Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Freya

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-03-17 15:09:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Freya +36303934581 120970 szexpartner

kétbalfül a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefon, VTR, SMS, belső üzenet, minden lehetséges kommunikációs csatornát bevetve kerestük a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Telefonon elsőre nem értem el, de hagytam neki üzit és mikor alkalmas volt, megcsörgetett és könnyed kb negyed órás csevejbe elegyedtünk. Angyalian cuki hangján elcsacsogta a még fontos tudnivalókat, amit még nem tudtam és vártuk a napot, hogy újra talizzunk. A címet a VTR egyeztetés során kaptam meg, néhány kedves üzenettel egybekötve.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metró plusz villamos kombóval közelítettem meg a helyszínt, könnyű volt megtalálni, a villamos megállótól nagyjából két perc séta. Az autóval érkezőknek sem lehet gond idetalálni, parkolóhelyet is láttam, nem is egyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Újépítésű lakótömb felsőbb emeletén található Freya lakása. Kultúrált, tiszta, csendes környezetben fogadja a Hozzá ellátogatókat. A fürdőben megtalálható minden eszköz, hogy felfrissülten, tisztán vethesd bele magad az Égi Tünemény karjaiba, aki a szomszéd szobában vár rád. A törölköző óriási és pihe-puha, kettőnket is körbeérne. A szoba nagy részét az ágy teszi ki, tényleg king size, de annyi hely van még, hogy ne élével kelljen közlekedni. Az ágy mellett éjjeliszekrény, a sarokban egy szék a ruháknak.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
GYÖNYÖRŰ NŐ! Röviden ennyi lenne, mert nincs jelző, ami kifejezhetné Szépségét. Az arca meseszép, melyet szőke hajkorona keretez, nagy barna őzike szemek, amikben elveszel egy pillanat alatt, csókra hívogató ajkak és az a mosoly... Brrrrr beleborzongok, hacsak rá gondolok. Bársonyosan finom puha bőrét élmény simogatni, nemcsak Ő szokott libabőrös lenni, hanem Én is, mikor Hozzá érek. A teste is nagyön bejön, tesz is érte, hogy így nézzen ki! Ugyan mindenét imádom, a formás pici lábait, a nőiesen izmos vádlijait és combjait a kettő közt fellelhető Mennyországot, melyért megveszek, ha kényeztethetem, a lapos hasát, a formás kis ciciket, melyek szívesen veszik a tőrödést, de a popsija az, ami mindent visz, kerek, kemény, formás kis hátsó, egyszerűen világbajnok! Mindez mit sem érne, ha nem párosulna hozzá a közvetlen személyisége, ami szintén magával ragadó. Kedves, laza, helyén az esze, két lábbal a földön jár, a hozzá(m)állása is párját ritkítja. Egy Tünemény, egy Angyal, egy Boszorka(a legjobbik fajtából)!
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 120970 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 120970 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2024-03-18 01:42:55 erotikus masszázs 1209705. Freya +36303934581 beszámoló 2024-03-18 01:42:55 erotikus masszázs 1209706. Freya +36303934581 beszámoló 2024-03-18 01:42:55 erotikus masszázs 120970
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Izgatottan és idegesen vártam a napot, hogy újra láthassam Őt, hisz nagyon sok idő eltelt mióta nem élvezhettem a társaságát. A telefon beszélgetésünk alatt is csak hebegtem-habogtam, mint aki először csinál ilyet, de Ő is zavarban volt egy kicsit, érződött a hangján, de nagyon cukin kezelte az egészet. Két-három perccel előbb érkeztem a megadott címre, hívtam Őt és már kaptam is a bejutáshoz szükséges kódot és útbaigazítást. Lifttel érkeztem az emeletre és már nyílt is az ajtó, amin belépve megpillantottam álmaim egyik legszebb Nőjét egy fekete testhez simulós ruhában. Nagy mosoly, két puszi és még nagyobb ölelés fogadott,így kapva az alkalmon mámorító illatát is magamba szívhattam kezdésnek. Átadtam a meglepiket, majd cipőmet levetve siettem utána a játszószobába.

