Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-08 16:20:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves! 🥰
Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb már jobban fog menni a egymásra hangolódás 🤗
Nagy szeretettel várlak vissza! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 121735 szexpartner

co-pas a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Pár nappal a tervezett randi előtt telefonon kerestem, nem vette fel, nyilván elfoglalt volt. Nem sokkal a harmadik keresés után megcsörgetett. Visszahívtam, a kért időpont és időtartam neki is megfelelt. Kérte, hogy folytassuk VTR-en. Ennek részemről sem volt semmi akadálya, két perc alatt megvolt mindkettőnk részéről a személyes üzenetben történő megerősítés is. A VTR adta a pontos címet.
Megközelítés
A Ferenciek tere és az Astoria közötti egyik mellékutca eleje. A címet közösségi közlekedéssel érdemes megközelíteni, hisz a belvárosban csak a kivételesen szerencsések találnak szabad parkolóhelyet. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Sokemeletes, nagy belmagasságú lakásokkal teli régi bérház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pontosan érkeztem, telefon, kód, bejutás. Evelyn csak az emeletet adja meg, a lakás számát nem közli. A liftet érdemes igénybe venni, megérkezve, a liftből kilépve, balra tekintve láthatjuk a résnyire nyitott ajtó mögül integető kezet.
A helyszín egy polgári lakás, az előszobában cipő levétele után léptünk be a tetthelyre. Gyönyörűen berendezett szoba, kényelmes ülőhely a vetkőzéshez, franciaágy az akcióhoz, sok hangulatos kiegészítő tesz barátságossá a helyet. A fürdőben kád és zuhany is van, megtalálunk minden kiegészítőt (hatalmas törölközők, tusfürdők, dezodorok, szájvizek ...) ami a felfrissüléshez szükséges.
Evelyn külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeknek teljesen megfelel, adatlapján feltüntetett adatok valósak. A képeken tetoválásait kitakarta (diszkréció), de szép, ízléses tetkói vannak. Arca helyes, amit meg kell jegyeznem szemüveges és a szemüveg a randi alatt is fenn marad, amit – szemüveges lévén – teljes mértékben megértek, hiszen látni kell. Mint írja, a cicik szilikonosak, de csodásak! Formájuk remek, méretük megfelelő, éppen elférnek egy tenyérben. Markolászhatók, gyúrhatók, egyáltalán nem érezhető művi voltuk. A bimbók egy kis törődés hatására hamar megduzzadnak, állnak – imádni valók.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121735 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121735 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-09 01:13:24 erotikus masszázs 1217355. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-09 01:13:24 erotikus masszázs 1217356. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-09 01:13:24 erotikus masszázs 121735
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia végig:
4
Csók:
4
Profi masszázs:
5
Prosztata masszázs:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy órás masszázsra mentem. Evelyn egy lazán összefogott köntösben fogadott, bemutatkoztunk, két szájra puszit is kaptam. A cipő levétele után léptünk be a szobába. Ott szokásomhoz híven rögtön átadtam kis ajándékomat – örült neki – és a megbeszélt rózsacsokrot is elhelyeztem a kis asztalon. Ezt követően az ágyra ülve egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk simogatásokkal téve izgalmasabbá az elhangzottakat.
Pár perc után vetkőztem, Evelyn kikísért a fürdőszobába majd magamra hagyott. A közös pancsi lehetséges, csak előre szólj, hogy szeretnéd. Gyors zuhany, törölközés, dezodor és szájvíz használat után tértem vissza a szobába, ahol mindketten megszabadultunk a felesleges textilektől. Evelyn az ágyra invitált, ahol kezdetét vette a masszázs. Úgy emlékszem olajat használt, de én a beszélgetésre figyeltem, a szakszerű masszázs számomra a háttérben zajlott.
Evelyn jó beszélgetőpartner is, érdeklődő, de nem tolakodó és nem rejti véka alá határozott véleményét sem. A testmasszázs végeztével szólt, hogy megfordulhatok. Kérésemre előbb én kényeztettem Őt. Símogetás, néhány csók után a szenzációs ikreknél kötöttem ki. Egyiket tenyérbe fogtam, markolásztam, a másikat csókoltam, nyalogattam, a bimbót szívtam. Amikor itt kijátszottam magam a tükörsima babapuncit vettem nyelvelés alá. A csiklót sikerült rejtekéből előcsalogatnom, Evelyntől visszajelzéseket is kaptam, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom.
Cseréltünk. Hanyatt feküdtem, partnerem előbb 69-ben fölém, majd később lábaim közé helyezkedett és belekezdett francia nyelvleckéje előadásába. Bólogatott rendesen, néha mélyebbre vette, olykor kezezett, de csak nem akart összejönni a katarzis. az ágy mellé álltam, Evelyn oldalt, könyökére támaszkodva az ágy szélére feküdt és így franciázott tovább, de a siker most is elmaradt. Nem az Ő hibája volt, hogy így elhúzódott a végkifejlet, én voltam fáradt.
Végül prosztata masszázst (extra) kértem és a két inger együttes hatása meghozta a megváltó kitörést. Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott.
Csak egy gyors zuhanyra maradt idő, öltöztem, búcsúcsók, kölcsönös jó kívánságok és kiléptem a forróságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor mértéke a bővebb infóban szerepel, telefonban is azt mondta és a helyszínen sem változott. Az extra igénybevétele növelte meg a virágszálak számát, amiket utólag tettem a vázába.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn kedves, korrekt teremtés, jó szolgáltató, de úgy érzem elsőre nem volt meg a teljes összhang közöttünk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 20:37:26
Masszázs írás, differenciált pontozással és nyitottságot sugárzó reagálással. Prosztata masszázs 3-ra és számomra a 4-eskre sincs szempont a beszibe. A csokorba az extra is benne volt? Jobb összhang és teljes élményt kívánva, köszi a beszit!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

