Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

FIORE

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-06 07:08:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló FIORE +36701473535 120571 erotikus masszázs

duracell a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg FIORE hirdetővel
Egyeztetés
Láttam, hogy villog a „most hívhatod, a telefonnál van, felveszi”szöveg. Barátnőjével beszéltem le a randit. Nagyon kedves volt, figyelmeztetett, hogy a cím megváltozott, ne menjek megszokásból.
Megközelítés
Nagyjából ugyanott vannak a Corvin csillagai csak pár házzal lejjebb költöztek. Nokia skypark épület monstrummal szemben van az új ház bejárata.
Helyszín
Nem luxus, de prémium kategóriás bérlakások egyike.

A francia ágyas szoba a legnagyobb, mi abban voltunk. Ami 4 oldalról tükrökkel megtámogatott – ilyet is ritkán látok.

Saját fürdőszobája is van - zuhanykabinos kivitelű.

Minden új, a szőnyegek puhák, a berendezési tárgyak novicsentók. Kényelemben nem szenvedtem hiányt.
FIORE külseje
Fiorella egy elég hosszú bemutatkozót készített magáról. Az egy egész jó használati útmutató is hozzá. Abból és a képeiből is kiderül, hogy értelmes, érett nő, aki nagyon kedveli az erotikus elfoglaltságokat.

Azt mondta, hogy dél itáliai származású. Anyanyelvi szinten beszéli az olaszon kívül a spanyolt és az angolt is. Magyar is jól megy neki, de az hogy idegen ajkú az egyből hallatszott rajta. Akcentusa olyan édessé teszi, az amúgy elég temperamentumos hölgyet.

Arcát mediterrán vonások, testét kreol bőrszín és tetoválások jellemzik. Nem fiatal, nem hamvas, de elég feszes mindenhol hogy tetszetős legyen. Sok rutinnal rendelkezik ahhoz, hogy a férfi libidóját megmozgassa. Mellei és a popsija is kicsik, de ezen nincs mit meglepődni, az egész csaj aprócska. Puncija csupaszra nyírt, kinyílt rózsa.
1. FIORE +36701473535 beszámoló Budapest 120571 erotikus masszázs
3. FIORE +36701473535 beszámoló Budapest 120571 erotikus masszázs4. FIORE +36701473535 beszámoló 2024-02-06 10:07:40 erotikus masszázs 1205715. FIORE +36701473535 beszámoló 2024-02-06 10:07:40 erotikus masszázs 1205716. FIORE +36701473535 beszámoló 2024-02-06 10:07:40 erotikus masszázs 120571
Erotikus masszázs
Masszázs milyen volt? Ígéretét betartotta, nem ezzel húztuk el az időt. Inkább az erotikára helyeztük a hangsúlyt.

Kíváncsi lettem volna sok mindenre vele kapcsolatban, de a szenvedély magával ragadott és a neki szánt kérdéseim bent rekedtek. Kényeztetés váltotta fel ezt a teret.

Miután mindketten kielégültek lettünk, utána levezetésként masszírozta meg a hátamat és a vállaimat. Nem voltak dinamikus nyomások, pedig lett volna bőven erő az ujjaiban. Kértem inkább, hogy csak úgy lágyan simogasson. Bemutattam neki, hogy pontosan mire gondolok, és azt tökéletesen megvalósította.
Levezetés
Mediterrán temperamentumát az erotikában megcsillogtatta. Tagadni se tudná, hogy egy déli országból jött, annyira jellegzetes volt minden mozdulata, megnyilvánulása és persze a hangja is.

Csókolózás közben szabadítottam meg a fehérneműjétől. Neki könnyebb dolga volt, csak a törölközőm alá nyúlt és egyből rámarkolt a kígyómra.

Na, igen, a csók extrának számít, amit az elején elkért az ajándékával együtt. Ezt is és a natúr franciás szájba élvezésért járót is letettem a csokorja mellé a zöld fotelba, hogy tudja, hogy tisztességesek a szándékaim. Ez az üzleti jelleg a randin később már nem köszönt vissza, csak élveztük a kialakult helyzetet.

