Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-03 19:59:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 118551 szexpartner

Ceekey a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon először üzenet formájában kérdeztem rá az időpontra. Sajnos az első időpont amit javasoltam nem volt jó, így egy másikat beszéltünk meg, ami mind a kettőnknek megfelelt, majd ezt követően VTR-n fixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést választottam, majd utána még nagyjából 5-6 perces séta a pontos címig. A cím egyértelmű, GPS-t használtam, így nagyon nehéz eltéveszteni. A bejárat és a megbeszélt idő előtt 2 perccel hívtam, egyből fel is vette, azonban kérte hogy várjak még 3 percet, és utána sms-ben küldi a bejutáshoz szükséges adatokat. Így is lett, 3 perc után jött az sms, majd szaladtam is fel Fannihoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy nagyobb szobából és egy fürdőből áll. Fanninál mindig patyolat rend és tisztaság van. Amikor nyílt az ajtó beléptem majd Fanni előbújt az ajtó mögül. Nagy öleléssel és puszikkal üdvözöltük egymást. Annyira jó volt Fannit újra látni, hogy miközben siettem levenni a cipőmet, hogy beljebb jussak majdnem megfejeltem a falat :D
Beljebb mentünk leültünk az ágyra, ahol már egy szépen összehajtogatott törülköző várt, majd beszélgetni kezdünk. Nagyon könnyeden és felszabadultan lehet Fannival beszélgetni, mindig sikerül megtalálni a közös hangot, akármilyen témáról is legyen szó. Lehet néha-néha úgy tűnhetett, hogy Fanni szavába vágok, pedig csak nagyon élvezem vele a beszélgetést, ami ritkaság tőlem, mivel én inkább meghallgatok másokat.
Kicsivel később szólt Fanni hogy menjek zuhizni, mert még elbeszéljük az egész időt. Annak ellenére ,hogy kisebb lakás a fürdőszobában tökéletes méretű, ahol szintén tisztaság van. Zuhanyzásra egy nagy kádat lehet használni, ahol többféle tusfürdő közül választhatunk. Végül zuhany után pedig a kötelező szájhigiéniás beavatkozás.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni gyönyörű a képeken, ám koránt sem adják vissza igazi valóját, ugyanis élőben sokkal vonzóbb. Amit meg kell jegyeznem, hogy a képek nem mostanában készülhettek, mivel Fanni sokkal vékonyabb, mint azt a képek ábrázolják. Nem tudnék olyat mondani, ami ne tetszene Fannin, legyen az külső vagy belső tulajdonság. Imádom amikor nevet, vagy amikor egy-egy story mesélés kézben grimaszokat vág :D
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118551 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 118551 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-03 20:52:02 erotikus masszázs 1185515. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-03 20:52:02 erotikus masszázs 1185516. Fanni +36203267583 beszámoló 2023-07-03 20:52:02 erotikus masszázs 118551
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
3
Kiérve a fürdőszobából már állva fogadott, szokás szerint semmi nem volt már rajta, csak egy kis apróság aminek most rajta kellett lennie. Egy nagy öleléssel kezdtem, majd finom csókolózással folytattuk, végig csókoltam a nyakát majd újból a szájához tértem vissza, ezt hosszan műveltük, majd Fanni megkérdezte, hogy folytatjuk e az ágyon? Persze, hogy beleegyeztem.
Az ágyra leheveredve szintén hosszasan csókolóztunk, majd megkértem Fannit, hogy ő franciázzon nekem. Megfordult a fejét a hasamra tette, majd finom barátnős franciázásba kezdett. A pontos sorrendet már nem tudom visszaidézni de megpróbálom azért. Franciázást követően kértem tőle egy popóizgatást, amit nagyon szeretek, de amit közbe művelt, hogy néha a gátat, majd a zacsit kényeztette az valami leírhatatlan érzés volt. Ezután kértem tőle hogy jöjjön fel ismét loptam tőle pár csókot, majd újból fránciázásra kértem. Szintén barátnős franciával kezdődött majd érezni kezdtem, hogy Fanni egyre mélyebbre és mélyebbre engedi le, majd végül teljesen eltűntem. Azt gondoltam ezt nem lehet már fokozni, majd újból jött és mélyen lenn tartott hosszú másodpercekig, én ekkora már valahol a csillagok között járhattam a gyönyörtől. Fanni kiengedett a szája fokságábál majd újból barátnős francia következett majd ez a körforgás ment még egy darabig, míg ne szóltam, hogy itt lesz végem, de csak valami értelmetlen motyogás jött ki a számon. Fanni azonban érezte és intenzívebben folytatta, aminek eredménye az lett, hogy szájában landoltam. Ezután hagyott lenyugodni majd megszabadult amitől megkellett.
Mikor visszaért mondtam, hogy akkor most én szeretnék következni és elindultam Fanni lábai közé. Először nagyon finoman csak körbe csókoltam, majd lágyan megérintettem nyelvemmel. Nekem ilyenkor elég gyorsan beindul a nyáltermelésen szóval a sikosítás is egyből megvolt. Finoman nyalni kezdtem a csiklóját majd amikor visszajelzés is megvolt, hogy jó irányba tapogatózok, kissé intenzívebben folytattam aminek meg is lett az eredménye. Fanni elkezdett emelkedni és hidat formálni, itt azonban nem szoktam megállni tovább megyek vele és együtt emelkedek én is, kitartásomat meghálálva pedig érzem nemcsak a hangokból hanem az enyhe nedűből, hogy Fanninak is kellemes pillanatokat szereztem. Azonban itt még mindig nincs vége. :D
Azután persze lassítottam és nagyon érzékien folytattam. Majd egy idő után újból intenzívebben kezdtem kényeztetni Fannit. Most azonban már nyelvemmel kicsit beljebb merészkedtem ami a visszajelzésekből ítélve pozitív volt. Ezen ténykedésemnek gyümölcse az lett, hogy éreztem Fanni ismét elment. De még most sem álltam le, újból nagyon érzékenyen kezdtem kényeztetni, amit Fanni még mindig élvezett, most azonban már a popó irányába és bele-bele nyaltam. Ezt folytattam még egy jó darabig. Nem vagyok teljesen biztos, de úgy vélem sikerült Fannit 3x is a csúcsra juttatni. Végül csókokkal elbúcsúztam Fanni puncijától majd felfeküdtem mellé, közben azt mondta hogy most már még kevesebb kedve van a délutáni programjához ezek után.
Következő felvonásban én voltam a kényeztetett személy, ahol csókolózással kezdtük, majd franciázásba tért át. Franciázás közben szintén volt számomra nagyon élvezett mélytorok majd popsi és zacsi kényeztetés. Most azonban amikor már éreztem magamban a magabiztosságot, gumit kértem amit Fanni felhelyezett.
Kértem, hogy doggyban kezdjük. Fanni hasra feküdt, fenekét felhúzta, lábait széttárta (az a látvány csodálatos) és így hatoltam be. Nagyon jó érzés volt, így Fanniban lenni. Kezdetben finoman haladtam majd néhány pillanat múlva Fanninak szépen megjött a hangja, mondhatom igazán jó akusztikai is vizuális élmény is volt egyben. Intenzíven folytattuk, majd a hanghatásokat megkoronázva Fanni hátranyúlt a kezével és a zacsit vette kezelésbe miközben már csattogós tempóra váltottunk. Engem nagyon feltüzelt, hogy egyre hangosabb lett Fanni plusz a kézjátéka és így mentem végül el.
Hagyott lenyugodni majd szépen lassan kicsusszantam belőle. Végül Fanni azt mondta réméli nekem is annyira jó volt mint neki. Mondanom sem kell hogy mi erre a válasz. Fanni fürdő felé vette az irányt közben a takarítás is megtörtént, majd zuhi után még pihegtünk az ágyban és beszélgettünk, majd én is elmentem egyet zuhanyozni. Öltözködés közben még tovább beszélgettünk, majd végül búcsú csókkal köszöntünk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyiben jól tudom Fanninál nincs extra, vagyis igazából van, ami ő maga. Ami az adatlapján van az mind az alapban szerepel. Még az elején raktam le az asztalra, az egész randi alatt szóba se került.
Rózsacsokor
Ceekey nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Fanni társaságában, mindig kedves, mosolyog és nagyon jó vele beszélgetni nem csupán a felszínes hanem a személyesebb dolgokról, tapasztalatokról is. Imádom, hogy mindig olyan kedves nyugodt hangja van, mindig ellazulok a társaságában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2023-07-06 00:03:00
Részletes jól megírt meg is hozta a kedvemet lehet egyszer megkátogatom.

2023-07-03 23:55:15
Részletes és informatív beszámoló.

2023-07-03 23:38:27
Kivâló, rèszletes, èrzelmekkel teli beszàmoló! Grat.!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

(2022-08-24) : Cserébe mennyei francia műveletben részesültem, nem túl, mély, de gyengéd, pont eltalálta, hogy szeretem, és a 3G-s akció is rendesen befigyelt (golyó-golyó-gát). Éppen ráérzett, amikor már erőt gyűjtöttem, hogy kérjem a gumit, és Fanni javaslatára missziben, szorosan egymáshoz bújva folytattuk az üzekedést, amit a jelek szerint szintén nagyon élveztünk mindketten.

felejthetetlen: 59db
(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

(2023-10-27) : Itt meg egy kis francia es jott felulre lovagolni. Hat nem semmi latvagy de foleg az tetszett hogy elvezi a tarsasagom es mosolyog simogat bujik kozben.

nagyon jó: 86db
(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

(2023-08-11) : Lágy csókolózásba kezdtünk, mondhatni barátnősen, ami itt azt jelenti, hogy vissza kellett fognom magamat, hogy ne csapkodjak veszettül a szájüregében. Közben simogattuk egymást, kölcsönösen megragadtuk egymás lehetőségeit, amivel ki tudja meddig ellettünk volna, de terelte a témát, azaz az ágyra ült, hogy szájával elkényeztessen

: 89db
(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.

(2022-10-25) : Érkezett egy olyan szopás és golyókkal való játék amitől már csillagokat láttam. Eközben figyelte, hogy mire, hogy reagálok. Majd, amikor a golyók alatti részre is jó volt a reakció jött a popsi nyalás. Uraim, akkor úgy éreztem megérkeztem. Volt már hasonlóban részem, de az nem ez volt.

(2022-08-16) : Miután sikerült rendesen benedvesíteni és is kértem egy kis nyálazós síkosítást a rudamnak, amit Fanni lelkesen teljesített, időnként jó határozottan tövig eltüntetve a szájában/torkában. Tudom, hogy ez sajna nincs a kínálatban, de egyszer isteni élmény lenne ilyen fázisban elélvezni, mélyen a torkában tartva magam közben.