Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-05 09:33:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szupi beszit írtál a randiról 🤗
Jól éreztem magam én is veled és remélem hamarosan újra találkozunk! Puszillak 🥰

Beszámoló Evelyn +36702335902 121978 szexpartner

zlatkov a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon történt VTR keretein belül és persze némi chatelés is volt. Később telefonon is beszélgettünk ahol meghallottam csodás angyali hangját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem. A közelben egy nagyon forgalmas csomópont így nagyjából bármivel könnyen odatalálni. A ház könnyen megtalálható szép és rendezet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás maga ugyanolyan csodás akár csak aki benne vár. Egy régi polgári lakás számomra nagyon elegánsan és szépen megcsinálva. A szoba nagyon hangulatos, sok világítás, egy nagy tükör a falon ahol jól látni mindent. Fürdő is nagyon rendezet, sok törölköző, tusfürdők tömkellege.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokan megírták már Evelyn szépségét és én is csak megerősíteni tudom ezt. A teste gyönyörű, arca ugyancsak. A szemüveg nagyon jól áll neki és írtó szexivé teszi szerintem. Mellei egyszerűen fantasztikusak, szája csókolnivaló bár igazából egész teste az :). Nekem nagyon bejött a sok füllbevaló és természetesen a tetoválások is az egész testén.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121978 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121978 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-05 10:08:10 erotikus masszázs 1219785. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-05 10:08:10 erotikus masszázs 1219786. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-05 10:08:10 erotikus masszázs 121978
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy beléptem az ajtón és megláttam már tudtam, hogy nagyon-nagyon jó helyen járok és jó lesz nekem ott abban az időben amikor nála leszek. Cipőmet gyorsan levéve bementünk a szobába ahol leültünk az ágyra és beszélgettünk egy nagyot mindenről. Volt ott minden, jelen múlt jövő tényleg nagyon jót beszélgettünk és ismerkedtünk. Ahogy mondhatni megbeszéltünk mindent "elzavart" fürdeni hogy jól szemügyre vegye az én tetoválásaim is. Gyors fürdés és irány hozzá vissza. Még rajta volt a hálóing amiben fogadott de gyorsan lekerült róla és megláttam istennői testét. Közelebb mentem és eldurrantak az első csókok és persze indult a simogatás is. Őszintén nem tudtam betelni és eldönteni hol is kezdjek mert egyszerre akartam a csókját a melleit és mindenét így felváltva hol csókoltam a száját hol a melleket és persze közben a fenekét simogattam. Utána megfordítottam és úgy öleltem át valamint csókolgattam nyakát, vállait ő pedig azokkal az isteni puha kezeivel elkezdte simogatni az én kényesebb részeim is. Nagyon-nagyon-nagyon bejött nekem. Egy jó 5-10 percet szerintem így töltöttünk és mentünk az ágyra. Folytattam teste felfedezését és csókolgatását. Én kezdtem kényeztetni őt amit ha jól vettem ki a jeleket élvezet. Majd mondta hogy folytassuk 69ben amire én nagy örömmel igent mondtam, hisz oly sokat és jót olvastam már francia tudásáról és azt kell mondjam minden sora igaz. Istenien csinálja, kellemesen játszik a nyelvével. Közben én is próbáltam őt a csúcsra juttatni de annyira jól esett amit ő csinált, hogy nem tudtam arra koncentrálni. Nem kis idő után jött a védőfelszerelés és amit tudtam, hogy mindenképp szeretném hátulról kipróbálni vele mégpedig az ő kedvenc pózában, de annyira felhúzott csak addig jutottam, hogy kutyusban csináltuk igaz nem sokáig mert eldurrantam. Utána megtisztogatot és kis pihenés volt. Ugyanúgy folytattuk a beszélgetést és közben persze simogattam ahol és ahogy csak értem. Ez lehet furcsán fog hangzani de talán a randi legjobb része volt most velem ahogy ő is elkezdet simogatni. Ahogy már írtam korábban is, annyira puha és csodás kezei vannak, hogy az hihetetlen. Nem órákig hanem napokig tudnám viselni ahogy ő simogat. Majd megkérdezte, hogy csinálunk-e még valamit és persze erre nem mondhattam nemet. Újra francia de mivel a simogatásával már eléggé keményre varázsolt így gyorsan jött a gumi és végre jött a várva várt ahogy ő nevezte "gyilkos" póz. Hasra feküdt és úgy hátulról. Ezért se tudnám eldönteni, hogy ez vagy a simogatása volt a legjobb része a randinak mert ez is őrjítő volt. Nem is bírtam nagyon sokáig, mert el kell árulnom nem csak neki ez a kedvenc póza. Utána kis elterülés és irány fürdeni újra. Még öltözködés közben viccelődtünk és sajnos mennem kellett. De megegyeztünk, hogy biztosan meglátagatom még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent előre lebeszéltünk. Őszintén nem tudom van-e bármi extra nála én nem kértem és szerintem ő maga elég extra szolgáltatást add.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 70 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha egy szóval szeretném leírni akkor csak annyit mondanék IMÁDOM. Biztosan vissza szeretnék még menni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-07-21 06:47:15
Igényes és hódolattal teli összefoglaló Evelynről és izgalmas randiról. Élmény szépen ki van bontva,A szöveg alapján nem úgy tűnik, hogy bármiben is hiány érzeted lett volna. így a  Pornós feeling 1 értékelésével nem igazán tudok mit kezdeni. Talán jobb lett volna a pontozásból kihagyni. Köszönet az megosztásért!  

2024-07-08 07:39:11
Élmény volt a látogatás, ez egyértelműen átjött az írásból. Mellesleg olvasni is az volt. Jár a pont.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

felejthetetlen: 37db
(2024-06-11) : Van egy érdekes technikája, ahogyan az ajkaival, a nyelvével és az újbegyeivel játszott a hangszeremen. Szemkontaktus ugyan csak ritkán volt, de felettébb élveztem az előadást. Viszont éreztem, hogy ebből baj lesz, ha sokáig hagyom őt franciázni ezért helycserét javasoltam,

(2024-06-07) : Na de Evelyn tudta rá a megoldást, az ágyra parancsolt, mellém kuporodott és elkezdte bemutatni franciatudását, hátha sikerül életet lehelnie/szopnia a kicsi én-be. Itt történt meg életem legfurább élménye, mert bár a keményedés roppant nehezen indult be, párhuzamosan volt egy olyan érzésem is, hogy én pillanatokon belül elmegyek -

(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

nagyon jó: 39db
(2024-07-02) : Kézjátékát pont a kellő mértékben növelte meg egy két ütemmel, miközben nyelve fel-alá siklott az ajkai által körbeölelt farkamon. Percekig a határon mozogtam, majd másik kezét használva zacskót kezdte el izgatni,

(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

: 51db
(2024-07-17) : Kölcsönös masszázs, finom, ellazitó, egyben felpezsditő, mivel kora teggel volt így ez segített frissen indítani a napot(remélem a vendéglátómnak is sikerült jól indítani a napocskáját)

(2024-06-24) : Lefeküdtem, és jött is a finom szopási hadművelet, nagyon bitangul jól csinálja! Kértem, hogy váltsunk 69-be, hát már pattant is, jézusom hihetetlen jó volt, nagyon éreztünk egymást. Majd kérdtem, hogy térdepeljen az ágyszélére, és onnan szopjon, hát éreztem ebből lesz valami, de gyorsan :D

(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.