Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-04 19:33:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 121123 szexpartner

Omega8 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés az oldalon ment, pár hete már írogattam neki érdeklődtem mikor ér rá de valahogy sose adta ki és nem akart össze jönni, hogy találkozni is tudjunk. Nem rég már majdnem sikerült de akkor is végül le kellet mondanom pár nappal a randi előtt nagy sajnálatomra. Most viszont végre minden össze jött, a bolygók szerencsésen álltak együtt és kis chatelés után vtr-en lebeszéltünk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy környéke, úgy gondolom sokaknak lehet ismert a környék.
Tőmegközlekedéssel könnyen elérhető, egyes villamos a közelben, parkolás a Lurdy parkolóban lehetséges, ha emlékeim nem csalnak ingyenes de ez lehet változott az évek alatt, de onnan pár perc séta mindössze, de meglehet próbálni az utcán is hely mindig akad ahogy láttam.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás pici rendezet, amerikai konyhás kis kuckó kinyitható kanapéval hangulat világitással. Tiszta fürdő ami tágasabb szerintem mint az várható a lakásból kiindulva, de megtalálható minden ami kell, tusfürdő, szájviz. Szóval a célnak minden megfelel és még többre is.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső az évek alatt mit sem változott, szokták volt mondani nemesedet mint egy jó bor vagy valami ilyesmi de ez most helytálló. Talán mert rég volt az utolsó találkozó vagy csak nagyon vágytam rá de szebb mint valaha. Nem vékony törékeny lány Fanni de ez a képein is látszik nem árul zsákba macskát, van rajta mit fogni de szerintem remek arányokban elosztva. Hatalmas keblek amik ugyan nem természet adta, de teljes mértékben együtt él Fanni alkatával, fantasztikus illat ami napokig "kísértett" a találkozónk után.
Lehet sok szépet és sok jót elmondani tetőtől talpig minden porcikájáról de nekem még mindig az arca tetszik a legjobban Fanninak annyira, kedves, aranyos, mosolygós szóval senki ne féljen hogy nem látszik a képein az arca mert kizárt a csalódás van egy kis orr karikája amit imádok remekül áll neki.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 121123 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 121123 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-04-05 08:40:07 erotikus masszázs 1211235. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-04-05 08:40:07 erotikus masszázs 1211236. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-04-05 08:40:07 erotikus masszázs 121123
Action
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Érkezésemkor ajtó mögé bújva beengedte majd amint megfordultam elém tárul teljes valójában, örömmel konstatáltam hogy semmit nem változott az utolsó találkozásunk óta. Ajtóban megszabadultam a cipőtől és követtem Fannit hisz olyan kedvesen invitál nem lehet neki ellent mondani meg hát miért is tenne bárki?
Fekete kis átlátszó semmiség volt rajta, hogy alatta volt e bármi már nem is tudom megbabonázott ismét amint megláttam, Leültünk az kihúzható ágyra és elkezdtünk beszélgetni, sok minden el telt a legutóbbi találkozás óta volt mit bepótolni. Annyira belelendültünk a beszélgetésbe, hogy ha nem kérdezi meg, hogy akarok e zuhanyozni lehet még most is ott ülnénk és beszélgetnénk, de hát voltak még más tervek is a elkövetkezendő bő egy órára szóval elindultam letisztogatni magamról az út porát.
Amint visszatértem a zuhanyzásból Fannin a legkiválóbb ünnepi öltözetébe fogadott, egy vadító semmiben, szóval én is hamar megszabadultam az elegáns törülközőtől amibe be voltam csavarva.
Ott álltunk az ágy mellet egymással szembe és elkezdődőt egymás testének újbóli felfedezése, simogattam és ő is simogatott, öleltem és ő is ölelt engem apró puszik záporoztak teste minden pontjára amit elértem de hamar eljutottam az ajkaihoz hogy csókot csenjek és bizony hála szerencsémnek de nem csak alibiből csókol hanem úgy mint egy szerető aki ki van éhezve a másikra....frenetikus, ilyen csókolózás mellet igazán ki lehet szakadni a valóságból. Azt hiszem így elidőztünk egy keveset de azért felfedezte a férfiasságom amit ugyan csak felvett a kényeztetendő területek köze, majd leült az ágyra én álltam vele szembe minden értelemben és bizony olyan franciát kaptam, hogy nem tudom kaptam e hasonlót nem volt finomkodás senki részéről. Többek között annak érdekébe, hogy ne legyen olyan gyorsan vége a dolgoknak egy elsőre plusz nem utolsó sorba, hogy én is viszonozhassam azt amit kaptam letérdeltem az ágy mellé és én vettem kezelésbe Fanni finom kelyhét.
Ezt kővetően nem volt más hátra kellet az a védő felszerelés, hogy egy új fejezethez lépjünk ami mámorító egy fejezet volt nem mintha eddig nem lett volna az minden ami történt.
Itt már eljutottam arra a pontra, hogy tudom volt lovaglás, volt misszionárius de, hogy mikor hogyan kezdődőt mi mi után történt és hogyan kerültünk egyik pózból a másikba egyszerűen már nem tudom itt már teljes mértékben elvesztettem a kapcsoltatott a világgal, nagy ment volt hol lágyabban egymást csókolva, hol gyorsabb tempóba, ami biztos nem tudom hogyan sikerült de azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni, és eleget téve kérésemnek minden ott végezte a szájában, de még nem engedett még játszott kicsit, és mikor elengedett és hagyott még pihegni kicsit addig ő kiszaladt megszabadulni az utódoktól.
Pár pillanat múlva mikor visszatért leheveredett mellém az ágyra és a beszélgetést ott folytattuk ahol abbamaradt a kis intermezzo előtt, ha nem mondtam volna még remek beszélgető partnerem volt így elég hamar azon kaptuk magunkat, hogy fogytán az idő és sajnos nem fért volna bele még egy ment.
Bepróbálkoztam hátha maradhatok még egy picit de sajnos Fanninak dolga volt így ez most nem volt opció úgyhogy elszaladtam még zuhanyozni kicsit beszélgettünk egy keveset ami még belefért és utána elmentem sajnos itt már csak az ajtón kifele.
Sétálva a követező teendőm irányába azon elmélkedtem, hogy következő alkalommal nem lesz elég a 1.5 óra muszáj lesz 2 órára menni de valószínűleg az se lesz elég.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem először voltam nála és talán ezért de szó se eset róla a búcsúzkodáskor történt meg az elszámolás letettem a pultra és ügyet se vetettünk rá. Mindent elmondott írásban ahhoz tartottam magam de információ lekérhető és az adatlapján is ott van szóval nem nehéz kalkulálni semmit feketén fehéren érthetően megtalálható.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szuperlatívuszokban tudok csak Fanniról beszélni mert egyszerűen átlépve a lakás küszöbét egy más világba repit azzal az odaadással és kedvességgel amit irányomba mutat. Ő a TÖKÉLETES vendéglátó de azt hiszem a beszámolok menyisége és értékelései magáért beszélnek. Bárki megy el hozzá Fanni a maximumot fogja nyújtani annak érdekében hogy jól érezze magát a partnere ebben teljesen biztos vagyok. Ha megtehetném minden nap mennék hozzá szóval vigyázzon rá mindenki és legyen vele nagyon kedves mert megérdemli mert szeretnék is még menni sokáig.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-05-23) : Felettébb gyengéden nyalogatta és kapta be...pár perc múlva hanyatt döntöttem,hogy testét én is felfedezhessem részletesen,bár önző módon csak rövid ideig,mert édes csókja elveszítette velem a fejem...és mást se kívántam,hogy lovagoljon meg...

(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.