Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-24 22:30:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Evelyn +36702335902 121603 szexpartner

Kraxs a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
érzéki hang
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Evelynnel VTR-n egyeztettem már jó előre, annál is inkább, mert korábbi alkalommal már nem volt szabad időpontja akkor, amikor nekem is megfelelt volna. De majdnem egy héttel előre egyeztetve simán ment.
Megközelítés
Parkolás nagyjából felejtős, de amúgy egy kőhajításnyira a metró és több buszmegálló is. Mintha amúgy az utca le is lenne zárva, vagyis védett övezet.
Helyszín
Egy régi épületben található a lakás, felújított lift is felvisz a többedik emeletre. A liftből kiszállva Evelyn integetett az ajtó mögül. Egy nagy( )polgári lakásban rendel, tágas szobákkal (konkrétan a baszoba egy garzonlakásnak is kiadható lenne), tiszta, jól berendezett. A fürdőszoba újszerű káddal és zuhanyzóval, mellette törülközős szekrénnyel, sok tusfürdő, többféle szájvíz is volt a mosdó mellett. Kicsit para a zuhany melletti ablak, de úgy értelmeztem, hogy a lakáshoz tartozó konyha lehet szemben. A tetthelyen nagy franciaágy, később észrevettem, hogy egy tükör is fokozza az élmény a falon. Ha lehetne, pluszpontot adnék azért, mert világos volt az egész lakásban, a baszoba sem volt elfüggönyözve, mert a szemközti épület egy emelettel kisebb, szóval az eget is lehetne bámulni.
Evelyn külseje
A képek jól visszaadják Evelyn alkatát, tetovált hölgy, amiken egy alkalommal el is lehetne kalandozni. Bársonyos, szolizott bőre alapján helyálló a 30+ életkor, az arckitakarás miatt nem kell aggódni, bár van olyan képe, amin nagyrészt látszik. Áttetsző hálóköntésben fogadott, ami valahová eltűnt, mire visszaértem a zuhanyból.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121603 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121603 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-27 02:11:15 erotikus masszázs 1216035. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-27 02:11:15 erotikus masszázs 1216036. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-27 02:11:15 erotikus masszázs 121603
Action
Érkezésem után egy rövid cseverészéssel indított egymásra hangolódás végett, pár perc után pedig megmutatta, hogy hol tudok zuhanyozni.
Miután visszatértem, már pucéran várt és csókolózással folytatta az ismerkedést, egyszer csak hoppá, teljesen véletlenül leeresztette rólam a törülközőt. Finoman csókol, egy idő után azért elindultam a szájjammal felfedezni puha bőrét, nyakát, vállát, közben a kezeim is vándorútra keltek.
Nem sokkal később rákérdezett és én bennem voltam, hogy az ágyra fektessen és szájjal kényeztessen. Az oldalamra feküdt, merőlegest állított rám, mindkét értelemben :) Nagyon finoman és különleges technikával franciázik, a nyelve aprókat csapkodva okoz örömet - talán cunnilingushoz tudnám hasonlítani, közben a nyál is csurog. Ilyen nyelvtehetséggel még nem volt dolgom és dicséretképp tudtára is adtam. Eközben amennyire hozzá tudtam férni a csiklójához, próbáltam felizgatni, aztán az ujjammal beférkőztem a szoros hüvelyébe, így már észleltem némi nedvesedést.
Ráhagyatkoztam, hogy meddig tartson az orális gyönyör, így amikor megkérdezte, hogy hogyan folytassuk, felajánlottam, hogy viszonoznám. Tehát helyet cseréltünk és addig nyalakodtam..., nem ameddig tudtam, hanem ameddig már mást is szeretett volna. Így aztán misszibe kezdtünk, csókokkal, simogatásokkal tarkítva, és ekkor vettem észre, hogy oldalt, az ágy melletti falom egy nagy tükör reflektált ténykedésünkre. Izgató látvány volt, nem mondom. Az aktus során többször is pillantást vetettem az akciónkra.
Misszi után kiflibe feküdtem át mögé, sikerült kicsúszás nélkül, aztán egy kis ideig így reszeltünk, mialatt simogatni és cicit markolászni is volt alkalmam. Majd szóltam, hogy ne ijedjen meg, megfogtam és magam fölé fordítottam, így ő került fölém, nekem háttal. Leginkább én diktáltam a tempót, míg ő pókállásban volt felettem. Azért, hogy pihenjen egy kicsit, megkértem, hogy dőljön előre, a lábait az én lábaim alá igazítottunk, most ő mozgott előre-hátra a farkamon - békapóz. Ameddig bírta, aztán kutyába mentünk át, talán ebben a pózban maradtunk a legtovább. Ezután lovagoltattam, sajnos ezt már mintha kevésbé bírta volna, nem sokáig tartott.
Ha már a vége felé jártunk, én szerettem volna úgy befejezni, hogy állva a karjaimba veszem és gumiba tárazok, de ebbe nem ment bele egy korábbi rossz tapasztalata miatt. Ezért visszatértünk a doggyhoz, ő az ágyon térdelt, én az ágy mellett álltam, és addig melóztam, amíg úgy nem éreztem, hogy ha már így alakult, akkor ráeresztem az utódokat. Szóval kézzel kisegítettem őket, bár nem akkora durranással, mint reméltem, de fájni nem fájt :D
Segítettem Evelynnek a törülközésben, aztán mentem is zuhanyozni.
Elszámolás
A bővebb infóból kiderül a rózsacsokor mérete, mondhatni pesti átlag, de azt hiszem, hogy inkább befolyásoló tényező a lakás bérleti díja is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zuhanyzás után még elbeszélgettünk egy kicsit, de egyébként már az elején is kedves, értelmes nőnek ismertem meg. Akik egy laza kufircra és gyengéd nőre vágynak, tudom ajánlani az Evelyn nyújtotta élményt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-06-16 20:13:24
A részletesen bemutatott élményen keresztül a randiról és Evelyn izgalmas kép rajzolódik ki. Köszi az élményt és a beszit!

2024-06-08 02:45:20
Nekem tetszett az alapos és részletes értékelésed Evelyn kisasszonyról, amit nekem csak véletlenül sikerült most átlagosra pontoznom:))
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 36db
(2024-06-11) : Van egy érdekes technikája, ahogyan az ajkaival, a nyelvével és az újbegyeivel játszott a hangszeremen. Szemkontaktus ugyan csak ritkán volt, de felettébb élveztem az előadást. Viszont éreztem, hogy ebből baj lesz, ha sokáig hagyom őt franciázni ezért helycserét javasoltam,

(2024-06-07) : Na de Evelyn tudta rá a megoldást, az ágyra parancsolt, mellém kuporodott és elkezdte bemutatni franciatudását, hátha sikerül életet lehelnie/szopnia a kicsi én-be. Itt történt meg életem legfurább élménye, mert bár a keményedés roppant nehezen indult be, párhuzamosan volt egy olyan érzésem is, hogy én pillanatokon belül elmegyek -

(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

nagyon jó: 38db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 48db
(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.

(2024-06-08) : Bólogatott rendesen, néha mélyebbre vette, olykor kezezett, de csak nem akart összejönni a katarzis. az ágy mellé álltam, Evelyn oldalt, könyökére támaszkodva az ágy szélére feküdt és így franciázott tovább, de a siker most is elmaradt. Nem az Ő hibája volt, hogy így elhúzódott a végkifejlet, én voltam fáradt.

(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,