Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-21 22:59:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a szuper gyorsan megírt beszámolót! 🤗 Nem gondoltam volna, hogy még tegnap meg is írod. Köszönöm, hogy újra meglátogattál, jól éreztem magam most is. Várlak legközelebb is! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 121285 szexpartner

szirk2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Evelyn gyakran online az oldalon, így mint legutóbbi alkalommal, most is belső levelezésben kerestem fel és érdeklődtem az elérhetőségéről. Szinte egyből jött is a válasz és pillanatok alatt le is egyeztettünk egy időpontot, amit VTR-ban is megerősítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az oldalon megadott helyszínnel érdemes kalkulálni, a Ferenciek Terétől tényleg csak pár perc sétára található. Metro és számtalan busz is megáll ott, az egyik legjobban megközelíthető helyszín tömegközlekedéssel. Ugyan parkolást sose nézek, de mivel abszolút belvárosról beszélünk, így ez sanszosan elég nehézkes tud lenni. Ha mindenképp autóval menne valaki, érdemes mindenképp időt hagyni rá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Klasszik belvárosi ház egyik lakása a helyszín. Benti forgataggal ellentétben egy csendesebb utcában található, így a diszkréció bejutáskor is adott. Az épületben lift található, javaslom is használatát, mert a nagybelmagasság miatt sokat kellene lépcsőzni felfele. Maga a lakás, ahol Evelyn fogad szépen karbantartott, most is rend és tisztaság várt belépésemkor. Az akció helyszínéül szolgáló szoba ritka tágas, szinte elveszik benne az amúgy méretes francia ágy. Az ablakon nappali fény jött be, mellé pedig halk zene nyújtott aláfestést a randinknak. Megkérhettem volna Evelynt, hogy kicsit sötétítsen be, de kifejezetten kedvem volt most nekem is ilyen világos körülményekhez. Továbbá található egy nagyobb álló tükör is a szobában, ahonnan újabb szögekből lehet Evelynen legeltetni a szemeket és mozizni az actiont. A fürdőszoba jól felszerelt, zuhany és több tusfürdő áll rendelkezésre a mosakodásra, ami után magunknak választhatunk egy törölközőt a szekrényből. Továbbá szájvíz pohárkával van segítségre a megfelelő szájhigiéniáért.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel nem az első a látogatásom volt nála, így jól tudtam, hogy az ajtó mögött egy igen csinos nő fog várni rám. Szép arcú, pozitív kisugárzású hölgy Evelyn. Ajkai finoman feltöltve, amik abszolút természetesnek hatnak és kellemes érzés velük közelebbről megismerkedni. Utóbbi állítás szintén igaz alapvetően a finom bőrére is. Mellein sebészeti beavatkozás történt, aminek eredménye azok a szenzációs keblek, amik a képeken is láthatóak. Élmény kézbe fogni, illetve szájba venni őket, kényeztetésre a bimbók is jól reagálnak. Popsija kisebb, de formás, szintén lelkesen simogattam ezen testtájékon is. Érkezésemkor combfix-ben és egy rövid kis köntösben fogadott, mely utóbbi zuhany után lekerült és felfedte vékony, de formás testét. A külső mellett meg kell említenem azt is, hogy Evelynnel igazán nyitott volt felém, most is gördülékenyen ment kettőnk közt a kommunikáció, igazán intelligens vendéglátó valamint tényleg odafigyel a partnerére. Érkeztemkor zuhany előtt leültünk beszélgetni egy kicsit és ugyan hónapokkal ezelőtt voltam nála, olyan dolgokra kérdezett rá a legutóbbi beszélgetésünk kapcsán, hogy fejben szinte dobtam egy hátast.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121285 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121285 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-22 08:03:39 erotikus masszázs 1212855. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-22 08:03:39 erotikus masszázs 1212856. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-22 08:03:39 erotikus masszázs 121285
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Zuhanyzás után a szobában várt rám és előttem szabadult meg a köntösétől ezzel felfedve előttem minden báját. Ilyen fogadtatás után nem is akartam tovább húzni az időt, egyből hozzá léptem és magamhoz ölelve csókolózni kezdtünk. Kezeink folyamatosan egymás testét simogatták, miközben finomabbnál finomabb csókokat kaptam tőle, ami a nyelvjátékot sem nélkülözte. Lejjebb hajolva a melleivel is elkezdtem szájjal foglalkozni felváltva, ezalatt Evelyn megszabadított az egyre kényelmetlenebbé váló törölközőtől, ami eddig a derekam köré volt tekerve. Miközben éreztem, ahogy a számban mellbimbói megkeményednek, ő addig kézbe vett és kezeit használva dolgozott rajtam. Kértem, hogy forduljon meg, így hátulról átölelve fogtam kézbe melleit és simogattam a bimbókat, míg ő hátranyúlva játszott velem tovább, majd került a popsija közé a farkam. Nyakára leheltem csókokat, közben mellei történetét veséztük ki.

