Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Franciska

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-30 14:09:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat! Jólesnek szavaid és méltatásod, öröm volt olvasni. :) Örülök, hogy ilyen kellemes élményt szerezhettünk egymásnak. :) Várlak szeretettel máskor is. :)

Beszámoló Franciska +36204677073 121084 szexpartner

blatgom a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Franciska hirdetővel
érzéki hang
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Zölden villogott, hívtam, azonnal felvette és nagyjából két órával későbbre meg is beszéltük a randevút.
Megközelítés
Forgalmas csomópont közelében található (ahogy azt adatlapján jelzi is), BKV-val nagyon könnyű odajutni. Autóval lehetnek parkolás gondok, ezért érdemes időben érkezni.
Az instrukciók alapján könnyű volt megtalálni és feljutni is.
Helyszín
Régi polgári lakás, kifejezetten igényes és rendezett. A fürdőszoba minden igényt kielégít: friss törölköző, jó állapotú és megfelelő méretű tusoló, többféle tusfürdő, szájvíz.
A hálószoba is kifogástalan, bár őszintén szólva ott már nem kizárólag a körülményekre figyeltem, úgyhogy túl sok mindenre nem emlékszem :) Arra viszont igen, hogy az ágy hatalmas és kényelmes.
Franciska külseje
A képeknek abszolút megfelel, az arckitakarástól sem kell tartani - én a homályosított képek alapján nagyjából ilyesmire számítottam és abszolút nem csalódtam. Tényleg, akinek a képek alapján bejön, annak élőben is biztos be fog. Nagyjából abban a szettben fogadott, mint ami a mostani 8. képén van.
Adatlapjához hűen meglehetősen magas (180 cm), ez rám különösen izgató hatással volt :) Kicsit alacsonyabb vagyok nála.
Nagyon szép szemei vannak, ezen kívül még a melleit és a fenekét emelném ki. Ja és még ami nagyon tetszett, az az erotikus hangja :)
1. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 121084 erotikus masszázs
3. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 121084 erotikus masszázs4. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-04-02 08:41:34 erotikus masszázs 1210845. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-04-02 08:41:34 erotikus masszázs 1210846. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-04-02 08:41:34 erotikus masszázs 121084
Action
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Nagyon kedvesen fogadott, vízzel kínált, majd az anyagiak rendezése után elmentem gyorsan fürdeni. Tisztálkodás után a hálószobába vezetett és először állva ismerkedtünk egymással. Hihetetlenül kedvesen és érzékien simogatott mindenhol, persze én is igyekeztem minél inkább viszonozni. Kisvártatva csókólozni kezdtünk, ami csak fokozta az izgalmi állapotomat. Őszintén szólva annyira jó volt ez a rész, hogy akár az egész órát el tudtam volna tölteni ezzel is, de persze aztán nem így lett :)
Kis segítséggel megszabadítottam a ruháitól, és az ágy felé vettük az irányt, ahol egy kicsit tovább folytattuk a csókólózós, simogatós ismerkedést. Elidőztem a melleinél - fantasztikus élmény volt csókolgatni őket, közben Franciska halk sóhajokat hallatott. Ezek után nem álltam meg és elhelyezkedtem a lábai között és nyalni kezdtem. Bár a további sóhajok és elmondása alapján élvezte, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom.
Ez után gumit kértem és misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.
Második menetre már nem nagyon maradt, idő, úgyhogy a maradék 10-15 percben még beszélgettünk kicsit, mesélt pár érdekes dolgot a tapasztalatairól. Ez is egy élmény volt, remek dolog egy intenlligens nővel egy jót beszélgetni szex után :) És a simogatások még itt sem szűntek, ami szintén plusz pont.
Időnk lejártához közeledvén még egyet tusoltam, majd puszival búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráról nem tudok, minden teljesen korrekt. Amit az adatlapján ír, azt vállalja is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remek érzésekkel távoztam, egy gyönyörű, érett, intelligens nővel tölthettem el egy nagyszerű órát. Barátnő feeling a javából, igazi érzéki élmény. Sokáig nem fog kimenni a fejemből, az biztos.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Franciska szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFranciska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-01-21) : Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.

nagyon jó: 3db
(2024-02-22) : Aztán eljött a csere. És nem is tudom mikor részesültem utoljára ilyen profi franciás foglalkozásban.. mintha csak megérezte volna, hogy vannak a legérzékenyebb pontjaim! A golyókat sem kímélve úgy meg lett dolgozva az egykorú, hogy nem egyszer a lepedőbe markolva hangosan fel kellett nyögnöm.

(2024-01-10) : Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje .

(2023-12-08) : Ezután kaptam egy elkápráztató finom franciát .Majd kölcsönös örömszerzésbe fordultunk . Mézédes finom puncija van ,ami szereti a kényeztetést. Közen kezdett számomra nagyon intenzív lenni az élmény ezért kértem ,hogy húzzunk gumit .

: 2db
(2024-02-17) : Ágyon fekve, karjai közt elhatároztam, hogy ideje mélyebben megismerkednünk, óvszert kértem, majd azt, hogy forduljon hátára. Így elölről, mosolygó száját csókolva kezdtünk szeretkezni.

(2024-02-05) : Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk