Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-11 14:36:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszámolót! Mint mondtam személyesen is, én ennyit randi közben még soha nem mosolygtam 😁
Örülök, hogy megismertelek, örülök, hogy jól érezted magad! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 120119 szexpartner

bszkjncs a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
Egyeztetés
Mikulás reggelén olvastam figyelemfelkeltő infóját és mivel villogott a zöld jelzés, telefont ragadva hívtam is rögvest. Hamar sikerült neki is kedvező időpontot találni aznapra, amit kérésének megfelelően VTR-en is jeleztem. Egy pillanat múlva jóváhagyta, így már csak ki kellett várni azt a kis időt.
Megközelítés
Szerintem ide csak az menjen autóval, aki a kiskörúton belül született. VTR-nek hála tudva a címet, előzetesen több, mint fél órát hagytam a parkolásra és épp, hogy elég volt. A kocsi GPS-e egy olyan utcához vitt, ahova nem is lehet behajtani, így kénytelen voltam improvizálni, de a belvárosi sétálózónába keveredtem, onnan meg valahogy az Erzsébet térre. Na ott gyorsan lecsaptam a mélygarázsba, ahol szerencsére volt hely. Onnan egy kis tempózás gyalog a kapuig. Amúgy az épület előtt is volt szabad parkoló, de mint írtam, nem találtam be az utcába. Na mindegy, ide abszolút a tömegközlekedést javaslom.
Helyszín
Szóval a legszűkebb belváros. Ebből kifolyólag magas, számomra szinte már hatalmas térérzetű lakásban várja vendégeit Evelyn. Ehhez hozzájárul még, hogy egyik helység sincs telepakolva bútorokkal, emiatt kicsit olyan érzésem volt, mintha valami galériában járnék. Szép nagy előtér folyosóval, a végén egy tágas kádas-tusolós fürdővel. Az akciótér a bejárattal szembeni óriási szobában, amit egy franciaágy urall. Rendezett, tiszta volt minden, nincs mibe belekötni.
Evelyn külseje
Az adatlapján van sok-sok kép, amely mind ugyanazt mutatja: remek testalkatú, kerek mellű nő van rajtuk. Ez szemtől szemben is így van. Megadott kora, súlya, magassága nem túlzó. Alkata számomra kifejezetten nőies, enyhén körtére hasonlít. Viszont ami engem a legjobban megfogott, az nincs a képeken. Vagyis van, csak el van homályosítva. Pedig éppen ezek a legszebbek rajta! Csodálatosan csillogó zöld szemek és hozzá olyan mosoly, amitől egyszerűen nem lehet szabadulni. Amíg ott voltam szinte folyton azt néztem. A szája gyönyörű ívben húzódik fel kis mosolygödröket alkotva az arcán. Bevallom, elolvadtam tőle. Nem gondoltam, hogy ez fokozható, de később azt is felfedeztem, hogy szeplős is kissé. Egy kis piros, Mikuláshoz illő ruhában fogadott, hozzá passzoló harisnyában. Az aktuálisan új képein ezekben látható.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 120119 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 120119 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-12-11 19:16:07 erotikus masszázs 1201195. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-12-11 19:16:07 erotikus masszázs 1201196. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-12-11 19:16:07 erotikus masszázs 120119
Action
Ez volt az első találkozásunk, így a fürdést letudva, türelmetlenségemet legyűrve muszáj volt állva kicsit ismerkedni vele. Magamhoz húztam, megöleltem, nyakába szagoltam, fenekét markoltam. Hibátlan érzés volt. Ezt egy kis csevej követte, mialatt én már az ágyon feküdtem, ő pedig mellettem ült. Teljesen általános témákról beszélgettünk. Pl. lakásról, városról, ilyesmi. Ez nem tartott sokáig, egyrészt ő levette magáról a kis fogadószettet, másrészt mert a keze kezdett elkalandozni az ágyékom felé, innentől pedig a beszédem kissé akadozóvá vált. Így aztán lassan odahajolt és a merev farkam a szájával kezdte szeretgetni. Nem tűnt el teljesen a szájában, de ez nem hiányzott. Lassú, finom, nem vákuumos, afféle barátnős (mondjuk kinek mennyire vehemens a barátnője?:) ) nekem nagy élvezetet okozó franciázásba kezdett. A nyelve mint a propeller pörgött a makkomon, ajkai fel-le csúszkáltak a rudamon. Többször rámnézve figyelte reakciómat, ami nem lehetett más, mint nagy sóhaj és nagy mosoly. Mire rendesen összenyálazódtam felmerült a gumihúzás lehetősége. Ezzel gyorsan megvoltunk, majd Evelyn feküdt a helyemre és széttárta a lábait. Itt egy kisebb szívszélhűdést éltem túl, ahogy megláttam a csodaszép puncit. A behatolást elnapolva a combjai felől puszikkal közelítettem a csodák kertje felé. Aztán miután kipuszilgatttam magam körben, óvatos nyalakodásba kezdtem, míg kezeim kalandozásra indultak. Feszes mellei, hasa, combja mind kaptak a simogatásból. Egy idő után már azért váltani kellett, így közös megbeszélés alapján a misszionárius pózban kezdtünk.

