Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Flóra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-07 10:05:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Flóra +36306904533 121144 szexpartner

Perfekt a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Flóra hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
Látogatásom az után történt, hogy a hirdetése konverzión esett át. Egyeztetés közben nem, de a helyszínen realizáltuk, hogy már korábban találkoztunk. Az a randevú nem mostanában volt és nem is a Récsei intézetben, de ebben a kerületben. A kategória váltás új perspektívát nyitott, amit úgy éreztem vétek lenne kihagyni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Reiner Frigyes park mellett.

Aki a belvárosi régióból érkezik a Thökölyn, annak messziről már látható lesz, hogy az épület tetejére ki van írva, hogy Rokko group. Ha a lakópark közelébe ért a jármű, akkor lehet az indexet kitenni jobbra, vagy a leszállás jelző gombot megnyomni a buszon. Onnan pár lépés a ház. A lépcsőházak ábécé betűivel vannak megjelölve. Érdemes figyelni, mert azzal értékes időt lehet megspórolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nappaliba érkezve, cipő le és irány a baszoba. Kolléganő egy paraván mögé rejtőzve gondoskodott a diszkréció meglétéről.

Jártam már ebben a lakásban, azóta az erodálódásnak semmi jelét nem vettem észre. Tisztaság és rend volt akkor és most is. Szobában kényelmes ágyon, puha párnák közt élveztük a társaságot. A falnak támasztott masszázspad emlékeztetett a maga mögött hagyott múltra.

Fürdőszoba tágas, nagy káddal felszerelt, higiénikus helyszín. A kapott törölköző elég nagy volt és friss.
Flóra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Négy év biztosan eltelt az első találkozásunk óta. Külsőre semmit sem változott, nem öregedett. Ugyan az a fehér bőrű, feszes testű, nagy mellű, rózsaszín puncikájú, kemény popsijú, mint annó. Akkor jött fel a fővárosba, hogy életét egyengesse. Egosystole enyhe tüneteivel, de ambíciókkal felvértezve vágott bele a szakmába. Mostanra szépen fejlődött, mentálisan megerősödött, a szakma minden tudásával rendelkező, barátságos szolgáltatóvá nőtte ki magát.

Arca még mindig szűzies, rendes, szomszéd lány benyomását kelti. Utcán látva senki meg nem mondaná róla, hogy milyen foglalkozást űz. Nem is akármilyen szinten. Nagyon sok és hasznos technikai elemmel gazdagította az erotikus repertoárját. Szex kultúrában nagyot lépett előre. Utólag visszatekintve a randinkra, nagyon helyesen tettem, hogy ráesett a választásom.

Fiktív adatok nem szerepelnek az adatlapján. Csak a nettó valóságot közli, mint ahogyan a fotói is koherensen kapcsolódnak hozzá.
1. Flóra +36306904533 beszámoló Budapest 121144 erotikus masszázs
3. Flóra +36306904533 beszámoló Budapest 121144 erotikus masszázs4. Flóra +36306904533 beszámoló 2024-04-08 07:07:03 erotikus masszázs 1211445. Flóra +36306904533 beszámoló 2024-04-08 07:07:03 erotikus masszázs 1211446. Flóra +36306904533 beszámoló 2024-04-08 07:07:03 erotikus masszázs 121144
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Szubjektív, de nekem a mellei nyerték el elsőnek a tetszésemet. Először azokkal kezdtem ismerkedni. Természetesen miután jó sokáig kiélveztem édes csókjainak finom ízét. Ikreket megszeretgetve, lejjebb haladtam és a nyiladozó puncikáját kezdtem kényeztetni. Úgy nyaltam, hogy közben a kezeim a cicikékre tapasztottam. Több technikával is próbálkoztam, nem volt könnyű dolgom, de azt hiszem a végére mégis csak sikerült egy kis orgazmussal meglepnem őt. Spekulatív kollégák ennek valóság tartalmát meg szokták kérdőjelezni, de ezzel én nem foglalkoztam. Magam örömére is tettem, akárhogyan is volt.

