Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-23 22:00:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 118788 szexpartner

dgab a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
SMS kommunikáció:
5
Fanni száma régóta megvan a telefonomban, így nem okozott igazából problémát az, hogy felhívjam. Bár itt az oldalon a hívásomkor nem jelezte, hogy aznap mettől meddig elérhető, de gondoltam azért hátha és szerencsét próbálok. A hívásom nem járt sikerrel, viszont tudtam, hogy sms-ben is nagyon kommunikatív, amit én egy pozitív dolognak tartok és már most adok neki ezért egy csillagos ötöst :), a tervezett látogatásomról üzenetet küldtem.
Rövid időn belül sms-ben válaszolt és egy fél órás intervallum módosítással az általam tervezett napra meg is beszéltük a találkozónkat. A randink nem a napokban, úgy kb. másfél hete történt, nagyon örültem az újbóli lehetőségnek, viszont annyira szórakozott voltam, hogy VTR-t nem küldtem, de az sms egyeztetés így is tökéletes és elegendő volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lurdy háztól nem messze van a cím. Az autóval érkezőknek talán célszerűbb is lehet ott letenni a járművet, mert a ház előtt a parkolásra igen kevés a lehetőség.
Én tömegközlekedéssel érkeztem, amihez szerintem a villamos a leggyorsabb jármű, ráadásul több irányból járnak arra villamosok, majd a megállótól egy rövid sétával könnyen elérjük a címet.
Az utca jelzés egyértelmű és a kapu is könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű, több emeletes társasház legalsó szintjén van Fanni lakása.
A kapun túljutva szemközt Portaszolgálattal találkozunk, de csak egy egyszerű köszönés és már mehetünk is tovább a lifthez, nem kérdezi senki, hogy kihez és milyen célból érkeztünk.
Maga a lakás egy kisebb előtéri folyosóból és egy egybeépített konya-nappali helyiségből áll. A fürdő a bejárati ajtótól balra a belépő folyosón van. Itt a mozgásterek picit korlátozottak, de a nappali-háló rész és a konyha azért már kellő méretű területtel bír.
A lakásba belépve picit olyan kollégiumi feeling fogja el az embert. A kisebb területi jellegéből kifolyólag abszolút minden kézre esik benne, barátságos kis lakás, ahol Fanni egyedül fogad és minden teljesen ideális ahhoz, hogy egy csodálatos randit eltölthessünk vendéglátónkkal. A lakás háló részének központi helyén egy kényelmes puha franciaágy van, mellette egy kis íróasztal és az ággyal szemben a falnál egy kisebb bútorzat.
A konyhai részt egy magasabb pult választja el a nappalitól, ott lehet sok minden egyebet, pl. a személyes dolgokat elhelyezni. Igényes, tiszta lakás mind felszereltségében mind kialakításában.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanniról sok fotó van fent az adatlapján, élőben is pont olyan, mint a képeken.
Egyedül a tetoválásai vannak retusálva, karjain és lábain jó pár kisebb - nagyobb méretű tetoválás van, egy-két motívum igazán érdekes is közülük :)
Rajtam nincsenek tetoválások, ezért mindig le tudnak kötni az érdekes és különleges tetoválás mintái.
Fanni bájos tekintetű, szépséges arcú, mosolygós kedves lány, kedvessége és vendégszeretete már a belépés és a találkozás első pillanatában érezhető. Érdeklődő, kíváncsi, közvetlen típus, akivel nagyon jól lehet beszélgetni szinte minden témáról.
Szép nőies és kerekded formákkal rendelkezik, nem kis méretű cicikkel, amik nem rég estek át egy kisebb beavatkozáson, tehát most vigyázni kell, mert nagyon érzékenyek, kerek popsi, tökéletes combok, puha illatos bőr, Fannit megérinteni átölelni is nagyon kellemes élmény. Szép hosszú, váll alá érő haja van, a színe és a hossza a képeken látottaknak megfelelő.
Sminket nem szokott viselni, arca anélkül is friss, üde és gyönyörű. Csillogó zöld szemecskéiben, mosolygós tekintetében el lehet veszni, olyan édesen tud nézni és a puha ajkai, csókjai pedig lágyak és finomak.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118788 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118788 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-24 09:35:07 erotikus masszázs 1187885. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-24 09:35:07 erotikus masszázs 1187886. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-24 09:35:07 erotikus masszázs 118788
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kapukódot, emelet és ajtószámot sms-ben szokta megküldeni a ház előtti hívást követően, de erre most nem volt szükség (amúgy már minden infót ismertem), éppen nyitva volt az ajtó mikor csörögtem és már azonnal mehettem is fel hozzá.
Egy fekete köntösben fogadott az ajtó mögött elbújva, nagy öleléssel, puszival és az édes szűnni nem akaró mosolyával az arcán.
Egy gyors kézmosást követően az ágyon ülve beszélgettünk egy jót, kivel mi történt az előző találkozónk óta. Sok mindenről beszélgettünk, Fanni okos, céltudatos lány telis-teli tervekkel, csak úgy repült vele az idő és a végén még ő mondta nekem, most már tényleg menjek tusolni, hogy izgalmasabb dolgokkal is kedveskedni tudjunk egymásnak :)
A fürdésemet követően az ágy mellett várt rám immáron a köntöse nélkül.
Újra egy hatalmas ölelés a viszontlátás örömére, majd a finom csókjaival teljesen felcsigázott. Csak úgy csattantak a csókok ide-oda közben kezeimmel végigsimítottam a popsijától a háta, gerince vonala mentén egészen fel a pici nyakáig, tarkójáig. Fanni szinte bizsergett, annyira jól esett neki a gyengéd simítás, nagyon szereti az effajta gyengéd érintéseket, jelezte is, hogy ezt már nehéz lesz tovább állva kibírni, menjünk át gyorsan az ágyra.
Hanyatt fekve elnyújtózott az ágyon, testét számtalan puszival beborítva én is szorosan mellé csatlakoztam. Igyekeztem testét, domborulatait mindenhol finoman érinteni, masszírozni, kiélvezni bőrének bársonyos tapintását, amit Fanni is igencsak izgató hanghatásokkal fogadott, majd magához húzott és újra egy hatalmas nyelves csókban forrtak össze ajkaink.
Majd kedvesen felajánlotta a kényeztetését, de inkább én szerettem volna neki elsőnek kedveskedni és testét millió puszival beborítva lassan a megnyíló combjai közé kerültem.
Puncija finom, üde és igazán csábító volt, először lassan a combtövektől befelé haladva kezdtem bele a kényeztetésbe, majd nyelvemet Fanni reakcióját figyelve egyre aktívabb munkára fogtam.
Éreztem, hogy benne is fokozódik a vágy, egyre hangosabb sóhajokkal jelezte felém örömét, csípőjét többször magasra elemelve az ágyról tolta a számra a punciját én pedig váltakozó ritmusban és sebességgel izgattam a nyelvemmel egyre duzzadó csiklóját.
Két kezemmel a popsija alá nyúlva és azt megtartva igyekeztem a legjobb pozíciót megtalálni a kényeztetésemhez, ami végül eredményes is lett, Fanni teljes testében és csípőjében finom remegésekkel elérte a legszebb örömöket. Együtt örültem én is Fannival, azonban ekkor puncija nagyon érzékeny lesz, erre ügyelni kell, így az érzékeny területet elkerülve finom puszikkal és simogatásokkal segítettem Fanninak a „visszatérésben”.
Egy rövid pihenőt követően aztán mondta, hogy cseréjünk, mert amit kapott azt nagyon szeretné nekem viszonozni.

