Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-20 12:52:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Carlosom! Nagyon köszönöm a beszámolót! Alig vártam, hogy végre olvasható legyen! Nagyon szupi randi volt ez is. Várlak vissza, de sajnos csak jövőre? Puszillak addig is!

Beszámoló Evelyn +36702335902 120192 szexpartner

Carlos0011 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk mint általában szoktunk. Mindig csörgök neki a randi napon a megerősítésért, és jó hallani a kedves aranyos hangját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val szoktam menni a Ferenciek teréig és onnan 2 perc séta. Könnyű oda találni nincs semmi nehézség benne. A parkolás kicsit nehézkes mert behajtási engedélyes de a környező utcákban lehet parkolni vagy parkolóházban.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás és a fürdő is teljesen makulátlan tisztaságban fogad mindig. Tiszta illatos törölköző, rengeteg tusfürdő választék, dezodor, szájvíz, kézfertőtlenítő, szóval minden amire szükség van. A szobában egy hatalmas francia ágy van ahol bőven van hely a tevékenykedésre. Nagy hatalmas szoba szépen gusztusosan berendezve.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Teljesen megfelel a fotókon látottaknak egy istennő leszármazottja lehet Evelyn. Mindig változatosan válogatja meg az öltözködést mikor mit kér az ember vagy éppen meglepetés az öltözék. Mindig jó benyomást keltő fogadtatásban részesül az ember. Szép arc gyönyörű mosoly fogad belépés után. Minden tetszik benne, nincs olyan ami nem.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 120192 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 120192 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-12-22 13:32:09 erotikus masszázs 1201925. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-12-22 13:32:09 erotikus masszázs 1201926. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-12-22 13:32:09 erotikus masszázs 120192
Action
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkezés után hatalmas puszik és csók kezdi neg a kellemes romantika kezdetét. Olyan mintha haza mennék a barátnőmhöz és ez rendkívül imponáló számomra. Nagyon rá találtam Evelynre, mindig sejti érzi hogy az adott randin mire van szükségem. Nem csak a testi együttlét a fontos számomra hanem a társasága is. Kellemesen el szoktunk beszélgetni és megbeszéljuk kivel mi történt amíg nem találkoztunk. Miután ki beszéltünk mindent ruci le és irány a fürdő ahol most kértem a közös pancsit hogy még jobban el kényeztessem magam. Nagyon élvezem amikor szépen megmossa a kis haverom és érezteti vele hogy ki a főnök :) sosem tud ellen állni és vigyázba is vágja magát. Tusi után dezodor és szájíz ahogy kell és irány a szoba. Kecsesen csókok közepette oda invitál az ágyra ahol megkezdődik a kellemes kényeztetés. Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó és tudja is mikor mennyire csinálja. Leírhatatlan pedig már jó párszor át éltem az élményt, és ezért is Evelyn élmény a neve amit nagyon jól kitalált. Miután kellő képpen elkényeztetett jöttem én és viszonoztam a tőle kapott élményt. Mindig nagyon hálás ott lent ahogy kényeztetik nagyon jól nedvesedik és azt imádom. Közben hallani a kis nyögéseket amiről tudom hogy megint eltaláltam hogy tetszik neki. Mikor már az izgalom a tetőfokára hágott jöhet a gumi és indulhat a kellemes túra a pózok közt. Mindig lovaglás az első mert istenien csinálja és imádom is amikor egy nő diktálja az iramot, sose okoz benne csalódást. Aztán egy kis misszionárius és a jól bevállt kuta póz ahol midig végem is szokott lenni. A látvány ahogy oda tolja a formás feszes és csodás popsíját hogy rendesen kényeztesse az ember az szavakba nem önthető. Vége kész vagyunk, tisztálkodás és jöhet a kellemes masszázs amit nagyon jól csinál. Időnk még van így kapok egy kis lingram masszázst is jó olajosan kellemes érintésekkel amitől már csak úgy el tudna menni az ember, de azért még ki élvezem a kezei közti kényeztetést és ameddig bírom próbálom vissza tartani az elmenést, de túl jó nő ahhoz hogy ez sokáig vissza tudjam tartani. Az erotikus nézése ahogy az ember szemeibe néz és ahogy be harapja kicsit a szájait végem van. Eljőtt a búcsú ideje ami hatalmas csókkal és puszikkal ért véget. Még most írás közben is elém jön az a szexis arca és alul már jelez hogy haver ma már jól érezted magad hagyjál pihenni :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe mert csak egy van neki de azt nem szoktam kérni. Mindig korrekt és kedves de ez Evelynnél alap és ennek nagyon örülök. Mindig szeretek hozzá menni mert ki léphetek a szokásos mindennapokból. Egyszerűen fantasztikus hölgy, imádom érte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon fantasztikus érzésekkel távoztam ismét, megint full exrás vendéglátásban volt részem amit külön ki is emelek, 10 pontos randi volt. Nagyon korrekt, szerintem ebben a vendéglátásban a VIP kategóriát képviseli. Köszönöm még egyszer ez a kellemes randit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-12-22 19:01:43
Igen szaftos kis beszámoló lett. A fantáziámat beindította. 🙂

2023-12-22 15:35:30
Köszönöm. Igen a törzsvendége vagyok, ha megtalálja az ember az ideális hölgyet minek járjon össze vissza. Nekem ez a véleményem.

2023-12-22 14:40:48
>Gyönyörűen írtál róla,mint egy kis Múzsáról.:)Ez rendben is van,hiszen Törzsvendége vagy már...:)))
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

felejthetetlen: 32db
(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

nagyon jó: 34db
(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,

(2023-12-15) : Megtörtént, majd beleült, és finom lovaglásba kezdett. Közben loptam pár csókot is amíg lovagolt a drága, és a cicik gyömöszölése is jó programnak bizonyult. Így vitt el engem a csúcsig.

(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

: 42db
(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2023-12-29) : Kezdésnek kaptam egy kis franciát amit fantasztikusan csinál, már értem az Evelyn élményt. Utána kértem a 69-et ami igen jól sikerült mert majdnem el is mentem,

(2023-12-11) : Lassú, finom, nem vákuumos, afféle barátnős (mondjuk kinek mennyire vehemens a barátnője?:) ) nekem nagy élvezetet okozó franciázásba kezdett. A nyelve mint a propeller pörgött a makkomon, ajkai fel-le csúszkáltak a rudamon.