Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-13 11:14:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a randit és a beszámolót is! Valóban jól sikerült a tombola randi. Ha úgy alakul, nagyon szívesen látlak- látunk máskor is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 121495 szexpartner

Robin95 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
Egyeztetés
Áprilisi tombola fődíját én nyertem meg : Evelyn és Zoé párosának egy órás foglalkozását.

Ezúton is köszönöm a két tüneményes hölgynek az oldalon máig példa nélküli önzetlen felajánlást.

A sorsolást követő reggelen Evelyn egy belső üzenetben jelentkezett nálam. Gratulált és kijelentette, hogy várja, hogy átadhassa az ajándékát. Nem sokkal később Zoé is ugyan így járt el. Ezen a felületen realizáltuk az időpontot. A hölgyek nagyon rugalmasak voltak, az általam felajánlott szűkös lehetőséget egyből elfogadták. Nem sokkal később, biztosíték gyanánt ment rá a VTR is, amit vissza is igazoltak. Bolond lettem volna ezt kihagyni.

A randi előtt, azért egy rövid telefonos interjúra még felkértek a lányok. Aminek a lényege nem az alaptalan félelmük volt elhessegettése volt, vagy egy szokásos hangteszt volt. Hanem, hogy milyen speciális igényeim volnának még a leendő találkozóval kapcsolatban. Konkrétabban minden együttműködésre készek lennének normális határok között. Programra, öltözetre, kiegészítőkre, stb kérdeztek rá. Különös tekintettel arra a tényre, hogy Zoé csak miattam érkezik Evelyn otthonába. Tudni szerette volna, hogy mit vigyen magával oda.

Nem vagyok deviáns a szex terén, nem voltak fetisiszta kéréseim, vagy extra elvárásaim. Mondtam nekik, hogy látva a csodás képeiket, ők már mindennel rendelkeznek, amit én szeretek, és hogy egy köntös is elég lesz. Ennek ellenére azért szexi fehérneműbe bújtak és legjobb énjüket vették fel az én tiszteletemre. Respektálom az ilyet.
Megközelítés
Főpolgármester munkahelyének közelében van Evelyn rezidenciája. Az Astoria és a Ferenciek közé eső részen. Oda szerintem a BKK kínálja a legjobb megoldásokat, tekintettel arra, hogy az utcába a behajtás engedély köteles. A parkolás meg a környéken an blok lehetetlen.
Helyszín
Nagypolgári lakás, ízlésesen felújítva és hangulatosan berendezve. Hatalmas belmagasság és az óriási méretű ajtók miatt még nagyobbnak tűntek a terek.

Tágas szobának a közepére helyezett francia ágyon akcióztunk. Tökéletes volt. Kényelmes és elég nagy ahhoz, hogy hárman is elférjünk rajta.

Fürdőszobában ámultam bámultam annak gazdag felszereltségétől és tisztaságától. Ez szerintem Evelyn igényességét és rendszeretetét igazolta vissza.

Zuhanyzóval és fürdőkáddal lett kialakítva. A polcokon steril törölközők garmadája volt hengerbe tekerve.

Megjegyezném még azt is, hogy csak mi voltunk a lakásban, mi hárman. Lehet, hogy az egész folyosón egyik lakásában se volt senki otthon. Teljes diszkrécióban és nyugalomban kezdhettünk neki a bujálkodásnak. Semmi sem frusztrált bennünket, nem zavartak a kolléganők vihogásai, vagy másokhoz érkező- távozó vendégek dörmögései. Csak az én vállalati gondjaimat kellett volna az ajtón kívül hagyni, de ez nem sikerült végérvényesen.
Evelyn külseje
Két lány teljesen különbözik egymástól. Külsőre és habitusra is eltérőek. Ettől is lett különleges ez a hármas felállásról szóló randevú.

– érettebb, izmos, nagy cicis, tapasztalt, figyelmes, szép hölgy, aki a nyugodtságával és érzékiségével hódítja el a szíveket. Vele meghitt és emlékezetes percekre lehet számítani.

