Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-22 20:21:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 119362 szexpartner

Tiborpeter a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
A hirdetését itt láttam, máshol nem is láthattam, mert kizárólag itt nézelődök. Az érdeklődésemet a képek és a beszik keltették fel. A nagy cicik kedvelőjeként Fanni a kötelező kör és már többször akartam randizni vele. Nyár közepe fele hívtam először (elképesztőten szexi és tutajos a hangja), írtam is neki, de éppen szabadságra készült/volt, aztán eltelt vagy másfél hónap ráírtam itt, és VTR-ben befoglaltam, de a randi előtt kisebb megfázás okán (időben) lemondta az időpontot. Sajnáltam, írtam neki egy "jobbulást" üzit. Megint eltelt vagy 3 hét, de hajtott a kíváncsiság, hét elején VTR-en befoglaltam ezt a kis tündért, jó előre péntek reggelre. Elfogadta és reménykedtem, hogy egyik oldalon sem fog semmi közbejönni. Csütörtökön még ráírtam, hogy jó-e az időpont, ezt Fannikám megerősítette. Eljött a nagy nap. Mindig vele beszéltem, nem is szeretem az indirekt szolgáltatókat, akiknek telefonos kisasszonya van. Elégedett vagyok a kommunikációnk minőségével és gyakoriságával. Találkozásunkkor Fannika szóban is elnézést kért, hogy az előzőt lemondta. Nice.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A ház újépítésű, modern lakótelepen van. Cím tökéletes. GPS odavisz, aki nem talál oda, az nem érdemli meg a randit. Hogy tömegközlekedéssel mennyire könnyű az odajutás, azt nem tudom nektek átadni, villamos biztosan van -;). A ház egy felkapott, folyamatosan beépítésre kerülő környéken van. Budapest ezen területét nagyon szerettem mindig, nekem komfortos volt az odatalálás és maga az ottlét is. Fanni támpontot ad a parkolással kapcsolatosan az adatlapján, hogy érdemes akár a Lurdy-ház parkolójában letenni a verdát. Mivel most nem volt sem időm, sem kedvem még azt pici távolságot sem lejárni, ezért az utcára merőleges főúton parkoltam, ahol eszetlen mennyiségű hely volt. Fizetős, ha jól emlékszem 300 Ft/óra. A címen megtalálható utca egy passzázs, a házba bejutást lehetővé tévő ajtók nyílnak rá. Nagyjából 70 métert kellett gyalogolnom. A ház előtt egy mára hatalmassá nőtt fügefa található. 5 percet vártam a ház bejárata előtt, mivel első pár csengetésre nem értem el erotikus vágyam fő célpontját. Ki sem csörgött a telefon. Szerencsére nem adtam fel és egyszer csak kicsörgött végre a teló, Fanni felvette és sms-ben küldte el a kapucsengő számát. Az első emeleten rendel, gyalog mentem fel. A ház aulájában van "biztonsági szolgálat", sok vizet nem zavar, köszöntem neki oda és vissza is. Ennyike. Fanni elmondása szerint a házban nehéz telefonálni és sms-t küldeni is, sokszor nincsen térerő , amit a beleépített vasbeton szerkezetnek köszönhetően még el is tudok hinni. A ház egy "Faraday kalitka."
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás tipp-topp. Az egyik legjobb, amit eddig megtapasztaltam. Fürdőben elhúzható zuhanyfüggöny, "Baba" tusfürdők, nagyon puha törülközők, csúszásmentes, bolyhos és jól nedvszívó kilépő. Higiénia jeles. A lakás nem nagy, belépve balra a fürdő, továbbmenve egylégterű amerikai konyhás szoba, amelyet egy térelválasztó oszt két részre. A konyha és a szoba rész tökéletesen alkalmas a randira. Az ágyon ágytakaró. A térelválasztón kis mécses piskákolt. Meg ott volt ez az édesség, akit Fanninak hívnak -;)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Felmentem, már nyitva volt az ajtó és beléptem. Az ajtó mögött Fanni állt. Egy fekete selyemköntösben fogadott, hatalmas melleinek a körvonalát láttam. Az, hogy volt-e rajta bugyi nem tudom. Melltartó igen, bár ebben nem vagyok teljesen biztos -:) A köntös mindenesetre jól takarta amit takarni kell. Megkérdeztem, hogy maradhatok-e, maradhattam -:)
Fanni arca nekem nagyon-nagyon bejön. A hang, arc és haj brutális szexuális-kisugárzás triumvirátusára dob rá még egy lapáttal az összes kis gesztusa, a nézése, a szeme színe, ahogyan kidugja a nyelvét a szájacskájából. A nyelvén piercing. A testén színes tetoválások. Haja arany, hosszú és erős, jó illatú, örült jó simogatni és kicsit megfogni szopás közben. Bőre selymes, puncikája teljesen csupasz. Őrület. A képekhez képest picit szedett fel, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez kicsit sem csökkentette a vágyamat felé. Cipő le, és még ruhában irány a baszoba, az ágy, és jöhet a "chit-chat", kell a ráhangolódás. Mégis csak pár perc múlva a szájában lesz a péniszem, azt követően pedig a puncikájában. Magam ezt a részt azzal szoktam eltölteni, hogy azért lopok egy-két puszit és miután megkérdem, hogy szabad-e, azért a kezem el-el kalandozik a mellek, nyak és pina irányába. Finoman de