Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-02 21:49:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Mindig szívesen látlak! Jól éreztem magam veled, remélem, hogy hamarosan újra találkozunk és folytatjuk a diskurzust IS! Puszillak sokszor 😘

Beszámoló Evelyn +36702335902 121954 szexpartner

szirk2 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Evelyn gyakran online az oldalon, így a szokásos módon belső üzenetben kerestem fel az oldalon. Gyorsan kaptam is választ az általam javasolt időpontra, amit VTR-ban is megerősítettünk. Ahogy mindig, most is kedvesen reagált és gördülékenyen folyt az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belvárosban, központi helyen található a lakása. Metró és számtalan busz megáll a Ferenciek terén, ahonnan csak pár perc sétára található egy csendes kis utcában, így maximálisan diszkrét a bejutás. Parkolási lehetőségről nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tipikus belvárosi, nagypolgári lakás, ami szépen karban van tartva. Rend és tisztaság jellemzi a lakást. Tágas hálószobában egy nagy franciaágyon zajlottak az események, oldalt a szekrényen lévő tükör kiváló betekintési szöget tud nyújtani az eseményekhez. Fürdőszobában magamnak tudtam kiválasztani a polcokról a tiszta törölközők közül egyet, számos tusfürdőből és dezodorból áll a kínálat a felfrissüléshez. Zuhany után pedig szájvíz várja az embert a mosdónál.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján senki nem fog csalódni Evelynben. Formás nőies teste van, elképesztő mellekkel, bimbói peckesen merednek, amiket élmény kényeztetni és jól is reagálnak az izgatásra. Popsija kisebb, kézbe való, valamint mindenhol finom bőre van. Arca csinos, kedves , a szemkontaktust fent tartja a vele való együttlét során. Alapvetően nyitottan és érdeklődően fordult hozzám, így most is sikerült jókat beszélgetnünk. Akár komolyabb témákban, de kis semmiségek kapcsán is kiváló beszélgető partner. A fogadó szettje egy egy fekete kis áttetsző köntös volt, ami alatt nem viselt semmit, ami nagyon szexi összhatást eredményezett.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121954 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121954 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-03 10:37:51 erotikus masszázs 1219545. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-03 10:37:51 erotikus masszázs 1219546. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-03 10:37:51 erotikus masszázs 121954
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkezésemkor az ágyra invitált, ahol egy kis bemelegítő beszélgetéssel kezdtünk, majd a hangolódás után elküldött zuhanyozni. Visszatértemkor már a köntöstől megszabadulva várt és állva kezdtünk el ismerkedni. Finom csókokat váltottunk, miközben kézzel fedeztem fel testét. Ezalatt ő megszabadított a derekamra kötött törölközőtől és finoman elkezdett kényeztetni. Kértem, hogy forduljon meg és hátulról átnyúlva kezdtem el foglalkozni a melleivel, izgatni a hívogató bimbókat, a nyakába csókolva közben. Ezalatt a farkam vagy a fenekéhez préselődött vagy kezeivel hátranyúlva simogatta, húzogatta.

Ideje volt az ágyon a folytatni az együttlétünket, félig elfeküdtem majd mikor mellém térdelt feljebb hajoltam, hogy felválta számba vehessem a bimbókat, csókoltam és nyelvvel izgattam őket felváltva. Ezt követően ő vett kezelésbe engem és kaptam tőle egy finom franciát. Kezeit diszkréten használva, főleg a száj- és nyelvmunkán volt a hangsúly. Kiengedve a szájából a nyelve siklott körbe a makkon vagy nyálat folyatott rá, ami érzésre és látványra is kitűnő volt. Amíg Evelyn rajtam dolgozott én testét simogattam vagy pusziltam végig, néha tőle loptam egy-egy csókot, de kézimunka ezalatt sem állt meg.

Ezután csere következett, Evelyn került a hátára én pedig a szájtól kezdve indultam el felfedezni testét. A csókváltások után a nyaka következett, majd mellein időztem el hosszabb ideig, hasán át combjai és lábai következtek, a végén pedig eljutva az ágyékáig. Lassú csókok, majd a nyelvemmel próbáltam minél élvezetesebbé tenni számára a helyzetet. Egy ujjamat használva finoman ujjaztam is közben. Nem sokkal később Evelyn javaslatára 69-be fordultunk, így újra érezhettem ajkait és meleg száját, miközben a látványtól beindulva folytathattam a nyalást. Az elém táruló altestének panorámájába annyira befeledkeztem, hogy itt már túl sok koncepció nem volt a nyelvjátékomba, de élvezettel lefetyeltem őt.

