Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-01 09:25:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36205905304 121938 szexpartner

Fere a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Vidékről tartottam hazafelé, amikor felhívtam egy találkozás reményében. Gyakorlatilag azonnal felvette a telefont, és az általam javasolt időpontot elfogadta. Az egyeztetésünk során megkaptam a pontos címet, és persze tájékoztatást kaptam az ajándékot illetően. Két óra múlva már a kapuban állhattam a bejutásra várva.
Megközelítés
A kerület jól ismert lakóparkja a benzinkút és az uszoda szomszédságában. A közelben több villamos is jár, és persze buszokkal is megközelíthető Fanni kéjlakja. A parkolás nem díjköteles, cserébe viszont időt kell szánni szabad parkolóhely keresésére.
Helyszín
A lakást többen használhatják, de ez is csak úgy derült ki számomra, hogy kiszólt a szobából a móka végén, hogy kijövünk a fürdőbe. Az ingatlan a célnak tökéletesen megfelel. A szobában egy nagy franciaágy az erotika színpada, ami ugyan zenélt alattunk, de nem szabott gátat a vágyaimnak. A helyiségben romantikus félhomály, a háttérben szóló zene, és persze a vendéglátóm teljesen kizárta a külvilágot ottlétem alatt.
Fanni külseje
A lakásajtón belépve, amikor megpillantottam az ajtó takarásából kilépve, akkor egy kicsit meglepődtem a magasságán annak ellenére, hogy az adatlapját több alkalommal is meglestem.
A hirdetésében megtekinthető fotókon, amik egyébként tükrözik a valóságot, és a képein látható fekete rucihoz hasonló öltözékben várt rám az ajtó mögött, ami nagyon elnyerte a tetszésemet. Igaz magamat ismerve biztos voltam benne, hogy sokáig nem lesz felöltözve. Közvetlen és nyitott személyiségű fiatal nő, akinek a társasága kedvemre volt már az első perctől. Az arca tetszett, de azért nem pötyögök róla bővebben, mert szerintem az már túlmutathat a diszkréción. Kevés smink és a az arca természetes bája megfogott, tekintete pedig rabul ejtett.
1. Fanni +36205905304 beszámoló Budapest 121938 erotikus masszázs
3. Fanni +36205905304 beszámoló Budapest 121938 erotikus masszázs4. Fanni +36205905304 beszámoló 2024-07-02 07:59:21 erotikus masszázs 1219385. Fanni +36205905304 beszámoló 2024-07-02 07:59:21 erotikus masszázs 1219386. Fanni +36205905304 beszámoló 2024-07-02 07:59:21 erotikus masszázs 121938
Action
A fürdőszobából kilépve az ajtó előtt várt rám, majd bekísért a szobába. Az ajtó becsukódása után ajkaink összeforrtak, majd ízlelgettük egymást. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedős csóknak mondanám, de abból a fajtából, ami fokozza a vágyat iránta. Hosszú percekig csókoltuk egymást, s közben a kezeim sem tétlenkedtek. Melleit kiszabadítottam pajzán gondolatokat ébresztő ruhájából, s Fanni jobb kezét a derekam irányába tereltem. Megszabadulva a testem köré tekert nedves törülközőtől játszani kezdett hímvesszőmmel. A rövid előjátékunk annyira feltüzelt, hogy felkaptam alkalmi kedvesem, majd az ágyba vittem, hogy jobban és persze mélyebben megismerjem.


Apró csókokat lehelve a testére haladtam vágyai kapuja felé, miközben a rajta maradt bugyiból kiszabadítottam. A lábai közé kerülve nyalni kezdtem a csiklót, s próbáltam kitapasztalni, hogy mi lehet a kedvére való. Úgy éreztem és láttam rajta, hogy a lassú és gyengéd érintések jó hatással vannak rá. Kényeztetése alatt végig sóhajtozott, jobb kezével bal kezemet simogatta, én pedig élvezettel nyaltam gyönyörű és finom punciját, de célt sajnos nem értem el nála.


Mellé feküdtem, majd egy csók elcsattanása után a hátamra kerültem és türelmetlenül vártam, hogy ajkai ölelésébe kerüljek. Miután vendéglátóm kényelembe helyezte magát a lábaim között, érzékien megragadta péniszem a tövénél, majd a szájába kerültem. Hosszú haja a testem simogatta, miközben érzékien beszélte a francia nyelvet. A kezét csak annyira vonta be ajkai finom játékába, ami fokozta az élményem, ahogy nyelvével ízlelgeti hímvesszőmet.


