Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-31 22:17:01

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örülök, hogy ismét engem választottál 🤗 jól éreztem magam, remélem talizunk még. Puszillak!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119134 szexpartner

Kicsién01 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Volt egy kis szabad időm gondoltam dobok egy VTR-t hátha szerencsém lesz, igen az volt ismét élvezhetem Evelyn kedvességét és gyönyörű mosolyát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV Ferenciek tere és onnan 2 perc séta a randi helyszíne. Könnyű oda találni semmi bonyolult nincs benne. Az utca behajtási engedélyes így a környék valamelyik kis utcájában vagy parkolóházban lehetséges a parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás ismételten makulátlan állapotban volt. Minden tiszta és rendezett. A fürdő igen szépen felszerelt minden megtalálható benne ami a randihoz szükséges. Tusfürdő, szájíz, tiszta törölköző, kézfertőtlenítő, szóval minden. A szobában egy hatalmas francia ágy várja a kellemes fogadtatást.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóknak teljesen megfelelő, csodás alak és gyönyörű arc tökéletes párosítása. Kellemes lenge köntösben nyitott ajtót ami megint jó benyomást keltett bennem. Bár másodszor voltam nála, emlékezett rám ami egy nagyon nagy pozitívum. Minden tetszik rajta, nincs olyan amit kifogásolható lenne.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119134 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119134 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-01 09:09:47 erotikus masszázs 1191345. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-01 09:09:47 erotikus masszázs 1191346. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-09-01 09:09:47 erotikus masszázs 119134
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésemkor hatalmas puszikkal fogadott, cipő le az eloszobában és be mentünk a nagy szobába. Kicsit beszélgettünk utána vetkőzés ruci lepakol és irány a fürdő. Tusolás után várt a szoba ajtóban és kellemes csókkal beinvitált a szobába. Ott folytattuk a csókokat amit nagyon jól es kellemesen csinál. A gyönyörű arca és a finom száj kombinációja alul életre is keltette a haverom. Az ágyhoz araszoltunk közben finoman huzogatta a szerszámom ahol le ült és finoman elkezdte nyalogatni és huzogatni hogy még jobban felhuzza a vágyakat. Miután alaposan el kényeztetett én következtem. Finoman a lába közé másztam és elkezdtem csodás puncijával játszani amit jól fogadott mert igen hamar nedves lett és jött a kellemes lágy nyögés. Amikor már igen felhúztam a hangulatot gyorsan kaptam egy gumit és rendesen magára húzott hogy még jobban átadja magát az élvezeteknek. Nem kell mondanom de rendesen megdolgoztam a nedves forró punciját. Kértem hogy forduljon meg hogy kutya pózban folytassuk a hancurozást. Ezt a pózt még jobban fogadta és teljesen át adta magát az élvezésnek. Teljesen rá szorított a szerszámomra hogy alig bírtam magammal hogy ne menjek el. A vége előtt ki a szerszám le a gumi és jött az Evelyn élmény ami a szájában ért véget. Kis pihenő és beszélgetés után egy kölcsönös franciára még beneveztem amit lelkesen el is kezdtünk. 69-es póz és jöhet a nyali fali. Édes finom puncijával nem lehet bérelni egész nap lehetne kényztetni. Közben ő is tette a dolgát ami nagyon jól esett és rendesen megdolgozott megint a szájával is és a kezével. Istenien tudja verni a szerszámot amit közben bekap, megköpködi megint bekapja és veri. Ez a kombináció verhetetlen számomra mert nem is bírtam sokáig. Pici ismét és jött a tusi és öltözés. Könnyed búcsú puszi puszi és vége lett a csodás randinak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe mert nagyon nincs is neki ami nagyon imponáló. Nincsenek rejtett költségek és minden korrektül vállal ami az adatlapon szerepel. Nagyon lelkes és teljesen barátnő érzetet nyújt Evelyn amiért külön köszönet neki.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam másodszor is tőle, kicsit sem csalódtam, sőt még jobban várom a következő randit már most. Azt hiszem megtaláltam azt a hölgyet aki nem csak csinos és szép de kedves és okos is lehet vele beszélgetni, nevetgélni és ami nekem fontos nem olyan a randi ami csak egy szolgáltatásról szól. Nagyon jó vendéglátó ami ritka szerintem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 35db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-21) : Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

nagyon jó: 26db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.