Aztán mellé feküdtem úgy folytatódott az együtt létünk. Barátnős, emóciókban gazdag percek után számot adott a francia tudásáról. Hol van már az a botladozó, amatőr, kezdő kis lányka, akivel annak idején találkoztam. Edukáción ment keresztül, aminek az alapjainál is is aktívan közrteműködtem. Orális kényeztetésben emelt szintre került mostanra. Nem csak úgy általában tette a dolgát, hanem lokálisan is kezelésbe vette az egyes részeket. Szájába került a makkom, a rudam, a golyóim is. Sűrű nyálhidak sokaságát mutatta meg nekem. Az egyik legizgalmasabb produkciója az volt, amikor mélyen a szájában volt a rudam és a kiöltött nyelvével a zacsimat birizgálta. Olyan amplitúdóval tette, hogy alig bírtam ki, hogy ne durranjak el. Le kellett állítanom, annyira jól csinálta a bestia.

A szexért jöttem hozzá, úgy hogy kértem, hogy helyezze rám a védőfelszerelést. Gyorsan megoldotta és felkínálta, hogy meglovagol. Alsó perspektívából látni a melleit, amelyek minden lökésemnél lendültek egyet előre, fantasztikusan jó volt. A popsijába kapaszkodtam és erőteljesebb menetre kapcsolva toltam neki. Aktív csípő mozgással ő is kooperatívan hozzá járult a mennyei élményhez.

Aztán a kutyusosba fordultunk. A hasa alá két párnát begyömöszöltem, hogy kényelmesebb legyen neki. Ebben a pozitúrában neki nem kellet mozognia, csak tartani magát. Néha a farkamat kihúztam a punijából és a pillangó szárnyakat széthúzva egy jó adag nyálat csorgattam rá a magasból. Aztán az jó erősen belepumpáltam azt a vaginájába. Szinte habzott, annyira csapattuk. Komolyan nyögött és erőteljesen markolászta a lepedőt közben.

Aztán missziben folytattuk. Síkos volt már kellőképpen, ezért a továbbiakban már nem finomkodtam vele. Max csak addig mérsékeltem a tempómat, amíg lehajoltam hozzá smárolni. Utána teljes erőből dugtam ismét. A hangok és a vizuális élmények együtt, hirtelen begyújtották nálam a rakétákat és ebben a pózban lőttem tele a gumit. Fáradtam borultam rá. A lábaival még egy kicsit körül ölelt, majd oldalt kibújt alólam és kimet, hogy hozzon nekem innivalót.

Végén még diskuráltunk az elmúlt évekről és az alatt megszerzett tapasztalatairól. Mindig tanulságos számomra az, amit a hirdető megél. Másik oldal észrevételei új fényben jeleníti meg ezt a szubkultúrát, aminek mindketten a tagjai vagyunk. Így lesz kompakt a kép.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ismeretségünk okán – feltételezem ez adta meg a bizalmat – nem kérte el előre a csokrot. Csak alap volt, amit kértem, azt rendeztem a végén. Extráiról nem kérdeztem, lehet, hogy nem is nagyon vannak neki. Nekem ez így is bőven megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szubsztancia: Flóra, ahogyan most hívják, nagyot lépett előre a szememben. Kellemes meglepetés volt számomra, mert kiemelkedő élményben részesített. Fejlődésen ment át, ami egyértelműen az előnyére szolgált. Orális tudása, szexuális kultúrája és intenzív csókja visszavár.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Flóra szexpartner beszámolójáról


2024-04-28 22:06:51
Természetesen ez egy jó és hasznos beszámoló. Ezt már-már fölösleges is leírni az esetedben. Én is a "szubkultúra"-részre reagálnék: valóban nagyon sok szolgáltatóval lehet és érdemes is elbeszélgetni és odafigyelni rájuk. Sokkal jobban értem a világot, amióta többszáz ilyen lánnyal igyekeztem minél őszintébb beszélgetéseket folytatni, miközben meztelenelü feküdtünk egymás mellett. Az itteni lányok nagy többsége annyira jó szívű, és annyira szerethető, hogy csak na!

