Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-08 07:57:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszit! Örülök, hogy ismét eljöttél hozzám. A papucs miatt ne haragudj, de nem nagyon szeretek több, mint egy fejjel magasabb lenni, mint a randipartnerem. Természetesen kérésre felveszem mindig, viszont ezúttal nem szóltál, de ha a helyszínen emlited, utólag nagyon szívesen felettem volna egyet. Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702653989 119202 szexpartner

panda5 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon írtam rá, hogy a kiírtaktól eltérő időpontban tudna e fogadni. Kért pár perc türelmet, majd megcsörgetett. Visszahívtam, majd le is fixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, a parkolás nagyon necces a környéken, ezért én eleve egy közeli parkolóházban kerestem menedéket.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi polgári lakás, magas mennyezet . Én szívesen laknák ott. Fürdóben kád is van meg tusoló is, törölközök garmada, higiénia magas foka. A szoba tágas, lehetne táncolni is benne, ágy masszív, és nagy.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Bugyi melltartó volt a fogadó szett. Amit hiányoltam az a cipő, papucsban volt, ezt annyira nem kedvelem. Evelyn amúgy egy nagyon jó alakú lány, szemüveges ami végig rajta marad. Most lila haja van, be volt fogva, így a hosszáról nem tudok nyilatkozni. Kedvesen fogadott, mivel már voltam nála, igaz amikor először voltam akkor is kedves volt. Szép nagy szilikon cicik, amik ruganyosak, nem az a kemény fajta. Markolni való segge van, helyes arca.
1. Evelyn +36702653989 beszámoló Budapest 119202 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702653989 beszámoló Budapest 119202 erotikus masszázs4. Evelyn +36702653989 beszámoló 2023-09-08 09:46:29 erotikus masszázs 1192025. Evelyn +36702653989 beszámoló 2023-09-08 09:46:29 erotikus masszázs 1192026. Evelyn +36702653989 beszámoló 2023-09-08 09:46:29 erotikus masszázs 119202
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
4
Belépéskor két puszi, majd lepakoltam, és mivel nem akartam vesztegetni az időt, rögtön elmentem tisztálkodni. Amikor visszajöttem Evelyn már meztelen volt. Először állva simiztük egymást, majd én leültem az ágyra és a számba vettem a ciciket. Csodás volt. Utána lefektettem, majd belekóstoltam a puncikába. Közben egy kicsit meg is újjaztam. Némi sóhaj elhagyta a száját, de igazán nem izgult fel, de sebaj kértem egy kis franciát. Csodálatos ahogyan csinálja. Nem veszi be mélyen, de belülről folyamatosan szopogatja. Nem akartam elmenni rögtön, kértem gumit majd beleült. Finoman mozgott, mert így kértem, közben markolásztam a ciciket, és loptam egy két finom csókot.Ezután kértem egy kutyus pózt, mivel ez múltkor elmaradt. Sikerült közös erővel bevezetni a farkamat a punciba, és hajrá. Nagyon jó érzés fogni azt a szép formás segget, és közben tolni. Ekkor azt gondoltam hogy a szájában végezném be, de Evelyn azt kérte, hogy inkább a második körben legyen, így aztán begyorsítottam és a gumiba lőttem. Letisztogatás, majd egy kellemes cseverészés következett. Második körre kevés energiám maradt, de Evelyn azért a szájába vette az irányítást. Vegyes techinikával, szopás és kézi rásegítéssel sikerült némi nedüt produkálni a szájában. Kifacsart.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincs extra, minden ami ki van írva az a helyszínen is elérhető. A végén tettem le a szekrényre, megköszönte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn egy nagyon jó szolgáltató. Nem kell arra gondolni hogy sex közben sikítozni fog, de nem is fadarab. Teljesíti azt amit vállal. Másodszor voltam, de még biztos visszajövök,. Imádom a ciciket, meg a gyönyörű punciját.A csókja meg finom és édes. Kell ennél több egy vén embernek?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-09-22 10:43:24
Jó bornak is kell a cégér!

2023-09-14 05:44:25
Hiányoltam az érzelmek megnyilvanítását a besziben, emiatt kissé laposra sikeredett. A történetírás azonban rendben volt. Viszont ünnepeljük együtt a csodás Evelyn centenáriumát!

2023-09-12 23:39:18
Én úgy gondolom kedves Panda, hogy mindenkinek van joga kommentet írni és hozzá fűzni dolgokat, legyen az egy újonc vagy egy vip. Nem kell beszámoló ahhoz hogy megírja a véleményét mert szíve joga hozzá. Szólás szabadság van. Nem ismerlek csak olvasni szoktam a hozzá szólásaidat, nincs olyan véleményed ami ne negatív lenne. Én a hozzá szólásaidat korlátoznám az adminok helyében mert túlságosan feltűnési mániád van. Nem sértésnek szántam.

2023-09-12 22:11:24
Én úgy gondolom, hogy nem mindenkiben van írói véna. Nyilván nem arányos a beszámolók száma a vendégek számával. Pontosan tudom, hogy néha nem olyan egyszerű megfogalmazni a gondolatokat, főleg úgy, hogy az olvasó értse és jelen esetben "élvezze " az olvasmányt valamint kedvet kapjon az adott hirdetőhöz.
Reklám pedig mindenkinek "kell". 🤗

2023-09-12 18:18:50
Evelynnek nem kell reklám, amúgy meg én admin helyében korlátoznám a beszikhez való kommenteket. Aki még nem írt beszámolót az maradjon csendben.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 26db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.