Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-17 13:52:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 119903 szexpartner

Töviglöki a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Elég régóta a kedvenceim között szerepel, de valamiért csak most jött az ötlet, hogy meglátogassam. Előző nap VTR-n kértem időpontot, de írtam neki, hogy rugalmas vagyok aznap. Így aztán az eredetihez képest fél órával későbbre beszéltünk meg randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel villamossal átszállás nélkül tudtam megközelíteni a helyszínt, ezért értelmetlen lett volna autóval mennem. Amúgy a lakóparkban ingyenes a parkolás, ennek megfelelően szinte lehetetlen helyet találni. Ezért inkább a Lurdy parkolóját ajánlom, a felszínen 2 óra ingyenes.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű lakóparkban van Fanni garzonlakása, a cím egyértelműen van megadva, a bejutás is egyszerű. Maga a lakás pici előszobából, normális méretű fürdőből, és egy konyha nappali kombóból áll. A szobában egy nagy, kényelmes ágy várja, hogy birtokba vegyük. Tisztaság, kellemes illat és lágy gyertyafény fogadja a belépőt.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni gyönyörű: bájos arccal, nőies testtel és szép nagy cicikel rendelkezik, tetoválásai ízlésesek, mosolya lehengerlő. Valakire nagyon emlékeztetett, de már csak itthon jutott eszembe, hogy egy volt HR-es kolléganőmre hasonlít, aki anno nagyon bejött nekem. Érkezésemkor köntösben nyitott ajtót, mely alatt még fehérneműt is viselt.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 119903 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 119903 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-11-17 22:03:58 erotikus masszázs 1199035. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-11-17 22:03:58 erotikus masszázs 1199036. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-11-17 22:03:58 erotikus masszázs 119903
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Ajtót nyitott, beengedett. Elmosolyodott, ahogy én is rögtön, amint megláttam, hogy milyen szép. Találkoztunk már? - kérdi, mert ismerős vagyok neki, de még nem volt szerencsénk egymáshoz. Cipőt levettem, szobába beinvitált, leültünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk. Kérdezte, mit szeretnék, mondtam, hogy nincs még kialakítva semmi. Örült, mert ő is a spontán dolgok híve. Azt is megkérdezte, hogy megfelel-e nekem, mondtam, hogy naná, és én is megkérdeztem, hogy maradhatok-e? Miután jól körbeudvaroltuk egymást, kezembe nyomott egy törcsit, irány a fürdő. Letusoltam, szájvizeztem, és siettem vissza hozzá a szobába. Meztelenül várt már, örült hogy én is az vagyok, nem vagyok szégyenlős fajta. Állva csókolózni kezdtünk és közben simogattuk egymást. Mielőtt lehuppantunk az ágyra,  ő leereszkedett és szájába vett, jó nyálasan szopogatni kezdett, majd lefeküdtünk és folytattuk a csókolózós ismerkedést.  Ezután mindenfelé csókolni kezdtem, nyakát, hasát, mellét. Bimbója nyalogatásánál jött meg igazán a hangja, köldökébe belenyalva pedig elnevette magát, hogy csikis, ez nagyon cuki volt. Majd lábait, combjait csókolgatva eljutottam illatos, ízletes puncijához, melyet nagy átéléssel nyalni kezdtem. Itt aztán végképp hangosan nyögdécselt, sóhajtozott, én meg szinte csókolóztam a puncijával. Hangosan elélvezett, majd kis pihenőt kért. Ezután helyet cseréltünk, és az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem, és misszibe fordulva belébújtam. Itt visszatért a hangja, lihegett, nyögdécselt közben, én meg csókoltam száját, nyakát mellét. Ismét sikerült elmennie, kérte, hogy lassítsak kicsit. Majd aztán fordultunk, és hátulról hatoltam puncijába. Szólt, hogy először óvatosabban kezdjem, de aztán mehetett már bátrabban is. Jó sokáig így voltunk, néha gyorsítottam, lassítottam, mélyebben maradtam, ő meg csak nyögött, sóhajtozott, nagyon izgató volt. Mikor elfáradtam, kértem, hogy szájával végezzen ki, így hanyatt feküdtem, és bőnyálas, néha mélytorkos, változatos franciájával eljuttatott a csúcsra. Kis levezetés után kiment a fürdőbe, majd hozott nekem egy pohár vizet, amire nagy szükségem volt. Csak ekkor nézte meg az órát, mert teljesen elvesztettük az időérzékünket. Sajnos nem sok időnk maradt, így pár perc beszélgetés után dobtam még egy gyors tusit, majd felöltöztem, de közben is beszélgettünk. Végül elbúcsúztunk és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálakat a végén tettem az előszobában a cipőtartó tetejére, szóba sem került. Minden, amit vállal, alapban és szívesen teszi.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fantasztikusan éreztem magam, már sokkal hamarabb meg kellett volna látogatnom. Kedves, mosolygós, csodaszép lány. Biztos, hogy visszamegyek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-11-20 09:26:26
Tetszett a reszletesség es ahogy leírta az egészet.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-05-23) : Felettébb gyengéden nyalogatta és kapta be...pár perc múlva hanyatt döntöttem,hogy testét én is felfedezhessem részletesen,bár önző módon csak rövid ideig,mert édes csókja elveszítette velem a fejem...és mást se kívántam,hogy lovagoljon meg...

(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.