Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Freya  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Freya

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-17 16:32:38



Brutalviking szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Freya +36303602141 122867 erotikus masszázs

Brutalviking a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Freya hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
A másik oldalon láttam a hirdetését. Egy ideje már szerettem volna meglátogatni, így amikor elérhető volt, hívtam. Kedvesen elmondta a feltételeket, és megbeszéltük a találkozónk időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
BKV-val mentem, a lakástól kb. 5 percnyire tett le a villamos. A cím picikét trükkös, a térkép picit furán mutatja, de ennek ellenére is könnyen megtaláltam a házat.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás egy újépítésű mini garzon-szerűség a Lurdy-ház közelében. Nagyon tiszta, rendezett, a célnak tökéletesen megfelelő. Mivel sötétedés után értem Freyához, így az utcán se találkoztam senkivel. Van lift, így még könnyebb kikerülni a szomszédokat. A fürdő szép, rengeteg tusfürdő közül lehet válogatni. A masszázs és a kényeztetés a nappaliban történt, ami hangulatfényekkel volt megvilágítva. Abszolút kényelmes, Freya társasága pedig csak emelte az intim hangulatot.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon tartottam ettől a résztől, sajnos korábban már tapasztaltam olyat, hogy a képek egy kicsit csalókák, de Freyánál abszolút azt kapja az ember, amit ott lát. Teljes mértékben megfelel a képeinek. Nagyon nagyon szexi, a 30-as éveinek végén járó nő, gyönyörű arccal, és talán még annál is gyönyörűbb, hatalmas mellekkel. Amit kiemelnék még, azok a csodás, telt ajkai.
Igazából minden tetszett rajta; Freya tipikusan az a fajta nő, akivel a magánéletben úgy érezném, esélyem sincs. A külseje mellé kiemelném még a kellemes hangját is, szinte egész nap el tudnám hallgatni.Freya 303602141  Brutalviking beszámolója
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Mivel első találkozónk volt, és rendesen izgultam ezért elsőnek masszázst kértem. Gyors fürdés után hasra feküdtem az ágyon, és teljes mértékben rá hagytam a program menetét.

Freya a talpamtól a tarkómig átmasszírozott. Nagyon kellemesen csinálta, érződik is benne a szaktudás, de inkább olyan hangulatkeltő, érzékibb élmény volt számomra. Közben mindenféle témákról beszélgettünk, nagyon kellemesen telt így az idő. Közben néha néha voltak incselkedő benyúlásai is, érzékeltetve a program végén várható élvezeteket.

Rendkívül kellemes volt, mintha csak a barátnőm masszírozna egy fárasztó nap után.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy idő után jelezte, hogy megfordulhatok, és ekkor kezdődött a találkozónk fénypontja. Első körben lágyan, kézzel kényeztetett. Igazi, olajos lingam masszázst kaptam, amelytől rendesen beindultam. Közben én is simogattam Freyát, hol a fenekét, hogy a melleit vagy a hátát, combját, nagyjából a kényeztetésemmel egy ritmusban. Kezei nem csak a férfiasságommal játszottak, néha-néha átsimítottak a combomra és a mellkasomra is. Szinte remegtem az izgatottságtól.

Percekkel később felajánlotta a gumis franciát. Elsőre tartottam, hogy semmit se fogok érezni, de az ezt követő percekben megkaptam életem egyik legjobb franciás élményét. Elképesztően látványos, ahogy az ajkaival dolgozott rajtam, ráadásul mindezt olyan intenzitással tette, hogy egy adott ponton már fel sem tűnt, hogy óvszeres franciát kapok. Így, testét simogatva értem el a gyönyör csúcsára.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, számomra maximálisan kielégítő alkalom volt, mindent megkaptam, amit szeretnék.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Freya abszolút korrekt, az oldalán fel vannak tüntetve egyértelműen a vállalásai, és azokhoz tartja is magát. Érződik, hogy megválogatja, kiket enged fel magához, és hálás vagyok, hogy ilyen csodás élményben lehetett részem. Remélem, még tudok találkozni vele máskor is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-12-04) : Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni

(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

(2016-01-21) : Minden verzióban franciázott mélyen,erősen,lágyan,golyókkal is játszik kihasználva minden percet pornós filing itt is megvolt profi kényeztetést kaptam,végén a gyönyörű szilikon cicikre mentem e

felejthetetlen: 5db
(2020-10-21) : Fordulás után még kis simogatás elölről, aztán célzott érintések az intim területek irányába. Finom a keze, hadrendbe is állít gyorsan ... aztán belekezdünk a franciás / kézi kényeztetésembe, ami olyan cuppogós, nyálcsorgatós, nyelvhez csapkodós, kézzel kicsit rásegítős, golyónyalogatós fajta ... Brutál :-) NFVSZ nincs, de emiatt nincs hiányérzet.

(2020-07-14) : A masszázs inkább kellemes simogatás, kis nyomkodásokkal, de nem is szeretem az erős gyúrást. Nekem ez esik jól, szóval élveztem. Közben beszélgettünk.

(2016-12-24) : Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt.

nagyon jó: 18db
(2022-04-07) : Kaptam egy törölközőt, gyors vetkőzés, alapos tusolás, és irány a vissza a szobába, ahol Freya már csak egy kis bugyikában várt. Már hasaltam is az ágyra, ahol indult a beszélgetéssel kombinált kellemes krémes simogatós masszázs amolyan bemelegítésként.

(2020-10-14) : Kérdezte hogy legyen ,mondtam hogy szokta. Fél órában masszázs utána levezetés . El is fogadtam úgy is volt . A masszázs illatmentes olajjal történik ,csak egy finom nem túl kemény hát masszázst volt semmi eltévedés ! Azt egy kicsit hiányoltam ,lehet az egy órában az is benne van. Közben jól elbeszélgettünk minden feléről .

(2018-12-06) : 1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt...

: 38db
(2023-01-26) : Freya szépen alaposan nyalogatta a kemény rudat, a tuningolt szájak előhozták belőlem a pornófilmekben látott emlékeim és a haját megfogva néha rátoltam mélyebbre a farkamon. Utána vártam míg nyel és levegőt vesz, aztán megint rátoltam.

(2022-11-13) : Hasra feküdtem, és rá hagytam magam. Rutintalan vagyok. Kezdettem a lábaimnál egy fél erős masszázs, majd szépen lassan ugyanezt a hátamon is. Izgató a keze, és ahol érzékeny le is lassít picit.

(2022-09-04) : Kellemes beszélgető partner, már nem huszonéves gondolkodással. Határozott vélemények viszont inkább relaxációs masszázs a lábak és a hát részére. Sajnos erről a részről nem lehet többet elmondani, ugyanis nem ez a program fő része.