Ideje volt már gumit húzni, kérésemre misszionáriusba kezdtünk, felhúzott lábakkal fogadott magába. Vagy ráborulva, csókolózva folyt így az együttlétünk, néha a tükörben mozizva, esetleg kissé lejjebb hajolva melleire rátapadva szájjal, vagy pedig felegyenesedve miközben lábai a nyakamba vagy testem elé szorítva. Javaslatára hasra fordult és így zajlott tovább az együttlétünk végül pedig az én kérésemre kutyusba helyezkedett és így hatoltam bele. Fenekét simogatva vagy csípőjét fogva folyt az aktus így, de a fáradtság és gumi duó éreztette hatását, ismerve magamat tudtam, hogy most aktus közben nem fog menni, hogy elmenjek.

Megkértem, hogy szájjal legyen befejezve a délutáni légyottunk, amire pozitívan reagált. Így újra a hátamon találtam magam és a gumitól megszabadítva szájába vett. Kézjátékát pont a kellő mértékben növelte meg egy két ütemmel, miközben nyelve fel-alá siklott az ajkai által körbeölelt farkamon. Percekig a határon mozogtam, majd másik kezét használva zacskót kezdte el izgatni, ami végül meghozta az áttörést és a csúcsra jutatott a szájában. Hagyta, hogy kiélvezzem a pillanatot, csak ezután nyúlt törlőkendőért, hogy mindkettőnk rendbe tudja szedni magát. Ezután vízzel kínált és maradt pár percünk is beszélgetni, végül irány a zuhany és két puszi kíséretében az utamra indított.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, megegyezik az oldalon feltűntetett információval, még zuhanyzás előtt helyeztem az íróasztalra. Az alap kínálat széles, számomra le is fedett minden igényt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ismét kiválóan éreztem magam Evelyn-nel. Egyrészt a vele való beszélgetések tényleg érdekesek, nem csak a kötelező kör feelinget adják, másrészt a vendégére maximálisan odafigyelő hozzáállása és testi adottságai biztosítják, hogy abszolút kielégülve és feltöltődve távozzon tőle az ember.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-07-08 07:44:18
Élmény volt olvasni. Kellemes napindító olvasmány. Felébredtem tőle és érzem, hogy jó napm lesz.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

felejthetetlen: 38db
(2024-07-05) : Majd mondta hogy folytassuk 69ben amire én nagy örömmel igent mondtam, hisz oly sokat és jót olvastam már francia tudásáról és azt kell mondjam minden sora igaz. Istenien csinálja, kellemesen játszik a nyelvével.

(2024-06-11) : Van egy érdekes technikája, ahogyan az ajkaival, a nyelvével és az újbegyeivel játszott a hangszeremen. Szemkontaktus ugyan csak ritkán volt, de felettébb élveztem az előadást. Viszont éreztem, hogy ebből baj lesz, ha sokáig hagyom őt franciázni ezért helycserét javasoltam,

(2024-06-07) : Na de Evelyn tudta rá a megoldást, az ágyra parancsolt, mellém kuporodott és elkezdte bemutatni franciatudását, hátha sikerül életet lehelnie/szopnia a kicsi én-be. Itt történt meg életem legfurább élménye, mert bár a keményedés roppant nehezen indult be, párhuzamosan volt egy olyan érzésem is, hogy én pillanatokon belül elmegyek -

nagyon jó: 38db
(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

: 51db
(2024-07-17) : Kölcsönös masszázs, finom, ellazitó, egyben felpezsditő, mivel kora teggel volt így ez segített frissen indítani a napot(remélem a vendéglátómnak is sikerült jól indítani a napocskáját)

(2024-06-24) : Lefeküdtem, és jött is a finom szopási hadművelet, nagyon bitangul jól csinálja! Kértem, hogy váltsunk 69-be, hát már pattant is, jézusom hihetetlen jó volt, nagyon éreztünk egymást. Majd kérdtem, hogy térdepeljen az ágyszélére, és onnan szopjon, hát éreztem ebből lesz valami, de gyorsan :D

(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.