Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Franciska

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-22 22:50:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm kedves és részletes beszámolódat. Elérzékenyültem, miközben elolvastam, megtisztelő, amiket írtál rólam és az együttlétünkről. Örülök, hogy ilyen kellemes élményt szerezhettünk egymásnak, én is nagyon jól éreztem magam Veled. Várlak szeretettel máskor is. :)

Beszámoló Franciska +36204677073 120738 szexpartner

AlvySinger a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Franciska hirdetővel
igéző szemek
legjobb mellszex
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Franciskát egy reggelen hívtam. A telefont elsőre felvette és az aznap délutánra kért egyórás randira is rögtön rábólintott. Ekkor még nem adott pontos címet. Abban állapodtunk meg, hogyha a Nyugatihoz érek, felhívom, és majd akkor elmondja a koordinátákat. Ez így is történt, és a kuckóját a hívás után fél percen belül megtaláltam, majd a randit megelőző utolsó hívásnál elmondta a kapukódot. Itt meg kell jegyeznem, hogy nagyon szexi, amolyan "vagány csajos" hangja van, ami már önmagában meghozza a kedvet a későbbi történésekhez.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nyugati majdnem tőszomszédságában található társasházhoz szerintem egyetlen pestinek sem kell GPS, kb. csukott szemmel odatalál az ember. És mivel egy közlekedési csomópontnál van a lakás, erősen javasolt a BKV-al való utazás - magam is így tettem. Metró, villamos, és buszmegállók néhány lépés távolságra vannak. Aki ennek ellenére ragaszkodik az autóhoz, annak legközelebb a Westendnél akadhatnak szabad parkolóhelyek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Klasszikus, minden ízében pesti, békebeli polgári társasház. A lakás maga viszont belül teljesen modern és finom ízlésre valló módon van berendezve. Franciska törekszik arra, hogy a félhomályos, illatos gyertyákkal megvilágított enteriör is hozzájáruljon egy kellemes, oldott randihoz. A lakás minden pontja kifogástalanul tiszta, ami alól természetesen a fürdőszoba sem kivétel. Tiszta törölköző, tusfürdők, és szájvíz várja az oda betoppanót.
Franciska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valakinek megvan középsuliból a szexi tanárnéni vagy az irodában dolgozó kolléganő, akivel gondolatban már ezerszer? Ő lenne Franciska. Egy érett, de mélyen fiatalos nő értelmet sugárzó és szinte mindig mosolygó, tündéri arcocskája, egyszerre intelligens és huncut, nagyon szép, melegen csillogó zöld szempár, széles, csókra termett ajkak - ezek voltak, amiknek rögtön a hatása alá kerültem, amint megláttam Őt.

Közel 10 centivel magasabb nálam, ami különösen felcsigázott és nagyon jól áll Neki. Szemrevaló magassága részben hosszú, csinos lábikóiának köszönhető, melyeknek ékei a vad csókolgatásra hívó, gyönyörű, hosszú combok.

És ha mindettől még nem indult volna be az emberfia erekciója, akkor a természetesen nagy, habzsolni való, hús-vér cicik és a körteforma popsi látványától garantáltan be fog!

Végül az sem mellékes, hogy nagyon finom, selymes tapintású, egészségesen hófehér bőre van mindenhol vendéglátónknak.
1. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 120738 erotikus masszázs
3. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 120738 erotikus masszázs4. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-02-23 09:21:17 erotikus masszázs 1207385. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-02-23 09:21:17 erotikus masszázs 1207386. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-02-23 09:21:17 erotikus masszázs 120738
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Zuhi után vad, igazi, barátnős nyelves csókolózásban forrtunk össze. Eszméletlenül jól csókól Franciska, egy kicsit sem óvatoskodik a nyelvével, olyan hévvel smároltunk hosszú perceken keresztül, mint két szerelmes, akik hónapok után ismét egymás karjaiba kerültek. Pazar csókcsatánk közben azt se tudtam, hol tapizzam.. kezeim sem popsijával, sem mennyei combjaival, sem fenséges cicijével nem bírtak betelni.

Ezt a nyelvparádét bizony mindkettőnknek ki kellett fújni. Ekkor pedig lekerült az egyébként tetszetős, piros melltartó és bugyi is. Levétel közben apró csókokat hintettem szépséges, hosszú, selymes hátára, amire édes kuncogással reagált.

A látvánnyal nem bírtam betelni. Eszemet vesztve ragadtam meg hófehér cicijét, bimbóját nyelvemmel kényeztetve. Halk sóhajok adták tudtomra, hogy ez nem csak az én örömömre szolgál.

