Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-08 22:23:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hosszú idő óta nagyon jó volt ismét találkozni! A beszit kiegészítve írom, hogy ugye neked mondtuk, de a többiek nem tudják, hogy jöttöd előtt kb 20 perccel ismertük meg egymást Zoéval.
Külön köszönet, hogy "feláldoztad " magad az első ilyen randinkon. Néha- néha azért "sajnáltalak " is, ahogy mondtam 😂 Minden kiült az arcodra 🤗🤗
Köszönöm a lila szalagot is, remélem lesz még ilyen hármas randink! Puszi addig is

Beszámoló Evelyn +36702335902 121160 szexpartner

boyboy a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Tisztelt bíróság, kérem az úgy történt, hogy az üzenőfalon ment a tombola nyeremény egyezkedése, inkább nagyobb, mint kisebb szurkolótáborral illetve különféle önös érdekek kommunikálásával, én pedig pont online voltam, és morfondíroztam, vaj'h mekkora az esélyem a tombola főnyeremény elbirtoklására. Osztottam, szoroztam, de sajnos igen alacsonynak ítéltem meg az esélyeimet, ezért gondoltam egy merészet, egyszer élünk. Ráírtam a lányokra külön-külön, kikérve a véleményüket, hogy egy tombolán kívüli randiról milyen érzéseik lennének, és nagy örömömre mindketten nyitottnak mutatkoztak egy hármas rosszalkodásra.
Innentől már csak az időpont és a helyszín egyeztetése volt kérdés, de a lányok nagyon agilis módon feldobtak nekem több lehetséges időpontot, én pedig lecsaptam a legelsőre, majd küldtem VTR-t, amit elég gyorsan el is fogadtak mindketten. A randi előtt írogattunk még egy keveset, eközben Evelyn kért még egy reggeli SMS megerősítést, amit természetesen el is küldtem, és ő nagyon kedvesen meg is válaszolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Evelyn nyerte a helyszín biztosításának lehetőségét, mivel Zoé feljánlotta, hogy ő szívesen meglátogatja Evelynt. A lakás a Belvárosban található, a közösségi közlekedés minden valószínűség szerint a lehető legkényelmesebb, én viszont autóval járok, ennek megfelelően majdnem rá is faragtam, sokszáz méterrel arrébb találtam csak nem túl olcsó parkolási lehetőséget. Igen, valószínű, ha hallgattam volna Evelynre, akkor nem járok így, de én mindig okosabb akarok lenni, szóval miután leraktam a dögöt, igencsak ki kellett lépnem, hogy ne késsem le a randit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Evelyn szentélye a belvárosban, egy régebbi házban található, lifttel kényelmesen megközelíthető magasabb emeleten. Hatalmas belmagasság, világos terek jellemzik, a móka helyszíne egy óriási, világos szoba volt, nem kicsi franciaággyal, bőséges pakolóhellyel a vándor számára, kis asztalkával, hogy a lányok tudjanak sminkelni, stb. A fürdő is kellően nagy méretű, tusfürdővel, szájvízzel, kézfertőtlenítővel bőségesen ellátott, a törülközőt pedig többféle, más-más színű kupacból választhattam ki saját magamnak. A zuhanyzó függönyös, a víz hőfoka tökéletesen a saját igényeimre igazítható. Mind a fürdőben, mind a tetthelyen és a lakás egyéb - általam látott részein tökéletes rend és tisztaság fogadott, gyaníthatóan nem csak az én kedvemért, hanem ez az alap.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Evelyn fotói nagyrészt visszadják őt, másrészt esetében nem mentem lutrira, hiszen korábban már találkoztunk, igaz, nem mostanában. Evelyn csodaszép lány, most éppen sötétbarna hajjal, arcát a szemüveg még izgatóbbá teszi, puha bőre és csodálatos cickói és popsija pedig igazi férfiálom.
A fogadóruháea nem emlékszem, de alatta egy cuki kék alsőnemű és combfix volt. A combfix végig maradt...
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121160 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121160 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-09 08:21:44 erotikus masszázs 1211605. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-09 08:21:44 erotikus masszázs 1211606. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-04-09 08:21:44 erotikus masszázs 121160
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Mint azt már korábban pendítettem, volt bennem nem csekély izgalom és izgatottság, egyrészt mert előzetesen megfelelően fel lett a lányok párosa hypeolva, másrészt pedig Evelynt már ismerve, Zoéról még csak olvasva voltak elképzeléseim, mi fog velem történni. spoiler: igen, az történt. ki lettem alaposan facsarva, de ez legyen csak az én édes kínom.