Ideje volt az ágyon folytatnunk az eseményeket, a hátamra feküdtem és mellém térdelve rám hajolt és úgy vett a szájába. Ajkait és nyelvét nagyon ügyesen használva kényeztetett hosszan, nem spórolva a nyál használattal sem. Előrenézve láthattam ahogy franciázik rajtam, miközben a férfiasságom oldalán nyál cseppek, csíkok csúsznak le. Oldalra tekintve pedig a tükörben láthattam a formás popsit, ahogy pucsít. Franciázása közben simogattam testét, előrébb hajolva csókoltam végig illatos, selymes bőrét a hátán végig egészen popsiig, combig. Hogy elnyújtsam az orális technikája által nyújtott élvezeteket többször kértem tőle csókokat, mely sorozatok végén, mindig a melleinél kötöttem ki.

Ezt követően helyett cseréltünk és a szájától indítva csókolva fedeztem fel a testét. Nyakánál és melleinél is hosszabb időt töltettem, majd hasát és belső combjait is végigpuszilva jutottam el ágyékához. Nyelvem elveszett a puncijában, mialatt kezeimmel testét, combjait simogattam vagy melleivel telt meg tenyerem és ujjal izgattam bimbóit. Mindeközben ő a kezemet simogatta és halkan szuszogott, egy-egy erősebb sóhaj kíséretében. Élvezettel dolgoztam rajta szájjal és próbáltam minél nagyobb örömet okozni, úgy gondolom élvezte is, de csúcs közelbe végül nem sikerült jutni.

Rákérdezett, hogy húzzunk-e gumit, amire egyértelmű igen volt a válaszom. Az óvszer felkerülése után missziben hatoltam be előszőr és a lassabb ütemet fokozatosan növeltem. Hozzábújva jártam ki-be benne, a nyakát csókoltam ezalatt vagy kisé feljebb hajolva az ajkaink forrtak össze. Feljebb egyenesedve is pazar látvány nyújtott Evelyn, ilyenkor szemünk is találkozott. Oldalra nézve se kellett csalódnom, igazán izgató volt látni, ahogy egy ilyen dekoratív nővel vagyok együtt, miközben combfixes lábai felhúzva a testem mellett. Az együttlét alatt végig simogatott, ölelt. Pózcserét kértem és kutyusba fordultunk, kis logisztikázást követően meg is találtuk az összhangot, ami egyre erősebb érzéseket váltott ki bennem. Lassítanom is kellett, néha meg is állnom, hogy ne időt előtt érjen így végett. Végül a fizikai és vizuális ingereket csak úgy tudtam ellensúlyozni, hogy egyik kezemmel a combomba martam, így tovább tudtam nyújtani az aktust.

Nem akartam abba a hibába esni, hogy túl sokáig húzom az én orgazmusomat és emiatt megnehezítem végül a magam dolgát, ezért újabb póz helyett inkább azt kértem, hogy újra a szájába kerülhessek és ott érjen a vég. Így újra háton fekve találtam magam és a gumi eltávolítása után ismét az ajkait és nyelvét érezhettem egyre intenzívebb tempóban. Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában, amíg én kiélvezhettem a szája nyújtotta örömeket és lenyugodtam. Csak ezek után nyújt zsepikért, amikkel mindketten megtudtuk tisztogatni magunkat.

A maradék időben ismét sikerült egy jót beszélgetnünk, nem voltak kínos csendek. Zuhanyzás után is tudtuk folytatni, míg öltöztem újabb témát érintve, végül egy ölelés és két puszi kíséretében távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A maradék időben ismét sikerült egy jót beszélgetnünk, nem voltak kínos csendek. Zuhanyzás után is tudtuk folytatni, míg öltöztem újabb témát érintve, végül egy ölelés és két puszi kíséretében távoztam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelynnel egy újabb remek órát sikerült eltöltenem, ami erotikában és élvezetekben tartalmas volt. Teljesen nyitott és figyelmes volt felém, abszolút tetten érthető nála a vendégközpontú hozzáállás. Örülök, hogy sikerült vele zárnom a hetet, korábbi találkozónk megalapozta, hogy a mostani együttlétünket is bizakodóan várjam és végül most is teljesen feltöltődve tudtam távozni tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-04-23 07:38:50
Kitűno beszámoló. Minden lényegi elemre kitér, mely fontos lehet a leendő látogatónak a döntése meghozatalához. Mindemellett igényesen meírt alkotás.

2024-04-23 06:41:13
Jól megírt beszámoló. Külön érdekes volt ez az önmarcangolós technika. 😉
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 44db
(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,

(2023-12-29) : Kezdésnek kaptam egy kis franciát amit fantasztikusan csinál, már értem az Evelyn élményt. Utána kértem a 69-et ami igen jól sikerült mert majdnem el is mentem,