Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-26 16:48:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Ficánka! Nagyon régen nem volt hozzád szerencsém sajnos de remélem, hogy ezen túl többször sikerül majd. En is jól éreztem magam, nagyon kedves és finom voltál!
Puszi a következő randiig!

Beszámoló Evelyn +36702335902 122707 szexpartner

Ficánka01 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam és szerencsére volt szabad időpontja. Időpontilag nagyon rugalmas könnyen tudtunk időpontot egyeztetni. Itt az oldalon láttam a hirdetését.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A parkolás nagyon egyszerű, a környéken elég sok szabad helyet láttam, lehet parkolni a mellette lévő utcákban és a Rákóczi téren található mélygarázsban. Nagyon normális és tiszta környék. Aki bkv-val megy akkor villamos vagy metró ami egy percre van a randi helyszínétől. Könnyű oda találni nem lehet eltévedni. A palota negyed oldalán egy régi polgári ház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen felújított régi polgári házban található. Tiszta rendezett a buvóhely, hatalmas franciaágy és szépen berendezett szoba várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A fürdőszoba a célnak megfelelő, tiszta törölköző, tusfürdő választék, szájviz. Minden megtalálható amire szüksége van az embernek egy kis felfrissülésre.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóknak teljesen megfelelő, csodás szép arc és gyönyörű alkat. Nagyon jó benyomást kelt az emberben. Kedves fogadtatás, mosoly és egy lenge öltözetben fogadott, ami egy kicsit átlátszó volt hogy növelje az izgalmakat. Minden tetszik rajta semmi kifogásolható nincsen Evelynen.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 122707 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 122707 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-09-28 00:58:47 erotikus masszázs 1227075. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-09-28 00:58:47 erotikus masszázs 1227076. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-09-28 00:58:47 erotikus masszázs 122707
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lakásba lépve hatalmas puszikkal fogadott és beinvitált a szobába. Előszobában cipő ledob és követtem is mint egy kis öleb a játékát. Mivel régen voltam már nála így emlékezett rám ami jól esett. Beszélgettünk kicsit és irány a fürdő. Gyors tusolás, dezodor, szájvíz és irány a tettek mezeje. A szobába érve hatalmas csókcsata és simogatás majd irány az ágy. Ott folytattuk egymás kényeztetését majd rátért a kis barátomra. Egy fergeteges franciát kaptam ami nagyon jól esett, utána jött a 69 ahol rendesen ment az adok kapok. Miután ki élveztem a finom punciját jött a gumi és a lovaglás. Isteni a lovaglása nagyon jól csinálja. Pózváltas és következett a kutya póz ahol a tükörben figyelhettem az eseményeket, nagyon izgató volt. Hatalmasat szexeltünk így nem is bírtam sokáig. Nagyon oda tette magát Evelyn hogy jó élményben legyen részem, és ez a végeredményen is látszott. Hatalmasat élveztem. Kinyultam az ágyon mint egy kicsavart szivacs, csillagokat lehetett volna forgatni velem annyira jó kiszolgálást kaptam. Volt még egy kis idő így beszélgettünk és nevetgéltünk majd tusi és öltözés. Tavozásnál hatalmas puszik és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe mert jó formán nincs is neki de azt nem kértem. Mindent vállal ami az adatlapján szerepel, nagyon korrekt vendéglátó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam Evelyntől aki egy gyönyörű, szexi és csodás nő. Nagyon jó társaság aki teljesen barátnő érzést nyújtott, tökéletes választás aki szereti a korrekt és aranyos hölgyet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-10-07 13:29:09
Csók csata fergeteges francia tükörnő lehet gyönyörködni az eseményekben mi kell még ennél több? Igazán kedv csináló a látogatásra.

