Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-01 14:21:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Szirk! Privátban már megköszöntem de itt is mindenképpen szeretném megköszönni, hogy eljöttél, jól éreztem magam én is és köszönöm a beszámolót is! Remélem újra találkozunk! Puszi

Beszámoló Evelyn +36702335902 120267 szexpartner

szirk2 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldal belső levelező rendszerét használva kerestem fel üzenetben, ahol több időpontot is felajánlottam aznap délutánra. Gyakran online, így gyorsan kaptam is jóváhagyást az egyik általam javasolt időpontra, amit VTR-ban is jóváhagytunk. Kedvesen és gyorsan reagált, nagyon simán zajlott az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen Ferenciek tere van jelölve, ami helytálló. Onnan csak tényleg 2-3 perc gyalog a tényleges helyszín. BKV-val jól megközelíthető, metró és több busz járat is megáll ott. Parkolási lehetőségeket nem figyeltem, de mivel belváros lehet jobban jár mindenki tömegközlekedéssel vagy taxival. A környék rendezett, a belvárosra jellemző nyüzsgés ellenére egy csendesebb utca, a házszám is jól látható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín belvárosi polgári lakás, a lépcsőház rendezett, karbantartott és lift is áll rendelkezésre. Ez utóbbi használatát javaslom is, mert a nagy belmagasság miatt, sokat kellene felfele lépcsőzni. A lakás maga szépen felújított és igényes. Egy nagy szobában zajlottak az események, kényelmes ágyon. Kellemes világítás és halk zene adta meg az alaphangulatot, az ágytól balra pedig egy tükör is rendelkezésre áll, ha az ember mozizni szeretne. Fürdő tágas, mindennel felszerelve.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rengeteg kép áll rendelkezésre Evelyn-ről, amik szépen visszaadják a valóságot. Kedves, szép arcú nő, adatlapja alapján történt szilikonozás a száján, de rá nem jöttem volna magamtól. Az ajkai természetes benyomást keltenek. Bőre finom, sima. Mellei teltek és jól reagálnak a kényeztetésre, popsija kicsi és formás, jó érzés volt markolni őket. Amikor voltam nála újra barna hajú volt, de a képei alapján visszakövethető, hogy viszonylag gyakran váltogatja hajszínét. Összességében egy kedves, szimpatikus és dekoratív nővel találkozik az ember, ha meglátogatja.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 120267 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 120267 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-01-02 09:14:02 erotikus masszázs 1202675. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-01-02 09:14:02 erotikus masszázs 1202676. Evelyn +36702335902 beszámoló 2024-01-02 09:14:02 erotikus masszázs 120267
Action
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkezésemkor egy vékony anyagú, rövid köntösben fogadott és két puszival köszöntöttük egymást. A szobában az ágyon ülve egy kis ráhangolódó beszélgetéssel kezdtük a találkánkat, hisz előszőr voltam nála. Majd vetkőzés és mentem mosakodni. Visszatértemkor ő is levette a köntöst, ami alatt nem viselt semmit. Nagyon tetszetős látvány fogadott, állva kezdődött meg intimebb ismerkedésünk. Hosszan csókolóztunk, miközben kezeimmel próbáltam minél jobban felfedezni teste buja domborulatait. Eközben ő is megszabadított a derekamra kötött törölközőtől és kezével finoman rám markolt és simogatta/húzogatta a farkam. Ezalatt vagy csókolóztunk vagy a nyakától puszilgatva indultam el mellei irányába. Élmény volt a számban érezni bimbóit és hosszan kényeztetni őket, miközben fenekét markoltam. Ezt többször megismételtük majd az ágyon folytattuk ezt összebújva. Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem, rálelve az érzékeny pontokra. Eközben simogattam, csókolgattam testét, ujjammal lassú tempóban kényeztettem punciját és néha csókot loptam tőle, hogy tovább élvezhessem az orális örömöket. Kérdezte, hogy gumit húzzunk vagy cseréljünk helyett. Utóbbira szavaztam, hisz én is szerettem volna alábukni ágyékában. Szájától indulva haladtam lefele, melleket újra köszöntve szájjal, végig csókolva hasát és belső combjait majd a lényegre tértem. Jó érzés volt nyelvvel elveszni benne miközben melle a kezemben volt vagy teste egyéb részeit simogattam. Halkan pihegett tevékenységem alatt, egy idő után jobban is megjött a hangja. Franciázásom végén megdicsért, jól esett neki, aminek örültem, de valószínűleg azért a csúcsra nem sikerült juttatnom. Gumi húzás következett és missziben kezdtük a menetet, az elején lassabb tempóban, majd egyre gyorsabb ütemre váltottam, ahogy éreztem a rám kulcsolódó lábaival egyre nagyobb ütemet kérne. Jó érzés volt benne lenni, miközben ráborulva csókolóztunk, többszőr lassítanom kellett vagy megállnom, hogy ne hogy túl hamar vége legyen az együttlétnek. Oldalra pillantva a tükörbe szintén nagyon izgató látványt nyújtott testünk mozgása egymáson. Póz cserét javasoltam, ami a kutyus lett volna, de a logisztika nem annyira akarta kiadni, hogy kényelmes legyen, így végül úgy döntöttünk, hogy lehasal és úgy vettem újra birtokba a puncit. A látvány, az érzet nagyon erős volt itt is, úgyhogy pár perc elteltével ebben is ért a vég. Hagyta, hogy kiélvezzem a helyzetet, a pillanatot, majd finoman megtörölgetett. A hátralévő bő negyed órában sikerült egy tartalmasat beszélgetni a rövid idő ellenére is. Nagyon értelmes hölgy és sok mindenben egyezett a világlátásunk is. Utána egy zuhany még kis beszélgetés az ajtóban, majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Evelyn-nél elég bőséges az alapkínálat, ami lefedte azt amire igényem lett volna. Aznap mikor voltam már nem reklámozta a decemberi akcióját, így úgy vettem, hogy a bővebb infóban található rózsa csokor a mértékadó, ezt a randink elején helyeztem el az asztalra és több szó nem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn egy csinos, értelmes nő, akinek nagy tapasztalata van már az erotika világában és ezt kamatoztatta is a vele töltött egy óra alatt. Utána egy jót is sikerült beszélgetni, ami csak hab a tortán. Jó érzésekkel távoztam tőle, örülök, hogy sikerült megismerkednem vele. Tényleg pozitív élmény nyújt az őt meglátogató számára.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2024-01-03 20:31:20
Ismételve az előttem szólókat: jó megírt, hasznos beszámoló.

2024-01-03 07:58:57
Jól megírt részletes hasznos beszámoló, van írói vénája a kedves vendégnek.

2024-01-03 00:30:54
Köszönöm a beszámolóval átadott információkat. Jól megírt, természetesen.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

felejthetetlen: 33db
(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

(2023-12-20) : Kecsesen csókok közepette oda invitál az ágyra ahol megkezdődik a kellemes kényeztetés. Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény.

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 33db
(2023-12-15) : Megtörtént, majd beleült, és finom lovaglásba kezdett. Közben loptam pár csókot is amíg lovagolt a drága, és a cicik gyömöszölése is jó programnak bizonyult. Így vitt el engem a csúcsig.

(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

: 42db
(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2023-12-29) : Kezdésnek kaptam egy kis franciát amit fantasztikusan csinál, már értem az Evelyn élményt. Utána kértem a 69-et ami igen jól sikerült mert majdnem el is mentem,

(2023-12-11) : Lassú, finom, nem vákuumos, afféle barátnős (mondjuk kinek mennyire vehemens a barátnője?:) ) nekem nagy élvezetet okozó franciázásba kezdett. A nyelve mint a propeller pörgött a makkomon, ajkai fel-le csúszkáltak a rudamon.