Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Flóra  beszámolója
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Flóra

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-07 18:07:30Yosarian szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Flóra +36702901900 121727 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Flóra hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Flórával a randi nem egy átlagos, rutin egyeztetés volt, mondhatnám kicsit kalandos, de szeretem az ilyet. Általában elolvasok minden beszít alaposan, főleg a masszőzlányokról szólóakat. Így találkoztam a számomra ismeretlen Flóra beszijére is. Nagyon jó kis beszi volt ez, méltattam is az íróját. Miután többször is elolvastam, már tudtam, hogy Flóra azt a vonalat képviseli amit szeretek. Mivel a szomszéd oldalon hírdet, ott kerestem honlapját. Nem találtam, napokig böngésztem, semmi. Ekkor a belsőn ráírtam az előző beszi írójára, hátha tud segíteni némi infóval. Szerencsém volt, tudott. Megírta, nem folyamatos a hírdetése és elküldte Flóra számát, hátha, amiért utólag is hálás vagyok. A kapott számot többször is hívtam. Egyszer csak látom visszacsörgött. Visszahívtam, nem vette fel, visszacsörgött és ezt eljátszottuk párszor. De nem untatom az olvasót,végül egymásra találtunk és megbeszéltünk egy randit, 1 órás időtartamra. Kedves hangja volt, címet sms-ben kaptam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedés:
5
Flóra rendelője budai címemtől légvonalban kb. egy kilométer, gyalog úgy 15 perc sovány dísznó vágtában lenne, ha otthonról mentem volna. Most azonban vonattal érkeztem volna a Délibe. Azért volna, mert 30 perc késés után még volt pofájuk menet közben tájékoztatni az utazó közönséget, hogy sajna csak Kelenföldig megy a vonat. Rutinos magyar lévén már bekalkuláltam plussz egy órát és milyen jól tettem. Innét aztán metró+villamos viszonylatával értem célba, kis sétával egybe kötve. A Déliből két megálló villamossal, kétféle is számításba jöhet, meg ami még a környéken jár. Autóval egy kicsit necces hamar helyet találni, de nem lehetetlen. Talán a közeli Mom mélygarázs is jó megoldás lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Fiatalabb éveim nagy játszótere ez környék is, nem kevés ,,frissítőt" hörpintettem fel barátaimmal és barátnőimmel. Csendes kis utca, nyilván ez már a 12. kerület széle, sűrűn beépítve. Régebbi épület, hangulatos, jó állapotban, cím jól látható. Érkezéskor Flóra a lakásig navigál. Nem kell túrabakancs, hamar a bejáratnál találod magad, ami már diszkréten nyílik. Nem akarom túltolni ezt a részt, mert úgy tapasztaltam, Flóra egy kicsit félti inkognitójat, én meg tiszteletben tartom ezt. A lényeg, nagyon hangulatos garzon, tetthely jó nagy ággyal, egyéb dolgokkal, fürdőszoba kádas, zuhanyzós, mosdónál minden amire szükséged lehet. Meghitt, csendes, hangulatos, tisztaság mindenütt, halk zene valahonnét.
Flóra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ez egy igazi vakrandi volt, én sem láttam őt, ő sem látott engem. Na jó, egy így nem teljesen igaz, mert beszije alapján azért könnyebb volt elképzelni Flórát. És igen, ajtó nyitáskor egy bűbájos hölggyel találtam magam szemben. Egy szál törölközőben fogadott, de látványa így is belém szorította a levegőt. Lehet, hogy neki nem fog tetszeni, de Flóra egy ,,tömör gyönyör", mondom ezt főleg azok után, hogy nem sokkal rá már meztelen valóságában láthattam őt. Ehhez párosul még nagyfokú nőies kisugárzása amitől igazán nő valaki. Szőke haj, gyönyörű kék szempár, érzéki ajkak, kedves kommunikáció. Arányosan telt, de mindenhol rugalmas feszes test, csodálatos nagy, gravitáció mentes saját cicik, de olyan, hogy ha anyámnak ilyen lett volna még a suliból is haza jártam volna időnként egy kis cicire. Selymes, sima bőr, szeretni való nőiesség, formás, kemény popsi, combok.
Nagyon izgató, kecses végtagok, semmi műköröm, vagy egyéb figyelem felhívó testfirka. Flóra abszolút natúr és szerintem is ez illik az egyéniségéhez. Korát 38-40 közé lőném be, de a teste letagadhatna jó pár évet. Végig kedves, figyelmes volt, ottlétem alatt minden őszintének hatott, ami nálam csak fokozza azt az illúziót amit keresünk egy ilyen szituációban.Flóra 702901900  Yosarian beszámolója
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Sok lánynál, főleg a kezdőknél simán átugrom ezt a részt, max összemaszatoljuk egy kicsit egymást.
