Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Florina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-10-21 16:01:54



Noctis szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Florina +36304900588 122900 erotikus masszázs

Noctis a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Florina hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Florinát az ötletes bemutatkozása, ízléses és az oldalon szokatlanul zöld, természetben készült fotói, és persze a kék beszik miatt választottam. Levélben próbáltam elérni, de esetemben az átfutási idő napokban volt mérhető, így a telefont ajánlom a céltudatos vándornak. Munkaideje végén majdnem tíz percet beszélgettünk: nagyon kedves hangja van, hallani lehetett, ahogy mosolyog, nem akart lerázni.
Megközelítés
Rákos-patak mentén van a kuckó, pont a kapuban volt is parkolóhely. Cím pontos és telefonos segítséggel egy kis sétával meg is találtam a megfelelő épületet a telken belül. A társasház kaputelefonjának gombjain a feliratot valóban csak sejteni lehet, de ezt leszámítva modern kertvárosias környezet.
Helyszín
Mivel a leány bűvkörébe kerültem és tekintetem gyakorlatilag nem tudtam róla levenni, így elmémben kevés lenyomat maradt meg a lakból. Magas karotin tartalmú szezonális aji átadása után a szobában egy székre pakoltam és húztam fürdeni. Onnan emlékszem egy mosógépre, ami pályafutásának végén jár, egy függönyös kádra, a fiús tusfürdőválasztékra és szájvízre is. Semmi fölösleg, viszont tisztaság és rend. A szobában ha vallatnak se tudnám felidézni volt-e zene, de a matrac melletti tükör tökéletes és igen hasznos. Műborostyán, ledes hangulatfények, de nem szalon érzés. Csak mi voltunk kettecskén.
Florina külseje
Kihívás elfogulatlanul jellemezni formás Florinát. Őzikebarna szemeivel zavarbaejtően tud nézni, ez volt az első dolog mit konstatáltam amint megláttam. Vékony szemöldöke van és szerintem természetes pillái. Pici smink de amúgy semmi mesterségest nem leltem a testén. Mosolya látszik a képeken is, az a legszebb ékszere. Szőkésbarna haját bár összefogta, még így is hosszan hullott a hátára, próbáltam nem összeolajozni. Ártatlan arcának eltakarásától nem kell tartani, de most hadd ne hasonlítgassak sztárokhoz, mert rájöttem ha hasonmás, akkor diszkréciót sért, ha meg nem, akkor meg úgyis csak én látom bele hogy miért emlékeztet.

Filigrán termetéhez tökéletesen arányuló feszes és formás cicikkel csábít, kisebb udvartartással. Bármennyire is félénken mutatta be nekem őket masszázs rész után a melltartót levéve, hogy vajon tetszenek-e, legalább annyira bejöttek, mint a popója. Utóbbit valósághűen látni az erdei tündér képeken és elképesztő érinteni is a formákat. Főleg ahogy pucsít, közben szemez velem a zárt puncija, amivel gondolom nem lehet közelebbi ismeretségbe kerülni (nem szólt rám, de nem is adtam rá okot). Fellelhetőek róla többet mutató képek is. Húszas éveinek közepére tippelném az összhatás és az üde fiatalsága alapján. Elmondása szerint annyi, ami ki van írva. Látszik, hogy nem egy vödör fagyival a TV előtt tölti a napjait, hanem foglalkozik a testével, a hamvas bőrétől az ápoltságán át a csajos kockahasig minden csillagos ötös. Művi módosítás csak elrontaná.

