Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-02 22:08:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 120544 szexpartner

Bohém2 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
csodás cicik
feneketlen mélytorok
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Szabad lett a péntekem,aranyhörcsög jóvoltából. Hosszú lett volna a hétvége. Egyből Fannira gondoltam. A gondolatot tett követte. Villogott a most hívhatod. Szinte azonnal fölvette. Kis bevezető csevej után gyorsan egyeztettük is az időpontot. Ezt követte a Vtr, mit rövid úton vissza is igazolt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egy új lakópark egyik háza a Lurdyhoz közel. A címet a visszaigazolásban megkaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás fizetős, de lehet találni cc. 100 méteren belül. Ma szinte a bejáratnál sikerült parkolnom. Fekvéséből adódóan a tömegközlekedési eszközök pár perc sétával elérhetők.'
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Elegáns lakópark egyik háza. A házban portaszolgálat működik. Barátságos üdvözlés oda vissza és már a lift előtt is vagyok. Kettő is van így gyorsan jön is. Tisztaság mindenütt, mi folytatódik Fanni kuckójában is. Kis előszoba, balra fürdő, előre az amerikai konyhás szoba. Kinyitható kanapé, mely kellően masszív. Jó levegő, félhomály, de a tisztaság érezhető. Fürdő is patyolat. Kád zuhanyfüggönnyel és minden szükségessel fölszerelt. Nem egy hodály, de tökéletes egy lopott órára.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy vékony köntösben fogadott. Arca került elsőre elém. Kedves, mosolygós, szép sötétbarna szemekkel. Ahogy előttem ment, láttam formáját. Nem a vékony pláza lányokat képviseli. Szép nagy mellek, és méretes popsi, mi első blikkre rögzült. Vannak tetkók. Színesek, főleg karokat, combokat diszítik. Haja váll alá érő szőkés barna, melírozott. Bőre finom,egy nagyon diszkrét, jó illatú parfüm érezhető. Hangjának tónusa kellemes. Összességében egy igen csak vágykeltő nő Fanni.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 120544 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 120544 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-02-05 09:46:03 erotikus masszázs 1205445. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-02-05 09:46:03 erotikus masszázs 1205446. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-02-05 09:46:03 erotikus masszázs 120544
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépve üdvözlő puszik. Dzseki, cipő le és befele. Ágyra ülve egy kis visszatekintős beszélgetés, közben simik ide oda, puszik. Fölállok, hogy vetkőzzem. Ekkor megjegyzi: nagyon csinos vagy! Megköszöntem a dicséretet és húztam a fürdőbe. Visszafele a kis asztalt majd föl löktem. Kék folt nem maradt.
Ahogy közeledem köntösét ledobja. Állva simulunk össze. Puszi és hajába, nyakába fúrom orromat. Az illata izgatóan kellemes, akár csak popójának fogása. Meg is dícsérem mindkettőt. Visszatérve szájához puszik nyelves csóókra váltanak. Csóókja finom, odaadó, nyelves, igazi csóók! Melle mellemnek, miközben simogatom hátát, markolom popsiját.
Ágy fele fordúl ès leül. Èn előtte állok. Megnyalja farkamat és egyazon lendülettel tövig nyeli. Valami isteni a szája. Bársonyos, meleg. Nyála kicsordul és kéz nélkül csak nyeli és nyeli. Beindít, mit ne mondjak és fejét tartva dugom lompit tövig szájába. Semmi nyafogás, sőt úgy érzem élvezi. Simán kivégezhetett volna, de nem tette. Még egy kis bimbó kényeztetés részemre nyelvvel, ujjakkal, egy mélytorokkal lezárva.
Javasolja helyezkedjünk mindketten az ágyra.Itt folytatódik a csóók, mit Iállva elkezdtünk, kibővítve a cicikkel. Nagyon szépek a korrigált darabok. Szép és jó munkát végzett a doki. Még mindég érzékenyebbek, de finoman lehet kényeztetni. Bimbik picik, érzékenyek, nyalakodásra reagálnak. Csóók miközben Fanni keze kemény farkamat markolja.
Elhagyva őket kelyhe fele indultam. A táv gyorsan fogyott és megérkeztem. Húsos, illatos, lucskos punci fogadott. Finoman teljes hosszába belenyaltam. A reakció nem maradt el. Nyögése, sóhaja serkentőleg hatott. Nyelvem puncijára, puncija nyelvemre szinergikus hatással. Törtem magam és a siker nem maradt el. Sikongatva , csípejét emelve tolta rám punciját. Nektárjával megkenten egy csóók és már újra nyalom. Hangoskodása folyamatos,újra sikongat és egész teste remeg élvez újfent. Belelendültem. Pár finom után nyelvem potméterén egy újabb csavar. Intenzitása nő, vele párhuzamosan Kedvesem újra sikongatva élvez.
Kitör mint a Vezúv és lompira veti magát. Szenvedéllyel magát kényszerezve nyeli lompit. Popsija kézügyemben. Ánuszát, punciját stimulálom, mi vadabbá teszi. Tartom magam, de érzem váltani kell, ha belülről is érezni szeretném.
Megküzd a bontással, fölpödöríti és már nyársalja is magát. Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet. Érzem élvezi és ki akarja élvezni a lehetőséget. Ez inspirál és teljes erőből tolom alulról. Csattogunk, hogy beleremegünk. Kész végem van mondja és ahogy fölegyenesedik élvezek. Néz rám kitágult pupillákkal és megszólal: kicsnáltál!
Lassan szétválunk, megtakarít. Felkel, vízzel kínál. Hozza pohárban. Míg kortyolok Ő az üvegjéből ĥúz egy nagyot.
Mellém fekszik és beszélgetünk. Később keresztben rám dőlve folytatjuk. Beszélgetésünk nyílt, parttalan.Többek közt elhangzik: nem mindenkivel ilyen jó, mondja, /mit bezsebelek/, de vannak kedves törzsvendégeim, kiketkedvelek.
Időt Ő figyeli kérésemre. Még belefért egy gyors zuhi, oszt öltözés, csóókos búcsú , vigyázz magadra és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vetkőzés közben tettem az elválasztó pulton lobogó gyertya mellé a rezsihozzájárulást.I
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jó döntés volt választásom. Fanni teljes mértékben, megvalósította elképzeléseimet. Kitalálta szinte gondolataimat, előttem járt egy lépéssel. Mint egy állandó barátnő vitt a nirvánába. Megalapozta hétvégi hangulatomat.
Köszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid, csóók.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-02-05 19:43:06
Fannit ismerve, igazán élménydús találkozóban volt részed :) Gratulálok!

2024-02-05 16:11:38
A dupla ó a csókot minősíti, nem egy nagy szájrapuszi!
Kösz a hozzászólást.

2024-02-05 16:07:25
Érdekes nyelvezet, a dupla ó-t a csókban nem értem; de a beszi jó és kedvcsináló. Köszi, hogy megírtad!

2024-02-05 10:50:08
Just perfect as always 👍
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

(2023-08-11) : Lágy csókolózásba kezdtünk, mondhatni barátnősen, ami itt azt jelenti, hogy vissza kellett fognom magamat, hogy ne csapkodjak veszettül a szájüregében. Közben simogattuk egymást, kölcsönösen megragadtuk egymás lehetőségeit, amivel ki tudja meddig ellettünk volna, de terelte a témát, azaz az ágyra ült, hogy szájával elkényeztessen

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.