felejthetetlen: 40db
(2024-07-25) : Evelin is kezelésbe - vagyis az ajkai közé - vette meredező kis barátomat. Lassan és finom kezdte, először csak simogatta kóstolgatta, majd egyre mélyebben be is kapta. Pont így képzeltem el. Kis idő múlva felajánlotta a 69-es folytatást, mint ha csak olvasott volna a fejemben.

(2024-07-25) : Szóval maximálisan kihasználódik a tükör, fantasztikusan izgató ahogy előttem van, a technika is, a finom franciája, kb egy perc alatt kivègez, de nem ez a csoda(legalább is nekem), hanem hogy van spermám a tegnapi után, láthatom mert állja amit mondott, a kedvemèrt kifolyatja hogy az arc alsó rèsze spermás legyen,

(2024-07-05) : Majd mondta hogy folytassuk 69ben amire én nagy örömmel igent mondtam, hisz oly sokat és jót olvastam már francia tudásáról és azt kell mondjam minden sora igaz. Istenien csinálja, kellemesen játszik a nyelvével.

nagyon jó: 39db
(2024-07-02) : Kézjátékát pont a kellő mértékben növelte meg egy két ütemmel, miközben nyelve fel-alá siklott az ajkai által körbeölelt farkamon. Percekig a határon mozogtam, majd másik kezét használva zacskót kezdte el izgatni,

(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

: 50db
(2024-07-17) : Kölcsönös masszázs, finom, ellazitó, egyben felpezsditő, mivel kora teggel volt így ez segített frissen indítani a napot(remélem a vendéglátómnak is sikerült jól indítani a napocskáját)

(2024-06-24) : Lefeküdtem, és jött is a finom szopási hadművelet, nagyon bitangul jól csinálja! Kértem, hogy váltsunk 69-be, hát már pattant is, jézusom hihetetlen jó volt, nagyon éreztünk egymást. Majd kérdtem, hogy térdepeljen az ágyszélére, és onnan szopjon, hát éreztem ebből lesz valami, de gyorsan :D

(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.