Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-02 08:31:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 120537 szexpartner

algaalga a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Telefonon sikerült elérnem, néhány csörgés után felvette a telefont. Kicsit át kellett szervezni a napját, de sikerült, és nagyon hálás voltam neki érte. Nagyon köszönöm még egyszer. A hírdetését itt láttam, és egyszer már voltam is nála, de már sok idő eltelt azóta
Megközelítés
Megközelítés ragyogó, a cím tűpontos, a GPS-el simán odatalálni. A tömegközlekedés is egyszerű.
Helyszín
Tip-top kis garzon lakás, a rendelő nem változott az évek során. Minden ragyogóan tiszta, a fürdő is rendben van, tüsfürdő is van elég. Az ágy elég nagy elférünk rajta rendesen.
Fanni külseje
Szerintem szinte semmit sem változott. Csak inkább előnyére váltak az évek, telán a jó borhoz lehetne hasonlítani, ahogy idősödik úgy válik még finomabbá. Mi tetszik rajta? Egyszerüen minden, de talán a hozzáállása, és az hogy élvezi amit csinál a legjobb benne. Alakja még mindíg formás, nem az a vékony lány.Van rajta mit fogni, szeretni.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 120537 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 120537 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-02-02 08:51:38 erotikus masszázs 1205375. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-02-02 08:51:38 erotikus masszázs 1205376. Fanni +36203267583 beszámoló 2024-02-02 08:51:38 erotikus masszázs 120537
Action
Amint az ismerős szobába beléptem, előjöttek a régi emlékek. Kicsit beszélgettünk, és rendeztem a virágszálakat, majd tusolással folytattam. Ezek után az ágyon vettük egymást kezelésbe. Ő rátapintott és rácuppant kivont kardomra. Én pedig simogatások közepette újra felfedeztem gyönyőrű testét és kéjbarlangját. Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát. Ezek után finom popsi kényeztetést kaptam nyelvvel, majd miután már mindketten fel voltunk pörögve gumit kaptam és meglovagolt. Annyira finom és érzékeny volt, hogy nem kellett sokáig várni az első orgazmusára. Igazán jól sikerült ez a lovaglás, csak úgy pattogtak, hullámzottak csodás, formás keblei. Átfordultunk misszionáriusba és itt is átfogóan törődve a cicikkel és az ajkaival akcióba lendültem. Igán jót szeretkeztünk és egyáltalán nem fogtuk vissza magunkat. Sikeres volt ténykedésem, mert jött az újabb orgazmus. Finoman izgattam tovább még érzékeny puncikáját, majd hátulról támadtam be. Nem fogtam magam vissza, megadtam, bele adtam mindent, gyönyörű volt látni a kéjtől hullámzó popsiját, és az orgazmustól pihegő arcát. Miután már én is fáradtam fordultunk és egy eszméletlen jó natúr francia, és popsi kényeztetés után a szájában ért a vég. Az utódokkal kisietett a fürdőbe, majd vissza. Kicsit pihentünk és beszélgettünk, majd az órára pillantva nyugtáztuk, hogy alig negyed óránk van még egy második menetre. Általában nem szokott sikerülni, de ő nagyon csodálatosan, érzékien életét lehelt férfiasságomba, majd újra gumit kaptam, és misszionáriusban még egyszer jól ellátam a baját.Majd a végén újra hathatós francia közreműködésével sikerült ismét a szájába élvezem. Ezek után kicsit pihentünk,majd fürdés, öltözés és jó kívánságok között távozás.
Elszámolás
Nem tudok extráról, de szerintem ide nem is kell, mert ez a lány önmagában extra. Olyan színvonalú kényeztetést kap az emberfia, hogy utána csak pislog, mint hal a szatyorban. Nagyon kell keresni a hasonlóan jó szolgáltatókat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindent és még szerintem többet is megkaptam amit akartam. Még mindig ugyanolyan, vagy még jobb szolgáltatást ad mint korábban. Ogazán élvezetes, odaadó, vendég centrikus, barátnős. Sok olyat kaphat meg tőle aki felkeresi, amit más lány extraként, vagy még úgy sem vállal. Hatalmas köszönet, hogy a mai világban még vannak ilyen szolgáltatók.Valahogy így kell ezt csinálni, sok fiatal lánynak tudnám ajánlani példának,hogy ez így is megéri, de még hogy.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2024-02-03 22:28:19
Tartalmas, informatív és olvasmányos beszámolót írtál.

2024-02-02 13:57:08
Lenyegében a jól megírtat megérdemli az írásod, ugyhogy köszönet érte! De a "ragyogó megközelítés?"Szokatlan jelző!

2024-02-02 13:17:17
Alapjában véve ez egy jó írás, a maga módján hangulatos és informatív. Azért az összegzésben megemlített extrákra kíváncsiak lennénk, pont egy ilyen félmondat tudja felkelteni a figyelmet de információ nélkül nem annyira hasznos a kedves MT-nak.

2024-02-02 09:59:09
"Sok olyat kaphat meg tőle aki felkeresi, amit más lány extraként, vagy még úgy sem vállal."
Apróság de az összegzèsben is leírhattad volna összefoglalóan hogy mi is az a sok dolog. Szinte adta magát hogy kifejtsd, az utolsó fejezet a legalkalmasabb erre.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

felejthetetlen: 65db
(2024-07-14) : Fanni érzékien, teljes bele éléssel kényeztetett. Forró nyelve fürgén járt és érintett minden területet, nyalogatta a zacsimat, egyenként a golyókat is a szájába véve szopogatta, nyelve többször egészen mélyen a gátig is eljutott csodálatos élményeket szerezve ezzel.

(2024-07-10) : Csok majd puszi a nyakamra, majd megnyalta a bimbom, majd elkezdte puszilgat i a farkam szepen lassan a veget be be kapva, majd lentebb ment es a golyszilnal jatszott tovabb. Eletem egyik legjobb elmenye volt ahogy szo szerint jatszik velem is kenyeztet! Hamarosan a szajaban is landoltam. Rovid szunet es tisztogatas utan folytattuk az ismerkedest😊

(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

nagyon jó: 87db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 95db
(2024-07-07) : Óvatos nyelvkörzés és máris emelkedik egy picit a bimbó. Imádom. Visszatérek egy csók erejéig, de Ő már térdel is le és elkapja az addigra meredező farkam. Óvatos méretazonosítás után nyelve végigszalad a zacsiig, majd vissza.

(2024-07-07) : Lágy franciával kezdett,nem sietőssel hanem olyan barátnőssel, érzékivel.Nem hagyott ki semmit a golyókat is kaptak szépen nyelve érintéséből,majd hagytam magam a csodának és elengedtem magam puha ajkai közé,ahol pár pillanatig ott hagyott,

(2024-07-03) : Az ágyra feküdtem és oldalról érkezett felém.... a szerepcsere tökéletes volt: rövid idő után én kezdtem nagyokat sóhajtani az élménytől... hihetetlenül finoman és kitartóan csinálta..Nem kellett irányítani, kérni szinte olvasott a gondolataimban.