2024-09-28 08:42:01
Egyeztetés csak az időpontról volt szólt? Megközelítés, helyszín informatív. --- Evelyn alakjának leírása számomra a „fotó” és „minden tetszik” mögé bújás, igy olyan semmit mondó. Kisugárzása, szeme, orra, szája álla, haja…? --- Akció maga a POV „jó élményben legyen részem” gratulálok!? A kérdőjel nem véletlen. Evelyn ennek a beszinek nem alanya, hanem tárgya.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-10-04) : Franciája egészen egyedi, hasonlóval még nem találkoztam. Fejének vertikális mozgása mellég párosul egy extrán kivitelezett mozgás, amely által egészen különleges érzés alakul ki. A pontos megvalósítás nem kerül közlésre. Mindenki számára javasolt ennek a technikának a személyes megtapasztalása.

(2024-09-17) : Franciával kezdtünk közben kiélveztem a tükör adta látványt ami nagyon jó volt. Evelyn élmény fantasztikus amit jó sokáig el tudok viselni de szeretem viszonozni amit kapok igy jött a 69. Szeretem a finom, illatos punciját kényeztetni amit igen jól szokott fogadni, jól nedvesedik, kicsit mozog az ember száján

(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

felejthetetlen: 43db
(2024-10-04) : Először a rudat és a zacsikat kényeztette a nyelvével és miután már nem volt száraz felület a velem egykorún; akkor vette a szájába. Intenzív száj- és nyelvmunkát alkalmazott, ezért én 69-et kértem és így folytattuk. Később gumit húztunk és missziben kezdtem el őt megdolgozni.

(2024-09-21) : Kisebb, de annál élvezetesebb csókcsata vette kezdetét, majd hátamra feküdve kaptam egy isteni franciát. Mennyei volt látni, ahogy bő nyállal, mégis érzékien munkálkodik rajtam Evelyn. Közben a kezem felfedező útra indult vendéglátóm testén. Kis idő múlva kértem, hogy cseréljünk, én kerültem hát Evelyn combjai közé és ízlelhettem meg isteni punciját

(2024-08-22) : Megfordulhatsz, jön az erotika, mondta és bolajozta a farkamat. Szépen nyugodtan felépített lingam masszázst kaptam, puha kezével változatosan masszírozta nemesebbik részemet. Amikor túl felizgultam, akkor felültem és vagy a finom bimbóit szoptam, vagy csókolóztunk.

nagyon jó: 44db
(2024-10-13) : A bemelegítő hátmasszázs után megfordultam és ízelítőt kaptam abból a finom orális technikából, amit már szintén sokan próbáltak leírni, de amit szinte lehetetlen pontosan megfogalmazni. Nem tudom pontosan hogyan csinálja, de egy biztos: nagyon finom és hatékony.

(2024-08-04) : Egyszercsak lefeküdt mellém és szájába vette újra, hogy ismételten elkápráztasson a francia tudásával. Őszintén bármikor el tudnám fogadni csak azt a fajta kényeztetését, de szerettem volna most kicsit mélyebb benyomást hagyni így kértem a "Gyilkos Evelyn" pózt, így gumit húzott és hasra feküdt.

(2024-08-01) : Majd kényelembe helyeztük magunkat az ágyon, ahol kényesztetésembe kezdett. Az egyik legjobb barátnős franciája van, ha nem a legjobb. Aki a finom lágy de bőnyálas és mély kényesztetést szereti nála jobbat kevesebbet talál szerintem.

: 57db
(2024-10-13) : Gumit húztunk és először lovacskában kezdtük, nagyon kellemesen lassan lovagolt, már majdnem elsültem, de még több pózt is végig akartam próbálni. Fordultunk szembe, változatos tempóban, intenzitással dugtam.

(2024-10-07) : már várt Evelyn elkezdtük a játékot lassan csókok és simogatás közben lekerült róla a hálóköntös majd a melltartó. A cicije csodálatos és nagyon jól reagál a kényeztetésre és csókokra, közben bugyitól is megszabadítottam.

(2024-08-08) : Idővel átheveredtünk az ágyra, végigvettük az alap formációkat, mint a 69, misszi, paci, végül az ő kedvencét amikor hason fekszik és én hátulról jövök. Befejezésként kis francia után a cicikre élveztem. Kicsit még kenegette rajta majd letisztogattuk magunkat.