Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-23 15:05:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm hogy ismét eljöttél, nagyon régen nem taliztunk! Jó volt újra látni, jól éreztem magam! Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 119652 szexpartner

Tipon a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
A szépséges Evelyn hirdetésével itt,a beszámolók oldalon találkoztam . Volt már jónéhány kellemes randink is, és most,miután elhalmoz minket a szexis új fotóival, úgy éreztem, muszáj lesz sürgősen kérni egy ismétlést.
Mivel elég gyakran beszélünk,nem volt nehéz telefonon elérnem Őt. Egyébként is az oldalon kimondottan aktív, ha jelzi,hogy elérhető akkor nyert ügye van a reménybeli látogatónak.
Beszéltünk telefonon, belső üzenetben, illetve a randi időpontja VTR-n került lefixálásra.
Evelin rugalmas,könnyen elérhető volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Aki Evelynt szeretné meghódítani,annak a Belvárost kell irányzékba venni.
A vtr-n kapott címet tudomásom szerint GPS felismeri,bár az autós megközelítés szinte lehetetlen küldetés, mivel Kedvesünk rendelője behajtási engedély köteles környék. Parkolás nagy kihívás ,és természetesen fizetős.
Egyszerűbb a közösségi közlekedést igénybe venni.
Metró,több buszjárat is a kéjvágyó kalandor rendelkezésére áll.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tipikus Belvárosi épület rejti Evelyn búvóhelyét.
Jó nagy belmagasságú polgári lakás, hatalmas vilagos terekkel, sok növénnyel díszítve.Tágas előszobából nyílik az összes helyiség.. Bár nem mindenhol néztem szét,de a látottak alapján az átlagon felüli és tiszta, rendezett a lakás, mely szorgos gazdasszonya munkáját dícséri.
A meglepően tágas fürdő szinte vetekszik egy színvonalasabb szálloda minőségével.
Nagymeretű fürdőkád, plusz külön zuhanyfülke, kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdő készlet,tiszta,száraz kilépőszőnyeg, dezodorok, mosdónál többféle szájöblítő, kilépő, puha,jó nedvszívó törülközők.
Itt minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolítasához.

A világos vallatószobában hatalmas tér fogad, a randi érdemi részéül egy szépen előkészített nagyméretű franciaágy szolgál. Ruháinkat már az előző helyszínről is ismerhető kis ülő alkalmatosságra helyezhetjük. A diszkrét alapzajt kellemes relaxációs zene biztosítja.
Kis éjjeliszekrényen talalhatók az elkövetkező szeánsz szükséges kellékei.
Az összképet a sok cserepes virág is igyekszik feldobni .

Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy kellemes randi diszkrét randi lebonyolításához.
Evelyn külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Evelyn a harmincas éveiben elején járó vonzó ,szexis leányzó.
Adatlapján gyakran frissíti fotóit, amelyek ugyan arckitakarással készültek,de ettől nem kell megijedni, ez csupán az inkognitó megőrzése miatt van így.

A jelenleg lilára festett hosszú hajkorona kimondottan bájos arcot keretez. Vonzó ajkai csókra állnak, zöld szemeiben könnyű elveszni.
A randi során végig viselt szemüvege kifejezetten szexissé varázsolja.
Arányos testalkatú, középmagas, alakjának szembetűnő ékességei a sebészi kézügyességet dicsérő formás,ruganyos keblek,amelyek teljesen természetesnek tűnnek.
Kényeztetésre gyorsan reagáló hegyes bimbói meghálálják a kapott kedveskedést.

Szolibarna bőre bársonyos,van néhány izléses tetoválása is, csípője formás, kívánatos popsija feszes, ruganyos. Vonzó,karcsú lábai, izmos combjai kellemes tapintásúak.
Formás combjai rejtekében megbújó illatos kelyhe szépen ápolt,a vénuszdombon lévő kis "irányvonalat" leszámítva teljesen simára borotvált.

Evelyn vonzó,erotikus megjelenése mellett nagyfokú intelligenciával rendelkezik.
Mindig vidám,jókedvű, könnyen ráhangolódik vendégére. Az együttlét során nyoma sincs kínos csendnek.

Összegezve, Kedvesünk egy erotikától túlfűtött, belevaló lány, aki már a megjelenésével képes kiváltani a gyanútlan látogatóból a tenyészbikát...
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119652 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119652 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-10-24 10:13:01 erotikus masszázs 1196525. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-10-24 10:13:01 erotikus masszázs 1196526. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-10-24 10:13:01 erotikus masszázs 119652
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pontos érkezést követően szokásos telefonos beléptetés, majd a liftet a megfelelő szinten magára hagyva már igyekeztem is az Evelynt rejtő kuckóhoz.
Beléptem, odaadtam szerény ajándékomat,majd cipőmet leparkolva követtem vendéglátómat a gyóntatószobába.

Miközben néhány szóval átbeszéltük az elképzeléseinket, levetkőztem, majd elrobogtam a fürdőbe, hogy lecsapassam a hosszú út porát.
Tusolás,szájvizezés után visszatérve a babaszobába, Evelyn már az ágy mellett várt, csupán egy kacér mosolyt viselve bájos arcán.
Hozzá léptem, és egymást átölelve forró csókokkal üdvözöltük egymást.

Kedvesem csókolózás közben lassan lelopta a derekamra tekert törölközőt,miközben lágyan feltérképeztük egymást kezeinkkel, majd éreztem,hogy nyakoncsípte az izgága Kispajtit, és megkért,hogy feküdjek az ágyra,mert Ő szeretné kezdeni a játszadozást.


