Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-01 21:54:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Nem mindennapi randi volt ez és milyen jól meg is írtad 🤗
Nagyon kíváncsi voltam, mi fog a harisnya szaggatásból kisülni, és úgy érzem, nagyon izgalmasra és izgatóra sikerült 🤗
Nagyon hálás vagyok a besorolás miatt is! Nagyon várom, hogy legközelebb mit csinálunk 😘 Puszillak addig is

Beszámoló Evelyn +36702335902 121396 szexpartner

tudatos a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
kifogyhatatlan erotikus ruhatár
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Evelynt nagyon könnyű elérni, akinek nem sikerül, az konkrétan nem is akarja. Sokszor online az oldalon, így mostanában belső üzenetben kommunikálunk. Ezt a randit viszont az előző találkozásunk végén, személyesen egyeztettük. Az időpontot később üzenetben pontosítottuk, és VTR-en tettünk pecsétet közös elhatározásunkra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belváros szívében járunk, így leginkább a tömegközlekedést ajánlom. A Ferenciek terére kell eljutni, erre számtalan lehetőség adott.
Az autóval érkezők szánjanak időt parkolóhely vadászatra. Nincs ebben semmi ördöngösség. Nekem lassan bérelt helyem lesz a Pollack Mélygarázsban, mindig van hely, és onnan 10 perc séta az élmények birodalma.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bejutás általános  módon, telefonon kapott kód és itiner alapján. A nagy belmagasság miatt sok lépcsőre kell számítani, így inkább a liftet javaslom. Fent, a megadott emeleten résnyire nyitott ajtó mögött Evelyn vár. Cipő az előszobában marad, a többi cuccnak és ruhának bőven van hely a szobában. A fürdőben minden tisztálkodási szerből bőséges választék fogad. A zuhanyfülke mellett a karnyújtásnyira találod a tiszta, illatos törölközőket. Szájvíz kétféle a legismertebb márkából, a kis üvegpoharat Buddhától kell kölcsön kérni.
A szoba hangulatos, halk zene szól, az ágy kényelmes. Az egész lakás természetes fénnyel megvilágított, a fürdőt a délutáni napsütés ragyogja be.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelynnek nincs takargatnivalója, bájait  ebben a fényben tárja elénk. Sötét haja most hosszú, kívánatos alakját képei jól visszaadják, arca, mosolya szebb, mint amit a fotói alapján elképzeltem magam előtt. A cicik formája és tapintása is messzemenően valósághű. Puncija simára borotvált.
A 20-23. képein nylon harisnyanadrágot visel, ezek a fotók mozgatták meg a fantáziám. 
Egy csinos kis köntösben fogadott, amely láttatni engedte kebleit, és természetesen egy áttetsző nylon harisnyanadrág volt még rajta. És már megint nem viselt bugyit...;)
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121396 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121396 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-02 10:16:27 erotikus masszázs 1213965. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-02 10:16:27 erotikus masszázs 1213966. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-05-02 10:16:27 erotikus masszázs 121396
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Szerepjáték:
5
Pornós feeling:
5
Siettem is vissza a fürdésből. Állva kezdtünk csókolózni, kezeinkkel kalandozni egymás testén. Be-besimítva a köntös alá, majd lentebb haladva a punciját simogattam hosszasan, néha leguggolva lábai közé fúrva a fejem, csókolgattam is, úgy, a harisnyán keresztül. Aztán a köntöst ledobva Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.
Nekem ez csodás látvány volt, az érzésről nem is beszélve. Tulajdonképpen ezért jöttem, meg ami ezután következett.
Az izgalmam tetőfokára hágott, először oldalt fekve a harisnyás combjai közé tettem be a szerszámot, közben a bokájánál kezdtem lyukakat szaggatni a harisnyába. Meglehetősen fel voltam izgulva, szóval ezekbe a lyukakba többnyire bedugtam a farkamat is, és megjárattam a vádlijánál, combjainál a harisnyája alatt. Szinte minden lyukat megdugtam, közben Evy néha kézzel izgatta a farkam a ráfeszülő harisnyán keresztül. Még a popsiján is téptem egyet-kettőt. Aztán már nem bírtam tovább, egy határozott szakítással a puncit is felszabadítottam a harisnya rabságából.
Itt többször kellett alakítani a nyílást, hogy megfelelő helyre kerüljön, de ez mit sem von le az élvezetből. Pláne hogy egy kimondottan nedvessé vált kéjbarlangot találtam. Evelyn pikk-pakk felruházott, és így először hagyományosan szemből szeretkeztünk, néha megmártózva a tekintetében és csókjaiban. Majd kutyusba fordulva folytattuk, közben kezeimmel a harisnyán tépett lyukakon benyúlva simogattam a lábait, fenekét. Megpróbáltam a végén az oldalt fekvő pózt is, de az igazat megvallva addigra  elfáradtam, és a gumit levéve hanyatt dobtam magam, és néhány perc múlva ebben a lusta pózban, a szájában ért a  gyönyör.
Rehidrálás után elégedetten állapítottuk meg, hogy alapos munkát végeztünk minden téren, aztán hosszas  eszmecserébe kezdtünk, Evelyn ebben is kiváló partner. Olyannyira belebonyolódtunk az érintett témákba, hogy amikor feleszméltem, már csak fél óránk  volt hátra, viszont nem akartam kapkodni, és a legnagyobb nyugalommal inkább a beszélgetés folytatását választottam. Úgyis lesz még következő alkalom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Borítékban, és hogy ne merüljön feledésbe, előre. A feltüntetett kétórányi csokor mellé tűztem néhány plusz virágszálat, melyekkel  rongálásomat próbáltam kompenzálni. Ez magától értetődő, és remélem, maradéktalanul sikerült. Barbárságom ugyanis Evelyn tudtával és beleegyezésével történt.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az összkép nagyon pozitív, hiszen minden részlet úgy történt ahogy szerettem volna. Evelyn jó fej, partner volt ebben a bolondériában. Persze, hogy megyek még, és legközelebb is kitalálunk valamit. ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-05-06 10:48:10
No ez már igen! Ez egy olyan beszámoló, amelyről látszik is, hogy miért lila. Köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-) Kívánok még sok.sok ilyet.