Evelyn, házigazda lévén határozottan nyitott nekem ajtót és beinvitált. Elsőnek őt pillantottam meg. Egy titkárnős szemüvegben, selyem köntösben, friss illatfelhőbe burkolózva fogadott. Kezet nyújtott, bemutatkoztunk, meg a szokásos formaságok. Ahogyan hozzá értem, akkor éreztem, hogy tőle sok szenzitívséget és figyelmességet fogok kapni. Nőies alakja és mutatós dekoltázsa egyértelműen férfiak ideáljává tette őt. Bájosan búgó hangjával nagyon szexi volt. Kellemes aurát éreztem a közelében. Azok az istennős beszik az oldalán nem véletlen születtek róla.

Cicijei szilikonosak, testéhez képest méretarányosra gyártva, természetes formájúak és tapintásúak. Szoli barna volt a bőre és selymes a tapintása. A puncija simára borotvált, kicsi fodrocskával várta, hogy megkóstoljam őt.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121495 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121495 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-13 15:29:27 erotikus masszázs 1214955. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-13 15:29:27 erotikus masszázs 1214956. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-13 15:29:27 erotikus masszázs 121495
Action
Én még alig tértem magamhoz a szépségüket látva, de ők már sürgettek, hogy menjek vetkőzni és fürödni. Kezdődjék el a program minél hamarabb, mert majd meglátom, hogy dupla gyorsan peregnek a percek, ha két szexi nő társaságában vagyok. Ez annyira igaz volt, hogy nekem csak tíz percnek tűnt az egész ott létem. Nem tudtam fékezni a tempót csak sodródtam az eseményekkel.

Állva csókolóztam velük felváltva:

Evelyn finoman smárol, csukott szemmel, biztonságot nyújtva, kiszámíthatóan, egyenletesen, lágyan, de legfőképpen szenzitíven. Húsos ajkai és puha nyelve érzéki perceket okozott nekem. Később az izgalmak hevében azért bemutatta, azt is, hogy milyen az, amikor őt a szenvedélyesség fűti belülről. Az is nagyszerű érzés volt.

Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog. Játékosan csinálja, nyilván élvezi, ami ilyenkor történik, bele éli magát. Kifejezetten tetszett neki, ha azt érezhette, hogy impulzív hatással van rám. Azt hiszem kialakult az erotikus interakció, működött a kémia vele is.

Franciás kényeztetések és az aktusok az ágyon történtek.

Pedig a szobában lettek volna még izgalmas és kipróbálandó érdekes helyek. Erre most az én lustaságomból és az ezzel szoros összefüggésben lévő munkahelyi stressz hatása miatt nem került sor. Legközelebb, nem egy fárasztó nap végére tervezem a találkozómat velük, hanem egy szabadnapomon, amikor több energiával és tiszta fejjel fogom állni majd a lányok ostromát.

Orális kényeztetésben hasonlóan jók. Kivételesen nagy profizmussal szopják a brét. Technikai tudásuk széles és kifogyhatatlan. Kézzel, szájjal egyaránt brillíroztak. Környéket is leápolták. Tökéletesen csinálták. Úgyhogy nagyon igyekeztem a magomat a zsákban tartani és sokáig kiélvezni a kényeztetésüket. Jellemzően felváltva munkálkodtak a farkamon. Ez azt jelentette, hogy amíg az egyikükkel csókolóztam, addig a másikuk a rudamat szlopálta. Majd fordítva.

Kölcsönösségre az igényemet mindketten szívesen fogadták.

A számra először a „Kicsikét” ültettem. Már, ahogyan a puncijával az arcom felé közeledett, már attól a csodás látványtól majd elaléltam. Kinyílt kis kagylóját ilyen közelről látni és érezni, nagyon nagy izgalommal töltött el. Időben tovább haladva Zoé egyre hangosabban sóhajtozott és ütemesen dörzsölte a csiklóját a nyelvemhez. Ez alatt a kezemmel Evelyn hatalmas melleit vagy kerek popsiját markolásztam. Evelyn az általunk kiadott hangokkal szinkronban egyre intenzívebben fuvolázott. Szenzációs volt.

