Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-31 22:17:01

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örülök, hogy ismét engem választottál 🤗 jól éreztem magam, remélem talizunk még. Puszillak!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119134 szexpartner

Kicsién01 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Volt egy kis szabad időm gondoltam dobok egy VTR-t hátha szerencsém lesz, igen az volt ismét élvezhetem Evelyn kedvességét és gyönyörű mosolyát.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
BKV Ferenciek tere és onnan 2 perc séta a randi helyszíne. Könnyű oda találni semmi bonyolult nincs benne. Az utca behajtási engedélyes így a környék valamelyik kis utcájában vagy parkolóházban lehetséges a parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás ismételten makulátlan állapotban volt. Minden tiszta és rendezett. A fürdő igen szépen felszerelt minden megtalálható benne ami a randihoz szükséges. Tusfürdő, szájíz, tiszta törölköző, kézfertőtlenítő, szóval minden. A szobában egy hatalmas francia ágy várja a kellemes fogadtatást.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóknak teljesen megfelelő, csodás alak és gyönyörű arc tökéletes párosítása. Kellemes lenge köntösben nyitott ajtót ami megint jó benyomást keltett bennem. Bár másodszor voltam nála, emlékezett rám ami egy nagyon nagy pozitívum. Minden tetszik rajta, nincs olyan amit kifogásolható lenne.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119134 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119134 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-01 09:09:47 erotikus masszázs 1191345. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-01 09:09:47 erotikus masszázs 1191346. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-01 09:09:47 erotikus masszázs 119134
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkezésemkor hatalmas puszikkal fogadott, cipő le az eloszobában és be mentünk a nagy szobába. Kicsit beszélgettünk utána vetkőzés ruci lepakol és irány a fürdő. Tusolás után várt a szoba ajtóban és kellemes csókkal beinvitált a szobába. Ott folytattuk a csókokat amit nagyon jól es kellemesen csinál. A gyönyörű arca és a finom száj kombinációja alul életre is keltette a haverom. Az ágyhoz araszoltunk közben finoman huzogatta a szerszámom ahol le ült és finoman elkezdte nyalogatni és huzogatni hogy még jobban felhuzza a vágyakat. Miután alaposan el kényeztetett én következtem. Finoman a lába közé másztam és elkezdtem csodás puncijával játszani amit jól fogadott mert igen hamar nedves lett és jött a kellemes lágy nyögés. Amikor már igen felhúztam a hangulatot gyorsan kaptam egy gumit és rendesen magára húzott hogy még jobban átadja magát az élvezeteknek. Nem kell mondanom de rendesen megdolgoztam a nedves forró punciját. Kértem hogy forduljon meg hogy kutya pózban folytassuk a hancurozást. Ezt a pózt még jobban fogadta és teljesen át adta magát az élvezésnek. Teljesen rá szorított a szerszámomra hogy alig bírtam magammal hogy ne menjek el. A vége előtt ki a szerszám le a gumi és jött az Evelyn élmény ami a szájában ért véget. Kis pihenő és beszélgetés után egy kölcsönös franciára még beneveztem amit lelkesen el is kezdtünk. 69-es póz és jöhet a nyali fali. Édes finom puncijával nem lehet bérelni egész nap lehetne kényztetni. Közben ő is tette a dolgát ami nagyon jól esett és rendesen megdolgozott megint a szájával is és a kezével. Istenien tudja verni a szerszámot amit közben bekap, megköpködi megint bekapja és veri. Ez a kombináció verhetetlen számomra mert nem is bírtam sokáig. Pici ismét és jött a tusi és öltözés. Könnyed búcsú puszi puszi és vége lett a csodás randinak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe mert nagyon nincs is neki ami nagyon imponáló. Nincsenek rejtett költségek és minden korrektül vállal ami az adatlapon szerepel. Nagyon lelkes és teljesen barátnő érzetet nyújt Evelyn amiért külön köszönet neki.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam másodszor is tőle, kicsit sem csalódtam, sőt még jobban várom a következő randit már most. Azt hiszem megtaláltam azt a hölgyet aki nem csak csinos és szép de kedves és okos is lehet vele beszélgetni, nevetgélni és ami nekem fontos nem olyan a randi ami csak egy szolgáltatásról szól. Nagyon jó vendéglátó ami ritka szerintem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 32db
(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 35db
(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,