Hát egy ilyen kérésnek, azt hiszem senki sem tudna nemet mondani :) helyet cseréltünk, váltottunk újra pár finom, nyelves csókot, majd csípőjét teljesen feltolta hozzám és lábaim irányában szorosan mellettem helyezkedett el úgy, hogy a popsiját, punciját a bal kezemmel kényelmesen elérjem. Nem is maradt tétlen a kezem, Fanni pedig egyidejűleg a combjaim külső-belső részét lassan finoman csókolgatta végig mindkét lábamon.
Finom ajkai aztán egyre beljebb haladtak a combomon, egészen a legérzékenyebb pontjaimig. Nyalogatta, szopogatta a zacsit és a golyszikat, majd a meleg nyelvét éreztem, hogy még beljebb csúszik, egészen a gátamig, amit aztán a nyelvével izgatott tovább. Fantasztikusan csinálta, kellemes érzésekkel kényeztetett, jobb kezével mindez alatt a farkamat pedig ügyes mozdulatokkal masszírozta.
Ekkor már teljes erekcióval élveztem Fanni kényeztetését, amit bámulatos érzékkel tovább fokozott. A kényeztető nyelvét a zacsimtól a farkam szárára összpontosította és azt alulról lefelé haladva lágyan többször is végig nyalta. Elképesztően szexi volt, amikor a kényeztetése alatt időnként megvillant a kis golyós pirszing a nyelvében. A makkomhoz érve aztán az ajkai közé vette a pattanásig feszült hímtagomat és egy nyálban gazdag forró élvezetes franciát kaptam. Erős vákuummal és finom nyelvjátékkal kényeztetett a szemkontaktust is gyakran tartva velem. Többször egészen mélyen, koppanásig eltűnt a szerszámom az ajkai között, levegőért kapkodtam majdnem, annyira élvezetesen csinálta. Sikerült azért több percen keresztül kiélveznem csodálatos és mély franciáját, de nem akartam, hogy így jussak a csúcsra és időben jeleztem, hogy tegyük fel a gumit.
Fanni ezt helyeslően fogadta és már tette is fel nekem az óvszert és mivel megbeszéltük, legyen az a póz, amit ő szeretne, mondta, hogy akkor maradjak fekve és ő lesz felül.
Nagyon szűk a puncija, lassan ereszkedett rám egészen addig, amíg teljesen be nem csusszantam. Ekkor hozzám bújt, ez egy igazán érzéki és barátnős pillanat volt, majd gyengéden szájon csókoltuk egymást, mi több, finom nyelves csókokat váltva lágyan elkezdett mozogni rajtam. Ezzel egyidejűleg körkörösen mozgatta a csípőjét, puncija forró és lüktető volt, rendkívül izgatóan masszírozta végig feszesen a farkamat. Leírhatatlanul jó érzés volt a puncijában lenni, lágy ringatózó mozgással szexeltünk, mikor éppen nem smaciztunk Fanni halkan sóhajtozott a fülembe, csókolta a nyakamat, arcomat én pedig a szabad kezeimmel hol a popsiját, hol a formás combjait masszíroztam. Sokáig, tényleg sokáig élveztük így egymást és tettünk egymás örömére, majd Fanni aztán felegyenesedett két tenyerével megtámaszkodott a mellkasomon és így már jóval ütemesebb, lendületesebb vágtát mutatott be nekem.
Nagyon jól mozgott, elképesztő élmény nyújtott ezzel a gyorsabb mozgásával is, talán még ilyet Fannival nem éltem át, feszes puncija baromi szűk érzetet keltett ebben a pózban, éreztem pár perc elteltével, hogy a puncija így ki fog végezni. A gyors tempót nagyon jól bírta, időnként alulról én is rádolgoztam, ez tetszett neki, de aztán azon kezdtem törni a fejem, hogy váltani kellene, mert rövidesen végem lesz. De akkor aztán Fanni még a csípőjét is beleadta, ami nálam már egyértelműen a véget jelentette és egy nagy élvezéssel belerobbantam a puncijában a gumiba, pont az azutáni pillanatban, amikor Fanni elfáradt. Ennyire jól eltalálni a pillanatot és ennyire jól kiegészíteni egymást, ha akartuk volna sem sikerült volna tökéletesebben.
Ekkor a randinkból az órára pillantva sajnos már csak röpke 3 perc volt hátra, villám gyorsan elrepült az idő, alig hittem el, de az a 3 perc még elegendő volt nekem ahhoz, hogy egy gyors frissítő fürdőt vegyek, majd öltözés, ölelések és puszik kíséretében jöttek a búcsú pillanatai.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Egy órás volt a találkozónk, a randink végén történt az időtartamnak megfelelő elszámolás plusz a Fanninak szánt ajándékom átadása.
Az ajándék mértéke a csodás élményű randit figyelembe véve teljesen elfogadható, extrák tudtommal nincsenek, pedig egy-egy lehetőség sok esetben máshol csak extráért elérhető, Fanninál alap.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fannival mindig nagy élmény a találkozás, nyitott, érdeklődő típus és sok mindenről tájékozott tapasztalt lány, mindenhez megvan a maga véleménye. Nagyon jókat tudunk és szoktunk mindig beszélgetni, majd azután természetesen egy barátnős finom együttléttel megkoronázzuk a randinkat.
Maximálisan odafigyel mindenre és kiélvezi a randi minden pillanatát. A barátnős, érzelmes szex vele mindig biztosított, ezért akik inkább a barátnős élményeket részesítik előnyben, azoknak Fanni ideális partner.
Drága Fanni köszönöm, részemről még biztosan látjuk egymást :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-07-26 17:47:26
Jó randi, klassz lány, remekbe szabott beszámoló. Ennyi