Feltételeztem, hogy majd irányítani fog, és tette is, de közben hagyta azt is, hogy az én akaratom is érvényre jusson. A száját elhagyva az erogén zónáit puszilgattam, amikor a melleit a számba nyomta, hogy azokat se hagyjam ki. Lehetett hegyezgetni, cuppogni rajta, bírta, élvezte. Én még gyönyörködtem volna ebben tovább, élveztem volna a kis cicijei dédelgetését, de ő váltott és két vállra fektetett. Mellkasomat óvatosan megkarmolászta. Nyomokat nem hagyva, de azért izgatóan tette. Megszopkodta a bimbóimat, csak jelzés értékűen, semmi harapdálást nem csinált rajta. Aztán, az addigra kőkeményre dagasztott farkamhoz érkezett meg. Nyálat csorgatott rá. Tulajdonképpen leköpte kétszer, és azt szétkente rajta. Aztán nagy lendülettel rábukott. Fejét csavaró mozdulatokkal bólogatott. Kezdetben kézzel kísérte a szája mozgását. Később kéz nélkül is cumizott.

Feltérdeltem, ő a tükör felé pucsitott. Hajába markolva diktáltam neki az iramot. Nagyon belejött, szinte bevadult. Hangosan nyögött és kapkodott a levegőért, de csinálta tisztességgel. Próbáltam volna én is izgatni a puncusát a kezemmel, de így elég távol volt, nem értem el csak a fenekét. Észlelte, hogy mit szeretnék és hanyatt lökött. A számra guggolt, úgy, hogy a nyelvemet bedugtam tövig a punusába. Aztán ütemes keverésbe kezdett a csípőjével. Egyre gyorsabban és gyorsabban csuszmákolt az arcomon és nem szállt le rólam addig, amíg el nem élvezett.

Kis technikai szünetet kértem. Megtöröltem az arcomat és ittam is egy kis vizet. Addig ő az ágyon térdelve simogatta, kellette magát. Megfenyegetett, hogy ezt az élvezetet amit kapott, most duplán fogja nekem visszaadni.

Úgy is lett. Bár egy lendületből kétszer nem tudtam elélvezni, de ő megtett mindent a cél érdekében.

Hosszában elterültem az ágyon. Széles terpeszben, úgy hogy a golyóimat is kényelmesen elérje. Kézzel és szájjal egyaránt megdolgozott. Pornós, nyálas, cuppogós, de legfőképpen hangos volt. Szerencsére a zenegép elég hangosan szólt ahhoz, hogy elnyomja, talán nem hallatszott át a másik szobába.

Hétfő ellenére, ő torkos csütörtököt tartott. Aminek a csúcspontja az én ejakulációm volt. Amikor elindult a sperma lift felfelé, akkor kissé ő is feljebb emelkedett. Szívta a makkot és közben a keze hevesen fejte ki az örökítő anyagot.

A fürdőszobában rendbe szedte magát, aztán engem is letörölgetett.

A masszázs levezető percei ezután valósultak meg.
Elszámolás
Elején kellett ezzel foglalkozni. Utána már szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fiorella nem okozott csalódást. Már kultúra, más külső, de az élmény nem ismeretlen. Másképpen éreztem jól magam mint ahogyan szoktam. Tapasztalt nő, szenvedélyes, temperamentumos. Akiknek az olaszos életérzés bejön, annak az ő személye kihagyhatatlan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés FIORE erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-14 06:54:11
Izgalmasan megírt, kifejezetten csábító történet. Jól átjön a temperamentum és az élményt fokozó technikák. Hirdetésében nem jelez extrákat - pedig az is jelenthet motivációt - a jelzett rózsaszálak gondolom, az alapra vonatkoztak.

2024-07-11 22:29:41
Bár az elején megijedtem, hogy mindenre csak kurta válaszok lesznek, de aztán a fontos részek megkapták a megérdemelt hosszt.

2024-02-06 21:33:53
Átjön a mediterrán temperamentum. Ilyen egy jól megírt beszámoló. Capisce? 🤌🤌
Mutasd mindet

FunkciókFIORE legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.