Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-21 20:58:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Andel! Köszönöm szépen a beszámolót, köszönöm szépen a sok dicséretet! Gratulálok itt is! Várlak vissza 😘

Beszámoló Evelyn +36702335902 122648 szexpartner

Andel1991 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A történet hétfőn reggel kezdődött, amikor ébredés után, álmosan kezembe vettem a telefonomat és megnyitottam a beszamolok.com-ot, ahol láttam, hogy üzenetem érkezett. Evelyn volt, elnézést kért, hogy nem írt korábban, költözés miatt és azt kérdezte, hogy mikor tudnám átvenni a nyereményemet. Pislogtam csak nagyokat az ágyban fekve, aztán visszaolvastam az értesítőimet és hoppá! Én nyertem a főnyereményt a tombolajátékban :) Ez az üzenet teljesen elkerülte a figyelmemet, mert egyszerre jött egy másikkal (ezt esetleg lehetne javítani, hogy mondjuk a prémium napok jóváírása ne ugyanazon a csatornán jöjjön, ahol egy főnyeremény-értesítő. Mindenesetre, mondanom sem kell, nagyon megörültem, életemben nem nyertem semmit, leszámítva egyszer egy sport szelettel egy másik sport szeletet :)

Ezek után már flottul ment az időpont-egyeztetés személyes üzenetekben, aztán VTR-en is megerősítettem. Szombat délelőttre beszéltük meg az egy órás találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Evelyn immáron új helyen várja a vendégeit, hasonlóan központi helyen és hasonlóan régi, patinás épületben, de ide nem a kék, hanem a zöld metró megállója van gyakorlatilag a szomszédban, illetve a villamos megállója. A VTR-en a szokásos módon már megkaptam a pontos címet, amit el sem lehet téveszteni, jó nagy betúkkel ki van írva a kapura a házszám. Amikor 10-et ütött az óra, tárcsáztam is Evelyn számát, aki rögtön felvette és megadta a kapucsengőt, ill. az instrukciókat a lakáshoz való eljutáshoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Evelyn nemrég költözött át az új helyére, de már gyakorlatilag minden a helyén volt: pad a cipő le- és felvételéhez az előszobában, hely a ruháknak a szobában, a számtalan tusfürdő és dezodor a fürdőben, tiszta, száraz törülköző, szájvíz... egyszóval minden, ami kell. A tisztaságra, csakúgy, mint a régi helyen, itt sem lehet panasz, ahogy az ágy minőségére sem.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken valóban ő van, továbbra is perfekt alakkal és gömbölyű, a tenyérbe tökéletesen beleillő és belekívánkozó keblekkel rendelkező, ellenállhatatlan mosolyú és rendkívül kedves hölgy.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 122648 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 122648 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-09-22 18:19:08 erotikus masszázs 1226485. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-09-22 18:19:08 erotikus masszázs 1226486. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-09-22 18:19:08 erotikus masszázs 122648
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután megérkeztem, egy kicsit beszélgettünk a nyeremény-értesítővel kapcsolatos kalamajkámról, ill. Evelyn költözéséről, majd levetkőztem és a fürdőszobának vettem az irányt. Gyors tisztálkodás után visszatértem a szobába, Evelyn bugyiban és melltartóban várt, amelyektől elég gyorsan meg is szabadult :) Kisebb, de annál élvezetesebb csókcsata vette kezdetét, majd hátamra feküdve kaptam egy isteni franciát. Mennyei volt látni, ahogy bő nyállal, mégis érzékien munkálkodik rajtam Evelyn. Közben a kezem felfedező útra indult vendéglátóm testén. Kis idő múlva kértem, hogy cseréljünk, én kerültem hát Evelyn combjai közé és ízlelhettem meg isteni punciját.

Mikor legutóbb Evelynnél voltam, a misszionáriust próbáltuk ki, ami nagyon jó volt, így most szerettem volna megtudni, mi a helyzet a lovagló pozícióval, vajon abban is ugyanolyan jó-e. Hát, jelentem, a válasz: igen. Gyors és szakszerű gumihúzás után belém ült és elkezdtünk ütemesen együtt mozogni, miközben azok a tökéletes cicik szinte az arcomat súrolták. Szinte végig velük is foglalkoztam, nem tehettem mást, annyira kihagyhatatlanok :) Nem lett maratoni a galopp, hiszen néhány perc múlva éreztem a csúcs közeledtét, és így lett végem.

