Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-21 22:59:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a szuper gyorsan megírt beszámolót! 🤗 Nem gondoltam volna, hogy még tegnap meg is írod. Köszönöm, hogy újra meglátogattál, jól éreztem magam most is. Várlak legközelebb is! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 121285 szexpartner

szirk2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Evelyn gyakran online az oldalon, így mint legutóbbi alkalommal, most is belső levelezésben kerestem fel és érdeklődtem az elérhetőségéről. Szinte egyből jött is a válasz és pillanatok alatt le is egyeztettünk egy időpontot, amit VTR-ban is megerősítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az oldalon megadott helyszínnel érdemes kalkulálni, a Ferenciek Terétől tényleg csak pár perc sétára található. Metro és számtalan busz is megáll ott, az egyik legjobban megközelíthető helyszín tömegközlekedéssel. Ugyan parkolást sose nézek, de mivel abszolút belvárosról beszélünk, így ez sanszosan elég nehézkes tud lenni. Ha mindenképp autóval menne valaki, érdemes mindenképp időt hagyni rá.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Klasszik belvárosi ház egyik lakása a helyszín. Benti forgataggal ellentétben egy csendesebb utcában található, így a diszkréció bejutáskor is adott. Az épületben lift található, javaslom is használatát, mert a nagybelmagasság miatt sokat kellene lépcsőzni felfele. Maga a lakás, ahol Evelyn fogad szépen karbantartott, most is rend és tisztaság várt belépésemkor. Az akció helyszínéül szolgáló szoba ritka tágas, szinte elveszik benne az amúgy méretes francia ágy. Az ablakon nappali fény jött be, mellé pedig halk zene nyújtott aláfestést a randinknak. Megkérhettem volna Evelynt, hogy kicsit sötétítsen be, de kifejezetten kedvem volt most nekem is ilyen világos körülményekhez. Továbbá található egy nagyobb álló tükör is a szobában, ahonnan újabb szögekből lehet Evelynen legeltetni a szemeket és mozizni az actiont. A fürdőszoba jól felszerelt, zuhany és több tusfürdő áll rendelkezésre a mosakodásra, ami után magunknak választhatunk egy törölközőt a szekrényből. Továbbá szájvíz pohárkával van segítségre a megfelelő szájhigiéniáért.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel nem az első a látogatásom volt nála, így jól tudtam, hogy az ajtó mögött egy igen csinos nő fog várni rám. Szép arcú, pozitív kisugárzású hölgy Evelyn. Ajkai finoman feltöltve, amik abszolút természetesnek hatnak és kellemes érzés velük közelebbről megismerkedni. Utóbbi állítás szintén igaz alapvetően a finom bőrére is. Mellein sebészeti beavatkozás történt, aminek eredménye azok a szenzációs keblek, amik a képeken is láthatóak. Élmény kézbe fogni, illetve szájba venni őket, kényeztetésre a bimbók is jól reagálnak. Popsija kisebb, de formás, szintén lelkesen simogattam ezen testtájékon is. Érkezésemkor combfix-ben és egy rövid kis köntösben fogadott, mely utóbbi zuhany után lekerült és felfedte vékony, de formás testét. A külső mellett meg kell említenem azt is, hogy Evelynnel igazán nyitott volt felém, most is gördülékenyen ment kettőnk közt a kommunikáció, igazán intelligens vendéglátó valamint tényleg odafigyel a partnerére. Érkeztemkor zuhany előtt leültünk beszélgetni egy kicsit és ugyan hónapokkal ezelőtt voltam nála, olyan dolgokra kérdezett rá a legutóbbi beszélgetésünk kapcsán, hogy fejben szinte dobtam egy hátast.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121285 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121285 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-22 08:03:39 erotikus masszázs 1212855. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-22 08:03:39 erotikus masszázs 1212856. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-22 08:03:39 erotikus masszázs 121285
Action
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Zuhanyzás után a szobában várt rám és előttem szabadult meg a köntösétől ezzel felfedve előttem minden báját. Ilyen fogadtatás után nem is akartam tovább húzni az időt, egyből hozzá léptem és magamhoz ölelve csókolózni kezdtünk. Kezeink folyamatosan egymás testét simogatták, miközben finomabbnál finomabb csókokat kaptam tőle, ami a nyelvjátékot sem nélkülözte. Lejjebb hajolva a melleivel is elkezdtem szájjal foglalkozni felváltva, ezalatt Evelyn megszabadított az egyre kényelmetlenebbé váló törölközőtől, ami eddig a derekam köré volt tekerve. Miközben éreztem, ahogy a számban mellbimbói megkeményednek, ő addig kézbe vett és kezeit használva dolgozott rajtam. Kértem, hogy forduljon meg, így hátulról átölelve fogtam kézbe melleit és simogattam a bimbókat, míg ő hátranyúlva játszott velem tovább, majd került a popsija közé a farkam. Nyakára leheltem csókokat, közben mellei történetét veséztük ki.