Szóval beengedést nyertem az ajtón, leejtettem az államat, nem tudtam eldönteni, hogy balra nézzek Evelynre, vagy jobbra Zoéra. Elsőként Zoéval pusziszkodtunk, hiszen még eddig nem találkoztunk, majd Evelyn csókolt meg, átadtam nekik a kis nyalánkságot, majd bekísértek a szobába. Valószínűleg beszélgettünk is 1-2 percecskét, mielőtt leparancsolták rólam a ruhát, majd Evelyn elvezetett a fürdőbe. Na itt kezdett el a lábam remegni, szóval Zoé kedves hidd el, mégiscsak én izgultam jobbban. Igyekeztem nagyon gyorsan tisztába tenni magam, és ferokfelvágva visszahelyeztem a szobába a tevékenységemet.
A lányok itt már igencsak fehér- (vagyis fekete- és kék-)neműre vetkőztek, én pedig nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyiküket is nézzem, mert persze a Zoé ugrándozott mindenfelé, Evelyn meg lassú, kimért léptekkel próbált meg terelni az óriási franciaágy irányába, majd gyorsan fel is szólítottak, hogy legyek oly drága, és fetrengjek el a megfelelő királyi mozizós pozícióban.
Ki vagyok én, hogy egy ilyen kedves utasításnak ellenszegüljek, majd a két lány két oldalról kezdett becserkészni. Először Evelyn vette birtokba a maga csendesebb, de kellően alapos csókjával a számat, miközben Zoé simogatott, majd Zoé érkezett meg, és puhán, mélyen lesmárolt, közben Ev keresgette a megfelelő fogást rajtam. Kis idő múlva Evelyn úgy döntött, közelebbről is fel kell idézze, milyen a szájában legyek, hát én nem erre emlékeztem, érzésre hihetetlen mélyre engedte az ajkai közé a farkamat. Egy darabig eljátszadozott, majd udvarias vendéglátó módjára felkínálta Zoénak a pajtást, és visszatért a számhoz. Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is. Ezt egy ilyen pici lányból nem néztem volna ki... És persze Evelyn csókjai hergeltek ám közben, tehát kellett is erősen koncentrálni, hogy ne legyen itt végem, de persze ezt firtató kérdésükre tagadtam :)
Na szerencsésen túléltem az első rohamot, kicsit lentebb csúsztattak az ágyon, majd Evelyn ült a szám fölé, hogy ő is picit jobban érezhesse magát, miközben a kezeimmel a ciciket izgattam. Meg kell mondanom, a mesteri beavatkozás nyomait még tapintással sem lehet felfedezni, nem hogy más módon, és Evelyn bimbói telt mellein teljesen babamellbimbók, szóval el tudok velük lenni egy jó darabig. Kis idő műlva helycsere törtétn, hogy Zoé is élvezkedhessen picit, ám közben Evelyn újra az ajkai közé vett.. Hmm, ez azért már igencsak vad érzéseket gerjesztett, jeleztem is, hogy mi lenne, ha egy picit egymással is ismerkednének, hiszen ugye ez volt az első találkozásuk nekik is. Rövid megbeszélést tartottak róka felettem, hogy kinek mi komfortos, majd lesmárolták egymást, és utána ketten kezdték el tökéletes szinkronban izgatni a farkam az ajkaikkal. Hát ez fenomenális volt, ezt receptre kellene felírni, egyikük balról fentről, másikuk jobbról lentről felváltva simogatják a nyelvükkel teljes hosszában, majd hol az egyik, hol a másik kapja be a makkot is.. erre nincsenek szavak, ezt át kell élni.
Miután kellőképpen kiélvezkedték magukat - és persze én sem kevésbé - hölgyválasz keretein belül fel lettem gumizva, majd Evelyn rámcsüccsent, és lassú lovacskázásba kezdett, az egyik kezem Ev derekán, a másik Zoé popsiját simogatta, közben Zoé a fülemet csókolta és súgdosott bele, kezdtem újra azt gondolni, hogy ezt nem lehet sokáig bírni... De szerencsére volt még időnk, úgy óvszer és hölgycsere következett. Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is, ezért én is kénytelen voltam megfogva a derekát két kézzel megmutatni, hogy nálam is vannak fifikásabb tudások... Aztán következett még egy gumicsere - a szerelők már a gondolat megszületésekor elkezdtek hőzöngeni - Evelyn következett missziben néhány csókot lopva, de itt már éreztem, hogy az idő is fogytán lesz, és még Zoéval is kéne kicsit foglalatoskodni, szóval még egy csere, amit Zoé szájjal hajtott végre, majd felhúzta a lábait a füle mellé, és cukin meginvitált. Itt elkezdett egy kicsit bedurvulni az együttlét, kölcsönösen próbálgattuk egymást, átfordultunk kutyusba, mondván ezt nem hagyhatom ki, majd Evelyn (vagy Zoé?) felvetette az ütvefúró ötletet, amit meg is valósítottunk az ágy segítségével. Itt már tényleg a határra sodródtam, tehát Evelynnel kitárgyaltuk, hogyan végződjön ez a randi - megkérdeztem, hogy a Zoé hátára verné inkább, vagy engedjem el magam a puncijában (és a gumiban) - Evelyn szelíden rámparancsolt, hogy élvezz el benne, én pedig csak erre vártam, felhördülve hatalmasat robbantam.
A lányok ezek után letisztogattak, eltakarították a romokat, beszélgettünk még egy kicsit, majd elbandukoltam fürdeni, felöltöztem, és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bebocsáttatásomat követő pillanatokban némi kis finomság kíséretében egy borítékba rejtve letettem az asztalkára. Véleményem szerint egy ilyen randi ilyen rózsacsokorral együtt is ajándék a lányok személyét és hozzáállását figyelembe véve. Előre tájékoztattak az alapvető tudnivalókról, a teljes randi ajándéka extrákkal együtt szerepel a rózsainfóban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 105 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy ilyen "úttörő" randiról elég nehéz írni, hiszen minden valószínűség szerint hatalmas elvárások vannak az olvasókban. Nos, szerencsére bennem nem voltak elvárások, viszont a legvadabb álmaimat is felülmúlták a lányok.
Külön szerencsés, amit egyébként ők is kiemeltek a randi végén, hogy a kommunikáció nagyon olajozott volt, a kezdeti félszeg izgalmunkat is jól sikerült feloldani, egyszóval ez egy csillagos ötös randi, remélem, Evelyn szerint is.
Fogunk még találkozni akár ilyen, akár sima páros felállásban :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-04-12 05:00:05
Masodszorra olvasva nyilvan csak a kulso tudott eltero lenni, de az otlet, a megvalositas es a megorokites egyarant remek. Elismeresem!

2024-04-11 07:40:49
Evelin reakciójával lett teljes az amúgy is kiváló beszámoló! Gratulálok az élményhez!

2024-04-09 22:16:00
Jó döntés, jó élmények, pazarul elénktárva. Köszönet!

2024-04-09 21:32:26
Hűha, úttörő alkotás, még akkor is, ha dupla.

2024-04-09 16:55:28
Köszönöm az úttörő munkát és hogy megmutattad, így is lehet!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

felejthetetlen: 35db
(2024-05-05) : Evelyn is megszabadult a textíliától és mellém térdelt. Rövid beszélgetésbe kezdtünk ami a tetkókat is érintette, ami hamar véget ért mert partnerem jóneveltségét bizonyítva teli szájjal nem beszélt, én pedig nem igazán tudtam mást mondani csak azt, hogy ez nagyon jó.

(2024-05-04) : Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához,

(2024-05-03) : Lágyan játszott Kispajtival,időnként kérésem szerint kézbe is véve a dolgot, közben én lelkesen simogattam a popsiját. Majd lassan megadtam magam a sorsnak,és Kedvesem kisimogatta belőlem a feszültséget,amivel kilőtt a kozmoszba... Majd romeltakarítás és folyadékpótlás után hozzám bújt kicsit beszélgettünk,

nagyon jó: 37db
(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

: 46db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,