Kiemelt
Natália(25+)
Budapest IX.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-17 21:49:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm, hogy megirtad az első randinkat! Remélem lesz több is! Nagyon jól éreztem magam, egy nagyon kedves embert ismerhettem meg benned! Várlak vissza szeretettel! Puszi

Beszámoló Evelyn +36702335902 119909 szexpartner

jóöregharcos a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy ideje nézegetem Evelyn hirdetését a -* rózsa adta meg számomra a végső elhatározást hogy meglátogassam.Első hívásom sikertelen volt ezután üzenetben kértem időpontot amira rövid idő mulva válaszolt.Megfelelő volt számára a kért időpont kérte, hogy VTR-en is erősitsem meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-t vettem igénybe.A Ferenciek tere közelében egy mellék utcába kell megérkezni.Régi rácsos lift visz fel Evelyn kéjlakjához.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Múltszázadban épült nagypolgári lakás több szoba tágas tér francia ágy.Fürdőszoba tiszta finom puha törölköző tusfürdő,szájvíz dezodor mindeből elegendő a választék.
Evelyn külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Evelyn egy csinos jó alakú ápolt szép arcú lány.Szemüveges ami jól áll neki végig rajta volt a randink alatt.Puha jó illatú a bőre jobb karján tetoválás ami nem zavaró.Frissen borotvált illatos punci amibe alkalmam volt belekóstolni.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119909 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119909 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:23:38 erotikus masszázs 1199095. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:23:38 erotikus masszázs 1199096. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-20 09:23:38 erotikus masszázs 119909
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Eveliny lenge köntösben fogadott puszi bemutatkozás cipőlevétel után beininvitált a szobába.Tisztálkodás előtt kicsit beszélgetünk nagyon kedvesen oldja a kezdeti megilletődöttségemet. Kérdezi voltam e nyaralni sajnos családi okok miatt nem voltam. Ezután rákérdezett hogy szeretném az egy órát eltölteni említettem Evelynnek,hogy legtöbbször masszázs lányokhoz szoktam járni.Megbeszéltük hogy tisztálkodás után egy finom ismerkedő masszázzsal kezdünk.Így is történt fürdőszobából visszajövet kéri Evelyn hogy feküdjek hasra olajjal finoman átmasszíroz ekkor már a köntös lekerül róla alkalmam volt megpillantani gyönyörű formás testét.A masszázst követően kértem,had kóstolják bele finom illatos puncijába.Helyemre fekszik lábaközé kúszok finoman nyalom a kéjbarlangját halk sóhaja jelzi hogy nincs ellenére a nyelvmukám.A végén megjegyzte hogy finom volt ezt kövezően Evelyn oldalról kezelésbe veszi a férfiasságom.Először kézzel majd puha ajkával feléleszti a kispajtit.Kérdezi hogy "jöhet a gumi"?Igen jöjjön egy kis lovaglásra benevezek.Evelyn felhuzza a védőfelszerelést kicsit még puha szájával keményebbé varázsol finoman beleül ütemes ritmusban hullámzik közben markolom kemény szilikon melleit hátranyúlok a popsiját szorítom nagyon jól mozog majd egy idő múlva leszáll rólam gumi le folytatja a farncia leckét előbb lágyan finoman szörfözik a nyelvével kisidő elteltével begyorsit a kezével ajkával feváltva kényeztet.Kicsit megdolgoztatom nehezen sikerül elmennem de végül a szájában ér a beteljesülés.Ismét felkeresem a fürdőszobát felöltözök vizet kapok kicsit beszélgetünk.Puszi búcsúzás.Máskor is szeretettel vár.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korekt volt minden úgy történt amit vállalt.Búcsuzáskor az előtérben adtam át Evelynnek a kedvezményes csokrot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kicsit tartottam tőle,hogy fog sikerülni ráhangolódni a "másik" kategórira.Evelyn személyében nagyon kedves lányt ismerhettem meg kellemes meglepetést okozott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-21 06:49:47
Nagyon képletesen megírt, izgalmas beszámoló, a fantáziában szinte élőképként jelennek meg az esemény sorai. Felcsigáztad az érdeklődést, hogy megismerjem.

2023-11-20 14:40:40
Ez már tisztességes kedvezmény!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 34db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 27db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.