Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 22:44:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon komolyan összefoglaltad ezt a parkolásos dolgot, sajnálom, hogy ebbe így belefutottál. Viszont a tomegkozlekedés jó.
Mivel tényleg nagy a farkad (🤗🤗🤗😃) és külön le is írom 😅 sajnos volt ez a póz, ami kimaradt... de hát akinek nagy farka van🤗
Viszont örülök, hogy jól érezted magad, szerintem tényleg jól sikerült a randi és azt hiszem el is tudtuk felejteni a parkolásos mizériát... olyannyira, hogy órákkal később állítottad csak le 😅😅🤣 de legalább nem kaptál büntetést.
Várlak szeretettel egy ismétlésre bármikor! Puszillak!

Beszámoló Evelyn +36702335902 121382 szexpartner

Naderb2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Gondoltam felköszöntöm Evelynt a születésnapján és ezért előző napon felhívtam. Telefonban előre is felköszöntöttem, amit megköszönt, de azért jelezte, hogy majd inkább holnap személyesen. Minden tájkoztatést megkaptam, majd VTR-en is lefoglaltam az időpontot, mondjuk közben rájöttem, hogy nem tudok időben odaérni, ha a parkolással és a forgalommal is számolok, ezért egy fél órát még toltunk az időponton.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
1
Egyértelmű a cím:
5
Egy szóban: Borzalmas. Kicsit bővebben: Nagy a forgalom és lehetetlen parkolni.
DE!!!: Igazi balek módjára behajtottam az utcába és kb a lépcsőház előtt le is parkoltam (basszus, ezt a helyet nekem találták ki - gondoltam magamban). Bár mikor fizetni akartam a Simple-el a parkolásért és azt mondta hogy ingyenes a zóna, akkor egy kicsit elbizonytalanodtam, de gondoltam --> Ez az én napom (na meg Evelyné 😁). Hát nem! Tébláboltam egy kicsit és megláttam egy ilyen fel le sűllyedős oszlopot ott ahol én gond nélkül behajtottam (akkor éppen az előttem haladó miatt lenn volt 😡). Basszus. Most mit csináljak??? Jó gondoltam kb 6-7 ezer lehet a bünti, de arra már nincs időm hogy a belvárosban keressek egy alkalmas parkolóhelyet. Láttam egy tájkoztató táblát az önkormányzattól a parkolás kapcsán, volt rajta telefonszám, felhívtam = kb 30 000-nél kezdődik a bünti. B@ssz@meg 😡😡😡. Hogy gyorsítsak: Evelyn hívás --> Negyed óra csúsztatás (köszi Evelyn) -> Helyszín elhagyás -> Hatalmas dugó -> Kb 1km-re leparkolás -> Futás vissza -> Kb belefértem a 15 percbe.

Szóval: MIND A KÖZLEKEDÉS, MIND A PARKOLÁS GYALÁZATOS!!!!!