Ideje volt az ágyon folytatnunk az eseményeket, a hátamra feküdtem és mellém térdelve rám hajolt és úgy vett a szájába. Ajkait és nyelvét nagyon ügyesen használva kényeztetett hosszan, nem spórolva a nyál használattal sem. Előrenézve láthattam ahogy franciázik rajtam, miközben a férfiasságom oldalán nyál cseppek, csíkok csúsznak le. Oldalra tekintve pedig a tükörben láthattam a formás popsit, ahogy pucsít. Franciázása közben simogattam testét, előrébb hajolva csókoltam végig illatos, selymes bőrét a hátán végig egészen popsiig, combig. Hogy elnyújtsam az orális technikája által nyújtott élvezeteket többször kértem tőle csókokat, mely sorozatok végén, mindig a melleinél kötöttem ki.

Ezt követően helyett cseréltünk és a szájától indítva csókolva fedeztem fel a testét. Nyakánál és melleinél is hosszabb időt töltettem, majd hasát és belső combjait is végigpuszilva jutottam el ágyékához. Nyelvem elveszett a puncijában, mialatt kezeimmel testét, combjait simogattam vagy melleivel telt meg tenyerem és ujjal izgattam bimbóit. Mindeközben ő a kezemet simogatta és halkan szuszogott, egy-egy erősebb sóhaj kíséretében. Élvezettel dolgoztam rajta szájjal és próbáltam minél nagyobb örömet okozni, úgy gondolom élvezte is, de csúcs közelbe végül nem sikerült jutni.

Rákérdezett, hogy húzzunk-e gumit, amire egyértelmű igen volt a válaszom. Az óvszer felkerülése után missziben hatoltam be előszőr és a lassabb ütemet fokozatosan növeltem. Hozzábújva jártam ki-be benne, a nyakát csókoltam ezalatt vagy kisé feljebb hajolva az ajkaink forrtak össze. Feljebb egyenesedve is pazar látvány nyújtott Evelyn, ilyenkor szemünk is találkozott. Oldalra nézve se kellett csalódnom, igazán izgató volt látni, ahogy egy ilyen dekoratív nővel vagyok együtt, miközben combfixes lábai felhúzva a testem mellett. Az együttlét alatt végig simogatott, ölelt. Pózcserét kértem és kutyusba fordultunk, kis logisztikázást követően meg is találtuk az összhangot, ami egyre erősebb érzéseket váltott ki bennem. Lassítanom is kellett, néha meg is állnom, hogy ne időt előtt érjen így végett. Végül a fizikai és vizuális ingereket csak úgy tudtam ellensúlyozni, hogy egyik kezemmel a combomba martam, így tovább tudtam nyújtani az aktust.

Nem akartam abba a hibába esni, hogy túl sokáig húzom az én orgazmusomat és emiatt megnehezítem végül a magam dolgát, ezért újabb póz helyett inkább azt kértem, hogy újra a szájába kerülhessek és ott érjen a vég. Így újra háton fekve találtam magam és a gumi eltávolítása után ismét az ajkait és nyelvét érezhettem egyre intenzívebb tempóban. Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában, amíg én kiélvezhettem a szája nyújtotta örömeket és lenyugodtam. Csak ezek után nyújt zsepikért, amikkel mindketten megtudtuk tisztogatni magunkat.

A maradék időben ismét sikerült egy jót beszélgetnünk, nem voltak kínos csendek. Zuhanyzás után is tudtuk folytatni, míg öltöztem újabb témát érintve, végül egy ölelés és két puszi kíséretében távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A maradék időben ismét sikerült egy jót beszélgetnünk, nem voltak kínos csendek. Zuhanyzás után is tudtuk folytatni, míg öltöztem újabb témát érintve, végül egy ölelés és két puszi kíséretében távoztam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelynnel egy újabb remek órát sikerült eltöltenem, ami erotikában és élvezetekben tartalmas volt. Teljesen nyitott és figyelmes volt felém, abszolút tetten érthető nála a vendégközpontú hozzáállás. Örülök, hogy sikerült vele zárnom a hetet, korábbi találkozónk megalapozta, hogy a mostani együttlétünket is bizakodóan várjam és végül most is teljesen feltöltődve tudtam távozni tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-04-23 07:38:50
Kitűno beszámoló. Minden lényegi elemre kitér, mely fontos lehet a leendő látogatónak a döntése meghozatalához. Mindemellett igényesen meírt alkotás.

2024-04-23 06:41:13
Jól megírt beszámoló. Külön érdekes volt ez az önmarcangolós technika. 😉
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 35db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 37db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 46db
(2024-05-24) : Nagyon finoman és különleges technikával franciázik, a nyelve aprókat csapkodva okoz örömet - talán cunnilingushoz tudnám hasonlítani, közben a nyál is csurog. Ilyen nyelvtehetséggel még nem volt dolgom és dicséretképp tudtára is adtam.

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,