céltudatosan. Nekem most erős kémia volt, és mivel már állt a faszom, szerettem volna már Fanni szájacskájában lenni. Így elszaladtam egy alvázmosásra. Ki már tök meztelenül jöttem, és Fanni is az volt. Anyaszült meztelenül áll előttem, ekkor láthattam meg a hatalas csöcsöket. Uraim, kívánom nektek, hogy lássátok ti is. Fanni - elmondása szerint- ugyancsak érezte az összecsiszoltságot, és szépen letérdelt elém és a szájacskájába vette a faszomat. Ezt az érzést is kívánom, hogy éljétek át, mert Fanni nagyon tudja, hogy mit és hogyan kell csinálni egy erősen erektált fasszal. Nagyon fincsin szop, lassan, gyorsan, egész nap élveztem volna. Kezét keveset használta. Fel-fel nézett rám azzal az édes tekintetével, miközben a szája tele volt fasszal. Fannikám szájában voltam sokáig. Kiválóan, bőnyállal szop.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 119362 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 119362 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-09-23 19:44:14 erotikus masszázs 1193625. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-09-23 19:44:14 erotikus masszázs 1193626. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-09-23 19:44:14 erotikus masszázs 119362
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Egyetlen másodpercre sem volt "szolgáltató" érzésem. Fanni mellei műtéten estek át, ezért érzékenyek, sem túlságosan szopogatni, sem ráfeküdni teljes súllyal nem szabad. Képtelen lettem volna nem csókolgatni a melleit és a bimbókat. A szopást térdelve kezdte, közben simogatott mindenhol, én néha felhúztam és csókoltam ahol értem. Simogattam a haját. Nekem Fanni szája és technikája abszolút a TOP3-ban van. Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam. Fanni "finom", "selymes", érzéki, az illúziómegteremtés nagymestere, erre az 1 órára elhiszem és érzem, hogy élvezi az együttlétet és kifejezetten barátnős vele a szex. De ennél több is, mert qrvára jó vele dumálni is, nagy szerencse, hogy mostanában ilyen csajokkal hoz össze a jósors. Fanni ebben is TOP3 számomra. Na de vissza a szopáshoz, mert szerettem volna, ha az ágyra fekve veszi a szájába a farkam. Össze-vissza csókoltam a testét, a hátát, a nyakát szívtam, a mellbimbóját pusziltam. És közben bőnyállal szopta a faszomat, még látni is jó volt, ahogyan a nyál folyik le a farkamon. Majd kértem, hogy feküdjön mellém, mert simogatni akartam a nedves kis punciját, és kézzel verte a faszom. Ezt követően már nagyon benne akartam lenni, gumit kértem, és missziben betoltam a farkamat a puncijába. Nem tudom, hogy meddig dugtunk, egyet biztosan tudok viszont, hogy leizzadtam. Pedig nem szoktam szinte soha. Hol erősen, tövig toltam a pinájába, hol csak félig és lassan, de közben Fanni folyamatosan nyögött, szuszogott, a hatalmas csöcsöket fognia kellett, annyira ringtak, miközben ki-be járt a faszom a pinájában. Imádok dumálni szex közben, "szereted a nagy kemény faszt, ugye Fannikám" stb. és Fanni meg mondta, hogy "iigeeen, imádom", szereted ha jól megkúrnak, "iggeeeen". Hát így telt el fene tudja mennyi idő, de egy utolsó nagy menetnél a kökemény merev faszom eldurrant a puncijában és megtelt a gumi az utódókkal. Fasz kihúz, Fancsi lehúz gumit, törlés stb. Már amikor töröltem a farkamat, mondtam ennek a tüneménynek, hogy egy lövés volt, nem fog több menni most. Jó volt na.
Kértem egy pohár vizet és egy törit, mert tényleg leizzadtam, ha nem is csutakosra, de nem akartam lefeküdni az ágyra. Fancsikám mondta, hogy nyugodtan feküdjek mellé, mert lehúzza az ágytakarót úgyis és kimossa. Volt még egy pici időnk, beszélgettünk midenféléről, még volt 1-2 puszi. Gyorsan kiszaladtam még egy alvázmosásra, felöltözés, úriemberesen távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem volt extra, maga az időtöltés volt az. Ha csak leszopott volna, akkor is mosolyogva és megkönnyebülve távoztam volna. Minden korrekt volt, a rózsaszálakat előre letettem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fanni tapasztalt, az erotikus high end class, abszolút a must have kategória. Boldogan mentem el a tett helyszínéről és elmentem a számát is Fanninak. Távozáskor kérdeztem tőle, hogy jöhetek-e még, és igenleges válasz kaptam. Fannikám, jövök még, jó vagy, jó volt veled. Azt meg tudod, hogy nem lelkizni megyek -;)
Uraim, Fannit meg kell tapasztalni, nem fogtok csalódni. Aranyos, kedves, kommunikatív, barátnős, kurvás, szóval nagybetűs NŐ.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-09-28 10:36:00
Hogy jól megírt lett a beszámoló, az nem vitás: részletes, informatív, kedvcsináló. Viszont olyan érzésem támadt, extra élvezetet lelsz abban, hogy leírod a "f@sz" szót, olyan sokszor használod. Engem a vége felé már igencsak zavart.