Aztán cseréltek. Zoé emelte a szájához a mikrofonomat és kezdett bele a szóló produkciójába.

Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

Szex "csak" két pózban volt.

Gumi húzás után először Zoé baby pattant nyeregbe. Intenzív ügetés, galoppozást hajtottunk végre. Hangokkal nem spóroltunk. Nekem kellett erőteljesen arra koncentrálnom, hogy a sok inger között, nehogy időnek előtte eldurranjak. Zoé megadja a módját az aktusnak, beleadja az energiáját. Szereti nézni közben a partnerét és önmagát is.

Gumi váltás után Evelynt hátulról cserkésztem be. Gyönyörű homokóra formájú teste teljes egészében kirajzolódott. Minden olyan frankó volt, jót dugtam vele is. Abban a pózban nagyobb dinamikára lett volna szükség a beteljesedésemhez, de ehhez már nem volt elég tartalék energiám. Kértem, hogy inkább szájjal fejezzék be nekem.

Evelyn ekkor bemutatta, hogy csókolózásban milyen szenvedélyes tud lenni. Rám hajolt. A melleit a kezemben fogtam. Ez a plusz érzés és Zoé professzionális ajakmunkájának hála hatalmasat élveztem a levegőbe. Zoé az arcát elemelte a farkamtól és kézzel kifejte ki, amit kellett. Spricceltem a nyakára és a mellkasára is. Majd gyors és alapos tisztogatásba kezdett.

Teljes konformomat egy befejező zuhanyzással értem el.

Nehéz volt búcsút inteni a lányoknak, mert szívesen maradtam volna még velük. Jó hangulattal, a viszontlátás reményében köszöntem el tőlük.
Elszámolás
Hálás vagyok a lányoknak ezért a páros ajánlatért. Ajándékuk megfizethetetlen volt. Köszönöm az oldalnak a tombola játék ötletét. Ennek és a szerencsének köszönhetően felejthetetlen élményhez jutottam.
Rózsacsokor
Robin95 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindkét lányt teljes szívemből ajánlom. Csalódás kizárt velük. Mesterfokon művelik a vendégek szórakoztatását és kényeztetését. Ők joggal számítanak a szex ipar csúcs modelljeinek.

Akár együtt, akár külön-külön, biztos, hogy fantasztikus élményben részesítik a leendő lovagjaikat. Külső és habitus tekintetében ugyan eltérő adottságokkal bírnak, de mégis jó párost alkottak. Mindkettőjüket nagyon lehet szeretni valamiért. Én legalábbis azt tettem.
Webmesteri megjegyzés
Kivételesen rakom ki ugyanazt a beszámolót két helyre, a jövőben az adott lányra fókuszáló írást várunk kettőt, amikor páros randin veszel részt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-05-19 06:55:29
Igazán részletes, kedvcsináló beszámoló. Köszönet èrte!

2024-05-15 22:01:40
Gratuláció a nyereményhez. Elismerő szavak illetik Evelyn és Zoé a vállalásért és programért. Magasztalás a szerzőnek a részletes, olvasmányos és őszinte besziért. Izgalmas történések leírása és tiszteletre méltón részletes Evelyn és Zoé szerepének leírása. Köszönet a besziért! Jókívánság minden résztvevőnek.

2024-05-15 12:43:10
Ilyen az, ha valóban megütöd a főnyereményt! A beszihez is gratulálok, tiszta sárga vagyok... :)

2024-05-14 05:10:29
Gratula a főnyereményhez, a lányoknak pedig a tökéletes kivitelezéshez!

2024-05-13 22:34:29
Gratulálok a tombolán nyert fődíjhoz, szerintem sokan cseréltek volna veled arra az egy órás időtartamra.
Csak egy dolog amit kiemelnék, egyszerű a parkolás a közelben.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

felejthetetlen: 35db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 37db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 47db
(2024-05-24) : Nagyon finoman és különleges technikával franciázik, a nyelve aprókat csapkodva okoz örömet - talán cunnilingushoz tudnám hasonlítani, közben a nyál is csurog. Ilyen nyelvtehetséggel még nem volt dolgom és dicséretképp tudtára is adtam.

(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,