Itt fedeztem fel a vállain a szeplőket és itt fedeztem fel azt is elég hamar, hogy Evelynnel abszolút olyan érzés lenni, mint akivel hosszútávon is szívesen lenne az ember fia. Szóval a pornózós, hevesen döngetős akció lehetősége számomra teljesen okafogyottá vált, helyébe a sok szemkontaktusos, puszilgatós-szeretkezős változat valósult meg. Finoman, lassan csúsztattam belé és járattam benne a farkam, miközben Őt néztem, ahogy mosolyog. Semmi hevesség, de sok érintés. Igyekeztem óvatosan ráfeküdni, hogy testünk minél jobban összeérjen és csak csípőmozgással jelezni, hogy bizony benne is vagyok, nem csak rajta. Később pózváltással felegyenesedtem és melleit markolva gyönyörködtem a látványában, aztán viszahajoltam közel hozzá. Kicsit csókoltam a nyakát, az ajkait, de nyelves csók nem csattan el. Kiválóan éreztem magam, a tempó a póz mind talált és nem is akartam máshogy vele lenni, mint szemből, szépségében gyönyörködve. Szerencsére nem sültem el gyorsan, valószínűleg a békés tempó mellett az is segített, hogy az agyamnak rendesen feladat volt feldolgozni milyen remek helyen, milyen kívánatos partnerrel van dolgom. Azok a szemek, az a mosoly... telesen elcsavarta a fejem.

Ha már fejcsavarás, egyszer kissé oldalra fordulva észrevettem egy kis órát a szobában, ami számomra meglehetősen szomorú dolgot mutatott. Szerintem Evelyn észrevette rajtam, hogy mit történik, mert megkérdezte, hogy mit szólnék egy szájjal-kézzel történő befejezéshez? Kicsit még loptam az időből, de aztán hagytam magam az édes rábeszélésnek. Újra helyet cseréltünk, én a hátamra feküdtem kissé nekitámaszkodva az ágy háttámlájához, Evelyn pedig velem szembe, a lábaim közé kuporodott. A gumit lehúztuk és átadtam magam neki. Újra megmutatta milyen izgató tud lenni amit a szájával csinál, majd aztán a keze közé kerültem. Ekkor a karjai mellett előrenyúltam és kezemben a melleivel jutottam fel a nem sok idő múlva csúcsra. Remegő, hullámzó élvezésem volt, ami elég ritka nálam, de eléggé fantasztikus érzés volt. Kicsit letakarított, aztán a kilépős tusolással véget is ért az óra.
Elszámolás
Az egy órás programért az alap ár pesti áltagnak mondható, azonban most elég jelentős kedvezménnyel lehetett ennyi időt eltölteni Vele. A szobában, még a fürdést megelőzően adtam át a borítékot, utána már nem is foglalkoztunk vele. Szó nem volt módosításról. Extra lehetőségével sem éltem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Gondolom tiszta sor, milyen jól éreztem magam vele. Közvetlen, tüneményes vendéglátó. Szerintem közel szerelem lett ebből első látásra. Mármint az én oldalamról, persze. Ez amúgy kb. akkor futott át az agyamon, amikor a parkolás kissé sokkoló, közel 3.000 Forintos díja kizökkentett az addigi boldog állapotomból. Csak megerősíteni tudom, az Evelyn élmény valóban létezik, mindenképp ajánlanám másnak is, hogy élje át.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-12-13 22:50:32
Ez egy nagyon jóra, igazi kedvcsinálóra sikeredett beszi lett. Gratulálok ehhez is, meg persze az élményhez is

2023-12-12 15:46:45
Nagyon jó leírás, izgalmas, informatív. Képei amúgy is beindítják a fantáziát,leírásod csak tovább fokozza a megismerkedési vágyat, hogy egy ilyen izgalmas lánnyal eltölthessen az ember egy felejthetetlen órát.

2023-12-12 13:41:18
Öröm volt olvasni ezeket a sorokat. Ez a beszámoló mindent tartalmazott, amit én egy beszámolótól várok. Elismerésem érte.

2023-12-12 08:36:58
Tökéletes tartalom és hibátlan fogalmazás! Bravó! Ezta a beszámolót simán az etalonok közé lehet helyezni. A szerelemmel nagyon vigyázz, kolléga, őrült veszélyes...

2023-12-11 19:32:06
>Élvezetes olvasni.Szeplős a jány?:)))Nemem az nagyon tetszik.Kerilányom is az.Hétvégén kell menni,akkor tudsz parkolni.Maximum sétálsz pár utcát.Ha lesz még a Mikulásruha,meg a rabate,akkor lehet dobok én is egy VTR-t!:)
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-01) : Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva.

(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

felejthetetlen: 32db
(2024-04-28) : Felvetette, hogy forduljunk 69-be, hogy neki is legyen mivel játszania. Így is tettünk, és most már kölcsönös lett a kényeztetés. Megtapasztalhattam végre az Evelyn-élményt, ami tényleg élmény a javából. Nem tudom, hol tanulhatta, de nagyon egyedi és nagyon izgató a technikája

(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

nagyon jó: 37db
(2024-04-29) : Szopás közben mint egy kolibri a szárnyál, ugy repked a nyelve az ember farkán, tényleg nagyon jó és eléggé izgató élmény. Nagyon össze kellett szednem a koncentrációmat, hogy ne legyen baj. Természetesen ügyes voltam és kontrol alatt tartottam mindent.

(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

: 44db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,