Egymás mellé ülve kezdtünk beszélgetni az ágyon a számunkra fontos történésekről, jó volt újra hallani, ahogy nevet, nagyon jó beszélgető partner, élmény vele ez is. Később már egymással szemben ülve folytattuk a trécselést és voltak már tétova mozdulatok, de mindketten zavarban voltunk, főleg én, viszont rajta is érződött, hiába próbálta palástolni. Egyébként ügyesen csinálta, csak engem már nehezebben téveszt meg, ismerem, mint a rossz pénzt. Olyanok voltunk, mint két kis kamasz, akik most kezdik felfedezni egymást.🙂 A végére már egymás mellett feküdtünk és a felsőmet kezdte kipatentolni, majd elcsattant az első csók is és mielőtt még teljesen megrészegültem volna Tőle elhúztam gyorsan megfürdeni.

Fürdés után az ágyon fekve találtam egy fekete melltartó és bugyi összeállításban, mit ne mondjak észveszejtően nézett ki! Már épp készülődtem mellé feküdni, mire velem szembe térdelt az ágyon és így vesztünk el egymás tekintetében és ölelésében. Simogattam, ahol értem, ahogy Ő is Engem és jöttek a csókok. Először csak a szájra puszik, később a nyitott szájas csók, majd a nyelvét is átdugta és innentől már szinte csak a szenvedélyes, de közben mégis gyengéd csókolózás következett. Kezeivel kényeztetett mindenhol, de a legjobban az tetszett, mikor az arcomat simogatta, a hideg is kiráz tőle még most is. Délen is felállt a harci helyzet és Ő kezeivel meg is találta azt, a törcsi repült, Ő meg rögtön kényeztetni akart, de még sikerült egy kis időt nyernem, hogy csókolhassam, simogassam még viszont a kezével már nem eresztett. Tettem még egy próbálkozást, hogy Én kezdhessem az orális örömöket, de hajthatatlan volt.

Én maradtam térdelve az ágyon, Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem. Aztán kérte, hogy feküdjek az ágyra és így folytatta tovább félig meddig a combomon fekve. Egyre mélyebben és hevesebben kényeztetett, miközben néha kivette a szájából és csak a nyelvével tüsténkedett a makkomon, keze pedig finoman, de határozottan markolta a kis kolbászt. Majd a lábaim közt találtam és kaján mosollyal az arcán folytatta, csurgatta rá a nyálát és mielőtt végigért volna a nyálcsepp bekapott és nézte, hogy mennyire bejön, amit csinál. Végül úgy helyezkedett, hogy tudjam cirógatni selymes bőrét és azt a veszettül jó popsit, miközben Ő fáradhatatlanul kényeztetett tovább. Eddig is nagyon mélyen bevette, de ezután koppanásig eltűntem a szájában és többször is éreztem torka szorítását, az elsőnél meg is jegyezte, hogy most megvagy.

Itt volt az ideje, hogy Én is kivegyem a részem a jóból, ezért megszabadult a cicifixtől, bugyitól és már előttem is feküdt pőrén, várva, hogy Én is mutassak valamit. Újra csókolózni kezdtünk és a kezeink is jártak keltek mindenfelé. Nyakát, állát, arcát, vállait, puszilgattam és szorosan ölelt viszonozva minden mozdulatomat. Igyekeztem lefelé haladni és a cickókkal is foglalkozni de a szájától nagyon nehéz elszakadni, így ide mindig visszatértem. Édes kis bimbói gyorsan megkeményedtek imádtam játszani velük felváltva, végül csak elértem a finom illatos puncijához. Élvezettel és finoman kezdtem kényeztetését, hallhatóan, érezhetően, láthatóan tetszett neki, szépen be is nedvesedett, de derekas próbálkozásaim ellenére az orgazmus elmaradt. Ezután fordított 69-ben szeretett volna életet lehelni belém, de ezt most nem vállaltam, így egy oldalas verzióban maradtunk, ami kicsivel később klasszikus 69-re változott. Csodálatos volt így is érezni, ahogy teljesen eltűntet, nagyon veszélyes és szerintem überelhetetlen az, amit a szájával művel!

