Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-11 08:03:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 122822 szexpartner

corsair a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
csodás cicik
feneketlen mélytorok
legjobb kutyapóz
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Fannival évek óta ismerjük egymást így mindig az oldalon vtr-el foglalok időpontot. Reggel elküldtem az időpontot és 1 óra múlva megkaptam a visszaigazolást. Aktívan használja az oldalt így az egyeztetés mindig könnyű.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás fizetős általában mindig találok helyet. Alternatítva a Lurdynál való parkolás, onnan 7-8 perc kényelmes sétával megközelíthető a tetthely. Tömegközlekedés van a közelben én mindig autóval érkezem. GPS pontosan ismeri a helyszínt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház viszonylag újépítésű, karbantartott, portaszolgálattal. Nem kell megijedni én egy köszönésnél többett soha sem kellett beszélnem a portással.
A lakás mindig tipp-topp és Fanni egyedül rendel. Tusfürdő, szájvíz pohárral, kézmosó segíti a tisztálkodást. Kilépő és a türcsi száraz. Nagyméretű ágyon lehet hancúrozni, néhány párna segít kényelembe helyezni magad.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külső: Fanni az esetem így csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Csodás cicik, markolni való popsi, gyönyörű arc, szép vonalú borotvált punci.
Nem nádszálvékony, hanem az az igazi buja, mindenhol formás test. Rendszeresen jár edzeni, így a teste mindenhol feszes és kívánatos.
Tetoválások vannak, amik ízlésesen készültek, nekem nagyott dobnak mindig az élményen. A diszkréció miatt ezek le vannak retusálva.
Egy áttetsző köntösben fogadott ami lekerült róla mikor visszaértem a fürdőből.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 122822 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 122822 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-10-11 10:06:03 erotikus masszázs 1228225. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-10-11 10:06:03 erotikus masszázs 1228226. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-10-11 10:06:03 erotikus masszázs 122822
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Érkezéskor sms-ben kaptam a kapukódot és a pontos emeletet, ajtót.
Mivel ismerem a járást így ez csak formaság a részünkről. Pontosan tudom hol fog feltárulni a gyönyörök kapuja számomra.
Résnyire nyitott ajtó várta érkezésem ami kinyilt teljesen mire odaértem.
Beléptem és Fanni hatalmas öleléssel és két puszival üdvözölt. Levettem a cipőmet és átadtam a szokásos kis üdvözlő ajándékomat. Egy kis segítség azoknak akik szintén szeretnek egy kis ajándékor adni. Fanni a gyümölcsöknek örül a legjobban. :)
A szobába érkezve azonnal felvettük a beszélgetés fonalát ott ahol kb. egy hónapja leraktuk. Miközben vetköztem gyorsan átbeszéltük kivel mi történt és mit tervez.
Megkaptam a tiszta, száraz törcsimet és elmentem gyorsan letussolni.
Visszaérkezésemkor Fanni egyszál semmiben fogadott az ágyon ülve. Odaültem mellé és gyengéden csókot váltottunk. Puszikat adtam a nyakára és a válára és viszont. Puha gyengéd ajkai csókolták testemet én pedig pillanatok alatt fel is izgultam.
Eldöltem és Fanni egyre lejebb haladva csókokkal borította combom belső felét és huncut módon egyre jobban húzott fel.
És ekkor következett ami miatt Fanni számomra a number one. Játékos nyelvecskéje egyre közelebb került a gátamhoz, majd elérte azt és izgatni kezdte. Hangos nyögéssel adtam tudtára, hogy tetszik a tevékenysége. Pillanatokon belül már az ánuszom került kezelésbe. Hosszú percekig folyt ez az örjítő nyelvjáték és Fanni ekkor kezelésbe vedte meredező farkamat. Lágyan vette be puha ajkai közé és változatos technikával kezezés nélkül játszott vele.
Elkezdtem finoman pumpálni a csipőmel és Fanni könnyedén eltüntette a farkamat teljes hosszábban. Kezemet a fejére helyezve néha lent is tartattam vele.
Közben néha visszatértünk a fenekem izgatásához is és így váltakozva egyre jobban belendültünk az élvezetek habszolásába.
Hosszú élvezkedés után jeleztem Fanninak, hogy bár kapni jó, de adni még jobb és ezért most én jövök!
Gyönyörű partnerem bepucsított én pedig megragadtam formás fenékét és izgató kis popsiját magamhoz húzva elkezdtem kinyalni.
Nagy élvezettel vette, hogy most én kényeztettem a popsiját.
Miután kiélvezkedtem magam megkértem Fannit, hogy a hátára fordulva jobban hozzáférjek a puncijához is. Ténykedésem elnyerte jutalmát és néhány perc gyengéd nyalás után partnerem elrebbent egy szebb világba. :)
Pici pihenő után az ágy mellé állva Fanni szájába kerültem ismét és egy rövid mélytorkos, kényszerfranciás intermezzo után Fanni gumit varázsolt a farkamra.
Az ágy szélére helyezkedett térdelve a popsiját felém tolva. Én pedig nem voltam rest és értve a célzást az ágy melett álva gyengéden behatoltam a csodás forró punciba.
Néhány lassú mozdulat tán ütemet váltottam és tempósan haladtam a csúcs felé. Fanni sóhajokkal és nyögésekkel jelezte, hogy neki is kedvére való ez a póz.
Néhány perc után kértem, hogy váltsunk pózt.
Missziben folytatuk, Fanni a lábát felemelve fogadott magában ismét én pedig egyre gyorsulva közeledtem a végkifejlett felé.Rövidesen pedig zihálva élveztem el a gumiba.
Fanni segített a tisztálkodásban és kaptam egy pohár vizet is.
A maradék időt beszélgetéssel töltöttük ki. Időm vége felé elmentem még egy gyors zuhanyra, majd felöltöztem és egy búcsúcsók után a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérkezésemkor a szekrényre raktam szokásom szerint, Szó se esett róla. Extrák nincsenek a vállalásai számomra teljesen kielégítőek. Nem véletlenül járok hozzá évek óta.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Évek óta járok Fannihoz, jó néhány alkalmat meg is írtam itt az oldalon. Számomra a testi adotságokon kívül az is fontos, hogy remek társaság és kíváló, intelligens beszédpartner is. Kb. havonta egyszer megyek hozzá és ez azt hiszem mindent elmond.
Maximálisan tudom ajánlani Fannit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-10-15 05:58:40
Igényes, „felhasználó barát írás”. Olvasmányos, gördülékeny, érdemben útbaigazít. Szuperlatívuszokból sosem elég, de a külsőről igy is van igényes tájékoztatás. --- Az action leírás igazán kiforrót fejezet. --- Ajánlás a rendszeres találkozásokon alapul - ebből évente 1 publikálás 2020 óta…… --- Nagy- nagy taps a táncosoknak.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-07-10) : Csok majd puszi a nyakamra, majd megnyalta a bimbom, majd elkezdte puszilgat i a farkam szepen lassan a veget be be kapva, majd lentebb ment es a golyszilnal jatszott tovabb. Eletem egyik legjobb elmenye volt ahogy szo szerint jatszik velem is kenyeztet! Hamarosan a szajaban is landoltam. Rovid szunet es tisztogatas utan folytattuk az ismerkedest😊

(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 64db
(2024-10-16) : A vállak, a mellek, a has és a belső comb kényeztetése után a puncijára koncentráltam hosszú perceken át, mely tevékenységét rövidesen meghálálta egy fenomenális és érzéki francia formájában, ahol hihetetlen repertoárt vonultatott fel: izgatta a nyelvével, a szájával, mikor már kellően síkos volt, nagyon minimálisan a kezét is bevetette, közben szorosan hozzám simult testével

(2024-07-14) : Fanni érzékien, teljes bele éléssel kényeztetett. Forró nyelve fürgén járt és érintett minden területet, nyalogatta a zacsimat, egyenként a golyókat is a szájába véve szopogatta, nyelve többször egészen mélyen a gátig is eljutott csodálatos élményeket szerezve ezzel.

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

nagyon jó: 90db
(2024-10-20) : Nagyon kívántam már a drága punciját is, úgyhogy önző módon kértem, üljön az ölembe, hadd legyek a sok jó láthatója. Villámgyorsan gumit pattintott, egy kis síkosító a farkamra és nyeregbe is pattant. Megindult egy olyan galopp, néhol csókokért rám hajolva vagy félig fölém guggolva, hogy nem csoda, hogy hamar végem is lett.

(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

: 97db
(2024-10-10) : Ezután jött a gumi, lovaglással kezdtünk, a látvány csodálatos volt ahogy az ikrek táncoltak. Később váltottunk kutyusra, hallható volt miért ez a kedvence. Ezután egy kis pihi majd még egy kis francia.

(2024-09-22) : Elhelyezkedett a lábaimnál, majd isteni lágy francia vette kezdetét. Mesterien használja a nyelvét, valamint a száját. Látszott, hogy nem az a célja, hogy fél perc alatt elintézzen, hanem hogy én is jól érezzem magam. Egy kis idő elteltével kértem, hogy vegyük fel a 69-es pozíciót.

(2024-08-14) : Fanni finom puszikkal indított a combon tövénél, utána a zacsi majd egy szuper franciába kezdett amely igen változatos, mélytorkos és egyben lágy is. Mivel még kicsit zavarban voltam többet kellet "dolgoznia" rajtam de egy idő után elért a vég és Fanni szépen levezette a dolgokat.