2024-05-02 22:12:40
Jól megírt történet. A fétis vonalon indultál.Nylont én izgalmasnak nem éreztem volna,de ettől függetlenül jó látni hogy te és partnered igen. Ebből is látszik milyen színes ez a erotika világ

2024-05-02 11:25:54
Valóban egy "nem mindennapi randi" lehetett Evelynnel, amelyet a védjegyednek számító tömör, lényegre törő stílusodban elénk tártál.
A "barbárság" mellett minden sorodból kitűnik az a tisztelet, ahogy a "játék közben" is Evelynhez hozzáállsz.
Istennőd hálás reagjáért pedig gratulálok; és remélem is, hogy majd legközelebbre is kitaláltok valamit!;-)

2024-05-02 10:45:39
Kiélted magad és jól meg is írtad. Annyira képletes írásod, hogy szinte ott éreztem magam. Gratula nektek!

2024-05-02 10:36:14
Színvonalas narratív beszi. Fantáziát erősen meg mozgatja. A beszi természetesen (nagyon) jól megírt.  Az elbeszélésbe fájlalom, hogy Evelyn csak tárgya a beszinek és nem alanya, Bemutatáskor  nagyon általános, sablonos. AZ "Action" leírásból arra tudok következtetni, hogy csodálatosan szolgálja ki a vendéget, ami természetesen meghatározó, de  reakcióiról kevés infó van. Ezek az én szempontjaim, természetes, az hogy  mindenki másképpen megy bele egy taliba és másképpen éli meg, és saját szempontjai alapján beszéli el. .
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

felejthetetlen: 35db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 37db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,