott pillanat hangulatát. Nagy kalapemelés neki is!

2024-06-13 11:57:45
Kell is igyekezni ha már közel a cél, mint az irigy hónajmirigy dal mondja jobbra is balra is körbe kell haladni, ha nem kapsz levegőt abba kell majd hagyni.
Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-06-05) : Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett.

(2024-06-03) : A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is,

(2024-05-28) : Kis közjáték után én vágtam hanyatt magam és kezdődött Freya franciázása. Egészen elképesztően jól csinálja. Azt külön mondani se kell, hogy a fogait csak evésre használja, a nyelvét viszont nem.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

(2024-03-17) : Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem.

(2023-12-28) : Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte

: 2db
(2024-06-13) : Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később.

(2023-12-28) : Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe. Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)