Rögtön lejött, itt esélyem sincs elbliccelni a főfogást. Flóra ebben egyértelmű, kedvesen, mosolyogva határozza meg pozíciomat. A tetthely kiváló, hatalmas franciaágy, sok kispárnával, én is kapok belőle. Szóval hason fekszem, de azért fél szemmel látom, majd érzem is, hogy Flóra már meztelen. Hallom az olajos flakon cuppogását, hát bizony most még leszek masszírozva. Nagyon nehezen tudnám pontosan visszaadni mi történt a következő sovány félórában, annyira ellazítottak Flóra kezecskéi. Dolgozott újjaival, tenyerével, könyökével én meg szó nélkül befogadtam az általa közvetített érzéseket. Olyan fél alfában voltam, de egyszer csak testével finoman rámcsúszott, mellei hátsó részeimet pásztázták. Na itt már agyam egy másik receptora is bekapcsolt, különösen akkor, amikor ujjacskái fenekemet elhagyva egyre mélyebbre hatoltak. Lábaimmal nagyobb terpeszt nyitottam, megadtam magam a helyzetnek. Most jön az a rész amire ha vissza gondolok konkrétan érzem kis ujjacskáit, ahogy a farkamat izgatja.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Egy kicsit megemelkedtem, hogy jobban hozzám férjen, de szólt maradjak ahogy vagyok. Sok hasonló helyzetben voltam már, de amit Flóra művelt farkammal az valami boszorkányos hókuszpók volt. Újjaival szinte csak a makkommal foglalkozott, de olyan szinten, hogy kétszer is kértem álljon le, nehogy idő előtt ejakulájjak. Mosolyogva közölte, hogy még a lingam is hátra van. Én nem tudom mit csinált, de azt nagyon hatásosan. Akkor inkább megfordulsz, kérdezte kedvesen, amit szó nélkül elfogadtam. Ha már így alakult, rákérdeztem a kölcsönösségre, mert már nagyon kivántam testét. Engem kényeztethetsz, de én szájjal vendéget nem. Ok., tudjuk miből indulunk ki, miközben ő már hanyatt feküdt. Nagyon izgató volt a látvány, ritkán indulok már be ennyire. Csókok fejtől lefelé, cicik méltó üdvözlése és így szépen lefelé. Egyik kezemmel már combjait simogattam, szép fokozatosan haladva puncija irányába. Lecsukott szemmel mosolygott, hagytam, hogy kicsit rám hangolódjon. Kicsit feljebb húzódtam, hogy ő is elérjen, amit rögtön ki is használt, kezével farkamat formázta. Egy kis olajat öntött hasára, egy kicsi jutott a farkamra is. Nagyon finoman bántam puncijával, egyik ujjammal csiklóját, másikkal belülről vélt ,,G" pontját dörzsöltem. Ő közben folyamatosan tekerte, csavarta húzogatta hímtagom. És valóban, ahogy a kolléga is leírta Flóra eközben többször is hírt adott örömének. Amikor egy picit elvettem játszótársát, melleit simogatta, mondván neki csak ez jutott. Viszont másképp nem tudtam számmal is birtokba venni csodálatos punciját. Élvezet volt nyelvemmel kényeztetni a már igen nedves punciját. Két kezemmel alá fogtam, ízlelgedten, miközben Flóra, egyértelműen jelezte további örömét. Régen volt már szerencsém sorozatélvező lánnyal, de Flóra nem hazudtolta meg önmagát. Egy picit még megörvendeztettem őt is magamat is egy kis nyelv-ujj kombóval a végén szintén az ő örömére.
Vészesen rohant az idő, már ő is hiányolta kárpótlásom. Újra mellette voltam, farkam kezébe vette, rákészült az én kivégzésemre. Mindeközben, mivel Flóra még mindig nem volt ott lent érzékeny, ujjammal csiklójat izgattam. Keményen belehúztunk mindketten, nem telt el sok idő, hatalmasat élveztem melleire. Nem tudom talán az is lehet, hogy egyszerre mentünk el, de ez már túl szép lett volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején rákérdeztem, a végén rendeztem. Abszolút korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Elnézést az olvasótól, egy kicsit magamnak is írtam, mint felejthetetlen élményt. Lehet, hogy nem kapsz meg ,,mindent" Flórától, de amit ad az nagyon rendben van. Ha rajtam múlik, még keresem társaságát mindenféleképpen.
Webmesteri megjegyzés
Sokáig gondolkodtam mi legyen a besz sorsa. Amikor azt olvastuk, hogy idézem: "a Korát 38-40 közé lőném be, de a teste letagadhatna jó pár évet." Akkor eléggé hiteltelenné és reklámmá vált a beszámoló. 43+-nak hirdeti magát már jó ideje, ergó közelebb van az 50-hez (BIZTOS hogy 46+, hiszen két éve 43+-os....), mint a 40-hez (igazából valszleg 50+ lehet), az író pedig még a bevallott kor alá is lő, vajh mi okból... A pontozás csupa 5 csillag. Az író szereti törölni magát, majd visszajönni, sok idő volt a több beceneves használatának, névváltoztatásainak is utánamenni.... Azért mert már sok beszámolós az ember kiteszem, de kérek mindenkit mind a beszit, mind az írót ezek után fentartásokkal kezelje... mi pedig még jobban átnézzük az adataiat, és a tevékynségét az írónak, és utánakérdezük... Én jó esélyel reklám beszinek tartom, de mivel nem 100%, ezért egyelőre kiteszem. Alapból nem kap prémium napokat ezért a besziért az író.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Flóra erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet