Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-26 12:53:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem! Végre vége, a költői válságnak! Nagyon örülök, hogy megihlettelek, jó volt visszaolvasni a történteket. A randi végén nagyon sokat nevetgéltünk, szerintem legközelebb már így folytatjuk. Puszillak sokszor és köszönöm a tartalmas randit!

Beszámoló Evelyn +36702335902 121051 szexpartner

tudatos a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi előtt néhány nappal, egy esti órában épp Evelyn adatlapján csorgattam a nyálam,  aki érthetően régóta kedvencem, de érthetetlen módon sosem találkoztunk még. Villogott a zöld jel, én meg reflexből hívtam. Két csörgés után rájöttem, hogy rendelési időn túl vagyunk, így letettem a kagylót. Szinte azonnal visszacsörrentett, így aztán bátorkodtam újra felhívni, sűrű elnézéstkérések közepette, de szerencsére nem vette zokon, sőt, meg is beszéltük a találka időpontját, amit még aznap este VTR-en is megerősítettünk.
Evelyn aktívan használja az oldalt, ezt a lehetőséget is bárkinek merem javasolni  kapcsolatfelvétel céljából.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem, de tudatosan kissé távolabb parkoltam, egy általam jól ismert és kedvelt mélygarázsban, a Pollack Mihály téren. Ahányszor itt jártam, mindig volt hely, most is így történt. 10-12 perc közepesen tempós séta innen Evelyn lakása, amelynek utcájába behajtani sem lehet akárkinek, parkolóhely keresés ebben az elegáns belvárosi negyedben pedig hazárdjáték az idővel. BKV abszolút ajánlható még megközelítésre, illetve a taxi, mint legkényelmesebb megoldás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi építésű ház felsőbb emeletének nagypolgári lakása, hatalmas, világos terekkel. Feljutásra a liftet ajánlom, én többedmagammal léptem be a lépcsőházba, és a diszkréció miatt a többiektől eltérően gyalog indultam, fújtattam is, mire felértem.
A szobában bőven van hely lepakolni, a tetthely pedig egy tágas franciaágy. A háttérben halk zene szól. A fürdőszobában zuhanyfülke adott a tisztálkodáshoz, melyet Buddha felügyel. Tetszett a nagyméretű zuhanyfej, megfelelő víznyomás, egyszerű és tökéletesen működő hőfokszabályozás. Tusfürdők, dezodorok, szájvíz egy kisebb drogéria választékával. A törölköző vastag, puha és illatos. Mindenhol rend és makulátlan tisztaság. Amit még nagyra értékelek, a fény: az egész lakást a természetes fény járja át.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fotógalériáját naprakészen tartja, a képek a valóságot adják vissza. Haja most éppen középhosszú, fekete. Arcát nem tárja elénk a fotókon, viszont határozottan állítom, Evelynnek bűbájosan szép arca van,  főleg, amikor mosolyog. Arcvonásaihoz jól illeszkedő szemüveget hord, amit együttlétünk alatt szerencsére végig viselt.
Kebleiről meg nem mondanám, hogy tuningoltak, minden tekintetben természetes hatásúak. Kis, kerek popsija  van, és formás lábai között az általam ismertek között az egyik legeslegszebb puncit birtokolja. Összességében egy gyönyörű, fiatal nő.
Kérésemnek megfelelően a nyitóképén látható fehér inget, rövid fekete szoknyát és combfixet viselt. Igazán szexi, dögös titkárnőként várt. Melltartót és bugyit "elfelejtett" felvenni. ;)
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121051 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 121051 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-03-27 10:51:42 erotikus masszázs 1210515. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-03-27 10:51:42 erotikus masszázs 1210516. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-03-27 10:51:42 erotikus masszázs 121051
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Eredetileg titkárnős szerepjátékot terveztem, mivel a való életben ilyenben sosem volt részem. Aztán erről a játékról egyelőre lemondtam, viszont ez a fogadó szett nagyon bejött, a fehérnemű magassarkúval nekem már amúgy is uncsi mostanában.
Állva, ölelkezve ismerkedtünk, nyakra, arcra majd szájra adott csókokkal. Pont olyan csókok voltak ezek, amiket szeretek, barátnősek, visszafogott de érezhető nyelvhasználattal. A ruha fokozatosan lekerült, az ágyra dőlve kölcsönösen bemutattuk francia nyelvtudásunkat. Szerintem Evelyn győzött, a szépkiejtés versenyen páratlan dialektust mutatott be. A kezét csak támasztásra használva, teljes hosszban nyalogatta az oldalát, majd bekapva lágyan szopizta,  egyszercsak hosszan bent tartva a nyelvével játszott  tovább. És ez így ment hosszan, sokáig, olyan rezgést gerjesztve, ami a farkamból a gerincvelőmön át feljutott egészen az agyamig, útközben megbizsergetve az összes szervemet.
Bármilyen jó volt, nagyon kívántam benne lenni, így gyors beöltözés után misszionárius pózban szeretkeztünk, mely során lábait ide-oda rakosgatva a hüvelyének szorításában, bájos arcában gyönyörködve hamar végem is lett.
Következő programnak felajánlott egy hátmasszást, amit gyors altesti mosakodást követően örömmel fogadtam el. Olajat használva masszírozott, közben lehetőség adódott egy tartalmas beszélgetésre.
Ahogy múlt az idő és lazultak az izomcsomóim, egyre inkább éreztem a késztetést a következő menetre. Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal. Jónéhány kört  futottunk az ügetőpályán így. Végül az ajkai között értem célba, ahogy ismét megvillantotta perfekt franciatudását.
Volt még időnk szusszanni, beszélgetni, de jó társaságban gyorsan elröppent az idő, tisztálkodás és a búcsú következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Azt hiszem Evelyn az, aki a leggyakrabban akciózik az oldal lányai közül. Ez igazán tiszteletre méltó. Előzetes kérdésemre két órára is megajánlott egy akciós csokorméretet. Végül én az eredeti bokrétát tettem vázába, ezzel is jelezve, hogy kiválóan éreztem magam.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon örülök a döntésemnek, hamarabb is meghozhattam volna.
Csodás szex, tartalmas beszélgetés, erős GFE jellemezte a randinkat. Evelyn egy tüneményes hölgy, kiváló vendéglátásban részesített már első találkozásunk során. Remélhetőleg lesz még ebben részem máskor is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-03-28 13:03:38
Én nem tudom megunni a fehérneműs fogadószetteket. 😉 De hát nem vagyunk egyformák. Egyébként jó lett a beszámoló.

2024-03-27 20:34:20
Na igen, ez az alkotói válság addig tartott amíg nem találkoztál egy múzsával aki jól helyretett tèged fejben (is). Másodvirágzásod jól kezdődik...

2024-03-27 19:52:32
Kedves Linear! Abszolút egyet értek veled! A költői válság egy kicsit mélyebb hangvételű beszélgetés kapcsán jött szóba. Néha én is úgy érzem, hogy nem olyan egyszerű "újat mutatnom" nekem ez a válságom de aztán mégiscsak sikerül és vége is a válságnak. Szerintem ez itt is így történt

2024-03-27 13:32:22
A "költői válsághoz":-)
Mióta az utóbbi hónapokban egyre aktívabbá váltál az oldalon - amelynek a legszembetűnőbb jegyeként egyre jobb és jobb beszik kerülnek ki a "szabólegény tarisznyájából" - és mindeközben az oldal egyik "mértékadójává" is váltál: miközben a beszijeid szinte osztatlan elismerést aratnak, a lányok reagjaiból pedig sugárzik, hogy az egyik legjobban visszavárt vendégüknek számítasz.
Úgyhogy gratulálok mindehhez, és még sok ehhez a randihoz hasonló élményt kívánok!

2024-03-27 12:24:13
Precíz, élvezetes beszit olvashattam. Köszönet a megosztásért, gratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 32db
(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 36db
(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

(2023-12-20) : Kecsesen csókok közepette oda invitál az ágyra ahol megkezdődik a kellemes kényeztetés. Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény.

: 44db
(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,

(2023-12-29) : Kezdésnek kaptam egy kis franciát amit fantasztikusan csinál, már értem az Evelyn élményt. Utána kértem a 69-et ami igen jól sikerült mert majdnem el is mentem,