Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-10 15:07:09



sessantanove szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót! Kicsi javítás, nincs matracom hanem francia ágyam van. (Néhány olvasónak ez félrevezető lehet)
Jól éreztem magam, aranyos voltál velem. Remélem tényleg lesz ismétlés! Puszillak addig is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 121750 szexpartner

sessantanove a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta terveztem Evelyn meglátogatását, a képei és a beszámolók is erre ösztökéltek. Telefonon hívtam, szinte azonnal felvette, de sajnos az első lehetséges alkalom nem jött össze, az adott napon csak számomra túl későn lett volna Evely számára megfelelő időpont. Megígértem, hogy a következő héten ismét keresem. Ez így is történt, pénteken hívtam, azonnal felvette a telefont és meg tudtuk beszélni a következő kedd délelőtti randit. A telefonban nagyon kedves volt, a hangja már ekkor elbűvölt.
Itt kell megemlítenem, hogy Evelyn adatlapján jelzett "csak masszázs" lehetőséget szerettem volna igénybe venni, ennek kereteit még a legelső beszélgetéskor tisztáztuk.
Szinte egymás szavába vágva javasoltuk/kértük a VTR küldést, ill. a randi napján reggel egy telefonos megerősítést. A VTR-t egy személyes üzenettel egészítettem ki, amit Evelyn pár perc múlva hasonló módon el is fogadott.
A honoráriumról csak a randi napján érdeklődtem, Evelyn a bővebb infót ajánlotta, ott minden részletesen le van írva.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Azt kell mondani, hogy ritka az ilyen precíz címmegadás az adatlapon. Evely kuckója tényleg csak pár lépés a megadott tértől, ahol metró, buszmegálló is található. A villamosmegálló is a közelben van, nem beszélve hajóállomásról is. A másik metró is csak pár perc sétára található, sőt még a közvetlen reptéri járat is ott közlekedik.
Nem véletlenül részleteztem ennyire a tömegközlekedéssel való megközelítést, magába az utcába csak engedéllyel lehet behajtani. Parkolni kicsit távolabb lehet, nem néztem, hogy mennyire volt hely, de az biztos, hogy a legdrágább övezetről beszélünk.
Virágbolt van a közelben, bár éppen zárva volt, ezért Evelyn mindkét, az adatlapon felsorolt kedvenc édességéből vittem a pecuniális csokor mellé. Ilyen jellegű boltból kettő is van a közvetlen közelben.
A GPS ismeri a VTR-ben megadott címet, de egyébként is eltéveszthetetlen.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A ház az előző századfordulón épülhetett, a környékhez méltóan jó állapotú, sajnos az utcaszint homlokzatát átalakították, ami nem vált előnyére. A kapuba érve hívtam Evelynt, a kapott kódot beütve nyílt a vaskapu és mögötte egy másik fa kapu, egy nyitással lehet venni a két akadályt. Az előtérbe érve néhány lépcsőn jutunk a lifthez, ami a sokadik emeletre visz, kilépve és körülnézve megláttam Evelyn kezecskéjét integetni. Gyors és teljesen diszkrét a bejutás.
A lakás maga óriási, el is lehetne tévedni vendéglátóm kísérete nélkül. Régebben történt a felújítás, viszont mindenhol tisztaság fogad. A fürdőszoba szinte bálterem, kád és zuhanykabin is található benne.
Jó néhány tusfürdő, különféle illatintenzitással, valamint szájvizek, amiket egy elefánt(?) szobor ölébe helyezett üveg(!) pohárkából lehet "felhörpinteni".
A vendégszobában emlékeim szerint egy jó nagy matrac és néhány irreleváns kisbútor vár, a lényeg, hogy van hová letenni a táskát és a ruhákat.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nehéz erről úgy írni, hogy Evelyn a képei mindegyikének tökéletesen megfelel... így hát, mivel azok alapján döntöttem mellette, természetesen nekem is... Magassága, súlya megítélésem szerint megfelel a kiírtaknak, a kora flexibilisen van megadva, de nyugodtan kitörölhetné a + jelet az érték mellől. Úgy is mondhatnám, hogy jó pár évet letagadhatna, bár az kicsit olyan elcsépelt...
Külön kiemelném gyönyörű kebleit, melyek nem eredetiek, de mind méretben, mind stílusban tökéletesen harmonizálnak Evelyn alkatával. Nekem nagyon bejön hasikája és a köldöke, ami talán az 1. és a 14. képen látható legjobban, órákig tudnám kényeztetni. Meg kell még említenem szemüvegét, ami sokáig rajta volt, valamint csábos hangját, ami teljesen elbűvölt. Ja, az arcikatakarástól nem kell félni, Evelyn egyszerűen gyönyörű! Összességében egy bombanőhöz érkeztem...
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121750 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121750 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-12 10:02:21 erotikus masszázs 1217505. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-12 10:02:21 erotikus masszázs 1217506. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-12 10:02:21 erotikus masszázs 121750
Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Az action esetünkben kölcsönös kényeztetést és masszázst jelentett. A fürdőszobából visszaérve Evelyn egy fekete áttetsző kombinéban, köntösben, vagy akármiben várt, ami alatt nem viselt semmit. A ruhadarab hamar le is került róla, állva kezdtük egymás testét simogatva bebarangolni, amihez a számat is nagy elánnal használtam. Hercegnőm kérdezte, hogy hogy gondolom a programot. Váalszoltam, hogy szeretnék egy alapos masszázst és előtte, utána, közben alapos kölcsönös franciát és sok-sok édes csókot. Nem volt ellenvetése...
Folytattuk egymás testének feltérképezését, közben időről-időre összeforrtak ajkaink, majd kényelembe helyeztük magunkat a matracon. Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni. Puncija gyönyörű, az íze csodás, bele is mélyedtem rendesen a nyelvemmel. Kaptam néhány diszkrét utasítást a hatékony működéshez, fionoman nedvesedett, édes sóhajok is hagyták el ajkait, de teljes sikert nem értem el. Szinte egy időben gondoltunk arra, hogy folytassuk 69-ben egymás kényeztetését, ennek eredményeképpen sikerült is hamar kivégeznie.
Miután magamhoz tértem, Evelyn javasolta, hogy térjünk át a masszázsra. Kaptam egy meglepően szakszerű mozdulatokkal kivitelezett, de inkább csak simogatás erősségű olajos masszázst, a bokámtól a nyakamig mindenhol "átgyúrt" csodás masszőzöm.
A masszázs végeztével Drágám ellentmondást nem tűrően közölte, hogy most pedig nem fogom megúszni a happy finisht, nem mintha én ott és akkor bármit is meg szerettem volna úszni. Hanyatt fektetett és kezére bő olajat öntve kezelésbe vette legnemesebb szervemet. Folyamatosan váltogatta a fogásokat, az intenzitást, ezzel egy változatos "utazásban" volt részem a gyönyör finomabb és intenzívebb tájain. Érződött, hogy Evelyn a legjobbat szeretné nekem, nem volt egy pillantnyi kapkodás sem, nem akart idő előtt (ismételten) kivégezni. Az gyönyörgörbe egyik -sokadik- csúcsán magam kértem, hogy most ne hagyja abba, rövidesen bekövetkezett egy újabb gerinc ívelő orgazmus.
Összebújva hagyott Evelyn lenyugodni, majd segített eltakarítani a "romokat" és beszélgettünk egy kicsit. Bár volt még idő, magamtól indultam ismételten a fürdőszobába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amint említettem, az adatlapon felkínált csak masszázs lehetőséget vettem igénybe, extrákról szerintem ez esetben nem lehet beszélni. A tiszteletdíj átlagosnak mondható, de a kapott minőséghez és élményhez viszonyítva már-már túlontúl is baráti.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csodás élményekkel gazdagodtam ezen a délelőttön, egy istennő -nemcsak- kezei között tölthettem el közel 2 órát. Evelyn jelezte, hogy szívesen vár máskor is, akár a másik programjára is. Én is hasonlóan érzek, nagy valószínűséggel meg fogom még látogatni, talán igénybe fogom venni az igen csábító hármas lehetőséget is.
Evelyn gyönyörű nő, a személyisége is varázslatos, azóta is sokat gondolok rá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-06-13 07:02:41
Részlet gazdag, remek olvasmány egy happy finish-es programról és Evelyn kiválóságairól. Köszi a beszit!