(Bocs, de gondolom ez lett a leghosszabb fejezet, de ezt ki kellett adnom magamból)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon tetszett, a fürdő is kultúráltan van kialakítva. A törölközők jó minőségűek. Szóval a lakás teljes mértékben megfelel a célnak.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn, ahogy az a képeken is látszik nagyon csinos. Formás, nagyobb méretű cicik, kerek popsi és szép arc. Mivel kértem előre, ezért egy csinos kis ruhában fogadott (talán nagyrészt fekete, kis piros és fehér színnel), mint kiderült bugyit az azért nem vett alá 😍
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121382 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121382 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-30 09:09:30 erotikus masszázs 1213825. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-30 09:09:30 erotikus masszázs 1213826. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-30 09:09:30 erotikus masszázs 121382
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az érkezésem nagy kálváriája után végre jó helyen jártam (és parkoltam is). Kedvesen fogadott, megköszöntöttem, vittem neki egy kis apróságot, majd beinvitált a szobába. Gyors vetközés után elszaladtam fürdeni (rámfért a futás után) és végre ott voltam felkészülten és teli ... lelkesedéssel.
Csókokkal kezdtünk, de hamar megszabadultunk attól a pár darab ruhától, ami rajta volt és a törölközöm is feleslegessé vált. Jól átsimogattam a testét, de talán a legtöbbet a szépen formázott ciciknél időztem.
Ez még mind állva történt, de ezután elhelyezkedtem az ágyon és kezdetét vette a már előre megénekelt Evelyn élmény. Ami tényleg egy élmény!!! Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.
Ekkor váltottunk 69-be, ahol én is megízlelhettem, de nekem nem pörgött úgy a nyelvem mint neki. Közben Ő tovább folytatta az Evelyn élmény adást a másik oldalon. Mivel rájött időközben, hogy szeretem, ha dícsérik a farkam, ezért időközönként kaptam is a dícséreteket (jól esett 😁). Ekkor már azért eléggé benedvesedtünk mindketten (konkrétan csorgott a nyál a farkamról mindenhova).
Ekkor gyors gumizás után felugrott a lóra és ügettünk így egy kicsit, majd amikor felguggolt, akkor a feneke tartása közben átkapcsoltam egy komolyabb vágtára (úgy tűnt ő is élvezte, én nagyon). Evelyn javaslatára volt egy kis misszionárius, ahol a cicikkel lehetett játszani, de a lábai nyakba vételét nem kultiválta, mert akkor túl mélyre mentem volna. Tudjátok ez az elutasítás, ami még jól is esik, mert igen egyrészról nem tehettem a lábait a nyakamba, viszont más részról azért, mert nagy a farkam 😂😁😘.
Ekkor fordultunk kutyusba, ami egyébként a kedvencem. Nagyon szép volt a rálátás, a szép formás popsira (sajnos a másik bejárat nem opció 😢). Ebben a pózban is voltak kisebb nagyobb rohamok, elég jól bírtuk mind a ketten, de már eléggé izzadtam és éreztem a vég közeleg. Ekkor egy kis alkudozásba kezdtem, mert szerettem volan a kis titkárnős szemüvegére menni, sajnos Evelyn erre nem volt vevő, de azt kérdezte mi lenne ha belelőnék a szájába és azt ő szétkenné a farkammal az arcán. Olyan szépen kedvesen javasolta, hogy nem volt szívem megtagadni ezt az örömöt tőle 😂🤣😂🤣. Úgyhogy így is történt. Köszönöm Evelyn, igazán remek randi volt (bár az eleje rosszul indult)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A szülinapi akció miatt kedvezményes csomag volt. Amit telefonban mondott és az adatlapon írt azt vállalja is.

*** Még annyi infó, kapcsolódóan a szerencsétlen balek énem, annyira örült, hogy megúsztam a beüntit, hogy utána az új parkolóhelyen, amikor visszértem, nem állítottam le a parkolást, kb 3 órával később jutott eszembe, hogy az meg még megy. Igazi balfasz voltam aznap, de mégis jó volt a napom
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon elégedett voltam. Evelyn egy nagyon szép és odaadó lány. Valóban odafigyel rád és kedves. Na meg az Evelyn élmény az tényleg egy olyan valami amit át kell élni, nehéz szavakba önteni (bár a kolibris hasonlatom, szerintem közel jár a valósághoz)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-04-30 21:29:29
Jól megírt, tartalmas, részletes beszámoló. A parkolásról szóló részén nagyon jól szórakoztam.

2024-04-30 19:02:50
Nagy és balfa.. a sztori központi elemei, no meg az Evelyn élmény: igazán jól sikerült írás, derűs hangulattal! Köszi és grat.!

2024-04-30 13:14:59
Egyetértek, mea culpa

2024-04-30 10:35:46
A beszi jól megírt, de az, hogy a parkolás gyalázatos, nem felel meg a valóságnak. Fel kell készülni. Vannak parkolóházak, és olyan utcák, ahová szabad behajtani. Érdemes a hölgyet is megkérdezni egyeztetés közben, hiszen legjobban ő ismerheti a lehetőségeket. Biztos nem titkolta volna el, hogy ebbe az utcába bizony csak engedéllyel szabad még behajtani is.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 35db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 36db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,