Így aztán szépen a hátamra feküdtem, és kíváncsian vártam az Evelyn-élményt.
Kedvesem lágyan megsimogatta , csókolgatta a mellkasomat,majd lefelé haladva megérkezett bűntársamhoz. Először csókot lehelt Kispajti fejebúbjára,majd a rúdon lefelé húzta virgonc nyelvét.
A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon,
miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.
Majd lassan elhagyta az ostrom alá vett részeket, és nyelvével ismét felfelé haladt. Simogatva, nyalogatva kényeztette rudamat, majd hirtelen eltűntem ajkai között.
Lágyan, barátnősen kényeztetett, érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem a gyönyör hosszú átadására törekedve.

Mikor már kezdtem magam túl jól érezni,megkértem, ,hogy feküdjön a hátára, mert szeretném viszonozni a kapott élményt . Mosolyogva kényelembe helyezte magát,én pedig elkezdtem felderíteni a kedvelt Déli irányt.
Először is kemény,formás kebleit látogattam meg,alaposan nyelvügyre véve a kihegyesedő bimbókat, közben hallottam Evelyn elégedett sóhajait.

Majd lassan elszakadtam a szépséges ikrektől és folytattam utamat eredeti célomhoz,ahová megérkezve egy nyiladozó, illatos kelyhet találtam.
Lágyan megcsókoltam a Vénuszdombját,majd apró puszik elhelyezése után óvatosan a nedves nyílásba nyalintottam. A kedvező fogadtatás hatására,és Evelyn reakciói hallatán élénkebb kényeztetésbe kezdtem, bevonva a játékba a rejtekéből kíváncsian előbújó kéjgyöngyét is.

Zamatos nektàrja egyre bővebben csordogált,
Evelyn sóhajai is egyre erősödtek. Vidáman nyalogattam ,mint kiscica a lopott tejfölt, közben Kedvesem is igyekezett ölét minél jobban a nyelvemre illeszteni , majd hevesen megremegett eltolta combjai közül a fejemet, halkan sóhajtva,hogy most picit érzékeny lett...

Pici pihenést, és folyadékpótlást követően ismét csókolgatni,simogatni kezdtük egymást,majd megkértem Evelynt,hogy legyünk kicsit hagyományőrzők is,lévén a magyar lovasnemzet...

Bájos vendéglátóm villámgyorsan gumit varázsolt a cerkára,nyeregbe szállt,és lágyan öle mélyére eresztette rudamat.
Majd lassan mozogni kezdett rajtam,és ahogy fel-le csúszkált, éreztem,ahogy rejett izmai körbefonják vezéremet, kellemes szorító érzést biztosítva ezzel.

Egyre gyorsabb ütemben galoppozott,időnként rámhajolt,ekkor mindig loptam egy-két csókot,simogattam ruganyos popsiját. Mikor felegyenesedett, igyekeztem előttem ringó formás kebleit, hegyes bimbóit cirógatni.
Majd lassan éreztem,hogy közel a vég,ezért megkértem ,hogy a szájával vigyen el a beteljesülésig.

Evelyn leszállt a nyeregből, eltávolította a védelmet,majd éreztem, hogy ajkai közé kerültem.
Nem vette túl mélyre,de lelkesen kényeztetett, közben gyakran rám pillantott.
Lágyan franciázott,mindig megérezve,hogy nekem hogyan jobb.Amint éreztem,hogy megindul a vulkán, jeleztem a kitörést,mire rámkacsintott, és lazán a szájába irányította örömcseppjeimet. Engedett ajkai közt lenyugodni,csak ezután adta vissza a cerķát. Az utódok papírtörlőben fejezték be röpke pályafutásukat.
Aztán már csak romeltakarítás,tusolás öltözés volt hátra.
Majd a némi folyadékpótlást követően búcsú ,után és szenzációs a tarsolyomban távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Evelyn matekja nem túl bonyolult, egy kimagasló élményt kapunk az átlagos rezsi hozzájárulásért cserébe.
Csokor mértéke megfelelő jogosultság esetén adatlapon nyilvános, megtudható telefonon, vagy bőveb infóból is. Nagyon korrekten a helyszínen sem változik.
Vtr bejelentkezésnél még plusz kedvezmény is van.

Szokásom szerint érkezéskor fejeztem ki hálámat az egy órás alapcsomag virágszálaival,a vtr kedvezményt nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól sikerült a kis pásztorórank a bájos Evelynnel. A randi minden pillanatában éreztem a kitüntetett figyelmét, olyan volt, mintha csak a szerelmemmel lettünk volna együtt.
Természetesen Evelynt ajánlom minden kedves úriembernek,aki szeretne feltöltődni egy csodálatos szex Istennő társaságában.

Drága Evelyn!
Fantasztikusan éreztem magam, ha tehetném, még most is ott lennék Veled.
Teljesen elvarázsoltál,hamarosan innen folytatjuk...
KÖSZÖNÖK MINDENT!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-12-05 18:51:09
Izgalmas, sodrólendületű leírása egy magával ragadó találkozásnak - ami a leírás szerint már nem az első volt. Inspiráló leírás ami ösztönöz, hogy megismerjem a kedves "főszereplőt"

2023-10-29 22:27:33
Jól megírt, habár a 35 rózsa mitől olyan kedvező, azt nem tudom.

2023-10-24 16:37:47
Jó hangulatú beszit írtál, nekem semmi sem hiányzik belőle!
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

(2023-01-18) : Nagyon szuper mellei vannak kértem forduljunk át 69 be amit kézségesen megtett. A puncija nagyon finom kellemes lehet ujjazni is bár szerintem nem sikerült a csúcsra juttatnom. Majd lejött rólam ismét csak ő szopott bár én közben újazram a punciját két ullyam is belefért kellemes hanghatásokkal élvezte illetve meg is jegyezte hogy finom.

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 27db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.