2024-06-13 06:34:32
Jól megírt, informatív beszámoló. Igencsak izgalmasra sikeredett ez a "csak masszázs" :-)

2024-06-12 19:55:18
Puszillak Yoss 😘

2024-06-12 18:11:47
Köszönöm Evelyn, így minden tiszta.
Figyelmetlen voltam. Puszi.🙂

2024-06-12 13:17:27
Yoss: "Evelyn jelezte, hogy szívesen vár máskor is, akár a másik programjára is." A megfejtès: masszázsprogram volt 2 órában!!! :)
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 36db
(2024-06-11) : Van egy érdekes technikája, ahogyan az ajkaival, a nyelvével és az újbegyeivel játszott a hangszeremen. Szemkontaktus ugyan csak ritkán volt, de felettébb élveztem az előadást. Viszont éreztem, hogy ebből baj lesz, ha sokáig hagyom őt franciázni ezért helycserét javasoltam,

(2024-06-07) : Na de Evelyn tudta rá a megoldást, az ágyra parancsolt, mellém kuporodott és elkezdte bemutatni franciatudását, hátha sikerül életet lehelnie/szopnia a kicsi én-be. Itt történt meg életem legfurább élménye, mert bár a keményedés roppant nehezen indult be, párhuzamosan volt egy olyan érzésem is, hogy én pillanatokon belül elmegyek -

(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

nagyon jó: 39db
(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

: 48db
(2024-06-08) : Bólogatott rendesen, néha mélyebbre vette, olykor kezezett, de csak nem akart összejönni a katarzis. az ágy mellé álltam, Evelyn oldalt, könyökére támaszkodva az ágy szélére feküdt és így franciázott tovább, de a siker most is elmaradt. Nem az Ő hibája volt, hogy így elhúzódott a végkifejlet, én voltam fáradt.

(2024-05-24) : Nagyon finoman és különleges technikával franciázik, a nyelve aprókat csapkodva okoz örömet - talán cunnilingushoz tudnám hasonlítani, közben a nyál is csurog. Ilyen nyelvtehetséggel még nem volt dolgom és dicséretképp tudtára is adtam.

(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,