Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Fetish Nóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-20 13:34:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fetish Nóri +36305786042 119628 erotikus masszázs

sessantanove a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Fetish Nóri hirdetővel
perfekt alak
mindenre hagy időt
ínyenc láberotika
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtem az előző héten, nagyon kedves volt. Egyeztettük elképzeléseimet a lehetőségekkel és abban maradtunk, hogy a randi előtt egy nappal hívom. Sajnos ez nem jött össze, így csak aznap reggel tudtam hívni, elsőre felvette, de a megcélzott korai időpont nem volt Nóri számára megfelelő. Kis egyeztetést követően újra hívtam és egy ebéd utáni időpontot sikerült találni, két óra hosszú szeánszot beszéltünk meg. Kicsit korábban érkeztem - ennek lehetőségét jeleztem is neki az egyeztetéskor - megcsörgettem, azonnal mehettem is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nyugati/Marx térhez nagyon közeli, közepesen forgalmas utcában régi, de jó állapotban lévő bérház. Metro, villamos, buszok a közelben állnak meg.
A parkolás nehézkes lehet, de mindenképpen a legdrágább óradíjra kell felkészülni. Feltételezem, ez senkinek sem szempont a választáskor... Én gyalog mentem, a gmaps tökéletesen odairányít.
A kapuban telefonálva kaptam meg a kódot, az udvaron átmenve értem a lifthez, abból pár emelettel magasabban kilépve Nóri a szemben lévő ablakból integetett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás szépen, de nem tegnap felújított. Beosztása kicsit furcsa, magán hordozza a társbérletesítés és a lakásmegosztások nyomait... Vagy csak egyszerűen airbnb-re lett optimalizálva. A kádas fürdő OK, zuhanyparaván véd a fröccsenő víztől, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, hőmérséklete és nyomása kiváló. Egyfajta tusfürdő, szájvíz van. Tiszta, száraz, de kicsit kicsi törölközöt kaptam, igaz abból kettőt is.
A szeánsz helyszíne viszont egy gyönyörűen felújított és berendezett szoba. Igazi nagypolgári stílus, ablakfülkék, gyönyörű tapéta, magasfényű parketta, kristálycsillár. A fő bútorelem egy kinyitható kanapé, ami elég nagy és stabil, még kötelek is vannak rajta...
Fetish Nóri külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nagyon nehéz mit mondani, Nóra egyszerűen olyan, mint a képeken. Abszolút nincs meglepetés. Magas, karcsú hölgy, gyönyörű arccal, formás lábikókkal, ápolt saját körmökkel, hosszú sötétbarna hajjal. A többi tényleg látható a fotókon. Gyönyörű, igéző úrnő. Rövid latex ruhában fogadott, ami végig rajta maradt. Lábán egy csodás magassarkú cipő volt, amit nekem kellett levenni róla...
1. Fetish Nóri +36305786042 beszámoló Budapest 119628 erotikus masszázs
3. Fetish Nóri +36305786042 beszámoló Budapest 119628 erotikus masszázs4. Fetish Nóri +36305786042 beszámoló 2023-10-20 17:19:13 erotikus masszázs 1196285. Fetish Nóri +36305786042 beszámoló 2023-10-20 17:19:13 erotikus masszázs 1196286. Fetish Nóri +36305786042 beszámoló 2023-10-20 17:19:13 erotikus masszázs 119628
Erotikus masszázs
Masszázs nem volt, bár utólag belegondolva az is fenomenális élmény lehetett volna. Nóri fetish masszőzként hirdet, de a fő fókusza a domina szeánszokon van. Talán ő az egyetlen az oldalon ebben a minőségében...
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Két órát kértem az idejéből, első beszélgetésünkkor kicsit furcsállta is, hogy kezdésnek belevágok egy ilyen hosszú szeánszba, de úgy vélem, ezt egyikünk sem bánta meg. Elképzelésem és a lehetőségek halmazai metszetének keresésekor nevetve mondta, hogy gyakorlatilag mindent szeretnék, ami az adatlapon van. Ez azért egy kicsit túlzás, de tényleg sok mindent szerettem volna - Nórival is - kipróbálni. Ezt ő próbálta is végig vinni, gyakorlatilag nem volt üresjárat a két óra alatt. Szokták írni, hogy milyen legyen egy domina, ha nem kezdeményező...

Kifejezett kérésemre többféle "gyakorlatot" végeztünk. A határaimat úgy fogalmaztam meg, hogy nyom nem maradjon és a játékok intenzitását enyhétől fokozatosan növelve keressük együtt a határaimat. Na, Nóri úrnő nem nagyon keresgélte, hanem határozottan tágította, néha fel is robbantotta a határokat... Eszközparkja kifejezetten széles, azokat nagy gyakorlattal használja is. A szeánsz közben van lehetőség a kommunikációra, menet közben mindkettőnk részéről jöttek újab és újabb ötletek. Ha valami sok volt, kérésemre azonnal visszavett az intenzitásból, viszont jelezte is, hogy ez nem nagyon van a kedvére.

A kedvence, ha látja és hallja a szolgán a kéjes kínt. A szeénsz végén megjegyezte, hogy ez egy igen intenzív két óra volt, teljesen kifacsarva feküdtem a kanapén.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nóri honoráriuma kicsit érdekesen áll össze. A bővebb infóban megtalálható az alap óradíj, viszont ehhez jönnek még az extrák, olyanok is, amik általában a dominák alapszolgáltatásába tartoznak. Ezeket viszont korrekten, már az egyeztetéskor megemlítette, nem is változott semmi a helyszínen. Összességében az átlagosnál kicsit vastagabb rózsacsokorért abszolút prémium plusz plusz szolgáltatást kaptam.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom, aki már gondolkozott egy úrnő meglátogatásán. Én biztos visszamegyek, remélem jobban fogom bírni a "kiképzést".

Drága Nóri úrnő, Péter voltam, ezúton is nagyon köszönöm a lehetőséget!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fetish Nóri erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókFetish Nóri legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-05-17) : Nóri a lábamra ült és light-osan masszírozott, inkább csak, hogy meglegyen a hangulat. Viszonylag sokat beszélgettünk olyan dolgokról, amik a kínálatban szerepelnek, nagy részéről el sem tudtam képzelni, hogy valaki tényleg ennyire fájdalmas dolgokat kérjen, de megint tanultam...

nagyon jó: 1db
(2022-05-18) : Csókolgatta a fülemet, nyakamat, melleimet. Szeret harapgálni, nyom nélkül tette ahogy kértem. Kicsit fájt, jó érzés volt. Szemkötő lekerült, szolid húgycső tágító pedig előkerült és szépen belém nyomta, mozgatta.

: 9db
(2024-02-28) : Így franciával kényeztetett, nekem csak hanyatt kellett dőlnöm és élveztem puha ajkait, ahogy mélyre beveszi a farkamat a szájába. Hmm.... nagyon finom kényeztetést kaptam, kellően erős és határozott volt hogy hadirendbe álljak.

(2023-05-30) : Kezem, lábam kikötözte az ágyhoz és rá ült az arcomra, itt volt popsinyalatás, ami igazából klasszikus értelemben is jó. Ellég szorosan ült az arcomon, levegőt sem tudtam venni. Azt mondta, amikor már kellene levegő, kapálózzak.

(2023-05-27) : Szerepjátékos prosztata masszazs lett, egy elnyujtott orgazmus kontrollos eredeti fantáziámból. Az oka pedig , hogy annyira jó a technikája és követi megérzi amire szükséged van, hogy első alkalommal teljesen átvette a testem irányitását.