Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-02 15:56:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Külön köszönöm a lila szalagot! Köszönöm, hogy kitartóan próbálkoztál a randi kapcsán és nem adtad fel, szerintem is nagyon jó kis randi lett. Remélem lesz még ilyen alkalom! Puszillak 😘

Beszámoló Evelyn +36702335902 121949 szexpartner

yko a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta terveztünk már egy hármast Evelynnel és Zoéval, de mindig közbejött valami. De hát az álmainkat, ugye, sosem szabad feladni, nekifutottunk ötödjére is, és lett mindhármunknak megfelelő időpont. Evelyn lakása lett a bázis, itt jött létre végül a randink.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lényegében lehetetlen parkolni, vagy a BKV-t/taxit javaslom vagy a Szervita téri mélygarázst. Én az utóbbit választottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már jártam itt, tehát most sem ért meglepetés: tágas lakás, nagy franciaággyal, mindenre alkalmas fürdőszobával. Van tükör is az ágy mellett a moziélmény fokozásához.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Talán ez volt a negyedik vagy ötödik randink Evelynnel, amiből egyenesen következik, hogy szívesen járok hozzá. Zoéval is régről ismerjük egymást. Bár nagyon különböző típusok, mindketten igencsak tetszenek. Evelyn érett nő, tökéletes formájú mellekkel, homokóra rajzolatú testtel. A némiképp szigorú szemüveg még annál is szexisebbé teszi az arcát mint valójában. (Zoéról külön írok az ő beszijében.) Evy fekete fehérnemű szettben fogadott, Zoé pedig egy bőrtop szerű felsőben. Ezek aztán igen hamar lekerültek. Vicces, hogy ismerjük is egymást, és nem ez volt az első szex életünkben, mégis kicsit zavarban voltunk. De csak az elején.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121949 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121949 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-03 10:06:33 erotikus masszázs 1219495. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-03 10:06:33 erotikus masszázs 1219496. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-07-03 10:06:33 erotikus masszázs 121949
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Tusolás után visszatértem a hálószobába. Amíg Zoé kiszaladt a mosdóba, Evelynnel csókolóztunk. Amire Zoé visszatért, a törülköző is lekerült rólam, és a zászló jelezte, hogy ideje kihajózni. Egy ideig állva ismerkedtünk a helyzettel, a lányok is simogatták egymást, de leginkább engem. Az ágyra kerültünk, ahol megterveztük a menetrendet. Az első felvonásban magam sem terveztem többet egy franciás ízelítőnél, de azt amennyire lehet elnyújtva. Nagyon hamar eljött a kedvenc részem, amikor a két lány egyszerre játszott a farkammal, és felváltva szoptak. Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába. Végül Zoé szájában lett végem. Kis pihi következett. Előbb egy finom négykezes masszázst kaptam, közben jókat dumáltunk. Gyors frisstő tusolás után folytattuk a megkezdett utazást. Ekkor némi élesztés után a vegyvédelmi is előkerült. Mindkettejükkel dugtam többféle pózban is, és nem tudnám megmondani, kivel volt jobb. Teljesen más stílus, teljesen más testek és reakciók, de hármasban mégis elég tökéletes összeállítás volt. Előfordult, hogy amíg Evelyn fölém guggolt, Zoé a golyókat simogatta, de volt hogy az egyik lánnynal csókolóztam a míg alul a másikban jártam. Eltelt egy hát, és mostanra nem emlékszem, végül kiben mentem el. Mondjuk, elég orkánszerű volt, de azért nem jó, hogy romlik a memóriám. Hiába, meg kell ismételni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rákérdeztem Evelynnél a csokor méretére. Több, mint amennyi kettejükkel külön-külön lenne, de úriember nem kérdez vissza. Megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 180 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Két tökéletes csaj, akikkel külön-külön is szívesen randizom. Hát még együtt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-07-09 20:57:28
Számomra nem jött át, hogy miért is lett istennő kategóriás a beszi. Másfél órából se sok jött át.

2024-07-03 16:50:25
A csokor méreténél nem csak egyszerű összeadás lehetett, hanem hozzájöhetett még pl.az egyikük utazásának és kieső idejének megterítése.

2024-07-03 10:29:21
Szigorú szemüveg? Evelyn szigorúnak tűnne? :) Vègig rajta maradt a szemüveg vajon?
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 38db
(2024-07-05) : Majd mondta hogy folytassuk 69ben amire én nagy örömmel igent mondtam, hisz oly sokat és jót olvastam már francia tudásáról és azt kell mondjam minden sora igaz. Istenien csinálja, kellemesen játszik a nyelvével.

(2024-06-11) : Van egy érdekes technikája, ahogyan az ajkaival, a nyelvével és az újbegyeivel játszott a hangszeremen. Szemkontaktus ugyan csak ritkán volt, de felettébb élveztem az előadást. Viszont éreztem, hogy ebből baj lesz, ha sokáig hagyom őt franciázni ezért helycserét javasoltam,

(2024-06-07) : Na de Evelyn tudta rá a megoldást, az ágyra parancsolt, mellém kuporodott és elkezdte bemutatni franciatudását, hátha sikerül életet lehelnie/szopnia a kicsi én-be. Itt történt meg életem legfurább élménye, mert bár a keményedés roppant nehezen indult be, párhuzamosan volt egy olyan érzésem is, hogy én pillanatokon belül elmegyek -

nagyon jó: 39db
(2024-07-02) : Kézjátékát pont a kellő mértékben növelte meg egy két ütemmel, miközben nyelve fel-alá siklott az ajkai által körbeölelt farkamon. Percekig a határon mozogtam, majd másik kezét használva zacskót kezdte el izgatni,

(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

: 51db
(2024-07-17) : Kölcsönös masszázs, finom, ellazitó, egyben felpezsditő, mivel kora teggel volt így ez segített frissen indítani a napot(remélem a vendéglátómnak is sikerült jól indítani a napocskáját)

(2024-06-24) : Lefeküdtem, és jött is a finom szopási hadművelet, nagyon bitangul jól csinálja! Kértem, hogy váltsunk 69-be, hát már pattant is, jézusom hihetetlen jó volt, nagyon éreztünk egymást. Majd kérdtem, hogy térdepeljen az ágyszélére, és onnan szopjon, hát éreztem ebből lesz valami, de gyorsan :D

(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.