Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-28 10:40:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Örülök, hogy én voltam a "következő" választásod! Nagyon jól éreztem magam veled és nagyon bízom benne, hogy lesz még több randink is. Remélem te is így gondolod. Mindig megtiszteltetés nekem, ha valaki ilyen messziről jön el hozzám! 🤗😘 Puszillak sokszor 🤗🤗

Beszámoló Evelyn +36702335902 121359 szexpartner

whiteraven a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Mivel aktuális kedvencem átállt a másik oldalra (masszázs) új célpontot kerestem. Evelyn hirdetésével már régóta szemeztem itt az oldalon. Most eljött az ideje, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Üzenetben kértem némi információt, amire gyorsan és kedvesen válaszolt. Amikor már minden biztos volt részemről, felhívtam és az időpontban is megegyeztünk, amit még VTR-en is fixáltunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, nagyon egyszerűen megtalálható. BKV-val gyerekjáték oda jutni, több járműtől is csupán pár perc séta. Mivel én ezt preferálom, a parkolást nem figyelem, de én ott a belvárosban biztosan nem próbálnám meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sok újat nem tudok írni, előttem már alaposan bemutattak mindent. Régebbi építésű házban nem túl sokadik emelet. Szerencsére, mert éppen bénázós napot tartottam. A technika ördöge ellenem dolgozott, a lift nem akart szót fogadni, de nem tudott megakadályozni célom elérésében - lépcsőztem, nekem ez nem okozott gondot. A lakás tökéletesen megfelel a célnak, a szoba szép nagy, ízlésesen, kényelmesen berendezett, még a szőnyeg is pihe-puha. Amire szükségem volt, az a nagy ágy és egy nemtommi a ruháknak. A többiről elterelte a figyelmemet Evelyn csodás alakja. Amit viszont kiemelnék, hogy Evelyn nem csinált félhomályt így tudtam gyönyörködni csodás alakjában. A fürdőben kád, zuhanyozó. Gazdag tusfürdő és dezodor választékkal, szájvízzel. A zuhanyrózsával meg még ping-pongozni is lehetne. A polcon illatos, puha törölközők sora.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Aki a képek alapján választja Evelynt, azt biztosan nem érheti csalódás. Arányos test, nagy, formás cicik, markolni való popsi. mind-mind puszikért kiáltanak. A cicik mesterművek, a többi a természet munkája és mégis tökéletes az összhang. Bőre finom, kellemes tapintású, öröm simogatni. Az arckitakarástól pedig egyáltalán nem kell tartani, kizárólag a diszkréciót szolgálja. Hosszú haja nem volt összefogva, ami nekem nagyon bejött (Nem, nem abba törölköztem). Szemüvege, ami végig fent maradt pedig tényleg valahogy titkárnőssé tette az egész szituációt.
Egy köntösben fogadott, amiből én csomagolhattam ki a későbbiekben.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121359 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121359 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-29 07:21:16 erotikus masszázs 1213595. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-29 07:21:16 erotikus masszázs 1213596. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-29 07:21:16 erotikus masszázs 121359
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Érkezésem után a szobába invitált, ahol is az ágyon ülve ismerkedős beszélgetés vette kezdetét. Pár perc elteltével kibújtam ruháimból és Evelyn navigálásával elindultam, hogy rendbe szedjem magam. A fürdőből visszatérve állva kezdtük egymást simogatni, csókolgatni. Nem egy nyelvcsata volt, hanem nagyon finom, érzéki csókok. Megszabadítottam köntösétől, majd az ágyra heveredtünk és ott folytattuk. Ő úgy tervezte én kerülök alulra, de ezt felülbíráltam. Apró puszikkal, csókokkal elindultam nyakától lefelé, de csak a cicikig jutottam. Itt elidőztem mert imádtam őket. Miután itt kiélvezkedtem magamat, folytattam a pusziosztást hasán keresztül, a lábain át, majd végül elérkeztem célomhoz. Borotvált puncija finom, illatos, nekem pont az esetem. Mivel már nedvesedni is elkezdett, gondoltam folytatom. A hangokból ítélve nem volt ellenére ténykedésem. Ezalatt Ő kis barátomat és a golyókat kényeztette kezével. Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája. Sajnos ezzel saját magának keresztbe tett, mert képtelen voltam megosztani figyelmemet, és az Ő csúcsra jutását is elérni. Egy szex nélküli hét után nagyon kellett koncentrálnom, hogy vissza tudjam fogni magam. Rövid idő után kellett is a gumi. Közös megegyezéssel misszionáriusban kezdtünk. Kis barátom birtokba vette a punciját, először lassabban, majd fokozatosan gyorsabb tempóban. Nagyon szűk a puncija én meg nem vagyok a legvékonyabb odalent, ezért időnként lassítanom kellett, hogy ne durranjak idő előtt. Közben a cicijeit markolásztam, gyömöszöltem. Elfáradtam, váltottunk, most Ő került felülre. Meglovagolt, finoman, lágyan majd fokozatosan gyorsítva. Rám borult, így az ikrek pont az arcom elé kerültek, és én nem is tudtam ellenállni a kísértésnek. Persze nem is akartam. Puszilgattam, csókolgattam ahol értem. Ismét váltottunk és Evelyn kedvenc póza következett. Hasra feküdt én pedig hátulról hatoltam belé. Ebben a helyzetben még szűkebbnek éreztem, ezért nem is bírtam túl sokáig. Kértem, hadd fejezzem be a szájában. Semmi ellenvetése nem volt, így lefeküdtem és jöhetett az újabb Evelyn-élmény. Igyekeztem minél tovább élvezni a helyzetet, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kértem egy pózváltást. Az ágy mellé álltam, Ő pedig a szélére ült és így folytatta. Már nem volt menekvés. A szexmentes hét hatására hatalmasat élveztem a szájába. Miután lenyugodtam ajkai közt, a cucc papírtörlőben végezte és én is kaptam a tisztálkodáshoz. Pihenés képpen az ágyra heveredtünk és kellemesen elbeszélgettünk mindenféléről. Evelyn beszélgetőpartnernek is kiváló, és mint kiderült sok közös van bennünk. Második kört nem is kezdeményeztem, mivel többnyire egylövetű vagyok. Az idő elszaladt, így egy gyors tisztálkodás és néhány búcsúpuszi után utamra indultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már berögződött szokásom szerint, érkezéskor, az ajándékba csomagolva adtam át az előre megbeszélt csokrot. Minden megtalálható a bővebb infóban, de telefonon is kedvesen válaszolt ezzel kapcsolatos kérdésemre. Szerintem megfelel a mostani átlagnak. Két extrájából én egyiket sem vettem igénybe. Szerencsére az Evelyn-élmény alap :D
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ha akarnék sem tudnék rosszat írni Evelynről. Kedves, közvetlen, vendég centrikus hozzáállása és különleges francia tudása tökéletes célponttá teszik Őt az effajta kikapcsolódásra vágyók számára. Én még biztosan vissza megyek, mert az Evelyn-élmény rabul ejtett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 34db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 37db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,