Gumiért kiálltottunk mindketten és ha már Ő volt felül kérdés nélkül bele is ült keményen álló férfiasságomba. Finoman kezdte a gugolva lovaglást és felülve néhány csókot is loptam, de visszalökött az ágyra és olyan tekintettel nézett rám, hogy most el akarom venni, ami az enyém. Ugyan ló helyett csak egy nyomi szamár volt alatta, de maradjunk annyiban, hogy bele lettem lovagolva az ágyba. Átszellemült arccal tett magáévá miközben igyekeztem felvenni a ritmusát és vadul csattogva, szenvedélyesen szeretkeztünk. Együtt fordultunk misszibe, ahonnan bénaságom miatt kicsusszantam a forró és nedves puncijából, de szinte egyszerre odanyúlva helyeztük is vissza és folytattuk, amit elkezdtünk. Itt már kedvünkre csókolgattuk egymást, főleg szájon, de azért jutott mindenhova, miközben halk szavak kíséretében bókoltunk a másiknak. Szorosan összebújva, csókolva lettünk egymáséi, de azért arra is hagytunk időt, hogy megnézzük együtt miként járok ki-be a szűk és nedves kis csodában, amit a lábai közt hord. Feltérdeltem és lábait széttárva folytattuk egyre tempósabban, majd a vállaimra kerültek a lábikók, fenekét kicsit megemelte Én pedig alá nyúlva, pont jó szögben eltalálva szeretgettem tovább,éreztem a szinte egész testén végigfutó libabőrt, amibe Én is beleborzongtam.

Megizzasztott rendesen és egy apró törölközős szünetet beiktatva, azon matekoltunk, hogyan folytassuk. Az ágyon feküdt hason jobb lábát felhúzva, így kézenfekvő volt, hogy ez lesz a kövi póz, de itt megint bénáztam, így a vége az lett, hogy hátulról folytattuk összezárt lábakkal. Nem kíméltük egymást, csattogtunk ebben a pózban is, míg Én a popsiját markolva, finoman paskolva tettem magamévá, de az is nagyon jó volt mikor Ő tolatott rám és szinte táncolt a farkamon. Az a kép igencsak emlékeztbe, retinába égős lett! Ki akartunk próbálni még egy-két pózt, de annyit szerencsétlenkedtünk, hogy még véletlenül le is fejelt, így a vége felé járva el is röhögtük az egészet. Mondtam neki, ha kinevet, szégyellős leszek, erre szabadkozott, hogy nem rajtam nevet, hanem velem és a helyzeten és mielőtt szólhattam volna már a szájában is voltam és a fentebb leírt franciát élhettem át újra, annyi kiegészítéssel, hogy most már a gólyók is kaptak szája áldásos tevékenységéből. Imádtam mikor a combjaimat átkarolva csak a szájával kényeztetett a szemembe nézve és mikor mélyen eltűntetve ki dugja a nyelvét és nyalogat, az valami eszméletlen! Kézzel még besgítettem Én is, de a katarzís részemről is elmaradt, így egymás karjaiban pihegve, csókolozva, cirógatva, kacagva konstatáltuk, hogy közeleg a búcsú ideje. Öltözés közben folyamatosan dumáltunk és mikor kész voltam az ajtóhoz kísért, ahol harmadjára csak sikerült kijutnom az ajtón, hiszen vagy Ő húzott vissza még egy ölelésre és csókra vagy Én léptem vissza ugyanezért. Megbeszéltük, hogy hamarosan látjuk egymást, majd az utamra engedett és újra a szürke, sivár hétköznapokban találtam magam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár ellenkezik az elveimmel, de a végén történt,egy borítékban helyeztem az asztalra,szó sem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 65, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Több, mint hét év után láttam Őt újra és leírhatatlanul örülök neki, hogy megint rátaláltam. Nem bánom, hogy a randink úgy alakult, ahogy alakult, mert jól éreztem magam Vele, hisz olyan világba képes elvinni, ahol csak Mi ketten létezünk! Lesz még arra alkalom, hogy mindketten csúcsra jussunk ebben biztos vagyok és akkor nem lesz se kislányos zavar, se bénázás, se fáradtság, se vendég megruházása véletlenül😅 Ugyanolyan Szép és megnyerő személyesigű NŐ, mint amikor megismertem. Megbabonázott és kilóra megvett, csodálatom iránta egy szemernyit sem fakult! A fiatalság forrása is Nála lehet, mert nyugodtan letagadhatna 6-7 évet minden gond nélkül. Sokfelé kalandoztam már, sok szép Nőt megismertem, de olyat, mint amilyen Freya, csak egyet tudnék mondani! Köszönök Neked mindent Drága viking Istennőm! Csókollak, ölellek😘

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-03-30 03:07:42
Eddig sem értettem miért nem hívtam még fel Freyat, a beszámolód után pedig már végképpp nem. Gratulálok, hogy ilyen jó élményt sikerült kihozni a találkozóból és a beszámolóért is!

2024-03-29 00:46:01
Nahát, ez aztán igen! Kiváló írás! Gratuálok ehhez is és az élményhez is! Nem mindenapi “kedv csináló”… -:D

2024-03-24 13:51:36
Mindenki másnak is nagyon szépen köszönöm Freya nevében is a hozzászólásokat és a szavazatokat! Örültem, hogy segíthettem, annak ellenére is, hogy néhol elgépelésből fakadó helyesírási hibák is vannak valamint a stilisztika is hagy némi kívánnivalót maga után.Legközelebb igyekszem körültekintőbb lenni.

2024-03-24 13:40:55
MrKnox!

Nem hinném, hogy kell az engedélyem, az épületes kritikát pedig szívesen fogadom! Nem volt célom ilyen hatást kelteni, legközelebb odafigyelek.

2024-03-24 12:42:51
Eddig nem volt Freya a kedvenceim között, így jó eséllyel a beszámolódat sme olvastam volna el. MrKnox kis-nagybetús mondatai keltették fel csupán a figyelmemet. Aztán amikor (a kezdetben kizárólag a kis és nagybetűk miatt) beleolvastam, lenyűgözött a beszámolód. Nagyszreű beszámolót írtál. Köszi. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre. Elmerengtem, hogy mit nem adnék én, ha 1-2 olyan hirdetővel újra találkozhatnék, akiket 7 éve ismertem meg és csodáltam. Valamilyen formában emiatt írigyellek is.
Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-07) : Freya kezelésbe vette akarom mondani szájazásba 😁 mondtam hogy menjünk az ágyra fel úgy kényelmesebb mégis. Kaptam egy nagyon frankó franciát, azonnal tudtam hogy ez csak a kezdet. Ezután javasoltam egy 69 ha már neki van a szájában valami az enyémben is legyen már.

(2024-05-01) : Kezét színte csak arra használja, hogy tartsa, de néha belevisz olyan csukló mozgást, hogy megőrülök. Bőnyállal, mélyen bevéve, nyelvét kidugva, cuppogva, tövétől a hegyéig végignyalva, nyelvhez csapkodva, ajkaival simogatva, szemezve játszik velem.

(2023-07-05) : Már azt hittem, hogy az ágy felé vesszük az irányt, de partnernőm az imához kecsesen térdre ereszkedett és a peckessé vált Monsieur-ral kezdett el ismerkedni. Az öreg úr nagyon hálás volt a törődésért és gyorsan kihúzta magát, ahogy csak bírta!

felejthetetlen: 6db
(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

(2023-12-28) : Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte

(2023-08-27) : Szavak nincsenek, milyen finom, bőnyálas, mèlytorkos elemekkel tarkított franciában rèszesített. Tèrdeit vèdve, javasoltam, hogy költözzünk az ágyra, ahol már ragadozó tekintettel csapott le a farkamra, ès egy percig nem kímèlve hajszolt az őrületbe!

: 1db
(2023-12-28) : Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe. Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)