Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-07 17:08:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Köszönöm a szépen, részletesen kidolgozott beszit! Örülök, hogy eljöttél és sikerült mindennek megfelelnem. Remélem hamarosan találkozunk! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 121438 szexpartner

Snake012 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csókos száj
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon egyeztettünk, és telefonon erősítettük meg a közös randinkat. Aztán VTR-en foglaltam be az időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Én Tömegközlekedéssel érkeztem, gond nélkül. 3-as metró nagyon közel, szóval konkrétan nagyon jó helyen van, és könnyen megközelíthető. Parkolásra annyit tudok mondani, hogy az utcában nem nagyon láttam szabad parkolót, mikor érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon tágas, szép lakásba invitált engem. Tisztaság, finom illat, és nagyon szép megvilágítás. Kifejezetten tetszett a szép ledes megvilágítás. Igényes kialakítás, igényességet árasztó megjelenése van. A polcon tiszta törölközők hada, és a tusolóban tusfürdők tömkelege várakozott. A buddha kezében tartotta a pohárkát a szájvíznek, ami nem kis meglepetést okozott nekem. A szobában egy szép nagy franciaágy van, ami nagyon kényelmes. Tetthelyként kifejezetten jó. Se nem kemény, se nem puha. Pont jó.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn külseje valóban álomszép. Selymes bőr, csinos arc, csókolni való ajak. A szemei igézőek, és láttam benne azt, amit igazán kerestem. Egy aranyos, kedves, és odaadó lányt. Csinos ruhában invitált be engem, és hagyta, hogy én hámozhassam ki őt. Nagyon szép a teste. Formás fenék, formás cicik, selymes tapintású, és finom illatú bőr. Ami megfogott benne, az a reakciója a simogatásomra.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121438 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121438 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-08 09:27:21 erotikus masszázs 1214385. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-08 09:27:21 erotikus masszázs 1214386. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-08 09:27:21 erotikus masszázs 121438
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Szerepjáték:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A lakásba érkezve egy nagy öleléssel, és csókkal fogadott. Majd kérte, hogy a cipőt vegyem le, és beinvitált a szobába. A Szobába mielőtt leültünk volna beszélgetni, előtte átadtam a megbeszélt virágszálakat, és ami nagyon fontos, hogy amit az adatlapján kért, kikapcsoltam kérés nélkül a telefont. (Srácok nagyon fontos, hogy telefon ne némítva, hanem kikapcsolva legyen, mert komfortosabb érzéssel áll hozzátok.) Leültünk beszélgetni, és közben simogatások, és kedves kezdeményező gesztusok repkedtek. Eljött a tusi ideje. Beinvitált a fürdőbe, ahol felfrissítettem magam, nagyon sok tusfürdő közül lehetett választani. A szájvíz használata után indultam is be a szobába. Ő az ágyon várt engem, és büszkén viselte az ajándékom. Egy nagyon szép fehér combfixet kapott tőlem. Elkezdődött az ölelések, és a csókok ideje. A Csókja mézédes volt, és függőséget okoz, erre tessék odafigyelni, és nem ellenkezni.Végül is ha már a karmai közé kerültetek, már nincs visszaút. Lehámoztam róla a ruháit, és befeküdtünk egymás mellé. Isteni csókok, és isteni ölelkezés következett. Elsőnek én kezdtem el a kényeztetést csókokkal, simogatással. Aztán cseréltünk, és ő vette kényeztető kezelésbe az én testemet. A franciája isteni, és a nyelvjátéka kegyetlen jó. Hosszasan játszadozott velem, amikor is eljött az újabb csere. Most én siklottam le az ő gyönyörű vénuszdombjához, és én kezdtem el kényeztetni. Mézédes volt minden nyalintásra, és éreztem a teste rezzenéseiből, hogy jól esett neki. Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz. Imádtam érezni, ahogy minden mozdulatom más más reakciót váltott ki benne. Megragadtam az alkalmat, hogy időnként lopjak a csókjaiból, és megcsókolgassam a nyakát. Így is lett végem először. Lefeküdtem mellé, ő hozzám bújt, és kényeztetett tovább engem. Meg is lett az eredménye. Végső soron hasra feküdt, és én hátulról behatolva végeztem be. Isteni volt érezni, ahogy emelte a gyönyörű popsiját, hogy még jobb legyen az élvezet számomra. Ezután egy kis nyugtató levezetésként, még a hátával játszottam, imádja ha cirógatják, és szereti ha kényeztetik. Az időnk vége szakadta előtt elmentem tusolni, és végül felöltözés, aztán jött a búcsú. Búcsúra nagyon élvezetes ölelést, és forró csókot kaptam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem olyan extrát, ami esetleg más kategóriába tartozna. Én maradtam az alapoknál. Annyi, hogy azt kértem, legyen csinosan kiöltözve, és ő teljesítette. Teljesen korrekt volt minden téren. Amit megbeszéltünk teljesen megkaptam részéről. Az időnk valóban 2 óra volt, és nem kevesebb.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jókedvvel távoztam, és csalódás mentesen. Amit kértem, megtörtént, úgy volt minden, ahogy szerettem volna. Fantasztikus partner mind beszélgetésben, mind kényeztetésben, és mind erotikában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-05-13 18:35:05
Szép beszi, hibátlan szöveg, hasznos tipp és egy kedves reag.! Az értékelés pedig JM. Köszi és grat.!

2024-05-08 10:26:18
Ez pedig egy fantasztikus beszi, köszönet érte! 🙂
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 35db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 36db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,