Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Freya

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-03 15:35:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Freya +36303934581 121685 szexpartner

boyboy a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Személyes üzenetben:
3
Nem igazán nevezném egyeztetésnek, de ezt semmiképp sem lehet felróni Freyababának, elfoglalt, és a sors meg nem akarta beadni jópár hónapon keresztül a lehetőséget. Végül a csevijében (is) és egy kolléga ajánlását kérve privátban sikerült belöknöm VTR-en egy időpontot, amihez kért egy kis módosítást, ezt elfogadtam, megírtam a számomat, amiről keresni fogom, ha odaértem, és ennyi.
Cseppet rezgősnek éreztem F rövid leírását elolvasgatva, gondolatban sikerült magamra húznom a "zaklató kategóriába tartozó kolléga" címkét is, szóval végig meg voltam róla győződve, hoyg a kedves hölgy összekötve a telefonszámommal sose akar látni, de ezt a rizikót be kellett vállalnom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen jelzett ponttól egy nagyobb sohajtásnyival arrébb van, de itt is van BKV, a megálló és a kéjlak között az ember még a szívverését se tudná kellően felpörgetni, én gépjárművel érkeztem, de hasonló távolságon belül találtam parkolóhelyet. Fizetős övezet, de hol nem az már Budapesten?
A ház nagyon kellemes állapotű, a lift pedig akkora, hogy gruppenpartizni is lehetne akár az emelet között mozogva.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tipp és Topp, ezzel a két jelzővel lehetne illetve. Több szöbás objektum, több fürdőszobával ellátva - ezt mondjuk csak F elbeszéléséből tudhatom, az általam megismert helység bőven elegendő egy felfrisstülésre, szerintem Freyával kettesben is elférnénk simán, de a haja nem lehet vizes, hiszen utánam is jön vendég, szóval ezt most egyelőre nem boncolgatnám mélyebben.
A fördő teljesen OK, teli van tusfürdővel, dezodor és szájvíz kis pohárkákkal kikészítve.
A szobában van kisszék, puff, valami, oda simán elférnek az én ruháim. És van egy hatalmas franciaágy, meg viszonylag sok mindent láthatóvá tévő hangulatfény is. A törülköző-kiskereskedelmről nincsenek információim, én egy hatalmas, pihepuha türcsit kaptam Freyatól a kezeimbe, ami kellően jó nedvszívással bírt
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ez a nagybetűs AZTAAAAAAAAAAAAAAAAa
már amikor beléptem is leremegtem Freya látványától, hát még mikor végre beértünk a szobába, ahol picit több fény volt. Egy fekete koktélruhába bújva takarta el a fekete fehérneműt. A melltartó picit cseles volt, de a bugyi már nem. Nos, mindezek Freya selymes pihepuha bőrét burkolták, már hozzárni is egy élmény volt, a szöszi arca pedig... aki lát róla képet, az el tudja képzelni. bár élőben szerintem picit lágyabb, bár pont ugyanannyira izgalmas és szép. Formáiról nincs mit beszélni, azok ottvannak nagyon, aki nem tudja a képekről leolvasni, az A. vegyen (jobb) szemüveget, B. ne akarjon Freyaval randizni.
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121685 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 121685 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-03 23:24:55 erotikus masszázs 1216855. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-03 23:24:55 erotikus masszázs 1216856. Freya +36303934581 beszámoló 2024-06-03 23:24:55 erotikus masszázs 121685
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Ajtónyitás után Freya szégyellősen nézett rám, én hasonlóan zavartan, nem is tudom mi a jó kifejezés arra, amikor két idegen először néz egymás szemébe. Én mindenképp zavarban voltam, Freya végül elhatározásra jutott, vagy magában, vagy a szituval kapcsolatosan, ha ma itt mi randit akarunk, akkor ő hozzám fog bújni és megcsókol üdvözkésképpen. Hellóka!
- Mondom, akkor nem kerültem zaklatólistára, és maradhatok.
- Hát persze :)
Ezzel a mozdulattal át is nyújtottam neki a bűnözésre csábító csokis ajándékot... (Fúúú csajszi, most eszembe ötlött még egy gondolat a jövőre nézve)
Na, csak eljutottunk a szobáig, ahol is az ajtón átérve, hát khm. Elkezdtünk smárolni. Olyan hihetetlenül barátnősen. Most vagy tényleg ennyire jó parfümöm van, pedig eskü nem használtam feromont, vagy a fene tudja, de alig bírtunk ebből kiszabadulni. És nem csak én.. Na de hát jó, akkor legyen pancsi, mert ha mélyebben elveszünk egymás szájában, akkor khm.. nem lesz intimebb a randink.
Na szóval fürdő, F bemutatta a zuhany kezelését, én megpróbáltam hasznos zuhanyzás időrekordot dönteni, majd találkoztunk a szobában. Rólam le a türcsi, Freyáról meg lekerült a koktélruha, aztán smárolgatás és simogatás, cirógatás, részemről popsiba markolás, majd leküzdöttem a trükkös melltartót, a kevésbé trükkös tangát, ízmintát vettem a cicikről, Freya pedig a farkamról, miután leszállt a földszintre a magassarkú papucsról. Egy-két nyalintás jobbról, balról, golyók ellenőrzése, majd plasztikusan leírva picit felemelkedett, ráhajolt, és tövig rábukott. mondom HOPPÁ
Ennek így fele se tréfa, akarom mondani, ha ez így marad azaz folytatódik, akkor nekem 1 percen belül végem van, pattanjunk csak el az ágyra, és azt is lehetőleg úgy, hogy hölgyeké az elsőbbség. vagy valami ilyesmi.
Szeretném a csorgó nyálú kollégák előtt picit elhomályosítani a képet, nem azért mert úgy illendő, hanem mert így a korrekt, Freyához méltón.
A következő kb 40 percet az erotika isteneinek áldoztuk, történt egy kis nyalifali, komoly nedvesedéssel, volt részem tövig szopásban, volt benne lovaglás, jó mélyen beleülve-gugolva, volt belőle átfordulás misszibe, annak is a különböző végtag hajtásai és mozgatásai, aztán egy kis entyempentyem is, a végére felvettem a lusta pasi pózt és egy kis támogató tanácsadással a módszereket illetően - gyakorlatilag ki lettem facsarva. ÜvÖltve élveztem F ajkai között, ami egy diszkrét nyeléssel eltűnt valahová, cserében F jól megnyalta a szája szélét, majd megpróbált még kínozni, de ezt nagyon hamar lelőttem, hogy "hééé, én is abbbahagytam, amikor...!" - na erre mégiscsak megirgalmazott szegény kifacsart farkamnak.
Ezek után elcsacsorásztunk egy darabot, előkerültek különféle ötletek (már amik még menet közben kimaradtak), megyeztünk a megvalósítás mikéntjeiről, mad elkísért a tusoláshoz. Muhaha, nem kell megmutasd, mérnök vagyok, megoldom. Megoldottam, szerencsére nekem nem hosszú a hajam, és gyorsan szárad, nem is én lennék, ha nem égetném magam, de szerencsére ezzel csak két mosolygós percet szereztem Freyanak és magamnak is.
Az idő viszont egy gonosz nagyúr, véget kellett érjen a randi, pedig.... még maradtam volna, és F is marasztalt volna...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Furcsa, de ez szóba sem került. Kinn van az adatlapon, én becsempésztem a csoki mellé. Pont nnyit, amennyit kellett, F nem reklamált, szóval akkor ez így OK volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 70, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ezt a részt valószínűleg hosszabbra lehetne írni, mint az action részt, de mivel "akinek tetszett eddig is, az járjon utána" - mindenki másmilyen, ezért igyekszem visszafogni magamat.
Kellemesen egymásra talált a zsák és a foltja, avagy a megfelelő punciba a megfelelő nyelv, egy biztos, megfelelő kommunikációval sikeresen ráéreztünk egymás "sajátos igényeire", és ebben sikerült fenomenálisan egymás partnerei legyünk, illetve ezt ennek megfelelően folytatni is tudjuk :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-06-05 11:03:58
Én már csak úgy vagyok ezzel, hogy a a bevezetés szerves része a történésnek és az élménynek, számomra legalábbis a körítés sokszorosára növelheti - és Freya esetében növelte is - az élményt és ezáltal az értékét is. Ezt van aki tudja értékelni, van aki feleslegesnek érzi, és ez így is van rendjén. Én imádtam minden pillanatát a randinak, remélem Freyababa is
Egyébként el kell menni Freyához, és lehet írni sokkal actiondúsabb beszámolót, kinek-kinek történetmesélési skilljei szerint :)