Fekete szexi cuccban volt, mint pár képen, majd végül a combifx maradt rajta. De lássuk a belsőt, amiből leginkább a masszázs során kaptam ízelítőt.
1. Florina +36304900588 beszámoló Budapest 122900 erotikus masszázs
3. Florina +36304900588 beszámoló Budapest 122900 erotikus masszázs4. Florina +36304900588 beszámoló 2024-10-22 11:23:46 erotikus masszázs 1229005. Florina +36304900588 beszámoló 2024-10-22 11:23:46 erotikus masszázs 1229006. Florina +36304900588 beszámoló 2024-10-22 11:23:46 erotikus masszázs 122900
Erotikus masszázs
Tanult és intelligens, olyan témákhoz is hozzá tud szólni, amikre abszolút nem számítottam. Mindig vidám, telt ajkai nem tudnak lefelé görbülni szerintem. Közlékeny, kínos csend nem ül jelenlétében a tájra és az unatkozást sem ismeri. Úgy beszéltünk, mitha már ismernénk egymást, mély témákat is érintve. Mindeközben olajos masszázsa nagyon kellemesen hatott, lehet kérni erősebben is, de alapból nem gyötör meg. Nem ül az emberre, szakszerű, de inkább rá figyeltem, mint az elmélyült relaxra. Ez a kapcsolódás része a dolgoknak és a tükörnek köszönhetően egymásra nézve tudtunk beszélgetni. Aztán a félidős fordulás után már a nyakam sem kellett kitekerni és minden csak egyre jobb lett.
Levezetés
Florina kényeztetése fordulás után lesz igazán fordulatos, azt se tudtam hova nézzek, kapkodtam a fejem. Hátranézett, ahogy fölöttem volt fordított tehenészlányként, de a tükörben meg a látvány mintha szeretkeznénk, előttem meg a popsija... vagy épp rámhasalt, nem voltam felkészülve ennyi mindenre. A mennyei csúszka nem egy háromperces cicis maszatka, hanem visszatérő motívum. 69 formában a vonalnyi puncit szemmel egész közelről megcsodálhattam. Közben puha kezei a nemesebb részemen majdnem olyan érzést nyújtottak mint egy francia.

Közben mindig aranyosan megállapított dolgokat a szituációról, mint hogy összeragadtunk, tükör még a helyén van, de a banánomnak szóló bókok estek a legjobban. Végig szemkontakt, csak győzzed zavarbajövés nélkül. Kedvenc felállás talán az volt, mikor tantrikusan egymással szemben ültünk, ő az ölünkben játszott két kézzel a szerszámon, én meg közben átöleltem és a nyakába és a hajába bújtam, magamba szívva az illatát.

Semmi unottságot nem éreztem a hozzállásában, mindig leste csillogó szemmel miként lenne nekem a jó, szerintem amennyit vállal azt szereti is (inkább így, mint ahol minden van de nem szívesen). Elég hosszú volt ez a rész is és többféle mozdulatot kipróbált rajtam a szeánsz során. Legközelebb lehet mutatok neki még pár fogást, hisz nem jár pórul az, aki szavakba önti a kívánságait. De ő elég jól rámérzett ismeretlenül is.

Persze a másfél óra ígyis elröppent, és már szólnia kellett róla, mindezt édesen, nem sürgetősen. Megértettem a feladatot és rövidesen a kezei közé élveztem hátradőlve de szemtől szemben. Ügyesen megoldotta, hogy ne legyen minden olyan, mintha "összegyűjtötte" volna. A második zuhanyt már nyitott ajtónál műveltem, annyira otthonos légkört teremtett.
Elszámolás
A program időszámítása a két fürdés közé esik, ami így korrekt. Kiváló értékek és arányok! Mivel hajlamos vagyok elfelejteni bizonyos dolgokat, és ő is, inkább az elején elhelyeztem még kézmosás és fürdés előtt. Minden a megbeszéltek szerint.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Úgy jöttem el, hogy egyből kértem is tőle a következő időpontot, majd kocsiba ülve rögvest VTR! Hát ilyen hatással volt rám. Visszahozta a lányokba és az oldalba vetett hitem egy hosszabb kihagyás és balszerencseszéria után. Pont ezt a felhőn járok érzést keresem az ilyen találkozókban, ami után örömömben még sétáltam is egy nagyot. Ajánlólevelem dióhéjban úgy szól, hogy aki egy magára adó, rendkívül kommunikatív, ügyes kezű, sportos alkatú, érző nővel szeretne huncut időt tölteni, az keresse fel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Florina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!