Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Freya

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-28 15:07:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Édesem. A zárómondatod elcukisított engem. 🥺 Nem tudom létezik e ilyen szó, de mostantól lesz 🙂 nem is tudnék másképp fogalmazni, mint te, mert én is így éltem meg a pillanatot veled, és köszönöm hogy úgy fogalmaztad mintha egy igazi randi lett volna, mert szerintem is. Istenien csókolsz drága, nem is tudtam hogy nem vagy csókolózós tipus, így külön élmény volt olvasni ezt a részt is, hisz nekem ez olyan természetes volt veled, olyan magától értetődő, olyan isteni, s érzéki. Legszívesebben még most is csókolnálak. Az egész randink szenvedélyes volt. És imádtam minden percét. Ha lehetne vissza fele is pontozni én is pontoznék egy felejthetetlen találkozóra, mert az volt számomra is. És bízom benne hogy lesz folytatása. Netántán ha már idén nem látlak, Szeretnék Boldog Újévet Kívánni Neked. S köszönök minden szót mit leirtál, igy újra átélhetem s felidézhetem légyottunk, remélhetőleg következő randinkig. Bizom benne hogy lesz folytatása. Képzeletben most oda bújok hozzád. 🥰 Ölellek s csókollak. Freya.

Beszámoló Freya +36303934581 120243 szexpartner

DukeGeorge a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel a kijelölt időintervallum kezdetén telefonon kerestem Freyát. Először foglalt volt, de 10 perccel később újrahívtam, és ekkor felvette. Kedves hangon köszönt. Mivel minden számomra szükséges infót tudtam már a hirdetéséből, ezért csak egy aznapi időpontot kértem tőle, amit azonnal meg is kaptam. A beszélgetés bár rövid volt, már előrevetítette azt, hogy a Freyával való találkozás feszültségmentes és kellemes lesz. Szép és lágy tónusú hangja ellazítja az embert - legalábbis rám ilyen hatással volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a XIII. kerület Újpesttel határos része, parkolás ahogy láttam nem nehéz, BKV pedig nagyon közel rak le, én ezt vettem igénybe.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tip top a ház és a lakás is. Nincs zuhanyfüggöny! Üvegajtós a tusoló, kényelmes és praktikus. Tisztaság, nagy és jó nedvszívő türcsi, szájvíz kikészítve.
Szoba nem túl nagy, de hangulatos. Sajna az ágy kicsit nyekereg (falnak ütődik s ez engem zavart) ezért volt hogy keresztben kellett feküdnünk rajta, szerencsére ez nem volt gáz, mert king size...
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Freya ugyanolyan szép és vonzó mint a képeken, de a fotók sok minden (fontosabb) dolgot nem adnak át. Nevét a skandináv mitológiából választotta. Freya a szerelem és a háború istennője, lágyság és keménység, szerető és harcos is egyben. Ennek ő szerintem kívül-belül tökéletesen megfelel, én természetesen a lágyabb, "szerelmesebb" oldalát kerestem és meg is találtam...
Technikailag leírva ú egy vékony nő, nagyon szép alakkal megáldva, mindene formás és arányos. Szerintem a képeken látottaknál most kicsit vékonyabb (melleken véltem látni), de lehet, hogy csak én tévedek.
Még valami: Freya arca és tekintete gyönyörű és szó szerint elbűvölő. Tekintetében ugyanakkor nemcsak a mélység, hanem a kislányos huncutság is látszik, ami kifejezetten szexivé teszi őt.
1. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 120243 erotikus masszázs
3. Freya +36303934581 beszámoló Budapest 120243 erotikus masszázs4. Freya +36303934581 beszámoló 2023-12-28 18:36:43 erotikus masszázs 1202435. Freya +36303934581 beszámoló 2023-12-28 18:36:43 erotikus masszázs 1202436. Freya +36303934581 beszámoló 2023-12-28 18:36:43 erotikus masszázs 120243
Action
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Spot on. Már megérkezésemkor láttam/éreztem hogy minden OK lesz. Hamar beszédbe elegyedtünk, cipő - és kabátlevétel után bekísért a szobába, ahol kezdetnek megölelt, megpuszilt (!!!), viszonoztam, adtunk egymásnak pár puszit... hogy lehet meghitté varázsolni valamit egy másodperc alatt amiről eddig azt gondoltad (tapasztaltad) hogy csak hús, pénz, érdekek, és szükségletek? Hát ilyen egyszerűen:)!
Szerintem Freyának különleges adottsága van a férfiakhoz, de az is biztos, hogy bennem igazán vevőképes és befogadó alanyra talált, mert nekem pont erre volt szükségem. Mondtam is neki, hogy ha csak ölelkezünk és csólolózunk egész randi alatt, nekem már az is egy üdítő élmény lesz, de erről később..
Eme bevezető után kérdeztem Freyát a további teendőkről (nem akartam lerohanni, meg egy kicsit zavarba is hozott talán:)...), mire adott egy törölközőt, majd megmutatta a fürdőt.
Tisztálkodás után hamar az ágy előtt találtam magam vele, emlékezetem szerint állva, egymás karjaiban, csókolózva. Nos nem vagyok már 13 éves, és a nők többsége nem is vált ki belőlem olyan érzéseket hogy a szájukra tapadjak - főleg akkor nem, ha éppen egy professzionális randiról van szó, s nem ezért mentem oda - de itt és ekkor, Vele ez úgy sikerült mintha egy igazi randin lettem volna - ez Freya odaadását és szenzitivitását dícséri, de szerintem meg is volt a kémia kettőnk közt.
Szóval eme csókoknak hála hamar összegabalyodtunk. S bár libidóm csúcsra járatását kicsit azért akadályozta a vizsgadrukk és az hogy első alkalommal voltunk együtt, Freya készségesen segített mindenben. Ha kellett a lábaim közt feküdt hason és franciázott, lábait izgatóan össze-összekulcsolva, csípőjét megemelve ha a fenekébe markoltam (finoman), ha kellett akkor széttette háton fekve a lábait és élvezte ahogy nyelvemmel kényeztetem (ezt amúgy ilyen típusú randin soha senkinek nem szoktam csinálni csodálkoztam is magamon)...Ha úgy alakult, akkor rám csücsült, vagy háton fekve emelte úgy a lábait, ahogy szerettem volna.

Nagyon izgatóan csinálja, kellő szenvedéllyel, s ugyanakkor kellő odafigyeléssel. Hogy ő ezt mennyire élvezi azt nem tudom, de tény, hogy át tudja magát adni az együttlétnek...amikor elégedetten nyugtázza hogy maximumra merevedek miközben benne mozgok, vagy mikor hallom a lélegzetvételén azt, hogy hat rá amit csinálok...mondanám hogy élvezte, én pedig gyönyörködtem abban ahogy ezt tette, mert tényleg ritka az ilyen élmény még egy "hétköznapi" kapcsolatban is.

Mikor odabúgta a fülembe hogy mennyire benedvesedett ahogy benne mozogtam, vagy mikor egy nagy cuppanással vette ki a hímtagom a szájából egy "-fincsi" megjegyzéssel, nos ezek mind olyan dolgok, melyeknek spontánoknak kell lenniük, hogy igaziak, hogy élmények legyenek.
Nekem nagyon annak tűntek.
Az első "ütközetünkben" missziben lett végem, és bár belekezdtünk egy másodig hancúrba is melyben hátulról tehettem magamévá Freya valóban istennői testét, ott már kezdtem kifutni az időből s emiatt ki-ki zökkentem ami sajnos esélytelenné tett a második boldogságra, hiába üldöztem...
Ezen a szent napon éreztem azt először, hogy valami olyat kaptam, amit pénzzel amúgy nem lehet megvenni, akkor sem, ha az ember milliókat szór el rá, vagy éppen meggebed a másik, hogy teljesítse a kérést, de képtelen rá. Remélem át tudtam adni valamennyit a Freyával megosztott NAGYON KEVÉS időből és tudtam azt érzékeltetni, hogy milyen ember, milyen nő is ő.
Nem írtam le még sok dolgot amik szinte megállás nélkül jönnek vissza mint emlékek: az ölelése és érzékisége az aktus közben valami olyan amit bármelyik exem megirigyelhetett volna Freyától - sajnos sokuknál hiányzott ez (persze lehet hogy én nem tudtam kihozni belőlük..)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem néztem hogy vállal-e bármi mást azon kívül amit én szerettem volna. Én még azt sem tudtam teljesen kihasználni amiért mentem, mert annyira elvitt minden egyes vele töltött másodperc, hogy 10 percnek éreztem az egész együttlétet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 45, másfel órás randira 65, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Uraim, Freyán nem fog múlni hogy jól érezze mindenki magát, aki kellő tisztelettel és kedvességgel közeledik ehhez a csodás teremtéshez. Vigyázat, könnyen szerelembe lehet esni a vele töltött idő alatt, s ez okozhat némi "lelki gyötrelmet" a randi után..

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya szexpartner beszámolójáról


2024-02-15 09:13:55
De jó volt olvasni ezt a beszámolót. Freya reagálása meg különösen tetszett, örömm tudni, hogy vannak ilyen szép lelkű tündérkék az oldalon.

2024-01-09 23:20:47
Bocsánat, úgy akartam befejezni, hogy Vénkecske, 100 százalékban egyetértek (így reagáltam mindkettőtök kommentjére)! Nincs javítás opció emiatt kicsit értelmetlen amit lent írtam a névtévesztés miatt.

2024-01-09 16:37:11
Vénkecske52, Oli66 köszi a kommenteket! Én is irigylem azokat akiknek minden napra megadatik, hogy egy ilyen tüneménnyel randizzanak!:D
Oli, 100 százalékban egyetértek!

2024-01-07 15:55:43
Szokták volt mondani:'Jó bornak nem kell a cégér', állítom hogy kell! Különben nem kerül az ember látókörébe.. Köszi a beszámolót,remek hangvétel, sokunknál elérte a célját :)

2024-01-07 15:12:06
Nem kenyerem az irigység, de Freya reagja miatt lehet Rád az leszek...
Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-05-01) : Kezét színte csak arra használja, hogy tartsa, de néha belevisz olyan csukló mozgást, hogy megőrülök. Bőnyállal, mélyen bevéve, nyelvét kidugva, cuppogva, tövétől a hegyéig végignyalva, nyelvhez csapkodva, ajkaival simogatva, szemezve játszik velem.

(2023-07-05) : Már azt hittem, hogy az ágy felé vesszük az irányt, de partnernőm az imához kecsesen térdre ereszkedett és a peckessé vált Monsieur-ral kezdett el ismerkedni. Az öreg úr nagyon hálás volt a törődésért és gyorsan kihúzta magát, ahogy csak bírta!

felejthetetlen: 6db
(2024-04-30) : Újabb csókok, egy rövid, ámde hatásos biztosamibiztos francia és gumihúzás után Freya fölém kerekedett és guggoló helyzetben ereszkedett rá a ceruzára. Meg kell hagyni, jó kondiban van, mert hosszú percekig nyársalta magát anélkül, hogy segítő kezeimre szükség lett volna.

(2024-03-17) : Ő pedig négykézláb belekezdett egy olyan franciába, hogy a szavam is elállt. Mélyen, kellő nyál mennyiséggel, huncutul szemezve, puszilgatva, cuppogva, végignyalva játszott Velem.

(2023-08-27) : Szavak nincsenek, milyen finom, bőnyálas, mèlytorkos elemekkel tarkított franciában rèszesített. Tèrdeit vèdve, javasoltam, hogy költözzünk az ágyra, ahol már ragadozó tekintettel csapott le a farkamra, ès egy percig nem kímèlve hajszolt az őrületbe!

: 1db
(2023-12-28) : Aztán egyszercsak letérdelt,és belekezdett a kényeztetésembe. Csodálatos élmény. Amit a csodás szájával,és nyelvével tud,az egyszerűen csodás. (Tanítania kellene.)