Majd csókjaimmal lefelé vettem az irányt. Pociján át a bámulatosan hosszú combokig végig csókoltam, ezután elkezdve szépséges puncija kényeztetését. Szorgos nyelvmunkámmal igyekeztem vendéglátómnak örömet okozni. Óvatos, halk nyögések jelezték, hogy jó úton járok.

Aztán eljött a csere. És nem is tudom mikor részesültem utoljára ilyen profi franciás foglalkozásban.. mintha csak megérezte volna, hogy vannak a legérzékenyebb pontjaim! A golyókat sem kímélve úgy meg lett dolgozva az egykorú, hogy nem egyszer a lepedőbe markolva hangosan fel kellett nyögnöm. Közben szinte folyamatos volt a szemkontaktus, ami egy ilyen csodálatos szemeket birtokló hölgy esetében különösen izgató.

És amit ilyenkor nagybetűs bűn lett volna kihagyni, az a mellszex! De még milyen mellszex.. a két varázslatos, meleg cici teljesen körülfogta a vesszőmet, Franciska érzéki ütemességgel csúszkáltatta le és fel az ikreket, ami szinte olyan érzés volt, mintha egy punciban lennék. Szabályosan megdugtam a melleit!

Mindez olyan kőkeménnyé varázsolt, hogy mind ketten jobbnak láttuk elkezdeni a fő felvonást egy kellemes paci póz formájában. Franciska itt is ügyes mozgással dolgozott, az általa diktált tempó kellően élvezetes volt számomra, halk sóhajokkal korbácsolva az érzékeimet szenvedélyesen mozgatta a csípöjét, eközben valami elképesztő beleérzéssel ügyelve arra, hogy mindettől azért ne menjek el idejekorán. Őrjítő látvány volt közben az orrom előtt himbálózó ikrek, melyeket nem győztem markolászni. A szemkontaktus itt is majdnem állandó volt. Imádtam elveszni a huncut szemeiben, csodálni zabálnivaló, tündéri mosolyát, mely végigkísérte az egész együttlétünket.

Kis kifli - nagy kiflivel zártunk, melyben történetesen a magasságomat tekintve én voltam a kis kifli. Ez persze semennyire nem szegte kedvem, sőt, kimondottan izgalmas volt egy ilyen magas nővel ez a póz. Nem is bírtam sokáig, és egy hatalmasat lőttem a puncijában.

A maradék nagyjából húsz-huszonöt percet egy jól eső, kicsit sem erőltetett, elvontabb témákat is érintő beszélgetéssel töltöttük ki. Ezalatt a beszélgetés alatt egy határozott, érett, értelmes nő képe bontakozott ki előttem. Megtisztelésként éltem meg, hogy egy ilyen nő társaságát volt szerencsém élvezni - ha csak egy óráig is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Magas fokon abszolvál mindent, ami az adatlapon fel van tüntetve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A legmagasabb nő, akivel eddigi életem során voltam, magasan felülmúlta minden elvárásomat. Akinek a külsőn felül fontos, hogy a partnere egy mélyérzésű, türelmes, érett nő legyen, annak Franciskát receptre kell felírni. A együttlét legelejétől a legvégéig maximálisan csak rád figyel, lesi minden reakciódat, odaadóan teljesíti a kéréseid. Már-már terápiás hatása van a vele való együttlétnek.

Csak ajánlani tudom Őt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Franciska szexpartner beszámolójáról


2024-02-23 13:21:14
Átjött az élmény a szavaidon keresztül. Már beszéltem telón a hirdetővel és a beszi még inkább megerősített abban, hogy személyesen felkeressem a csajt. A sok élmény mellett sok konkrét, objektív infomorzsát is belehintettél az írásodba. Köszi
Mutasd mindet

FunkciókFranciska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-01-21) : Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.

nagyon jó: 2db
(2024-01-10) : Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje .

(2023-12-08) : Ezután kaptam egy elkápráztató finom franciát .Majd kölcsönös örömszerzésbe fordultunk . Mézédes finom puncija van ,ami szereti a kényeztetést. Közen kezdett számomra nagyon intenzív lenni az élmény ezért kértem ,hogy húzzunk gumit .

: 3db
(2024-03-30) : misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.

(2024-02-17) : Ágyon fekve, karjai közt elhatároztam, hogy ideje mélyebben megismerkednünk, óvszert kértem, majd azt, hogy forduljon hátára. Így elölről, mosolygó száját csókolva kezdtünk szeretkezni.

(2024-02-05) : Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk