Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-03 06:15:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 121957 szexpartner

12pedro21 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
5
Az adatlapján láttam, hogy maradt még egy szabad időpontja. Az oldalon küldtem neki üzenetet, amire hamarosan kaptam pozitív választ. Így vtr-en lefixáltuk a találkozó időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kiváló, tömegközlekedéssel több opció is van, autóval érkezőknek pedig a GPSz tűpontosan megmutatja az helyet. Autóval mentem, Fanni által javasolt parkolót használtam, tényleg közel van a házhoz és az első 2 óra ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű ház, portaszolgálattal. Lakás, kis garzon, tiszta, jól felszerelt fürdővel, kádas zuhanyzási lehetőséggel. Az amerikaikonyhás szobában az mkevés bútor, az ágy kanapéágy, de jobb minőségű, nem nyikorog, kellemesen el lehet rajta férni.
Fanni külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Átlag feletti magassága, kellemesen tunningolt cicik, vékony derék, és formás popsi és hosszú combok... a egyik kedvencem volt, ami a képekről hiányzik, a tetoválása. Említése szerint ez a diszkréció miatt van, de higgyétek nagyot dob a látványon. Aki szereti a formás, "fogni való" alkatot biztosan értékelni fogja.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 121957 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 121957 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-07-03 11:12:44 erotikus masszázs 1219575. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-07-03 11:12:44 erotikus masszázs 1219576. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-07-03 11:12:44 erotikus masszázs 121957
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Részemről nem indult jól a dolog: sajnos egy apróbb malőr késve indultam illetve értem oda. Vendéglátóm egy bemutatkozó kézfogás és 2 puszi után közölte, hogy sajnos ma nem tudja a késésemet kopenzálni... Nem volt mit tenni, tudomásul vettem.
Rövid, kellemes beszélgetéssel kezdődött a szeánsz. Dumcsi után kaptam egy törölközőt, indultam felfrissíteni magam. Visszatérésem után meztelenül fogadott, állva kezdtük megismerni egymást. Csókokkal, testre puszikkal, simogatásokkal kezdtünk. Rövid ideig aztán az ágyra invitált, ott folytattuk...Kellemes illata annyira beindított, hogy én szerettem volna a kényeztetést kezdeni... Finom, szűk punciját, popsiját kényeztetettem előbb szemből majd kutyus pózban. Miközben egyre nedvesebb környezetben találtam magam, kéjes és egyre érzékibb hangokkal is tudatta, hogy tetszik neki amit csinálok. Egy idő után úgy éreztem, hogy szerepet kellene cserélünk. Az ágyra feküdtem és oldalról érkezett felém.... a szerepcsere tökéletes volt: rövid idő után én kezdtem nagyokat sóhajtani az élménytől... hihetetlenül finoman és kitartóan csinálta..Nem kellett irányítani, kérni szinte olvasott a gondolataimban. Az élmény fokozásáért kértem, hogy jöjjön fölém, 69-ben folytatódott a történet. A kívánt hatás nem maradt el, hamar végem lett. Míg én levegőért kapkodtam még egy kicsit játszott a velem egykorúval, majd diszréten a kiment és a utódok a mosogatóban landoltak. Visszatérése után még egy jót beszélgettünk, majd egy újabb tusolás után öltözködni és távozni készültem. Maradandó élménnyel távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi végén, öltözés után tettem a szekrényre, előtte meg sem említette. Extrát nem kértem, nem is tudom van-e.. Szerintem, amit kínál, ahogy csinálja az maga az Extra.(ez valszeg most egy plágium, de nem tudom jobban kifejezni)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy kedves, vagány lányt ismerkednem meg, aki tökéletes partner volt az együttlétben és beszélgetésben is. A randi alatt végig úgy éreztem, mintha már régóta ismernénk egymást, pedig most találkoztunk első alkalommal. Köszönöm az élményt kedves Fanni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-07-13 07:36:04
Figyelemre méltóan összesedet írás. Mindenről úgy és annyi, ami kellően tájékoztat. Köszönet az élmény megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

felejthetetlen: 66db
(2024-07-14) : Fanni érzékien, teljes bele éléssel kényeztetett. Forró nyelve fürgén járt és érintett minden területet, nyalogatta a zacsimat, egyenként a golyókat is a szájába véve szopogatta, nyelve többször egészen mélyen a gátig is eljutott csodálatos élményeket szerezve ezzel.

(2024-07-10) : Csok majd puszi a nyakamra, majd megnyalta a bimbom, majd elkezdte puszilgat i a farkam szepen lassan a veget be be kapva, majd lentebb ment es a golyszilnal jatszott tovabb. Eletem egyik legjobb elmenye volt ahogy szo szerint jatszik velem is kenyeztet! Hamarosan a szajaban is landoltam. Rovid szunet es tisztogatas utan folytattuk az ismerkedest😊

(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

nagyon jó: 87db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 94db
(2024-07-07) : Óvatos nyelvkörzés és máris emelkedik egy picit a bimbó. Imádom. Visszatérek egy csók erejéig, de Ő már térdel is le és elkapja az addigra meredező farkam. Óvatos méretazonosítás után nyelve végigszalad a zacsiig, majd vissza.

(2024-07-07) : Lágy franciával kezdett,nem sietőssel hanem olyan barátnőssel, érzékivel.Nem hagyott ki semmit a golyókat is kaptak szépen nyelve érintéséből,majd hagytam magam a csodának és elengedtem magam puha ajkai közé,ahol pár pillanatig ott hagyott,

(2024-07-01) : Nagyon ügyesen, nagy beleéléssel csinálja. Tusolás után meztelenül várt, nagyon gyorsan az ágyra huppantunk, ahol az ágaskodó farkamnak eset. Szeretem, mert irányítható, semmi durváskodás nem történt, azt talán nem is kedveli,