2023-09-28 09:10:26
Kurva jól megírtad, mennem kell nekem is úgy érzem.

2023-09-27 20:20:17
Hosszú, novellaszerű beszámolódban leírtad a randi összes fontos momentumát.

2023-09-26 16:25:18
A külső leírásba beleírtál aktiont is, csak hogy minèl hosszabban írhass? Kimondottan sok ott az aktion, egyel lentebbi fejezetben lenne a helye.
"Fannikám szájában voltam sokáig. Kiválóan, bőnyállal szop." STB... Ez mióta a lányok külseje?
A csöcs meg a pina nem a legszalonkèpesebb szavak, punci az egyezmènyesen elfogadott.

2023-09-26 15:57:33
Elég tahó stílus és még finoman fejeztem ki magam. Fanni is kérte régebben, hogy normális stílusban legyenek megfogalmazva a beszik. Mindegy ez is téged minősít.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 84db
(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-08-11) : Lágy csókolózásba kezdtünk, mondhatni barátnősen, ami itt azt jelenti, hogy vissza kellett fognom magamat, hogy ne csapkodjak veszettül a szájüregében. Közben simogattuk egymást, kölcsönösen megragadtuk egymás lehetőségeit, amivel ki tudja meddig ellettünk volna, de terelte a témát, azaz az ágyra ült, hogy szájával elkényeztessen

(2023-07-23) : Finom ajkai aztán egyre beljebb haladtak a combomon, egészen a legérzékenyebb pontjaimig. Nyalogatta, szopogatta a zacsit és a golyszikat, majd a meleg nyelvét éreztem, hogy még beljebb csúszik, egészen a gátamig, amit aztán a nyelvével izgatott tovább.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.