Sokáig élveztem volna ajkai finom játékát, de éheztem már nagyon a testére. Gumiért nyúltam, majd saját magam öltöztettem be a főszereplőmet. Nedves vendéglátóm mesterséges nedvesítővel fokozta a vágyait irántam, majd fölém kerülve lassan rám is ereszkedett. Sétalovaglásba kezdett, gyakran csókot loptunk egymástól és hallhattam kéjes sóhajtásait, miközben abban gyönyörködtem, ahogy vonaglik rajtam.


Pózcserét javasolva Fanni gerincre vágta magát, hogy fölé kerülve mély benyomásokkal adjam tudtára, hogy bejön vele a móka. A lábait felhúzta, hogy könnyedén behatoljak, majd mehetett a ki-be játék tovább, aminek minden pillanatát kiélveztem. Erotikus táncunk közben szinte végig a szemembe nézett, és amikor a vehemencia háttérbe került és érzékien szeretkeztünk, akkor a csókját szenvedélyesnek éreztem.


Mindenképpen szerettem volna hátulról is kiélvezni az együtt töltött perceket, így arra kértem, hogy sodródjunk ki az ágy széléhez. Az ágy mellett álltam, majd miután Fanni négykézláb rátolatott a hancúrlécre, a derekát megragadva szeretgettem tovább. Nehezen tudtam betelni a látványával, az érzésekkel és a perverz gondolatokkal a fejemben, amik rabul ejtettek pillanatok alatt.


Mivel az időből nem akartam kicsúszni és voltak még terveim, így a fülébe súgtam, hogy nagyon szeretném ismét érezni ajkai finom érintését egy bizonyos testrészemen. Kényelembe helyeztem magam az ágyán, majd párnákat raktam a fejem alá, hogy minél kényelmesebb legyen a látvány és az érzés, ahogy játszik a péniszemmel. A gumitól megszabadulva jobb kezével rámarkolt a hímvesszőmre, majd finoman a szájába vette. Érzékien és nem kapkodva élvezettel eljutatott a csúcsra, és a szájába élveztem. Ejakulációm után nem ugrott le rólam azonnal, hanem addig simogatta nyelvével a dorongomat, amíg a merevségem tartott.


Az örökítő anyag papírtörlőbe került egy nagy mosoly kíséretében, majd az ágy széléhez állt. Felülve a mellei pont a megfelelő magasságban voltak ahhoz, hogy a számmal kényeztetni tudjam őket. Miután kiélvezkedtem magam és láttam, hogy van még egy kis időnk egymásra, így arra gondoltam, hogy megpróbálom benyalni magam a szívébe. Kényelembe helyezte magát az ágyon, én pedig egy pillanat alatt a lábai közé kerültem. Finoman nyaltam a csiklóját, próbáltam eljuttatni az orgazmusig, de ismét nem jártam sikerrel. Félve az idő múlásától feladtam a terveim és a fürdő felé vettem az irányt, ahová alkalmi kedvesem elkísért.


A zuhany alatt jót csevegtünk, majd a szobában folytattuk, amíg a ruháim rám nem kerültek. Az ajtóban a viszontlátás reményében egy csókkal búcsúztunk egymástól, majd mentem a dolgomra…
Elszámolás
Az alap ajándékot még a fürdőbe vonulásom előtt elkérte, majd a szájba élvezés extrát a végén helyeztem az ágy melletti éjjeli szekrényre. Szerencsére Fanni igényei a valóságban járnak, számomra minden perce megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tervezem a visszatérésem, mert jól éreztem magam vele és nála, ráadásul biztos vagyok benne, hogy az átélt élményeinket bőven túlszárnyaljuk a későbbiekben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-07-27 23:08:32
Elsőrangú alkotás. Jó kidolgozott minden szempont. Fanni részese az írásnak, Hála az élmény igényes megosztásáért!

2024-07-02 11:40:57
Fere, mostanság ritkán írsz, de akkor durran. Élvezettel olvastam beszidet, részletesen informatív, jó bemutatás. Gratula nektek!
Mutasd mindet