2023-07-24 20:55:37
Egy újabb tökéletes dgab beszámoló!

2023-07-24 11:42:22
Nagyszerű volt itt kérem minden! Nem is ragozom csak egy nagy gratula nektek!

2023-07-24 09:38:52
Remek, információkban gazdag beszámoló, igazán kellemes stílusban megírva, kiemelve Fanni erényeit.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

felejthetetlen: 59db
(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

(2023-10-27) : Itt meg egy kis francia es jott felulre lovagolni. Hat nem semmi latvagy de foleg az tetszett hogy elvezi a tarsasagom es mosolyog simogat bujik kozben.

nagyon jó: 86db
(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

(2023-08-11) : Lágy csókolózásba kezdtünk, mondhatni barátnősen, ami itt azt jelenti, hogy vissza kellett fognom magamat, hogy ne csapkodjak veszettül a szájüregében. Közben simogattuk egymást, kölcsönösen megragadtuk egymás lehetőségeit, amivel ki tudja meddig ellettünk volna, de terelte a témát, azaz az ágyra ült, hogy szájával elkényeztessen

: 89db
(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.

(2022-10-25) : Érkezett egy olyan szopás és golyókkal való játék amitől már csillagokat láttam. Eközben figyelte, hogy mire, hogy reagálok. Majd, amikor a golyók alatti részre is jó volt a reakció jött a popsi nyalás. Uraim, akkor úgy éreztem megérkeztem. Volt már hasonlóban részem, de az nem ez volt.

(2022-08-16) : Miután sikerült rendesen benedvesíteni és is kértem egy kis nyálazós síkosítást a rudamnak, amit Fanni lelkesen teljesített, időnként jó határozottan tövig eltüntetve a szájában/torkában. Tudom, hogy ez sajna nincs a kínálatban, de egyszer isteni élmény lenne ilyen fázisban elélvezni, mélyen a torkában tartva magam közben.