2024-04-28 07:35:09
"új fényben jeleníti meg ezt a szubkultúrát, aminek mindketten a tagjai vagyunk" kultúrantropológiai megállapodáson kívül számos információ és élmény került a remek beszámolóba Kösz Perfekt, hódolat Florának
Mutasd mindet

FunkciókFlóra legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2023-12-08) : Paciban már kedves ismerősként üdvözöltem a csodás kebleket. Végül mégis visszatértünk a franciaórához. Ismét hosszan élvezkedtem, így már csak annyi csevegésre maradt időnk, amíg utcakész állapotba hoztam magam, az meg nem volt sok

(2023-11-26) : Először finoman ízlelgette, majd zacskót is kényeztette. Kértem tőle popókényeztetést is nyelvvel, amit szintén teljesített. Finoman csinálta, úgy ahogy kértem.

(2022-02-04) : Második körben már túl sokáig bírom, így már jelezte, hogy elfogyott a kenése, úgyhogy megkért, hogy feküdjek hanyatt, és a szájával kezdett kényeztetni. Finoman, lágyan csinálta, majd kicsit erősebben, figyelve rám, hogy tetszik. Sejtettem, hogy így se lesz második pukk, mert ahhoz több idő kell, így ezt elmondtam neki, aztán simizésekkel fűszerezett beszélgetéssel töltöttük el a maradék időt.

nagyon jó: 9db
(2023-11-12) : Lilibeth minden érzékeny részemet puszilgatta, nyalogatta, szopogatta, attól függően mit kértem, nagy lelkesedéssel végezte ezen nekem kedvességeket. Puncija nagyon hamar nedvesedett,

(2022-10-13) : Annyira finoman, barátnősen csinálta, hogy kértem fejezzük be így az első fordulót, ami nem volt ellenére. Finom szájmunkáját izgalmas nyelvjátéka egészíti ki, amiből összessségében egy nagyon jó francia kerekedett. Bő nyállal éskéz nélkül csinálta, épp ahogy abban a pillanatban a legjobbana esett.

(2021-11-05) : Tehát úgy franciázott, hogy teljesen felém fordult, arca, teste. Minden porcikáját elérhettem. Francia közben simizhettem a legrejtettebb zugait is, így ért a vég a szájában. Még tartogatta a szájában és játszott vele mielőtt a papírtörlőbe végezték. Egy kis szusszanást követően gyors zuhany, öltözés és fájó elválás volt a sorrend.

: 12db
(2024-04-22) : Finoman szánkázott végig szájával a farkamon, néha mélyebbre vette, majd megállt, és nyelvével belül stimulálta, ezt ismételgettük. Kicsivel később javasolta, helyezzem magam kényelembe, így lefeküdtem, ő pedig velem szemben a lábaim közé feküdve folytatta a fenti szopást,

(2024-02-14) : Anyhow, we came to oral action and it felt like she enjoyed what she was doing. And trust, I definitely did. She knows how to get the best out of you - again: literally!

(2023-12-19) : A terv az volt, hogy majd még meglovagol, de elkövettem azt a hibát, hogy észrevettem hogy a mellettünk lévő tükörben milyen szépen ringanak a mellei miközben hátulról tolom.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-01-12) : Hiába érkeztem pontosan, nem tudtam találkozni Timivel. A kapu elől hívtam. Azt mondta elszaladt vásárolni, 10 perc és visszaér. Nem ért vissza. Viszont írt egy sms-t, hogy ne várjam, közbejött neki valami. Mondhatom örültem. :( Cserébe megírtam rövid történetemet.