Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-24 23:34:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Mindig öröm téged látni! Köszönöm szépen, hogy eljöttél és megirtad a randit. Nagyon jól éreztem magam ismét. Puszi

Beszámoló Evelyn +36702335902 119980 szexpartner

kron a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Már régen látogattam Evelyn lánylakát és mostanában akciókkal bombázza a betérőket. Gondoltam hát, teszek egy próbát. Itt az oldalon egyeztettünk és végül a VTR-ben fixáltuk a találkát. Flottul ment a kapcsolatfelvétel, mint eddig mindig.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belváros kellős közepe. Talán teveháton még nem jártam arra. Mindenféle közlekedési eszközzel megközelíthető. Négykerekű járművek tulajdonosainak bizton kell hagyni időt a szabad helyek keresgélésére. Egy régebbi építésű ház kettős kapuval (a külső vas rácsos ajtó mindig nyitva), a lift muzeális darab, de felrepít az adott emeletre (lefelé egyszerűbb lépcsőzni).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tágas, szép élettér. Látni rajta, hogy gazdája ügyel a környezetére. Kellemes meleg fogadja a betoppanó klienst, ami a hidegre való tekintettel igen jólesik. A fürdőszoba monumentális és kiválóan felszerelt: több száraz törölköző, tusfürdők tömkelege és kikészített szájápoló szerek sorakoznak. A tetthelyet egy nagy franciaágy ural. Körben pár ülő alkalmatosság, ahová a feleslegessé váló textileket lehet helyezni. Kellemes otthon.
Evelyn külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Evelyn egy gyönyörű nimfa. Igazi társa a Hozzá látogatóknak arra a kis időre, melyre kegyeibe fogad. Csodás alakját már sokan megénekelték és én is csak ismételni tudnám. Testének domborulataival és lankáival a férfi szem nem nagyon tud betelni. De a kedvencem a mosoly, amellyel Evelyn nem fukarkodik.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119980 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119980 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-27 09:24:51 erotikus masszázs 1199805. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-27 09:24:51 erotikus masszázs 1199806. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-27 09:24:51 erotikus masszázs 119980
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Vizesblokk látogatása előtt kicsit trécseltünk, mivel rég jártam drága partnernőmnél. Mire visszatértem, a csodás domborulatok megszabadultak az őket takaró textíliáktól. Megöleltem Evelynt és csókoltam, ahol értem. Ő közben a hátamat/fejemet simogatta. A keblekre tévedtem és vettem kezelésbe, melyet halk sóhajjal fogadott kedves vendéglátóm. Aztán valahogy az ágyra keveredtünk és tovább folytattuk az elkezdett játékot. Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett. Fürge nyelvével körözött a makkon és közben le és fel csúszkált bőven nedvesítve a már feltámadó testrészemet. Hol finomabban, hol erősebben érte az inger a célzott felületet. Közben a néha-néha rám pillantó szempár figyelte a reakciómat. Élveztem minden egyes pillanatot, de nem így szerettem volna végezni, így védőöltözetet javasoltam. Felülre helyezkedtem és behatoltam a forró barlangocskába. Átöleltük egymást és lassan szeretkeztünk. Kicsit fokoztunk a tempón és kisvártatva én is az élvezetek mezejére lépdeltem. Kis tisztálkodás után egy könnyű csevejjel fejeztük be az ágyon lezajló cselekményt. Egy gyors zuhannyal és két puszival távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent megtudhatunk a bővebb infóban. A helyszínen sem változik. Egyébként Evelyn ebből a szempontból is nagyon korrekt leányzó.
Rózsacsokor
kron nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn az a hölgy, akihez mindig öröm látogatóba menni. Megszűnik a külvilág: csak Ő van és a betoppanó vendég. Nagyon empatikus és kedves lány.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-30 08:40:56
Röviden, tömören megírt élménybeszámoló, de minden benne van ami a fantáziával kiegészítve Evelyn irányába állítja az iránytűt. Valóban izgalmas partnert sugalmaz az írásod.

2023-11-27 14:06:59
Kár, hogy a randi időtartama nem derül ki.

2023-11-27 11:18:28
Rózsainfó hiánya miatt. A megközelítés sem informatív.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-07-02) : Mivel tudtam, hogy mindketten akadémikusok lehetnének franciában, alig vártam, hogy egyszerre tegyék a dolgukat. Fenomenális volt, behunyt szemmel is tudtam, éppen melyikük nyelve fickándozik a makkomon. Mindkettejüknek viszonoztam, amit szájjal lehet, úgy éreztem, nem hiába.

(2024-05-16) : Babapunci, fincsi kicsi, pózsaszín. De két ujjam befért. (kicsi kezem van.) Vátltogattuk a helyzeteket, volt amiok ő, volt amikor én volt amikor mindketten örültünk a másiknak. Sajnos nem vagyok már tini és a gumi sem a barátom.,

(2024-05-13) : Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

felejthetetlen: 39db
(2024-07-25) : Evelin is kezelésbe - vagyis az ajkai közé - vette meredező kis barátomat. Lassan és finom kezdte, először csak simogatta kóstolgatta, majd egyre mélyebben be is kapta. Pont így képzeltem el. Kis idő múlva felajánlotta a 69-es folytatást, mint ha csak olvasott volna a fejemben.

(2024-07-25) : Szóval maximálisan kihasználódik a tükör, fantasztikusan izgató ahogy előttem van, a technika is, a finom franciája, kb egy perc alatt kivègez, de nem ez a csoda(legalább is nekem), hanem hogy van spermám a tegnapi után, láthatom mert állja amit mondott, a kedvemèrt kifolyatja hogy az arc alsó rèsze spermás legyen,

(2024-07-05) : Majd mondta hogy folytassuk 69ben amire én nagy örömmel igent mondtam, hisz oly sokat és jót olvastam már francia tudásáról és azt kell mondjam minden sora igaz. Istenien csinálja, kellemesen játszik a nyelvével.

nagyon jó: 39db
(2024-07-02) : Kézjátékát pont a kellő mértékben növelte meg egy két ütemmel, miközben nyelve fel-alá siklott az ajkai által körbeölelt farkamon. Percekig a határon mozogtam, majd másik kezét használva zacskót kezdte el izgatni,

(2024-06-16) : Elkezdtem őket kibújtatni a rucikból és mikor ez megvolt akkor lányok elkezdtek franciázni. Evelyn foglalkozott a velem egykorúval, míg Zoé a zacsit kényeztette. Váltottunk és Zoé az arcomra ült és Evelyn egy ütemesebb francia leckére váltott.

(2024-05-07) : Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz.

: 51db
(2024-07-17) : Kölcsönös masszázs, finom, ellazitó, egyben felpezsditő, mivel kora teggel volt így ez segített frissen indítani a napot(remélem a vendéglátómnak is sikerült jól indítani a napocskáját)

(2024-06-24) : Lefeküdtem, és jött is a finom szopási hadművelet, nagyon bitangul jól csinálja! Kértem, hogy váltsunk 69-be, hát már pattant is, jézusom hihetetlen jó volt, nagyon éreztünk egymást. Majd kérdtem, hogy térdepeljen az ágyszélére, és onnan szopjon, hát éreztem ebből lesz valami, de gyorsan :D

(2024-06-10) : Itt Evelyn magához ragadta a kezdeményezést és kaptam egy csodálatos franciás kényeztetést. Bármeddig el tudtam volna ezt viselni, illetve dehogy, kérnem kellett lassítást, nehogy túl korán érjen a vég, majd kértem Drágámat, hogy ő feküdjön hanyatt, én szeretném kényeztetni.