Ezután egy jót beszélgettünk mindenféle témákról, az idő végének közeledtével pedig mégegyszer letusoltam, hogy felfrissülten, csodás élményekkel gazdagodva távozzak.
Elszámolás
Ezt a találkozót a beszamolok.com támogatta. Ezúttal is köszönöm!
Rózsacsokor
Andel1991 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelynnek is mondtam, tényleg így gondolom, hogy nála valahogy tapintható a nyugalom, igazán relaxáló élmény ellátogatni hozzá. Ugyanakkor bomba teste van és a szex is nagyon jó vele, abszolút vendég centrikus. Már voltam egyszer nála, májusban, és a nyereményjátéktól függetlenül is terveztem, hogy visszamegyek. Ezúttal is tökéletes volt a találka, nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek bátran ajánlom Evelynt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-09-22 20:13:30
Granulálok...akarom mondani Gratulàlok a nyereményhez, továbbá persze az élményhez! Nála nem is lehet más :)
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-10-04) : Franciája egészen egyedi, hasonlóval még nem találkoztam. Fejének vertikális mozgása mellég párosul egy extrán kivitelezett mozgás, amely által egészen különleges érzés alakul ki. A pontos megvalósítás nem kerül közlésre. Mindenki számára javasolt ennek a technikának a személyes megtapasztalása.

(2024-09-17) : Franciával kezdtünk közben kiélveztem a tükör adta látványt ami nagyon jó volt. Evelyn élmény fantasztikus amit jó sokáig el tudok viselni de szeretem viszonozni amit kapok igy jött a 69. Szeretem a finom, illatos punciját kényeztetni amit igen jól szokott fogadni, jól nedvesedik, kicsit mozog az ember száján

(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

felejthetetlen: 42db
(2024-10-04) : Először a rudat és a zacsikat kényeztette a nyelvével és miután már nem volt száraz felület a velem egykorún; akkor vette a szájába. Intenzív száj- és nyelvmunkát alkalmazott, ezért én 69-et kértem és így folytattuk. Később gumit húztunk és missziben kezdtem el őt megdolgozni.

(2024-08-22) : Megfordulhatsz, jön az erotika, mondta és bolajozta a farkamat. Szépen nyugodtan felépített lingam masszázst kaptam, puha kezével változatosan masszírozta nemesebbik részemet. Amikor túl felizgultam, akkor felültem és vagy a finom bimbóit szoptam, vagy csókolóztunk.

(2024-08-20) : Kisebb módosításokkal így maradtunk, maximum Evelyn lábait rakosgattam ide-oda, meg még oldalt fekve is élvezkedtünk kicsit. Ez nem csak királyi többes, úgy tűnt, nem volt rossz Neki sem. Végén hanyatt fekve, az ajkai közé érkeztem meg.

nagyon jó: 44db
(2024-10-13) : A bemelegítő hátmasszázs után megfordultam és ízelítőt kaptam abból a finom orális technikából, amit már szintén sokan próbáltak leírni, de amit szinte lehetetlen pontosan megfogalmazni. Nem tudom pontosan hogyan csinálja, de egy biztos: nagyon finom és hatékony.

(2024-08-04) : Egyszercsak lefeküdt mellém és szájába vette újra, hogy ismételten elkápráztasson a francia tudásával. Őszintén bármikor el tudnám fogadni csak azt a fajta kényeztetését, de szerettem volna most kicsit mélyebb benyomást hagyni így kértem a "Gyilkos Evelyn" pózt, így gumit húzott és hasra feküdt.

(2024-08-01) : Majd kényelembe helyeztük magunkat az ágyon, ahol kényesztetésembe kezdett. Az egyik legjobb barátnős franciája van, ha nem a legjobb. Aki a finom lágy de bőnyálas és mély kényesztetést szereti nála jobbat kevesebbet talál szerintem.

: 58db
(2024-10-13) : Gumit húztunk és először lovacskában kezdtük, nagyon kellemesen lassan lovagolt, már majdnem elsültem, de még több pózt is végig akartam próbálni. Fordultunk szembe, változatos tempóban, intenzitással dugtam.

(2024-10-07) : már várt Evelyn elkezdtük a játékot lassan csókok és simogatás közben lekerült róla a hálóköntös majd a melltartó. A cicije csodálatos és nagyon jól reagál a kényeztetésre és csókokra, közben bugyitól is megszabadítottam.

(2024-09-26) : Egy fergeteges franciát kaptam ami nagyon jól esett, utána jött a 69 ahol rendesen ment az adok kapok. Miután ki élveztem a finom punciját jött a gumi és a lovaglás. Isteni a lovaglása nagyon jól csinálja. Pózváltas és következett a kutya póz ahol a tükörben figyelhettem az eseményeket, nagyon izgató volt.