Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Nykol(38)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-05 09:33:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szupi beszit írtál a randiról 🤗
Jól éreztem magam én is veled és remélem hamarosan újra találkozunk! Puszillak 🥰

Beszámoló Evelyn +36702335902 121978 szexpartner

zlatkov a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon történt VTR keretein belül és persze némi chatelés is volt. Később telefonon is beszélgettünk ahol meghallottam csodás angyali hangját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem. A közelben egy nagyon forgalmas csomópont így nagyjából bármivel könnyen odatalálni. A ház könnyen megtalálható szép és rendezet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás maga ugyanolyan csodás akár csak aki benne vár. Egy régi polgári lakás számomra nagyon elegánsan és szépen megcsinálva. A szoba nagyon hangulatos, sok világítás, egy nagy tükör a falon ahol jól látni mindent. Fürdő is nagyon rendezet, sok törölköző, tusfürdők tömkellege.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokan megírták már Evelyn szépségét és én is csak megerősíteni tudom ezt. A teste gyönyörű, arca ugyancsak. A szemüveg nagyon jól áll neki és írtó szexivé teszi szerintem. Mellei egyszerűen fantasztikusak, szája csókolnivaló bár igazából egész teste az :). Nekem nagyon bejött a sok füllbevaló és természetesen a tetoválások is az egész testén.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121978 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121978 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-05 10:08:10 erotikus masszázs 1219785. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-05 10:08:10 erotikus masszázs 1219786. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-05 10:08:10 erotikus masszázs 121978
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy beléptem az ajtón és megláttam már tudtam, hogy nagyon-nagyon jó helyen járok és jó lesz nekem ott abban az időben amikor nála leszek. Cipőmet gyorsan levéve bementünk a szobába ahol leültünk az ágyra és beszélgettünk egy nagyot mindenről. Volt ott minden, jelen múlt jövő tényleg nagyon jót beszélgettünk és ismerkedtünk. Ahogy mondhatni megbeszéltünk mindent "elzavart" fürdeni hogy jól szemügyre vegye az én tetoválásaim is. Gyors fürdés és irány hozzá vissza. Még rajta volt a hálóing amiben fogadott de gyorsan lekerült róla és megláttam istennői testét. Közelebb mentem és eldurrantak az első csókok és persze indult a simogatás is. Őszintén nem tudtam betelni és eldönteni hol is kezdjek mert egyszerre akartam a csókját a melleit és mindenét így felváltva hol csókoltam a száját hol a melleket és persze közben a fenekét simogattam. Utána megfordítottam és úgy öleltem át valamint csókolgattam nyakát, vállait ő pedig azokkal az isteni puha kezeivel elkezdte simogatni az én kényesebb részeim is. Nagyon-nagyon-nagyon bejött nekem. Egy jó 5-10 percet szerintem így töltöttünk és mentünk az ágyra. Folytattam teste felfedezését és csókolgatását. Én kezdtem kényeztetni őt amit ha jól vettem ki a jeleket élvezet. Majd mondta hogy folytassuk 69ben amire én nagy örömmel igent mondtam, hisz oly sokat és jót olvastam már francia tudásáról és azt kell mondjam minden sora igaz. Istenien csinálja, kellemesen játszik a nyelvével. Közben én is próbáltam őt a csúcsra juttatni de annyira jól esett amit ő csinált, hogy nem tudtam arra koncentrálni. Nem kis idő után jött a védőfelszerelés és amit tudtam, hogy mindenképp szeretném hátulról kipróbálni vele mégpedig az ő kedvenc pózában, de annyira felhúzott csak addig jutottam, hogy kutyusban csináltuk igaz nem sokáig mert eldurrantam. Utána megtisztogatot és kis pihenés volt. Ugyanúgy folytattuk a beszélgetést és közben persze simogattam ahol és ahogy csak értem. Ez lehet furcsán fog hangzani de talán a randi legjobb része volt most velem ahogy ő is elkezdet simogatni. Ahogy már írtam korábban is, annyira puha és csodás kezei vannak, hogy az hihetetlen. Nem órákig hanem napokig tudnám viselni ahogy ő simogat. Majd megkérdezte, hogy csinálunk-e még valamit és persze erre nem mondhattam nemet. Újra francia de mivel a simogatásával már eléggé keményre varázsolt így gyorsan jött a gumi és végre jött a várva várt ahogy ő nevezte "gyilkos" póz. Hasra feküdt és úgy hátulról. Ezért se tudnám eldönteni, hogy ez vagy a simogatása volt a legjobb része a randinak mert ez is őrjítő volt. Nem is bírtam nagyon sokáig, mert el kell árulnom nem csak neki ez a kedvenc póza. Utána kis elterülés és irány fürdeni újra. Még öltözködés közben viccelődtünk és sajnos mennem kellett. De megegyeztünk, hogy biztosan meglátagatom még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent előre lebeszéltünk. Őszintén nem tudom van-e bármi extra nála én nem kértem és szerintem ő maga elég extra szolgáltatást add.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 70 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha egy szóval szeretném leírni akkor csak annyit mondanék IMÁDOM. Biztosan vissza szeretnék még menni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-07-21 06:47:15
Igényes és hódolattal teli összefoglaló Evelynről és izgalmas randiról. Élmény szépen ki van bontva,A szöveg alapján nem úgy tűnik, hogy bármiben is hiány érzeted lett volna. így a  Pornós feeling 1 értékelésével nem igazán tudok mit kezdeni. Talán jobb lett volna a pontozásból kihagyni. Köszönet az megosztásért!  

