Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-08 16:20:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves! 🥰
Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb már jobban fog menni a egymásra hangolódás 🤗
Nagy szeretettel várlak vissza! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 121735 szexpartner

co-pas a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Pár nappal a tervezett randi előtt telefonon kerestem, nem vette fel, nyilván elfoglalt volt. Nem sokkal a harmadik keresés után megcsörgetett. Visszahívtam, a kért időpont és időtartam neki is megfelelt. Kérte, hogy folytassuk VTR-en. Ennek részemről sem volt semmi akadálya, két perc alatt megvolt mindkettőnk részéről a személyes üzenetben történő megerősítés is. A VTR adta a pontos címet.
Megközelítés
A Ferenciek tere és az Astoria közötti egyik mellékutca eleje. A címet közösségi közlekedéssel érdemes megközelíteni, hisz a belvárosban csak a kivételesen szerencsések találnak szabad parkolóhelyet. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Sokemeletes, nagy belmagasságú lakásokkal teli régi bérház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pontosan érkeztem, telefon, kód, bejutás. Evelyn csak az emeletet adja meg, a lakás számát nem közli. A liftet érdemes igénybe venni, megérkezve, a liftből kilépve, balra tekintve láthatjuk a résnyire nyitott ajtó mögül integető kezet.
A helyszín egy polgári lakás, az előszobában cipő levétele után léptünk be a tetthelyre. Gyönyörűen berendezett szoba, kényelmes ülőhely a vetkőzéshez, franciaágy az akcióhoz, sok hangulatos kiegészítő tesz barátságossá a helyet. A fürdőben kád és zuhany is van, megtalálunk minden kiegészítőt (hatalmas törölközők, tusfürdők, dezodorok, szájvizek ...) ami a felfrissüléshez szükséges.
Evelyn külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeknek teljesen megfelel, adatlapján feltüntetett adatok valósak. A képeken tetoválásait kitakarta (diszkréció), de szép, ízléses tetkói vannak. Arca helyes, amit meg kell jegyeznem szemüveges és a szemüveg a randi alatt is fenn marad, amit – szemüveges lévén – teljes mértékben megértek, hiszen látni kell. Mint írja, a cicik szilikonosak, de csodásak! Formájuk remek, méretük megfelelő, éppen elférnek egy tenyérben. Markolászhatók, gyúrhatók, egyáltalán nem érezhető művi voltuk. A bimbók egy kis törődés hatására hamar megduzzadnak, állnak – imádni valók.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121735 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121735 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-09 01:13:24 erotikus masszázs 1217355. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-09 01:13:24 erotikus masszázs 1217356. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-06-09 01:13:24 erotikus masszázs 121735
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia végig:
4
Csók:
4
Profi masszázs:
5
Prosztata masszázs:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy órás masszázsra mentem. Evelyn egy lazán összefogott köntösben fogadott, bemutatkoztunk, két szájra puszit is kaptam. A cipő levétele után léptünk be a szobába. Ott szokásomhoz híven rögtön átadtam kis ajándékomat – örült neki – és a megbeszélt rózsacsokrot is elhelyeztem a kis asztalon. Ezt követően az ágyra ülve egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk simogatásokkal téve izgalmasabbá az elhangzottakat.
Pár perc után vetkőztem, Evelyn kikísért a fürdőszobába majd magamra hagyott. A közös pancsi lehetséges, csak előre szólj, hogy szeretnéd. Gyors zuhany, törölközés, dezodor és szájvíz használat után tértem vissza a szobába, ahol mindketten megszabadultunk a felesleges textilektől. Evelyn az ágyra invitált, ahol kezdetét vette a masszázs. Úgy emlékszem olajat használt, de én a beszélgetésre figyeltem, a szakszerű masszázs számomra a háttérben zajlott.
Evelyn jó beszélgetőpartner is, érdeklődő, de nem tolakodó és nem rejti véka alá határozott véleményét sem. A testmasszázs végeztével szólt, hogy megfordulhatok. Kérésemre előbb én kényeztettem Őt. Símogetás, néhány csók után a szenzációs ikreknél kötöttem ki. Egyiket tenyérbe fogtam, markolásztam, a másikat csókoltam, nyalogattam, a bimbót szívtam. Amikor itt kijátszottam magam a tükörsima babapuncit vettem nyelvelés alá. A csiklót sikerült rejtekéből előcsalogatnom, Evelyntől visszajelzéseket is kaptam, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom.
Cseréltünk. Hanyatt feküdtem, partnerem előbb 69-ben fölém, majd később lábaim közé helyezkedett és belekezdett francia nyelvleckéje előadásába. Bólogatott rendesen, néha mélyebbre vette, olykor kezezett, de csak nem akart összejönni a katarzis. az ágy mellé álltam, Evelyn oldalt, könyökére támaszkodva az ágy szélére feküdt és így franciázott tovább, de a siker most is elmaradt. Nem az Ő hibája volt, hogy így elhúzódott a végkifejlet, én voltam fáradt.
Végül prosztata masszázst (extra) kértem és a két inger együttes hatása meghozta a megváltó kitörést. Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott.
Csak egy gyors zuhanyra maradt idő, öltöztem, búcsúcsók, kölcsönös jó kívánságok és kiléptem a forróságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor mértéke a bővebb infóban szerepel, telefonban is azt mondta és a helyszínen sem változott. Az extra igénybevétele növelte meg a virágszálak számát, amiket utólag tettem a vázába.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn kedves, korrekt teremtés, jó szolgáltató, de úgy érzem elsőre nem volt meg a teljes összhang közöttünk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 20:37:26
Masszázs írás, differenciált pontozással és nyitottságot sugárzó reagálással. Prosztata masszázs 3-ra és számomra a 4-eskre sincs szempont a beszibe. A csokorba az extra is benne volt? Jobb összhang és teljes élményt kívánva, köszi a beszit!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 36db
(2024-06-11) : Van egy érdekes technikája, ahogyan az ajkaival, a nyelvével és az újbegyeivel játszott a hangszeremen. Szemkontaktus ugyan csak ritkán volt, de felettébb élveztem az előadást. Viszont éreztem, hogy ebből baj lesz, ha sokáig hagyom őt franciázni ezért helycserét javasoltam,

(2024-06-07) : Na de Evelyn tudta rá a megoldást, az ágyra parancsolt, mellém kuporodott és elkezdte bemutatni franciatudását, hátha sikerül életet lehelnie/szopnia a kicsi én-be. Itt történt meg életem legfurább élménye, mert bár a keményedés roppant nehezen indult be, párhuzamosan volt egy olyan érzésem is, hogy én pillanatokon belül elmegyek -

(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

nagyon jó: 39db
(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

: 48db
(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.

(2024-05-24) : Nagyon finoman és különleges technikával franciázik, a nyelve aprókat csapkodva okoz örömet - talán cunnilingushoz tudnám hasonlítani, közben a nyál is csurog. Ilyen nyelvtehetséggel még nem volt dolgom és dicséretképp tudtára is adtam.

(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,