2024-06-05 10:47:30
Érdekes a beszámoló első felét bevezetőnek lehet tekinteni a második felében volt történés is.

2024-06-04 22:04:15
Igazi istennős élménybeszámoló kellő mennyiségű részlettel és humorral. Köszi és grat.!

2024-06-04 12:38:08
élményhez*

2024-06-04 12:30:26
Wow! Nagyon étvágygerjesztőre sikerült az írás, gratulálok az álmányhez! Nehogy meglátogassam Freyát...
Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-06-12) : Több verziót is bemutatott rajtam, hol végig nyalta, hol puszilgatta, hol gyorsabban, hol tövig eltüntetve, hol pedig nyálat csorgatva rá tevékenykedett. S hab volt még a tortán, amikor oly sokszor buján a szemembe nézett és leste a reakcióim.

(2024-06-05) : Az a francia egy igen csak mélyreható francia volt teljesen eltüntetett amit kaptam e közben én kézzel izgattam csodaszép kelyhét majd egy hirtelen ötlete támadt, hogy nézzük meg 69 ben a dolgot. Kezdtem már nehezen tartani magam, hogy még ne érjen el a vég így picit lassítottunk de a látvány a retinámba égett.

(2024-05-28) : Kis közjáték után én vágtam hanyatt magam és kezdődött Freya franciázása. Egészen elképesztően jól csinálja. Azt külön mondani se kell, hogy a fogait csak evésre használja, a nyelvét viszont nem.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

(2024-03-17) : Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem.

(2023-12-28) : Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte

: 2db
(2024-06-13) : Rövid pornós ámbár erotikus, hozzá illő franciát kaptam, de gyorsan gumit is kértem mert hátgyorsab telik az idő egy ilyen randin, pacival kezdtünk, ahol nagyon dicsért, biztatott, aminek hatására ismét megjutalmazott egy élvezéssel jó pár perccel később.

(2023-12-28) : Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe. Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)