2024-07-08 07:39:11
Élmény volt a látogatás, ez egyértelműen átjött az írásból. Mellesleg olvasni is az volt. Jár a pont.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-10-04) : Franciája egészen egyedi, hasonlóval még nem találkoztam. Fejének vertikális mozgása mellég párosul egy extrán kivitelezett mozgás, amely által egészen különleges érzés alakul ki. A pontos megvalósítás nem kerül közlésre. Mindenki számára javasolt ennek a technikának a személyes megtapasztalása.

(2024-09-17) : Franciával kezdtünk közben kiélveztem a tükör adta látványt ami nagyon jó volt. Evelyn élmény fantasztikus amit jó sokáig el tudok viselni de szeretem viszonozni amit kapok igy jött a 69. Szeretem a finom, illatos punciját kényeztetni amit igen jól szokott fogadni, jól nedvesedik, kicsit mozog az ember száján

(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

felejthetetlen: 42db
(2024-10-04) : Először a rudat és a zacsikat kényeztette a nyelvével és miután már nem volt száraz felület a velem egykorún; akkor vette a szájába. Intenzív száj- és nyelvmunkát alkalmazott, ezért én 69-et kértem és így folytattuk. Később gumit húztunk és missziben kezdtem el őt megdolgozni.

(2024-09-21) : Kisebb, de annál élvezetesebb csókcsata vette kezdetét, majd hátamra feküdve kaptam egy isteni franciát. Mennyei volt látni, ahogy bő nyállal, mégis érzékien munkálkodik rajtam Evelyn. Közben a kezem felfedező útra indult vendéglátóm testén. Kis idő múlva kértem, hogy cseréljünk, én kerültem hát Evelyn combjai közé és ízlelhettem meg isteni punciját

(2024-08-22) : Megfordulhatsz, jön az erotika, mondta és bolajozta a farkamat. Szépen nyugodtan felépített lingam masszázst kaptam, puha kezével változatosan masszírozta nemesebbik részemet. Amikor túl felizgultam, akkor felültem és vagy a finom bimbóit szoptam, vagy csókolóztunk.

nagyon jó: 44db
(2024-10-13) : A bemelegítő hátmasszázs után megfordultam és ízelítőt kaptam abból a finom orális technikából, amit már szintén sokan próbáltak leírni, de amit szinte lehetetlen pontosan megfogalmazni. Nem tudom pontosan hogyan csinálja, de egy biztos: nagyon finom és hatékony.

(2024-08-04) : Egyszercsak lefeküdt mellém és szájába vette újra, hogy ismételten elkápráztasson a francia tudásával. Őszintén bármikor el tudnám fogadni csak azt a fajta kényeztetését, de szerettem volna most kicsit mélyebb benyomást hagyni így kértem a "Gyilkos Evelyn" pózt, így gumit húzott és hasra feküdt.

(2024-08-01) : Majd kényelembe helyeztük magunkat az ágyon, ahol kényesztetésembe kezdett. Az egyik legjobb barátnős franciája van, ha nem a legjobb. Aki a finom lágy de bőnyálas és mély kényesztetést szereti nála jobbat kevesebbet talál szerintem.

: 58db
(2024-10-13) : Gumit húztunk és először lovacskában kezdtük, nagyon kellemesen lassan lovagolt, már majdnem elsültem, de még több pózt is végig akartam próbálni. Fordultunk szembe, változatos tempóban, intenzitással dugtam.

(2024-10-07) : már várt Evelyn elkezdtük a játékot lassan csókok és simogatás közben lekerült róla a hálóköntös majd a melltartó. A cicije csodálatos és nagyon jól reagál a kényeztetésre és csókokra, közben bugyitól is megszabadítottam.

(2024-09-26) : Egy fergeteges franciát kaptam ami nagyon jól esett, utána jött a 69 ahol rendesen ment az adok kapok. Miután ki élveztem a finom punciját jött a gumi és a lovaglás. Isteni a lovaglása nagyon jól csinálja. Pózváltas és következett a kutya póz ahol a tükörben figyelhettem az eseményeket, nagyon izgató volt.